O le maualuga o le hardbanin i le faletaele mai le fola: tulaga faatonuina

Anonim

O le maualuga o le hardbanin i le faletaele mai le fola: tulaga faatonuina

O tulafono mo le faʻapipiʻiina o le tumama o le tumama i nofoaga faitele na malilie i le tost and snipc. O loʻo faʻapipiʻiina i se maualuga maualuga ma mamao mai isi masini.

Totonu o le fale ma le atunuʻu, o le maualuga o le fola e tatau ona fesootaʻi ma le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe o tagata matutua o le aiga, ma mo tamaiti e mafai ona matou oka i lalo o ou vae.

O le maualuga o le hardbanin i le faletaele mai le fola o se taua taua, o le faigofie o le faʻaaogaina o le magoto e faʻalagolago i le lelei fuafuaina mamao. Mafaufau i faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma le taeao eseese, o a ni o a tulaga, pe a toe aoga masini, pe a manaʻomia ni pemita.

Maualuga maualuga

O le maualuga o le hardbanin i le faletaele mai le fola: tulaga faatonuina

Tulaga maualuga mo le faʻapipiʻiina o le magoto o le STin - 80 - 85 cm mai le fola

I totonu o le snip, 3.05.01-85 setete o le maualuga o le faʻapipiʻiina o le siki o le stink mai le fola i le pito i luga e tatau ona 800-850 mm ma le pm i le 20 mm. O le mea lea e popole ai i le nofoaga ma nofoaga a le lautele. I le taimi o le fausiaina o fale mautotogi, latou te tausisi i nei fatuga, o lea pe a toe lavea i le fale fou, o le totogi o le a setiina i lenei maualuga.

O le mamao e fuafuaina i luga o le faʻavae o suʻesuʻega na faia i le faʻatonuga mo se tagata e faʻamafanafanaina ma faʻamalieina faʻaaoga ni masini pupu.

Mo tupulaga agalelei ma isi aʻoga e faʻatonu, e i ai tulafono o loʻo faʻataoto ai le maualuga o le i fafo o le vasega.

Tulaga faʻapitoa o le fufulu fufulu mo ituaiga (syip II-64-80):

VaegaMamao mai le fola i le pito i luga o le fufulu fufulu
tasiVasega pepe40 cm
2.Ogatotonu ma le matua50 cm

Tulaga o le maualuga o le aʻoga mo aʻoga (snap 3.05.01-85)

VasegaMamao mai le fola i le pito i luga o le fufulu fufulu
tasi1-455-60 CM
2.5-1065-85 CM

Mo tamaiti, o nei itumalo e talafeagai lelei, ae o tagata matutua e faʻaaoga se ofu lavalava faʻapipiʻi i luga o se maualuga maualuga, e le talafeagai ai.

E mafai ona suia le maualuga o le totogi i le fale mautotogi

O le maualuga o le hardbanin i le faletaele mai le fola: tulaga faatonuina

A toe fai le atigi, ua ia te oe le aia tatau e tuu ai i luga o se mea sili

Mataupu i luga o le autu: Turking Turle ma le BEPRODERY - O se auala fou o le fausiaina suiga

Mafaufau pe mafai ona suia le maualuga o le fola o le fola o le fola pulu ma o a mataupu o le faʻatinoga o pemita o le mamana e manaʻomia.

Tele taimi, o le faʻavae faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina uma e fetaui ma tagata uma, o loʻo iai vaipuna i luga o le vae ma le laulau i le ituaiga o Mondidyra, lea ua faia i le maualuga. Ae le o tagata uma e tutusa le maualuga, o nisi taimi mo le faigofie o le faʻaaogaina e tatau ona e faʻapipiʻiina le masini i luga pe lalo ifo o le masani.

O le maualuga o le hardbanin i le faletaele mai le fola: tulaga faatonuina

Afai e faia le toe faia o le faletaele, ona faʻatagaina lea e le faʻatagaina e faʻatino galuega. E mafai ona e fuafuaina le sili sili ona lelei mo oe lava ma i se mamao mamao e faʻapipiʻi ai pillowing.

Ua manaʻomia pe a faʻatagaina le pemita pe a fai o le ipu vailaʻau o loʻo faia i tala atu o le faletaele.

Tele taimi e masani ai i fale mautotogi, o le tele o le potu e le faʻatagaina e faʻavaeina se isi lanu mo tamaiti, ma o le tagata matua e maualuga tele.

Ina ia foʻia lenei faʻafitauli, e mafai ona e faʻatau se tulaga o loʻo mafai ai e se tamaititi ona avea pe faʻatau se salu i se laʻasaga.

Filifili le taumatau taumatau

O loo ia fuafuaina o le tele o tamaʻitaʻi le sili ona lelei o le stink i le faletaele o le 80-90 cm, ma mo tagata - 90-102 cm, e le talafeagai le faʻapipiʻi, o lea Faʻapipiʻi mea faigaluega, e manaʻomia ona taʻitaʻia e le averesi tapulaʻa faʻatasi ona sui totino o le aiga.

