Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Anonim

O se tasi o mea sili ona le mafai ona taugofie mo le falemaʻi poʻo le fale tumaʻoti - mai le folasaga faʻataʻitaʻi. O lana fuafuaga e faigofie - o le faʻapipiʻiina o pou i luga o laina o loʻo faʻapipiʻi. O se faʻailoga ese o loʻo faʻapipiʻiina i lenei lattice i luga o le faʻauiga o le faʻauiga poʻo le gevet. E matua faigofie mea uma, aemaise lava pe a e iloa faʻaaoga le masini faʻamau. E ui e iai le tekinolosi e aunoa ma le unore - i luga o bolts pe i luga o laupapa laupapa. Po o le a lava le tulaga, o le pa mai le fola matata o le saito mafai ona fausia ma ou lava lima. E mafai ona e faia uma galuega pe a manaʻomia, faia naʻo ia, ae a o le faʻapipiʻiina o pepa e sili atu ona talafeagai ma le fesoasoani.

Fausiaina ma uʻamea uʻamea

O le tali tele o le fale gaosi o se pa ma uʻamea pou e ufiufi i le eleele. E mafai ona e faʻaogaina le taamilosaga poʻo sikuea paipa, ae e sili atu le faigofie ona galue ma sikuea-polofiti.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Mamanuina o le pa na faia i le fofoga faʻataʻitaʻi ma koluma

O le umi o pou ua faia e faʻatatau i le sili ona manaʻomia le maualuga o le pa, faʻaopopo mai le 1 i le 1.5 mita i le uaʻi i le eleele. Tuu i totonu o le eleele e tatau i lalo ifo o le loloto o le eleele malulu. Mo itulagi taʻitasi, o le eleele faʻaʻaisa i le sili atu loloto, ae i le ogatotonu o Rusia e tusa ma le 1.2 m le loloto, e sili ona taofia ai. A leai, o malosiaga o le taumalulu na na o le tulei i fafo, ma ua pa'ū lou pa (vaai le ata).

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Le lava le le lava o le fana o le lagolago lagolago na mafua ai le mea moni o le pa o le pa

Mo pou, o se paipa o loʻo masani ai ona ave i le koluse o le 60 * 60 mm ma le puipui mafiafia o le 3 mm. O le va o le va o koluma e mai le 2 i le 3 mita. O le sili atu o le mafiafia o le polofiti, ae le itiiti e mafai ona e tuʻuina pou. Afai o le eleele ua magoto faigata, e ono mafai ona faia le mamao tele, a leai e mafai ona e sefeina le faʻatau o uʻamea - le manifinifi, o le taugofie ma le tau e taua.

Langs mo le pa mai le polofiti faia mai le talaaga paipa 40 * 20 pe 30 * 20 mm. O le filifiliga lona lua o le laupapa laupapa 70 * 40 pe o lea. A faʻaaoga fafie, E tele le faʻaolaina ole aofaʻi, ae o le laʻau e mou ese atu i se isi itu, e sosolo mai le susu. Masalo o le a lava nai tausaga o le a e maua ai ni nig, ma o le a latou faʻafaileleina. Ae faʻamanuiaina o le a oʻo atu le tamaoaiga i nai tausaga.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Pa mai le saito i le fola i luga o laupapa laupapa

I le faia o se pa mai se fausaga faʻapolofesa i o latou lava lima ma ato laupapa, aua neʻi galo le togafitia lelei o laupapa ma se faʻataʻitaʻiga astera). E sili le faia o le faletaele - faatofuina pa e 20 minute i le fofo atoatoa. Lea la ua latou tautua umi.

Ole numera o lag e faʻalagolago i le maualuga o le pa. Tusa ma le 2 mita - lava le lua, mai 2.2 i le 3.0 mita tatou te manaʻomia ai 3 taiala, sili atu - 4.

I auiliili e uiga i le filifiliga ma le fausiaina o le faavae o le pa, faitau iinei.

