Faʻafefea ona faʻamama le poloka i le magoto i le umukuka e tagata fofo

Anonim

Faʻafefea ona faʻamama le poloka i le magoto i le umukuka e tagata fofo

O le Zoom o Uemud Paipa e le o se mea e seasea iai i o tatou taimi. Toetoe o le faiva uma i lona olaga sa i ai i lona olaga i le taimi o le a le tuua e le vai le pouliuli, ma mafua ai. Ma le isi, o le umukuka paipa e mafai ona maua i le manogi faapitoa o le liligi. E tele taimi e tatau ai ona saili ni poloka o poloka i le umukuka - o mea o totoe o meaai, gaʻo, o le gaʻo, o le gaʻo, o le gaʻo, e tupu foʻi lea e paʻia ai uʻamea. O le mafuaʻaga lea, tusa lava pe e te faʻaaogaina se meta faʻapitoa, ma aua le faʻatagaina lapisi e ulufale i paipa, e ono aliali mai le paʻu o lau umukuka.

Auala taua, faʻafefea ona faʻamama le zago i le magoto i le umukuka i le fale

E tele naua auala e fufulu ai paipa mai le elemene ao pogisa. E mafai ona e faaaogaina oe lava:
  • Vailaʻau: Mole, o le Mr. Mugbul, Faʻamalosi;
  • O loo tapa le alatele: Vatutuz, Caletum, uaeaina le mama;
  • Feʻauga metotia: Soda, vineta, masima.

Faʻafefea ona faʻamama le poloka i le magoto i le umukuka e tagata fofo

Faʻafefea ona faʻamama le poloka i le magoto i le umukuka ma se uaea

O le masani masani ma faigofie auala o le aveeseina o le malologa - vanutuz. O le masini lea e mafai ai, ma se paʻu faʻamisoli mai le paʻu o le paʻu mai le paʻu, faamama le puaa masini. Vatuuz e mafai ona taulimaina ma le tele o faʻailoga, faia omiga i le paipa o se tamaʻi malosi ma saofaga o loʻo tu i luga o le uafu.

Gauai atu! Afai o lau magoto e aofia ai vaega e lua, e tatau ona e faʻaogaina ni mea e lua i le taimi e tasi, pe tapuni se tasi o pu i se tasi o pu o loʻo le faʻaititia i le isi.

Ina ia faʻaitiitia le zoom ma le vanza, e manaʻomia le muai taimi o le atigi o le vai o le lima, pe pe a faʻapipiʻi paipa. Vatuuz e tatau ona oʻo i le pupuʻu le pu ma galue o se pamu, na tafe aʻe i luga ma lalo o le paʻu.

TAUA! Faatasi ai ma le fesoasoani a se taʻavale, e mafai ona ou faia naʻo faʻailoga laiti. E leai se aoga o le taumafai e talepeina le tulaga o le a le tuua e le vai le paipa!

Afai e sili atu le matuia o le filogia, e sili atu le faʻaaoga lelei o se masini faʻapitoa. Faʻafefea ona faʻamama le zoom i le magoto i le umukuka ma se uaea? O le uaea o se fetuʻutuʻunaʻi malosi ma le umi o le tolu mita. O le faaiuga o le uaea o loʻo aofia ai se matau faʻapitoa, lea e faʻatagaina e faʻaititia ai le maualuga o le lapisi lapisi, cupemiging paipa.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Metric mo Newsborn Cross-strokes polokalame: Download fua le tamaititi, tama tama ma teine, aso

O sea faalumaina o fetuunaiga sili ona manumalo i poloka pito sili ona maualuga, ae e i ai ituaiga o loo faaaogaina. Muamua, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le uaea i luga o le uaea i luga o paipa, paipa ma le malosi o le afaina o le taʻele o le sosolo ma le rist - e te lamatia ai e ala i latou i luga o latou papala. Lona lua, e le tatau ona e taumafai e fufulu ma palasitika, chromium poʻo apamemea ma ai.