O le maualuga o le hardbanin i le faletaele mai le fola: tulaga faatonuina

O nisi taimi o le faletaele e mafai ai ona e faʻapipiʻiina le tele o mea totino. Mo lea tulaga, o tulaga mamao o loʻo i ai ua tuʻuina atu:

Plumping masiniMamao mai le magoto, cm
tasiTaeletolu sefulu
2.Fale taʻeletolu sefulu
3.Faifeau25.
faFaleuila25.
limaEletise eletise afi60.
6.Mata uila60.
7.Pito i lalo o le faʻatalua sefulu
valuItu puipuilua sefulu
ivaPea o le suli300.

E tusa ai ma le faʻavae, le sone o le sone, tuʻuina atu o se auala i le feteenaiga o Lusia, e tatau ona 70-90 cm.

I vaegatatele, o nei tulafono e tatau ona maitauina mo tagata taua, ma Nofoaga nofoaga, o masini e faʻapipiʻi i le maualuga ma le mamao mai le tasi ma le isi e faʻalagolago i le tagata e ona tagata e faʻatatau i le tasi e faʻatatau i le tasi e faʻatatau i le tasi e faʻatatau i le tasi e faʻatatau i le tasi e faʻatatau i le tasi e faʻatatau i le tasi e faʻatatau i le tasi

Ituaiga o rachin

Mafaufau i ituaiga o atigi pusa e filifilia ai le sili filifiliga mo lou aiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻamaeʻaina le maa mo puipui i totonu o le fale mautotogi

Tuli

O le maualuga o le hardbanin i le faletaele mai le fola: tulaga faatonuina

Fausiaina lelei le au lilo

E tusa ai ma lona mamanu, o le fugalaʻau e aofia ai le vae o le faʻavae, o loʻo faʻatumauina ai se pesini, o le maualuga o le 85-90 cm. E mafai foʻi ona nana ni fesoʻotaʻiga i totonu o le faʻavae o le mea faigaluega. O le mamanu e masani lava ona faia i faiga tauaiga, ae o isi taimi na maua ai ipu tioata ma punou.

A manaʻomia, e mafai ona e suia le lapoʻa tele i auala e lua:

  • Siitia le tau i le tulaga o se tulaga i lalo ifo;
  • Ina ia faʻaititia le tele, e tatau ona e faapuʻupuʻu le pito i le mea faigaluega ma tipi ese fasi fasi paipa. Afai o le ata o le tuʻufua e faigofie, ona o le otegia o le pito i lalo, o le a le leiloa le ituaiga.

O le alavai e tatau ona maualalo ifo nai lo le nofoaga o le siphon.

Magoto ma tumba

O le maualuga o le hardbanin i le faletaele mai le fola: tulaga faatonuina

O le mamanu o loʻo faʻapipiʻiina i luga pe lavea i se laulau i luga o le laupapa laupapa. O le mamanu o le tupua e ese mai: i fale, faitotoʻa, lafo, faʻataʻitaʻiga o se maualuga maualuga poʻo ni vae fetuutuunai na gaosia.

A aveina le faʻatau e tatau ona faia ina ia faʻalatalata atu ai le leo tele le tele o le potu ma le tuputupu aʻe o tagata uma o le aiga.

Taofia le mamanu

O le maualuga o le hardbanin i le faletaele mai le fola: tulaga faatonuina

Puipui sefeina avanoa aoga

O le fufuluina e taofiofi i luga o puipui, sefe le avanoa. O lenei mamanu e mafai ona faʻatonutonuina i le mamao, toeititi o soʻo se siphon e talafeagai mo ia.

I lalo o lea, e mafai ona faʻapipiʻi se ato ato ma o ni mea faigaluega a le aiga, pei o se paʻu paʻu poʻo le fufuluina o masini. Mo faʻamatalaga i le auala e filifili ai se saccine, vaʻai lenei vitio:

Faʻataʻitaʻiga ma le maualuga o le maualuga

O le maualuga o le hardbanin i le faletaele mai le fola: tulaga faatonuina

O ia fausaga e i ai se tau maualuga, e seasea faʻaaoga i totonu o fale mautotogi ma fale tumaʻoti. Fetuunai ma le fesoasoani a se leve, pei o masini uma, manaʻomia se mafutaga faʻaeteete. Tele na faʻaaogaina i le lapoʻa.

E taua tele le filifilia o le itu tonu o le taele, aua o le a maua ai le mafanafana i le taimi o le Komisi o le manatu o taualumaga. Afai o le maualuga e maualalo, ona e tatau lea ona e punou, o le a mafua ai le tiga i tua. Afai o le a faapipiiina masini o le a faʻapipiʻi i luga, ona e tatau loa ona eliʻoina ou lima i luga, o le a mafua ai le fulafula.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona toe faʻaleleia le taua mai le laupepa?

Faitau atili