Metotia o faapipiiina lag i pou

Uamea lags wed po o le va o pou po o luma. O le ala muamua e sili atu le alofa, ma o le tele o otaota e maua: e tatau ona e tipiina paipa i fasi. Ae o lenei nofoaga, o le laggese e aliali mai e sili atu le malosi: Pinela taʻitasi tautua o se lagolago mo le laupepa ma e le o le "savali" e mafai ona faia ni nai isi mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aumai koko i totonu o le fale mautotogi e le fale talimalo

Afai o oe o le paipa i luma o le pou (mai le itu o le auala), o galuega e itiiti, ae o le a manaʻomia e tipi ese ai Pole. O le mea lea e te fiu ai le mamao ina ia latou sologa lelei. Ona faʻatau mai lea o mea sa i ai muamua, ona faitau lea o le sitepu faʻatulagaina laasaga.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Aloaia uʻamea o loʻo faʻapipiʻi i pou i auala e lua

Mo fusi laupapa laupapa, e umia e tagata e faʻaaogaina pe i luga o itu - uʻamea tulimanu poʻo le pu foliga. I totonu o i latou, ona vili lea o pu ma nonoa i fusi poʻo fao.

E i ai le filifiliga e tuʻufaʻatasia ai le pa mai le folasaga fola e aunoa ma le faʻamagaloina. Mo lenei mea ua i ai se manoa faapitoa, ua taʻu o le X-puipui. O le mea lea o le faʻasaina o le pamu ma laina o loʻo faʻapipiʻiina, o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻaʻoleʻole o ia lava.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

X-puipui mo le pa mai le ata faapolofesa e aunoa ma le lotolotoi

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

O lea e foliga mai o mea uma i le sui o le setete

Tomai Faafomai mo Fas

Mo pa, o se pepa faʻapolofesa ma faʻailoga c - mo pa ma pa o loʻo faʻaaogaina. E i ai lava a n ma ns, ae e le talafeagai mo fili - o mea ia e sili atu ai le taualuga. E seasea ona e feiloai i le maka a le ma r, o faʻamatalaga ma e mafai ona faʻaaogaina mo pa.

I le faʻailogaina pe a maeʻa le tusi e i ai se numera - mai le 8 i le 35. O lona uiga o le maualuga o ivi o loʻo iai i le milimita. O lea la C8 lona uiga o le polofesa ua fuafuaina mo le pa, ma o le galu maualuga o le 8 mm. O le tele o le galu maualuga o le sili atu o le sili atu o le sili atu. Ma matagi malolosi, ave le itiiti ifo c10, pe o le C20.

Pepa mafiafia - mai le 0.4 i le 0.8 mm. O le sili sili ona lelei filifiliga o le 0.45 mm mafiafia poo 0.5 mm. E talafeagai mo le pa e oʻo atu i le 2.5 m o le maualuga. A e manaʻomia le maualuga, ave ia le itiiti ifo 0.6 mm.

O le maualuga o le laupepa e masani ona i ai i le 2 mita, e mafai ona e mauaina 2.5 m. O le lautele e matua ese lava - mai le 40 cters. Eseese laau e maua ai ni matata eseese i le fogaga.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Tulaga masani lanu pe o le a le mea taua o le uʻamea pepa o loʻo valiina

Faapolofesa fola e mafai ona gaʻoa, mafai ona vali (vali 15-25% sili atu taugata nai lo kapeta). O le vali e faʻaaogaina i ituaiga e lua: Powder ma Polymer Taʻiala. Powder Coungless e sili atu le tetee, ae sili atu foi taugata.