A leai se mea sao i luma o lea lima, e mafai ona e faia se uaea ma ou lava lima. Mo lenei, tatou te manaʻomia ni uʻamea masani poʻo uaea, pe naʻo le mafiafia o le pamu siliva. Faʻavae i luga o ia lava uaea, e manaʻomia le tuʻuina o se ata faʻasino poʻo le matau.

Faʻafefea ona faʻamama le poloka i le magoto i le umukuka e tagata fofo

Faʻafefea ona faʻamama le poloka i le magoto i le umukuka ma tulaga faʻapitoa

E mafai ona e aveeseina ni poloka ma sauniuniga eseese o loʻo i ai le acid poʻo alkali. E aofia ai laina faʻapitoa "Mr. Muse Musku", "Tyr", "Mole" ma isi. O le fomu o le tatalaina o ia auala eseese mai le matutu ma le tele o powder, i le kuliki ma suamalie o itu eseese. O le mea moni, o le tasi nuu e fuafua i ai so o so o So o le hydium hydroxide, lea i tagata ua faaigoaina Apeka.

Ina ia mafai e le galuega ona aʻafia lelei le poloka, e tatau ona e faitauina ma le totoʻa faʻatonuga ma fai ni auala e mautinoa ai le saogalemu.

Gauai atu! Ina ia mafai ona aloese mai curckec musū, aʻo leʻi faia se alkaline mea faigaluega, ia mautinoa ia tuu le totigilima puipuia!

E manaʻomia foʻi le Manatua - o le faʻaaogaina o Alkilis masani, poʻo lona uiga o loʻo iai, e le talafeagai mo laʻau mataga o le tamaoaiga o Atiminan, faapea foi mo tamai paipa. O faiga poo le a le lotovaivai o le a faʻavaivai i le taimi o le alkali tali.

Tele o oloa aoga, latou te faʻaaogaina mo le tele o suiga, e talafeagai mo soʻo se ituaiga paipa, ma, e le pei o Alkaline, aua le faʻaleagaina.

Mo soʻo se vailaʻau oona, e tele o puipuiga na fuafuaina e puipuia ai paipa mai le faʻaleagaina.

  • I le luasefulu minute ae leʻi faʻaaogaina le mea faigaluega, ae fautuaina ai le toloʻa paipa i le fao faʻafefeteina vai;
  • Ina ua maeʻa le faʻaalia, o le paipa na mulumulu faʻatasi ma le vai malulu;
  • E manaʻomia le faʻailoa saʻo atu le taimi o le faʻaalia o auala i totonu o paipa.

