O le mea e tatau ona e faia e fai ai le umukuka ata

Anonim

O le mea e tatau ona e faia e fai ai le umukuka ata

Le manaʻoga autu mo le umukuka avanoa o le faʻamafanafanaga ma galuega. O lea la, e matua taua lava le tuʻufaʻatasia o le sili atu o le lelei o le faʻailoga o le umukuka ma mea faigaluega i totonu o le potu. O lona uiga, o mea uma e tatau ona ogatasi, mou ese atu ma lapoa, faʻaiʻu ma le lanu faʻanatura. Fiafia, tele lava e masani lava tulaga i le meaafale. O le mea lea, tagata gaosi i nei aso taʻitasi na te ofoina atu se tele tele o se mea talafeagai o loʻo faʻasaoina mai ai ma sili ona faigata. Ioe, ma tau, tatou fai saʻo, e le o mafaia i taimi uma, ae le o le taʻua o le lapoʻa. O lea, o le ata o le umukuka na fai ai ma ou lava lima o le a faʻatagaina ai oe e faigofie ona faʻailoa mai lenei filifiliga.

O le a nei talanoaga uma? O le asō o se avanoa tulaga ese e fai ai le umukuka "e okaina." Ae e le mafai ona faia e lenei poloaiga le autors, ae o tagata na nonofo ai. O lona uiga, e i ai le avanoa e sefe ai, faʻaopoopo, mafaufau i mea uma i mea laiti. Ma e le afaina o le e ona le umukuka e le o se tagata foafoa. O le aso, ua le o se faʻafitauli, aua o le initaneti e ofoina faapitoa polokalama faapitoa ma le mea e mafai ona e fatuina ai se totonu o le potu, e aunoa le faʻaaogaina o taumafaiga taua.

O le mea e tatau ona e faia e fai ai le umukuka ata

Ae tusa lava pe leai ni mea e te le mafaia, e mafai ona e faia le ala faʻatulagaina o le tusi - e faʻaaoga ai se umukuka i luga o pepa. Mo lenei, na o le manaʻomia o se penitala ma se pule ma se laupepa o watman.

O le a le mea e manaʻomia muamua

Muamua, e manaʻomia le aveese le tele o le umukuka avanoa. Italia: O le maualuga o taualuga, o le va mamao i le va o puipui eseese, o le mamao ese mai le puipui i le faitotoa, mai le maualuga o le faamalama. O lona uiga, o le fausaga o le potu o loʻo fuafuaina e ala i fanua nei.

Lona lua, o le a e tatau ona aveesea laau e fuafua le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga: Suavai, otaota, otaota ma vela. Ma lona tolu, o le nofoaga o soti ma le faʻamalama faʻamalama e tatau ona filifilia. O lona uiga, o na elemene e tatau ona tatalaina i taimi uma ma avanoa maua fua.

O mea uma e faʻaaoga i le pepa pe o loʻo ulufale i le polokalame. Ou te fia gauai atu i le mea. Fuaina o le lapoʻa o le potu, e manaʻomia ai lava e agaʻi atu i lenei faʻagasologa. O loʻo iai, o fua na aveʻese mai luga o le fola ma luga o le faʻaʻeleʻo. E foliga mai e sili lenei faigofie, ae e ala ia malamalama o nei mea e taua e lua, o le malosi atoa e mafai ona fesuisuiaʻi. Ma o lenei e mafai ona oʻo i poloka o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina ma le umukuka meafale, ma aiga uma masini, pei o fale puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: gaosia o le laulau i lalo o le magoto i le faletaele mai i le Chitrac Tillang

O le mea e tatau ona e faia e fai ai le umukuka ata

O lona uiga, e mafai ona sili atu i le fogaga, e ono sili atu nai le sulugatiti, le tele o atu nai lo le taualuga. Ma afai e te mauaina le faʻailoga muamua o se faʻavae, ona sili ai lea o le mea sili o le 'upega tafaʻilagi i ou lima i luga o lau lima i le pito i luga. O le mea lea, o le Fono o le avea ma faʻailoga sili ona itiiti e pei o le faʻavae.

