Ilisumonted tioata Shelves: faatulagaga ma o latou lava lima

Anonim

Tioata pei o se mea mo le faʻaaogaina pe a maeʻa ona tufatufaina fale faʻafomaʻi. O nei mea e mafai ona tuʻufaʻatasia poʻo ni fofo eseese o loʻo faia i tioata. O a mea e mafai ona faia o lenei mea leaga tele o mea leaga? Ua faʻaaogaina i le vaevaega a potu tusi ma vaega, o le a iai se oloa o moli, malu i luga o le puipui ma le kapeneta ma faʻapea la. Ia togafiti foliga matagofie tele ma matagofie, ae o leisi taua o lo latou aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, falefafa o loʻo fausia tioata o loʻo aʻafia i totonu o loʻo iai ata ma i le taimi lava e le maualalo i la latou gaioiga.

Ilisumonted tioata Shelves: faatulagaga ma o latou lava lima

O tioata tioata o le a tuʻuina atu ai le potu moli ma le leai se mamafa e faʻatusatusa i le masani laupapa.

E tele tioata e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le nofoaga o soʻo se nofoaga, lea e taua. O lea, o le a talanoaina tonu lava i tioata malu. Ia faigofie lava ona fai, pe faʻafefea ona fai na saʻo, tautau ma faʻailoga iloga. O le ki o le moli o tioata ie o avanoa i le tasi.

Galue i luga o tioata tipi ma lona isi gaioiga

Afai e te filifilia o le malu o fata e faia i tioata o le a iai i totonu, o le taimi lenei e mafaufau ai pe faʻafefea ona faia. E i ai fofo e lua. O le gaosiga lea e okaina ai i se galuega faʻapitoa poʻo le tutoʻatasi galuega.

Manaʻo e sefe pe naʻo le aʻoaʻoina pe faʻafefea ona galue ma tioata mea? Ma o le a le aoga le faamatalaga mulimuli ane. O le ae manaʻomia:

  • Gress tipiina o lelei uiga;
  • Ribbon-Ituaiga olo o loʻo olo, o le faʻamalamalamaina o le paʻu ua faʻaaogaina e tatau ona fetaui ma le tau o 120 iunite.;
  • Laina.

Ilisumonted tioata Shelves: faatulagaga ma o latou lava lima

E mafai ona oʻo atu i tua o le faʻalogo i le 100,000 itula o le faʻaauau pea faʻagaioiga.

Ina ia mafai ona maua le galuega, e te manaʻomia, e pei ona ua uma ona tusia i luga, laina ma lima malolosi. E le o le malosi, ae o le talitonuina. Mo le faigofie, tioata tipi e sili ona lelei e faʻatau ai suauʻu tioata tipi. Ma afai o le a e tipiina le ipu mo le taimi muamua, e sili le aoga o sina mea. Faʻamolemole matau o tagata atamamai e le fautuaina le faia o se re-in-intedic ipu, pei o lenei auala e te uʻu ai le tioata. Ua lava faʻalua, pe a manaʻomia le motusia e tusa ma le laina faʻatulagaina.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona faia se pou i luga o le moega. Manatu Mafuaitua (43 Ata)

Ma, i le faʻaopopoina i le tipiina, o le faʻamalositino o le gaosi o tioata tipi o se mea taua. O se mea saʻo lenei, talu mai le faiga o taotoga ma galue ai e faigofie tele ona tipi i lona pito i luga o lona tino. I le faʻaopopoga i le saogalemu, o le faʻagaioiga o le a tuʻuina atu ai se manatu faʻapitoa o le tioata oloa. E pei ona taʻua i luga, mo nei faʻamoemoe, e masani ona faʻaaogaina le lipine o le lipine. Ae a leai, o lea la e mafai ona faatino lea taualumaga ma lima. Na o le sauni mo le lava le tele o le taimi.

A faʻatino le tioata olo, o le masini togafitia e tatau ona faia ma le vai.

O le iʻuga o nei gaioiga, o le a e taofia le sosolo o le pefu mai le tioata i le siosiomaga o le potu. E manaʻomia lenei mea, talu mai lena pefu, e matua leaga lava i le ola maloloina a le tagata. Ia mautinoa e faʻaaoga mea totino o le tagata lava ia, pei o le manava. Ma le faʻaaogaina o le vai i le taimi o loʻo fai ai le mea e mafai ai ona e i ai le sili atu o le manino o le pito. Afai o loʻo faia le olo e aunoa ma le vai, o le teto o le a tumau ai le matua.

Faapipiiina o se tioata tioata

Ilisumonted tioata Shelves: faatulagaga ma o latou lava lima

O le Alimini faʻamatalaga e tatau ona fetaui ma le mafiafia o le fata, ona toeitiiti lava a faʻaleagaina.

Ia o lau fata mumu o loʻo i luga o le puipui ma le saogalemu ma le matagofie, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o lua filifiliga. O le muamua sauniaina mo le faʻaaogaina o tagata faʻatau faʻapitoa, o le lona lua e faʻavae i le faʻaaogaina o se almininum talaaga. E mafai ona e maua le fiafia i lenei metotia poʻo lena metotia i luga o le faavae o tatou lava lumanaʻi, o le tuputupu aʻe atoa o le auala e faʻapipiʻi ai le tioata.