E i ai nisi o le sili ona taʻutaʻua o mea e teu ai

  • Le malamalama maso. Faʻatau atu uma i le ituaiga o le geel ma le fagaloa ma i le ituaiga o paʻu. O le gaioiga e faʻavae i luga o le sodium hydroxide. O le tau e sili ona maualuga, ae o le mea e iloa ai pe a maeʻa ona faʻaaogaina. O se isi mea e faʻaopopo o ni vaega o fuibacary o loʻo aveʻesea, faʻaopopo atu i le poloka, o le pethogenic microleinesms i paipa. O le fofo ua moe lava, pe ua liligi ifo i le paipa, e fetaui ma le tolusefulu minute ma ua ou fufuluina.
  • Bugs Pofafa. E le sili ona lauiloa, ae o se tasi o mea sili ona aoga. Faatauina atu i le ituaiga o granules, i le ka o le 600 gr. O le mea galue o Alkali. Mo le faʻaaogaina, e manaʻomia le tatalaina o le magoto ma le pulu mai le vai, sasaa i totonu o le pu o le selau kalama o le vailaʻau ma le faʻatali 3-5 minute. Ina ua maeʻa lena mea e faʻatumu ai se ipu vai faʻapupula vai poʻo vai vevela i totonu o le paipa. Ona e manaʻomia lea e te faʻatali i ni nai minute ma fufulu le paipa ma le vevela tafe vai. E i ai le taimi vave. Leaga o le fualaau faasaina i lona maualuga tau, manogi leaga ma maualuga tikeri o lamatiaga. O le mea lea, aʻo leʻi faʻaaogaina, e manaʻomia le puipuia o le paʻu i le tele e mafai ai. A maeʻa ona faʻaaoga, e tatau ona e faʻatoʻa faʻamalosia atili le potu ma fufulu le magoto ma le agamalu tiga fofo.
  • Tanoa. O le laina o fualaau faasaina mai poloka mai le poloka e aofia ai sauniuniga a le Acad-fua faatatau o le Acad-fua faatatau mo Alkali-faavae. Afai o le gaioiga lona lua e sili atu le lelei, o le taimi muamua e mafai ona faʻaaogaina i luga o se taugofie ma manifinifi plumping. O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e matua faigofie lava - tasi le tolu mea o loʻo liligiina atu i le pai, fuafua i le maualuga o le parbell o loʻo liligiina atu i lalo o le mamafa .
  • Mole. Masalo o le a le mea e masani ai o poloka. I le faʻaopopo atu i tulaga masani o le Sodium Hydroxide, o loʻo iai ethyleidimimimilytetituretic Acid ma Passass Hydroxide, lamatia mo tagata. Aeʻo ae le faʻaaogaina, e fautuaina le tuʻuina atu o se osofaʻiga o i totonu o le potu, tuʻu i luga o le patesa puipui - o se faʻamau poʻo le manava. O se mea moni lava o le ogaoga o le vailaʻau e mafai ona faʻaleagaina paʻu paʻu poʻo le mucous membranes. Tusa ma le tolu selau miliili. O mea o loʻo teu ai mea faigaluega i le soʻu o le itiiti ifo i le itula, sili atu - erty minute. Naʻo le taimi lena, toe foʻi mai, o le puipuiga o le puipuiga (ina ia le maua le manogi i mata ma luga o le paʻu), fufulu le ua magoto. O le fofo e sili ona lelei ma mo se taimi umi e faʻamamaina ai paipa, ae mafai ona faigofie ona maua ai se almininir poʻo le le lelei-lelei, manifinifi. A maeʻa ona faʻaaoga, e manaʻomia le fufuluina atoa o le paipa.

Mataupu i luga o le autu: fesoʻotaʻiga o laupapa laupapa

TAUA! Toeitiiti lava o mea uma alkali-faʻavae o vailaʻau e le talafeagai mo le faʻaaogaina i le mativa-lelei palasitika platinis, o le tamato pipi.

Afai e te masalosalo o ou paipa o le a taofia ai le aʻafiaga o ia vailaʻau - filifili se acid-faʻavae meafaigaluega, ae le Alkalis.

Faʻafefea ona faʻamama le poloka i le magoto i le umukuka e tagata fofo

Faʻafefea ona faʻamama le magoto i le umukuka: o fofo o tagata

Afai e le fetaui vailaʻau ona o le faʻatonutonuina o paipa, e mafai ona e tuʻuina atu i isi vailaʻau.

E mafai ona e aveese le poloka na faia ona o le gaʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina ai mea totino. Faʻafefea ona faʻamama le zoom i le magoto i le umukuka soda?

E manaʻomia le Faia o se fofo a le soa o le soda ma le vai, i le faʻatulagaina tasi i le tasi, sasaa i le paipa ma faʻamamaina le vaʻa. O le avanoa e latalata i le alavai e mafai ona mou atu i se vaseline poʻo se kulimi, ina ia malamalama ai le vanitis le pu. E mafai ona e muamua-pamu soda i luga o le mafiafia-ufiufi falai ma na o ona faaopoopo lea o le vai. Soda e maua ai foi le Alkauilii le tali e mafai ona faamamaina ai le poloka.

E mafai foʻi ona e toe faʻafesoʻotaʻi le tupo soda ma sasaa ma se ipu tioata masani. Faʻafefea ona faʻamama le zoom i le magoto i le umukuka o soda ma vineta? Ina ua maeʻa i le paipa na taofi ai le lafi ma paʻu i fafo - e mafai ona fufulu ese le tali i le tafe mafanafana vai o le maualuga o le maualuga o le maualuga. Taua pe a uma le vineta o loʻo lolovaia, tumau latalata i le alavai ma le tata poʻo le ie ae le o le le maua mai le mumu mai le paipa.