E i ai laupepa vali i le lima tasi - mai le lona lua o loʻo faʻaputuputu, o loʻo ufiufi i eleele efuefu, e mai le lua. Faʻailoga faʻailoilo, e sili atu nai lo le tasi itu o le itu itu, ae e sili atu le manatu, ma e sili atu ona oʻo ile tautua.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

O le vaaiga lea mai le lotoā i luga o le pa ma le lua lanu

Lagolagoina o paipa ma taga mo le pa e masani lava ile eleele, ona vali lea. Ma i se isi itu na ia lagona a o latou valiina o latou pogisa vali. Faʻapipiʻi ona vali lea i le tasi itu, o le polofesa e maua ai se manino manino "auivi" i luga o se moli efuefu. I luga o se tamai fuafuaga e tupu taua. Faʻalogo lelei, ma le fausiaina o se pa mai le lima o le lima, vali le faʻavae i totonu o se malamalama lanu efuefu. O le iʻuga o le a faʻamolemole oe: e foliga mai e sili atu le lelei mai le lotoā.

Faʻafefea ona faʻasee se tagata faʻapitoa

Faʻamau le laupepa ma tagata taʻitoʻatasi o le tagata lava ia. O tagata lava ia o le tofo o fags o loʻo faʻaputuputu, o loʻo i ai le valiina. Piki i totonu o le leo lanu o le pa. Vili le sikulukalaiva faaaoga ni au faitoga.

O le faapipiiina laʻasaga faʻalagolago i luga o le wavelength ma le maualuga o le pa. O le maualuga o le pa, o le tele lava o le tele e te manaʻomia e faʻapipiʻi faʻapipiʻi. E masani lava ona ia taofia pe a fai o loʻo faʻamauina i luga o le galu e faʻateleina ai le malosi, faʻatasi ai ma le lua lakaina e mafai ona faaseʻe i se siaki siaki, ae le o le tasi i luga o le isi.

Mataupu i luga o le autu: Aveesea o se pu i totonu o le pa puipui

A faʻapipiʻiina e taua le setiina o le pepa muamua. Ona faʻapipiʻiina lea o isi tagata uma e aunoa ma faʻafitauli. A o le faʻapipiʻi pepa, o loʻo i ai nei le ulufale mai o loʻo tuʻuina atu i luga o le 1 galu. Nonoa i le pito i lalo o le galu. E manaʻomia le faʻatuina o se tagata lava ia faitau. Ona fai lea o le pu i le pu ma o le a le mafua ai le tiga o le vali.

E uiga i le faʻafefea i le Mauga o le Tomai i luga o le pa, matamata le vitio.

Pa mai le fofoga faʻataʻitaʻi ma ou lava lima: pepa lipoti

Na fausia le pa ma le au tuaoi ma luma. O le umi atoa o le 50 mita, o le maualuga o le 2.5 m. O le Brown Active Actives o loʻo faʻaaogaina i le pito i luma, garvize, C0.

Ma le isi, o mea na tutupu:

  • I luga o pou, na mafiafia paipa, o le mafiafia o le 2 MM, paipa i le uumi;
  • I pou o le faitotoʻa ma malaia tuʻu 80 * 80 mm ma le puipui o le 3 mm;
  • Lag 30 * 30 mm;
  • Faitotoʻa faʻaputuga ma le malaia 40 * 40 mm;

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

O le umi o le pa mai le faʻapolofesa o le fola ma ona lima lima na fausia se tasi tagata

Ua faʻamauina le pa i pou pou, i le va o le a le faʻavae o lo o loloina ai. E manaʻomia mo tagata ona e ana le pa, ua fuafua e talepe le moega fugalaʻau (e te vaʻai i le pa i lalo). E manaʻomia foʻi o ia i le inisi i le taimi o timuga e le faʻalu faʻaputuputu e le lotoā. E leai se mea e faʻapipiʻi ai ni fasimea laupepa i le eleele, ae laititi lava le solomuli. O lenei avanoa ua tapunia ma se taʻavale - lipine, lea o loʻo tumau pea i nisi o pisinisi. Lenei ua faia faapitoa e le o le soona faʻaaogaina o le ea i le faʻatonuga mo le lalolagi vave nai lo le ua magoto.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Vaʻai mai i totonu o le pa faʻaiʻu

