Toefuataina o se fale limp ma au lava lima

Anonim

O e mafaufau e uiga i le teuteuga o lou fale? E te manaʻo e aumai se mafanafana ma le taʻitoʻatasi i totonu? Vaʻai atu i lau uluaʻi moli e mafai ona tupu. Pe atonu o se mea sili ona fiafia i ai o le mea sili ona fiafia i ai na ola mo le tele o tausaga. I soo se tulaga, e mafai ona e manavaina se olaga fou i totonu o le anumalo, ia fai ai ma se faiga ma tagata taʻitoʻatasi. O le toe faʻafouina o le lamepa o le a faʻatagaina ai oe e faʻaalia ai lou manaʻo lelei ma le mea e te fiafia ai ma lou tulaga ese i mea masani.

Toefuataina o se fale limp ma au lava lima

E mafai ona e toe faʻaleleia le moli ma le fesoasoani a ie, tatafa, samala, filo, lanu, lamepa, paie, paepae, paepae, laʻau, pa pia.

Toefuatai o le moli i luga o le pito i tua

O lamepa tuai o lamepa mai lamepa e masani ona i ai i luga o pisia pe susunuina vaega mai le moli. Lenei mataupu o le totonu e foliga mai e pei o se mea tuai, ae le matua matagofie. Toefuatai o le a sefe ai tulaga. E mafai ona e faia le toe faʻaleleia o mea tuai ma se kalone ma vali poʻo ni tekinolosi ua leaga . Muamua e tatau ona e aveese le ie mai le faʻavaʻa ma le taulimaina o sina sulugatiti ma se damp sponge e aveese le pefu ma tuʻu i ai ni ata o le lamepa.

Toefuataina o se fale limp ma au lava lima

Toefuataʻiga o lamepa i le decopularage style o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o ie, filo, pi, pepa, ma isi

O lenei e tatau ona e faʻasusu vali mai le cylinderer. O le filifiliga o le vali ata i luga o lau mea e te manaʻo ai pe, afai e te manaʻo e toe faʻafouina le pito i tua o le moli tuai, mai lona lanu muamua. Ile faʻagasologa o le faʻaaogaina o vali, e tatau ona e faia le 2-3 o loʻo i fafo atu ma totonu. Lea la laka ia lava se mea ua tupu o le ie, ma o le lanu na faia lamolemole ma tumu. O le ituaiga o lamepa, o le lamepa e sili ona lelei ma varnish. Sa vave ona faʻaaoga le va eseese o le vanimonimo o le a pe a uma ona toe foʻi le ie i le tino.

E tupu ai le tagata moni mai le lamepa poʻo le moli ua le mafai ona le fiafia, ae o le faʻavaʻa e tatau ona faia ma le faʻalavelave. Ona aua le faʻavaveina e maua ai se lamepa fou ona e mafai ona e faia lau oe lava lamepshade. I le tulaga lea, o le Toefuataiga o le amoa o le a manaomia nisi mea. O le a tonu le faalagolago i lou mafaufau:

  • le ie;
  • filo;
  • pepa;
  • gofie;
  • gofie;
  • fugalaʻau fugalaʻau;
  • lakapi napkins, etc.

Tusitusiga i luga o le autu: Credtin Pubgien Windows ma le Fallscon Bouth: o le ae aʻoaʻoina uma mea lilo

Aasa o le ie

O le a e manaʻomia ni mea faigaluega e pei:

  • Faʻavasegaina mai lamepa;
  • le ie;
  • filo;
  • seleulu;
  • Teuteu teuteu.

Toefuataina o se fale limp ma au lava lima

Ina ua faʻauluina le moli, o le ie e tatau ona faʻatamaʻia le tele o mea manaʻomia, ona faʻalo ai lea i le malosi.

Laasaga e faia faigofie galuega. Ina ia amata i, filifili poʻo le a se ie o le a avea ma "fou foliga" o lau lamepa. O le lanu ma le teuteuga e mafai ona filifilia e faʻavae i totonu o le vaifoe i totonu, ae e mafai ona faʻatuatuaina lau oe lava tofo. E mafai ona e pikiina le sili ona eseese mea: mai le silika i le denim pe burlap. Muamua e tatau ona e aveese le ie tuai, vaʻai pe faʻafefea ona faʻapipiʻi i le faʻavae, ma fuaina le tapulaʻa faʻavae. Fuafua le manaʻoga manaʻomia o ie ma ufiufi le faʻavaʻa. O le ie e manaʻomia e faʻaloaloaina ai le lelei, aʻo e mafai ona e faʻaliliuina le autu o le pipiʻi o fafo poʻo isi sui. O lenei faʻafouina o le moli i luga o se tisu faʻavae faʻatagaina fesuiaʻiga ma le faʻaopoopoina o le fuli, lipine, atigi ma faʻapipiʻi ma taga teuteu.

O lamepaina lamepa o le a avea o se faigofie galuega mo hostesses oe mafai ona taofi le matau ma nila i o latou lima.

O le faʻapipiʻi malosi o le a fuliina lau moli i le po moli.

A filifilia se lanu mo le lumanaʻi oloa na faia, tuu i ai le fiafia i leo mafanafana o le a aumaia ai le potu faamafanafanaga. O le toe faafouina o le moli e mafai ona faia mai le pulou tuai poʻo se isi mea e maeʻa ai le po o le mea na mafai ona ofi ai i le lapoʻa i le tinoi.

Abashhur Toto ma Beads

O lenei filifiliga e le manaʻomia ai le suʻi suā faʻavae, ae o le faʻafoega o le moli e tatalele poʻo le manava e naʻo le faʻatinoina e se tagata maʻi. O le a e manaʻomia mea nei:

  • filo (fagotaga);
  • Beads po o le ofutino;
  • seleulu;
  • kelu.