Faʻafefea foʻi ona fausia le poloka i meaʻai masani, e mafai ona e faʻaaogaina se palugatiti o le soda ma masima.

Faʻafefea ona faʻamama le zoom i le magoto i totonu o le umukuka i le fale ma le masima? O le afa o le masima masima ma se ipu tioata atoa o le soda o loʻo soloia i se ipu vai, ua liligiina le tuʻufaʻatasiga i le paipa ma faitau paipa ma vaʻa. A maeʻa lena, e manaʻomia le fufuluina o le alavai ma le vai mafanafana.

Tusitusiga i luga o le autu: auala 'olo toso pupuni mo galuega - foliga ma faʻaaoga

E le o le tele o le sipikaina siphon e mafai ona sefeina le tele o laupepa aspirin, pei o le "alka-zeltzer". E manaʻomia le tuʻuina atu i totonu o le alavai ma sasaa ma le vineta, faʻamalamalamaina le pu i le pa. Ina ua maeʻa ia mama, fufulu paipa ma le malosi faʻamalosi. O le a le gata i le poloka poloka, ae faʻapea foi ma le otaota o valevale.

Faʻafefea ona faʻamama le zoom i le magoto i le umukuka i le fale o le acid? E manaʻomia mo le fasefulu kalama o Citric Acid e sasaa i le tolu lita o le vaipuna o le vai ma sasaa lenei vai i totonu o le alavai. Afai o le palasitika paipa, e aoga le faʻamamaina o le vai.

Afai o lou fale ei ai le tui manogi ma le mafai ona feula, e mafai ona e taumafai e fufulu paipa ma ia. Na o le feula le pito o le pito i le maualuga o le mana. Ae o lenei metotia talafeagai e fetaui lelei mo sina poloka pe i se lavelave i isi metotia.

Faʻafefea ona faʻamama le poloka i le magoto i le umukuka e tagata fofo

Puipuia gaioiga, faʻafefea ona taofia le faʻalavelave e taʻe ai i le lumanaʻi

Ina ia mafai ona aloese mai le faia o poloka umukuka, e manaʻomia le usitaʻia o tulafono mo le faʻaaogaina o le magoto:

  • Aua neʻi tuʻufaʻatasia le gaʻo o le gaʻo;
  • Lafotuina le toega o meaai mai papatusi i luma o la latou fufulu;
  • Puipuia le pu vai ma se grid;
  • Vaiaso uma, fufulu paipa ma vaipuna mafanafana, mama ma le vaa po o le soda fofo.

Ina ia galo e uiga i le faʻafitauli o poloka, e mafai ona e faʻatauina se masini faʻapitoa, faʻamama lapisi i totonu o paipa. O lapisi lapisi o lapisi lapisi i totonu o le paipa, pe a fai o le a fufulu filemu i latou i le tafe vai. E taua tele i totonu o se mea se siva o loʻo iai se potu eseese, ma e le mafai ona faʻaleagaina le paipa. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona e faʻaoga le tagata puete, o le e, e leʻi faitau uma ma faʻapitoa pe a leai se mea e mafua ai o ia. O ia tele faʻatoʻaga galue le leoa, faʻatagaina oe e faʻateʻa ai meaʻai taumafa i le pusa olo. Peitaʻi, e le mafai ona "fafagaina" ona potethylene ma filo e le faʻaleagaina le masini.

TAUA! Ae e te leʻi faatauina se Shredder, e tatau ona e mautinoa e talafeagai i le lapoa i le diamepter i le faʻamago o le umukuka.

O le tau o se aofaʻiga o se faʻaputuputu e mai le tolu i le luasefulu lima afe rubles. Ae ina ua maeʻa le mauaina, ua lē toe umi tupe, o le malosi ma neura i le tauiviga ma ao!

Faʻafefea ona faʻamama le poloka i le magoto i le umukuka e tagata fofo

Faʻafefea ona faʻamama le poloka i le magoto i le umukuka i le fale: vitio

Faitau atili