Sauniuniga o Uamea

O le laasaga muamua o le tapenaina o paipa. Mai i le fale teu oloa, o le paipa e oʻo mai i le taimi umi e tautua ai mo se taimi umi, e tatau ona e mafaufau i Ruz, ona taoto lea "ma pe a uma le vali. E sili atu ona talafeagai le saunia muamua o paipa, faagasologa e ma vali, ona amata ai lea ona tatagi. Sa piki i luga le oso i luga o le pulumu uʻamea i luga o le ata.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

O paipa e tatau ona faʻamamaina mai le ele

Paipa i le fale teu oloa na o le 6-mita. Talu ai talu mai le maualuga o le pa o 2.5 mita, e tatau ona e tanu le isi 1.3 mita, o le atoa umi o le pou e tatau 3.8 mita. Ina ia mafai ona sefe, tipi i le afa i le 3-mita fasi, ma le tele o tausuaga i totonu o le tele o uʻamea ua avanoa i le faʻatoʻaga: Oti tulimanu. Ona kilia lea o tagata uma, muamua ma valiina.

Faʻapipiʻi pou

O le mea muamua e tuu ai ni koluma e lua. Na viliina e Jama i le faleoloa o le enaena. O le eleele e masani ai, o le tasi pu loloto o le 1.3 mita le alu i le 20 minute.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Bur mo pu i lalo o pou

O le pou muamua na faʻaalia i le tafailagi ma o lea na ia aʻe ai i le eleele i le maualuga o le 2.5 mita. Le setiina lona lua, na alu e toe fai le maualuga. Faaaogaina vai. E manaʻomia le liligiina ina ia leai ni paʻu - mai le pakete, a o le o lalo o le popo, a leai o le a tonu lava.

Faʻasilasilaina le pou lona lua i luga o se faʻailoga o le faʻailoga (tuʻu i luga o le pa, lea na taofia latalata i le pu) ma ua fetaui lelei. Ina ua uu e le malosi, le masaga na toso mai i le va o koluma, e tusa ai ma isi uma ua fetaui lelei.

O le Faatumu o tekonolosi na alualu i luma: O se rock reteroid na faapipiiina i le vaieli. I totonu, tuu le paipa, sasaa ma le sima (M250) ma faaali atu agai i luga. Sa pulea le tulaga e se tagata. Faʻasaʻo lelei le pou - E taua tele, a leai e le o le pa o le pa atoa.

I le gasologa o le galuega, na amata avea ma taimi na lolo atu ai le sima na faaeeina i totonu i totonu o le nuanua na fuliina, ma i le va o le lua. O se tamaʻi fiafiaga ia faʻate ese o ia mai iina, aua o le vaega taua o loʻo tipi i luga o le penisini, faʻapipiʻi i fao tetele i le eleele. Faafitauli fofo.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a ulaula i le atunuu

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

O lea tusi mai le Runneroid

Ina ua uma ona puʻeina le sima, na latou faia ni mea e mafai ai ona faia mai laupapa, ufiufi i se mafiafia ata tifaga. O lo latou fesoasoani na lolo atu ai le faavae. Lea e sili atu le malosi, i luga o le pito i lalo i koluma i itu uma e lua, e ufitia uma le laina. O le tala masani na tausia i totonu.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Fai galuega mo Sowle

Faapipiiina Jumpers

Ua faʻamamaina ma valiina pai, vali ma valivali mo le kolosi. Kuka i le va o pou. Latou te faigata tele e tuu i le maualuga e puipui ai le faigofie.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Cook Jumpers

Ina ua maeʻa le UE, o mea uma o loʻo faʻamamaina o loʻo faʻamamaina i se pulumu uaea, faʻagaioiga "Aneti-Jivic" ma le vali.