Ma sili atu le tasi. Ia e mautinoa e ulufale i le siata o le potu, o le deptrions ma le lima ma a latou tulaga ese e talafeagai.

Apitaga

O lea, o loʻo sauni le taga lisi a le umukuka, e mafai ona e siitia atu i fatufaʻai, faʻamelo i le puʻeina o meafale ma lapoa i le fale. E i ai ni tulafono mo le faʻapipiʻiina o masini i le umukuka. Ma e tatau ona latou tausisi atu.

  • E le tatau ona i ai se pusa puipuia ma se fasi kuka lata ane.
  • E tutusa tutusa le mea e tutusa ai ma le atigi.
  • O le uati ma le vailaau e tatau ona tu latalata i le auala e mafai ai ona maua i le fale ua saito, sili atu i le vaomatua.

O lenei, e tusa ma le nofoaga o le umukuka meaafale. E mafai ona tuu le ulu i le laina tasi, le mataitusi "G" po o le "p". O lenei o se ata lauiloa tele Island. Po o le a lava le tulaga, o le a faifai solo tagata uma i lalo o le tele o le avanoa lava. O le mafuaʻaga lena e taua tele le faʻaaogaina lelei o se ata o le umukuka faʻaiʻu.

O le mea e tatau ona e faia e fai ai le umukuka ata

Umukuka seti

E aofia ai le pito i luga ma lalo ole laina. O le muamua o le hingad cheaters. O iinei o le faigofie tele, aua o a latou tulaga autu o le maualuga (30-40 cm) ma le loloto, e masani ona faʻaumaina ma le lautele o le ua fausia-o le faʻamago. Ma e i ai se tulaga masani - 30 cm. O lea, o le loloto o le unaʻia o le kapeti e mafai ona 35-45 cm.

A o le pito i lalo o tamatamai lima lava, ma ua avea lo latou maualuga pei o le faavae, o le mea na fetuʻunaʻi mo le tuputupu aʻe o le tagata. Laʻasaga Lautele o 85 CM, ae e mafai ona faʻaititia pe faʻateleina ai vae o le mea e sili ona talafeagai ai. I le talanoa ai o le loloto, ona aveʻesea lea o se laulau masani masani, e tutusa ma le 60 cm. O lea, o le loloto o le auvae i lalo o le 55 cm.

Mataupu i luga o le autu: Tamaiti suia dresser: tulaga lelei

Sa leʻi faʻailogaina i le lautele le lautele o meafale, poo le laina pito i luga, pe faʻaititia. I mataupu faavae, o lenei mea i le uunaiga a lē e ona o le umukuka. Pe ae, o tagata uma e faalagolago i le tele o le potu. O le galuega lea o le headset. Ole sili atu o meafale e fetaui lelei ma oloa, o le sili atu.

O le mea e tatau ona e faia e fai ai le umukuka ata

Peitaʻi, o le ata o le Kimp sa amata faʻalatalata mai lona lima. O le mea moni, o le sili filifiliga filifiliga o nofoaga masani, loka ma nofoa umi. O le faigofie lenei mea o le aso nei. O sea mautofi ma mafaufau faigofie, ma fai, ma aoina. Ae tatau ona tatou tuuina atu se faʻafetai mo taimi sili ona manaia lea e tatau ona fetaui i so o se umukuka avanoa, tusa lava ma le laʻititi. O le au umukuka nei.

  • Muamua, o le moni moni.
  • Lua tulaga, e mafai ona tele faʻateleina nofoaga ma fai lelei le selau pasene. A uma mea uma, i potu laiti i le sikuea i totonu o le sikuea i luga o le teugatupe.
  • Lona tolu, e mafai ona faʻaaogaina se tulimanu mo mea tetele o loʻo i luga o le soʻotaga faʻapitoa o fetu.

O le ata o le tulimanu umukuka e faigofie ona faia i le komepiuta polokalame. O le a sili atu faigata i se ata i luga o lana pepa. Peitai e mafai ona faʻatoilaloina lenei mea i le malamalama masani o le aʻoga a le aʻoga a le aʻoga a le gagana.

