Plywods nofoa: gaosiga tekinolosi

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • O le a le mea e faia ai le auala faigata?
  • Souls gaosi tekinolosi mai Plywood

Ina ua maeʻa ona asiasi atu i meaafale pito i luga o meaafale ma tamai salonis, toetoe lava o tagata uma fai mai masani ma o ia lava: Ma aisea e taugata tele ai? O loo matou talanoa e uiga i oloa sili ona lelei na faia o le au pa. I le faia o lenei fesili, o le tasi vaega o tagata faʻatau malepe i taimi sili ona lelei ma se miti, ma le isi na amata ona sefeina le manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, uaea ai nofoa. E mafai ona e sese i ogaoga, ae ia ou faia lenei meaafale ma ou lima.

Taaloga mai Plywood na muamua ona lauiloa.

Plywods nofoa: gaosiga tekinolosi

Faleoloa mamanu mai Plywood.

O le mea moni, afai e lelei, e te malamalama, ona e malamalama lea o mea mo le gaosiga o nofoa pipili e le tele tele, ma e leai ni manatu i luga o latou e leai Iloa o tekinolosi. E masani lava, o le mea muamua, e leai ni faʻafitauli tulaʻi mai, e mafai lava ona e faia lava galuega a isi tagata, tele nofoaga e te mafaia ai. Ma e mafai ona e mauaina le poto e faaaoga ai lenei tusitusiga.

O le a le mea e faia ai le auala faigata?

Talu ai o ituaiga o meafale ua faʻamatalaina tele, ona mafai lea ona faʻatapulaʻa i tatou lava i le igoa e tasi. O mea taua mo mataupu uma e leai se tuusaunoaga o le aisi ma masani Plywood, o nisi taimi na mafai foi ona aoga Plalidwood. I le gaosia o kasa, e galulue malosi ma o latou lava lima:

Le ata o le nofoa e pu.

  • prorylic palasitika;
  • Osb-ogaumu;
  • fafie masani;
  • apa siliva;
  • vali ma varianash;
  • Uiga malu o le ie ma le manu felelei.

O le a le mea o le a manaʻomia mai luga i se mataupu, e iʻu lava ina faʻamoemoeina, aua o loʻo fuafua lava i mea o loʻo iai le faʻataʻitaʻiga.

Toe foi i le vaega

Souls gaosi tekinolosi mai Plywood

Mafaufau pe faʻapefea ona fai se nofoa mai le Plywood Provicestics. O le Archior ma Soul fai i luga o le tutusa algorithm. E leai se tasi "fua", ae toetoe lava o mea uma e iai se fesoʻotaʻiga - o le manaʻomia e punou ma avatu le ituaiga o le pito i tua ma le nofoa nofoa. O le a le suiga i Plywood ma pe faʻafefea ona ausia i le fale o le a iloiloina iʻuga i totonu o lenei vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa faitotoʻa ma patoina i totonu o se itu i tua

Talosaga i Alamanuia Aia Tatau Faʻagata Manaʻoga taugata ma faigata masini:

Plywods nofoa: gaosiga tekinolosi

Faleoloa tusi.

  • Faʻapitoa faʻasalalauga mo le gaosiga o oloa mai le Plywood - Faʻaiʻu ma ofutino ma matua;
  • O le Universal Hormal Pamp membrane Feta o loʻo faʻaogaina i matua, ma o le matafaioi o Pusson o le lanu ma lava le tumau o le membrane.

Ioe, le mafai ona maua ni masini faigofie, ae sili atu. O lenei foi lona tulaga, e le manaʻomia. "Faia le moega" umi na umi na fuafuaina mo se taimi umi, ae e manaʻomia le faʻaaogaina na o.

O le mataupu faavae o tekinolosi o mulimuli mai:

Plywods nofoa: gaosiga tekinolosi

Scheme Fono Faiaoga Plywood Seal.

  1. O se matrix poʻo le dwarf ua filifilia, o le a e tuʻuina atu nofoa talafeagai ma tua. Atonu e i ai ni nai taua tautua pe a fai o le faʻatusatusaga o le nofoa o loʻo faʻaalia i le tele o nofoaga o le Puluta. O lenei manaʻoga e masani ona tupu pe a manaʻomia le faia o se nofoa ma le tua mai se fasi atoa o mea.
  2. Ona e tatau lea ona e tipiina ni laupepa o le plywod plywood e tusa ai ma le muamua tusia ata (e mafai ona faʻatino i luga o le masani eletise al o le galuega. O le laualuga o vaega ua susu e le migao pv emulsion, o le mea lea o le bonding.
  3. O le taimi lava e manaʻomia e faʻasaʻo ai le ituaiga o avanoa muamua. E faia pe o le aufana masani a le tagata lava ia, poʻo vaega uma ua nonoa i se seti o rum harness matrix. Gaoioi, lautele, mulimuli mai i tulaga tulaga.
  4. Ina ua maliu le Emulsion, o le Blud Chetlet ua sauni mo le taotoga. Ae afai e te le alu i nofoa manava, ae e te manaʻo e ufiufi i latou ma le vali ma vali, e tatau ona e fesoʻotaʻi o pito o vaega o loʻo faʻaaogaina le Grerolovka. Ina ua maeʻa, nana le mea e le mafai ona faʻaogaina ma faʻapipiʻi uma pu e faʻaaogaina le faʻapolokiki faʻapitoa mo oloa laupapa, ona gaosia ai le valiina o le plywood.
  5. O le Faailoga Faʻavaega o 80% gaosi, aua o mea sili ona faigata i tua. E tumau lava i le pito i luga poʻo le valivali o avanoa ma le pito mulimuli o le nofoa, lea mo i latou o loʻo mafai ona faia le faʻagasologa o le scress plycroood e le faigata.
  6. Ioe, o le a tatau ona e fesoʻotaʻi ma le saini muamua sina taimi umi, ma e fautuaina e faʻatau ai le aufatui ma le faʻaipoipoga pe a le o se faʻaipoipoga. O le tau o se isi paga o sikuea mita o lenei mea e leai se pe a faʻatusatusa i le aofaʻi e mafai ona faʻaolaina e le i ai o nei tekonolosi.

Tusitusiga i luga o le autu: o mea teuteu ma lumunescent lamepa

E i ai se mea ua maitauina: Muamua, o le tagata na faia ai nofoa ma isi oloa mo lona fale, ona faʻafoʻe ai lea o fegalegaleaiga ma isi uo amata ona aliali mai. Manatu e foliga le talafeagai? Ona fai atu lea o seisi fesili: Faʻafefea ona oʻo i tagata na ona na o le mea na maua ai ni mea tau tupe maua o loʻo iai nei?

Faitau atili