Faapipiiina o le pepa faapolofesa

Talu ai o le Jumper Himper pasi i le pito i luga o le pa, ma e talia foi le tulaga, e leai ni faʻafitauli i le taumamafu ma faʻapipiʻi pepa. Ma le lototele i luga o pito, ona faʻapipiʻi lea o le fao o le 'afa. Ina ia faigofie atu i le tuu i luga, sa latou tosoina se filo i le va o tulaga ogaoga.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Tonu faʻapipiʻi fusiua - matagofie foʻi

Ina ua uma ona kuka faitotoa ma faapipii. A o le mea mulimuli ua faʻapipiʻi i luga o le pito i luga o elemene o elemene - o le p-foliga mai le pito o le pa o le pa ma plas i luga o paipa.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

O le faʻaaliga mulimuli o le pa mai le polofiti na avea ma tutoʻatasi

A o e malamalama, e leai lava se mea e sili ona faigata. E taua le seti o poutu ma faʻafeiloaʻi le faʻavaʻa. O le galuega tele lea. Tele o le taimi - e tusa ma le 60% alu e saunia paipa - faamama, phim, vali.

Pa mai le pepa faapolofesa ma piliki koluma

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Meafaigaluega faʻapolofesa i le tuʻufaʻatasia ma Brick Plallars foliga mautu

Ioe, o se fenting ma piliki koluma foliga sili atu le lelei. A e manaʻo, ua mafai ona e faia, ae sili ai le taimi e sili atu. E lua filifiliga:

  • Faia o se faavae tumu atoatoa. Ae e umi ma taugata. I luga o le malosi malosi, e mafai ai e le faavae o se tamai fale apitai, o le a tatau ona tanumia i lalo o le loloto o le eleele. Ma e ui lava o le lipine o le a le faʻamioi, tele galuega - mo le umi atoa o le pa e eli ai se utur, tuu se faʻatinoga mo le faʻamalosia, sasaa ai. I luga e tuu ai pou piliki. Mausali, faatuatuaina, ae taugata.
  • Faia e tusa ai ma le polokalame o loʻo faʻamatalaina i luga: karive pou ma le potu i lalo. Faataamilo i pou o le piliki. O lenei metotia e le taugata. Pe faʻafefea ona tuʻu se piliki pou tusi ii.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Manatu manatu o le pa o le pa ma piliki koluma

O tekinolosi uma tekonolosi e tutusa lava, na o le faʻamalosia o le a manaʻomia le sili atu le malosi - lua belts o lua toʻotoʻo ma le lapoa o le 10-12 mm. I pou o le a manaʻomia e faʻapipiʻi ai vaega mokesi o le a faʻapipiʻi ai taʻitaʻi. Latou (mokesi) mafai ona tolopoina i le paipa, pe a uma ona faʻaalia ma tago i le fofo.

Stock foto mamanu o pa mai le polofiti

O le pepa pasi o loʻo tuʻufaʻatasia ma se faʻamalamalamaina, o nisi taimi e faʻasolosolo ai le faʻavaʻa mai le paipa paipa, o se tuʻutuʻuga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le uʻamea mamanu - o loʻo teuteuina poʻo le faʻaaogaina. O le isi filifiliga e faia ai le pa e le o le tulaga - Faʻapipiʻi le galu e le o le sosolo i luga o le wave, ae fetolofi. Se tamaʻi mea laiti, foliga mai o le isi itu. O nisi manatu i le ata o lo oi lalo.

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Le mautonu le pa mai le polofiti

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Matagofie tuʻufaʻatasiga o maa, faʻamalamalamaina ma mumu-enaena pepa

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

O pou na faia o le lapotopoto uʻamea paipa, ia i latou mai le pito i tua o le fasi pepa, o loʻo faʻapipiʻi ai le pepa

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Uiga ma Polycarboate Faaofi

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Tele suiga i le faamagaloina

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Valivali e ono le tulaga ese

Pa mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Laasaga-i-laasaga Ata Lipoti

Manaomia ma le lenlinear pito i luga

Faitau atili