Auiliiliga suesuega

Afai o le ata o le faʻatulagaina o le ulutala o loʻo sauni, o le tele o ituaiga o kapeneta o loʻo faʻaalia, e mafai ona e faia ni auiliiliga o mea tau mafuaʻaga ina ia mafai ona tipiina le poloketi .

Gauai atu! Ua le mafai ona faʻatagaina sese sese i le tele o elemene meaafale, aua a faʻaputu latou, latou te ono le fetaui i totonu o le umukuka, e faʻasino i le potu. O le mea lea na tusia ai ata o le umukuka ma mea laiti. E oʻo lava i le laʻititi manatu, faʻataʻitaʻiga, i le tasi seneturi e mafai ona avea ma faʻafitauli i le faʻapipiʻiina o le ulu o le ulu.

E matua moni lava lea i le vaega o filifiliga. Ae maise lava, o meaafale o lenei fomu o se galuega faigata lea. O le mea lea, o le matagaluega o le Andular Watchon e tatau ona faia ma sili ona lelei. E ono liliu atu o le le vaega o le tulaga sili o le mafai ona tusia i luga o le faitotoa. Ma e uiga i lenei pito i taimi uma o le a lavea ai se tasi. Ma mo lenei, i le tasi nofoalii e lava lea.

Mataupu i luga o le autu: pulumu mo pupuni: Faʻafefea ona filifili saʻo ma muamua fusi?

Na o ia, o le auiliiliga o le umukuka ulu o loʻo tuʻufaʻatasia polokaina. O lona uiga, o auiliiliga o le kapeneta o loʻo faʻaalia mai, taʻitasi kaneta, ia amanaia le nofoaga o fesoʻotaʻiga. I se faʻaopopoga, o elemene taʻitasi o loʻo i ai i se isi tusi i le va o faʻailoga faʻaaliga. O lenei ua faia faʻapitoa mo le faigofie o le aufaters o le a faia le tipi. Ioe, ma i le lumanaʻi, o nei suʻega o le a aoga mo le faʻaaogaina.

Ia o le auvai i le teuga tupe. E manino le aoai o le latou lava umukuka meaafale pe a uma le gaosia o le ata ma o le a tipiina ma le sili ona tamaoaiga. Ae ina ia sefe lelei, e tatau ona e filifilia saʻo le mea. E manino o le puipui i luga o le alava, o autafa o autafa o le laupama, ae o le faiga e tutusa. Ma o mea ia mo Ia ma o le a ia i lalo ifo o le taulaiga o le ulu atoa. O lea, i le tulaga o le i ai o le umu o le umukuka, e tatau ona e filifili i mea e te faia i le suā.

Stylization o le umukuka

O le umukuka sitaili moni na popole i se fafine. Ae, e pei ona taua i luga, o le faavae o le umukuka o lona igoa pito i lalo. O le mea lea, o le aoina o totonu o le potu, e tatau ona e muamua filifilia le sitaimaga o meaafale. E le manaʻomia le faia o se uila, ua leva ona fuafuaina mea uma ma fausia. O le mea lea, o le sili filifiliga filifiliga o le sailia o meafale talafeagai ma ave i ai le tele ma pepa e faʻaputu ai lou, fetaui lelei i lalo o le umukuka avanoa.

O le mea taua e le o le le faanatinati mai i le ogaoga i ogaoga. Umukuka - o se tamai potu, o lea e sili ai e le o le le taalo ma laina vae. Tele tele le totogi e tatau ona totogi i le aoga ma le faigofie ona faaaogaina. E ui lava e le mafai ona tuu ni faatapulaaina. Afai ei ai sau tupe, aisea la e le faia ai le puleaga mai le umukuka.

O le mea e tatau ona e faia e fai ai le umukuka ata

Ma o lona iuga e tatau ona maitauina ua tele naua mea ua suia. Na i ai le avanoa e faia ai, e oo lava i le maualuga o le umukuka avanoa. Na mafai ona e faia gofie gofie ma vave, ma le ma oe lava lima: mai le galuega i le potu atoa ma mea faigaluega uma.

Faitau atili