O lenei tagata e faia e ala i laina faʻapipiʻi faataamilo i le tino, o le faʻavaʻa ua ufitia i le filo, o loʻo i ai o loʻo mulimuli mai o loʻo mulimuli mai ai o loʻo iai O le tele o taimi o pi ma le maualuga o le filo filo i le isi e faalagolago i lou manaʻo. Ae ia e iloa: o le sili atu o lopa, o le sili matagofie o le kesi kesi foliga foliga. O isi mea e tuu ai le fusi i luga o le filo poʻo le fagota, vavaeeseina o latou i le va o latou i le va o kusi poʻo le fatuina o nodules.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo le laupepa i le puipui: 3 auala

Toefuataina o se fale limp ma au lava lima

Toefuataʻi o lamepa mai matafaga ma lapisi e faia e laina faʻa-faʻa-pipiʻi i autafa o le tino.

Afai e te manaʻo, e mafai ona e faia se fusi o pipili poʻo le teuteuina o le fola i totonu o le fola. O le tele o le tele o le tele o ata i totonu o le lamepa na amata ona faʻatumuina lou potu ma lanu uma o le nuanua.

O lanu a tagata o le a liliu ai le moli i se mea moni o le bouquet. Paʻu malu, mo se faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe pe piniki roses, o le a avea ma mea sili ona lelei o se potu susulu. Naturaina tamatamailima o lanu masani, i le isi itu, e taulaʻi atu i le mafaufau. O ata o lanu o loʻo faʻaaogaina i le foafoaina o le lamepa e mafai ona filifilia e tusa ai ma le leo i totonu o totonu o le potu faʻapitoa. I le tulaga lea, o le a le lelei tele lamepshade.

O le faateʻia o ou malo, o le faʻavaʻa e mafai ona tuu i ata tuai poʻo le le talafeagai X-ray. E mafai ona e faia "fusi" mai tisiketi, faʻamau poʻo isi fofo, o le tulaga tolu o lena lamepa ua mautinoa mautinoa. LaMmp mo le faapaologa poʻo veranda mafai ona tuʻuina i se faʻavaʻa ma le ola fugalaʻau. O le a ave se moomoo e toto i le ituaiga o Ivy. O le faʻavae e mafai ona faʻatinoina e faʻaaoga ai se uaea i le foliga o le polo. O le ulo ma le fugalaʻau e manaʻomia ona tuu i lalo, ma o ana mea e faʻaseʻe e tuʻimomomo ai i se lio.

O Lastless Lampshades

Ina ia teuteuina le laumei lamepa pe faia foi muamua nofoa ma ou lima mai le fofo. Mo lamepa, o lenei ituaiga, o le faʻavae e le manaʻomia, ae naʻo au mea ma mafaufauga.

Aasa o le filo

A o iai le moli, o le a faʻatumuina laphade o le a ala i le potu e ala i le mataʻituina o mamanu. E mafai ona avea ma se mea moni o lou fale. Ina ia fausia se moli, o le a e manaʻomia:

Toefuataina o se fale limp ma au lava lima

Mo Lassterhar o filo, e le manaʻomia se faʻavae, naʻo filo ma ou mafaufauga e lava.

  • baole filo;
  • kelu;
  • seleulu;
  • Polo poʻo le paʻu polo.

O le faia o na pili e le manaʻomia ni gaioiga lavelave. E amata, faʻapopoleina le polo i le lapoʻa. Ona afifi ai lea o filo i luga ma faaputuga, ma se isi faʻapipiʻi ma le kulimi taʻitasi. Tuu le kusi na matutu ia mago ma tulei le polo ma se mea masa. O lenei ua toe tasi le tipiina o se pu o le a toleni le moli.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona ou faia se mea pueata mai le tuai o tisiketi: Master vasega

Lace poʻo le solosolo o loʻo nofo i le kelu i le auala e tasi. Aua le salamo i le kelu: O le polo e tatau ona taofia le foliga na o ia. O lea, e manaʻomia le faʻatauaina o faʻailoga masema o le au faʻaputuputu.

Malamalama mai le lalolagi

I totonu o le potu o tamaiti e mafai ona fai se moli taofi. Faʻaaoga uma le lalolagi atoa e pei o se po moli ma lona afa e fatu ai se moli atoa. O le lalagaina o le lalagaina, afai manaʻomia, o le img o le a liliu i se faʻamalologa lamepa. O ipu eseese ma le faamalu mai le cocktails, teuteuina i foliga o se pesini, faatupuina se tulaga ese.

Ina ia teuteuina le fale i le vevesi sitaili, o le faalauiloa o lamepa mai bestoa. O lenei mea faʻalenatura o loʻo faigofie ona fesoʻotaʻi. A o le i faaaogaina le Bestredo, e tatau ona e tuʻusaʻo i lalo o le au lolomi ma fausiaina se tafatafa mai le po o le mea o le a avea ma ou malamalama po.

BEVERA e tumau ma kulue, ma nofoaga o loʻo faʻagaioia ma le naifi (mo le sili atu fesoʻotaʻiga). Ia o le malamalama o loʻo ulufale mai i totonu o le potu, e tele pu fai faʻatauva i mea. E mafai ona e teuteuina se mea muamua i totonu i totonu o le vine poo le filo.

Toefuatai o le moli - E faigofie lava le galuega. Fiafia, vaʻai mo manatu fou ma mea fou mo le faia o lou fale.

Faitau atili