O le faʻaaogaina o e na o se filifiliga lautele. Latou talafeagai mo le tioata o soʻo se lapoʻa (mafiafia). Ae o le almininum faʻamatalaga o le uiga e le tutusa, a o iai se mafuaʻaga. O le lelei o le faʻaaogaina o le talaaga o le ono mafai lea o meafaigaluega o sea fata o ia sex o le mea na maua ai i tua, o loʻo soʻolia ma le moli o totonu o le ata. Ae a o le taimi mulimuli ane.

Mataupu i luga o le autu: e fesoʻotaʻi ai se eletise eletise

HELTESS e umia se faigofie faigofie faapipiiina auala. O lona ata e lua vaega: o le faʻavae lea o le a tuʻuina atu i luga o le puipui, ma le pito i luga o le mea teuteu. I le galueaina o galuega latou te lafoaia, ma o le faavae e mausali i luga o le puipui. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaogaina le tulaga ma le ola, e masani ona o atoa ma le uro. O le aofaʻi o le numera o le tasi o loʻo umia le 2 pcs. Ae faʻatatau ile tele o lou fomu, o lo latou numera e faʻateleina.

Taid moli o tioata fata: le masini ma ou lima lima

Ilisumonted tioata Shelves: faatulagaga ma o latou lava lima

A iai le tele o fata, ona mo i latou taʻitoʻatasi e mafai ona e faia se tuaa o le isi lanu.

E pei ona manino mai o le faʻamatalaga na tuʻuina atu i luga, e fai ai se nofoaga pito i tua, e manaʻomia le faʻamatalaga a le Alumninum o le a manaʻomia mo le faʻapipiʻi.

Le faʻasologa o galuega i luga o le gaosia o le taunuʻu mai o le amataga.

Muamua e tatau ona e alu i le faleoloa ma faʻatau se faʻamatalaga faʻapitoa i luga. O le mea autu o le mea e fetaui lelei ma le mafiafia o le tioata mai le mea e te faia ai le fata.

O le isi, o lona tau o loʻo faia i lalo o le manaʻoga manaʻomia. Aua neʻi galo o mea uma na faʻaalia i le faʻagasologa e tatau ona aveese ma le faʻaeteete.

O lenei e tatau ona e faia le maualuga-lelei le lelei o le talaaga i luga o le puipui. Mo nei faʻamoemoe, o le faʻamatalaga e faia ai pu faʻamoemoeina mo le faʻapipiʻi. Faapipiiina le talaaga i luga o le luga o le puipui e tatau ona faʻaaogaina le faʻapipiʻi ma ni palasitika faʻapitoa. TAUA, Faʻatinoina le faʻailoga ma faʻamau le fata i luga o le puipui, aua neʻi galo le faʻaaogaina o le tulaga o le fausiaina.

O le isi vaega o loʻo faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o galuega ma se diode lipine. Toetoe lava i soʻo se faʻamatalaga o loʻo i ai se faʻaofi na faia o palasitika. Manatua e te le tauteina. O le fetuunaiga o le a puipuia le lipine mai le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le almininum luga. O le a faʻamalieina oe mai le mafai ona tapunia. Saunia i le mea moni o le faʻapipiʻiina o le faʻavasegaina o le fata fata, faʻataʻitaʻiina o le taʻitaʻi faitotoʻa, o le a toe maua mai, aemaise o lona faʻamalamalamaina o le tele o le faʻafitauli . Faatasi ai ma le avanoa avanoa, faʻaofi le lipiʻo e le faigata tele, talu ona faia le fale o iai nei mo nei faʻamoemoe. I se isi tulaga, e mafai ona faʻaaoga ni metotia eseese e tuʻu ai le lipine i totonu o le talaaga. O se tasi o filifiliga mo le tuʻuina atu o le lipine i totonu o le ata o loʻo faʻaalia lona punou i le ituaiga "domina". Naʻo le le faʻagaloina ona e tatau ona e faʻaaogaina se laina mo le ogatasi. E mafai ona faia le pule i laupapa po o palasitika.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi poloka poloka ma tauaso i luga o le faʻamalama - 3 auala lelei

I le tulaga mulimuli, o le tioata tioata ma le malamalama ua uma ona tuu i totonu o le talaaga e manaʻomia le faʻapipiʻi o tioata. E faigofie le faʻagasologa, ae e te manaʻomia le faʻaaogaina o so o se ituaiga taumafaiga. Talu ai ona o le faʻatuatuaina o le nofoaga o tioata i totonu o le faʻamatalaga ua faʻaleagaina. Afai e le mafai ona ou feagai ma ou lava lima, ona faʻaaoga lea o le faʻaaogaina o se laupapa laupapa laupapa ma paʻu paʻu e faʻatagaina.

O lenei ua e faamaonia e faia tioata tioata malu i le vave oso vave ma vave. Ae afai na e sau i le manatu o se galuega faigata tele lea mo oe, o le mea sili ona saʻo o le a apili i le mafutaga faʻafaigaluega.

Faitau atili