Moli lanu i totonu o totonu: potumoe, fanau, umukuka (42 ata)

Anonim

Moli moli i totonu o le totonu o le fiafia, sili ona lelei ma lelei malosi. I totonu o le moli moli e tu i le va o mumu ma samasama. Mai le amataga na ia mauaina le tomai lea e faʻaola ai le soifua faʻagasologa o le mafaufau ma tausia se leo atoa, mai le lona lua - ia lelei ona faʻaosofia le lagona ma faʻamalosi le lelei.

Lanu moli i totonu

Psychologists faasaienisi faamaonia o lenei lanu:

  • faia se tulaga fiafia;
  • toefuatai le mafaufau le mafaufau ina ua uma ona siitia le popolega;
  • Tauiviga ma le le mautonu vaivai ma afutane;
  • Fesoasoani e taulai atu i le faia o se faaiuga sao;
  • faʻamalosi fatufasi ma faʻafoliga o le tautala;
  • saofaga i le faaalia o lagona;
  • Faʻaleleia le tuʻinanau.

O le moli moli i totonu o le ai i totonu o le a fesoasoani e maua ai le potu fiafia, malamalama ma mafanafana. I le taimi lava e tasi, e taua aua le soona fai - O nisi susulu o le neon paolo i le soona mafai ona mafua ai le ita, gagane ma malosi malosi.

Mea taua - O lenei lanu e suia uma isi, vagana le mumu. A e ulufale i le potu, o le vaʻaiga muamua o mea uma o loʻo tuai i luga o mea o lanu moli.

Lanu moli i totonu

O le mea lea e faʻaogaina ai e aloese ai mai soʻo se faʻamalosi, o loʻo faʻaaoga ai le fua o le faʻaogaina o faʻailoga faʻaalia e faʻaaoga ai mea totino ma mea o loʻo iai. E oʻo lava ile meaafale, pepa puipui poʻo le foloa o le a filifilia e le o tagata uma, ae o faʻatasia uma lava. Na te vaʻaia foʻi mea e aumaia ai mea faitino ma faʻateleina a latou tusi.

Aua le taumafai e fai le potu galue, e le aoga. I le isi itu, o le moli moli moli i se tamai potu o le a oomiina i luga o le psyche.

Lanu moli i totonu

Moli e na o le manaia o ata. O le a le maalili. E mafai foi ona tupu se vevela o lagona, maa mafanafana. Manatua o lenei lanu "togiina le toe faʻataʻitaʻia", o le suia o le leo o le pito latalata i luga ma mea faitino.

Tuʻufaʻatasiga ma isi lanu

  • Lanu paʻepaʻe. O le "le mautonu" o paʻepaʻe paʻepaʻe le pupula ma fiafia i totonu totonu. O le moli lemu lona malulu, e tutusa ma le paolo o elefane. O le potu o le a ola ma mafanafana. O le sili atu o le fesoʻotaʻiga - ma uliuli uliuli.

Lanu moli i totonu

  • O le uliuli . O le malosi tele, mafua ai le tele o mea ma meaola oona ma oona. Faasaga i le talaʻaga o lanu uliuli lanu uliuli e amata ona susulu, matua tauaso. Ma le isi, ua lata atoa le 50 tausaga le matua, pei lava o le faʻapipiʻiina.

Lanu moli i totonu

  • Lanu moaga . I le taimi muamua, o le tuʻufaʻatasiga e fesoʻotaʻi ma le taumafanafana ma le tele o le matafaga foliga ese. Ae o nisi o foliga manaia o le lanumoana e matua talafeagai mo peach ma apricot. O lanu ia e lanu i totonu o le alavai.

Mataupu oi luga o le autu: fugalaau paleti mo totonu o le mamanu (+50 ata)

Lanu moli i totonu

  • Lanu moaga. Ioe, ae na o le taiquotise ma Berlinlin avure. Naʻo le malulu leo ​​na o lona susulu o lona paʻepaʻe o loʻo tuʻufaʻatasia. Soo se isi, i le lagi fou lava, o le a foliga fano ma susulu atu.

Lanu moli i totonu

  • Lanu meamata . Se isi tuufaatasiga na faia e le natura o ia lava. Toeitiiti lava o ni lio e talafeagai - malamalama marti, mint, listao, o le salati, o salati, emerald ma isi. O le aau ma le Gelor-lanumeamata lanumeamata o le a oʻo atu ai i le mea moni o le a liliu mai potu, ae vaivai. Faʻaaoga le ola meaʻai ma lanumeamata lanumeamata o ni faʻailoga manino.

Lanu moli i totonu

  • Lanu samasama . Na o se maa mafanafana o le pata. E fautuaina le "faʻavaivai" o se tuʻufaʻatasiga o taʻamilosaga Teanes. O le leo-samasama ma fuamoa fuamoa lanu o le a sili atu i totonu ona o le latalata atu. O le malulu o le neon o le a le fetaui.

Lanu moli i totonu

  • lanu mumu . Pogisa uliuli ma mumu le paolo pe susulu atu nai lo moli. I lea tulaga, o le moli moli pepa puipui ma mumu meafale poʻo le a foliga fiafia tele.

Lanu moli i totonu

  • Beige ma enaena . O le tuufaatasiga sili ona valea. Soʻo se leo e mai le kulimi moli ma karamel i le kofe ma sukalati, faʻapea foi ma se masani masani ma uiga lelei. O le totonugalemu foliga matagofie ma paie.

Lanu moli i totonu

  • Lanu viole . O le tuʻufaʻatasiga e le talafeagai mo soʻo se tasi, vagana ai mo le sili atu o faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai i le faʻapipiʻi ma le lagona mafanafana i totonu. O le susulu e te faʻaaogaina ai le moli, o le sili atu o le sili ona tumu e tatau ona lanu viole (ma i le isi itu). E mafai ona fai si tamaʻi maaleale ma peni siliva, ma peni siliva, i se faʻafeagai, o le a faʻamalosia ai le lagona o le valea.

Lanu moli i totonu

  • Lanu efuefu . O le lelei tuʻufaʻatasiga o uma o se mati ma siliva siliva. Latou te le feteʻenaʻi - efuefu e le taumate e ausia ai i taimi muamua. O le tulaga o le a lelei ma le le fiafia. E foliga matagofie le maʻa masani ma lona faʻaalia.

Lanu moli i totonu

  • Piniki . Uiga ese. Fetaomi i luga o le psyche, e aunoa ma le gauai atu ma taulai atu. E faʻapena foʻi le taga. O le vaega e sefe ai le tulaga e mafai ai se isi leo pupula - lanumeamata, samasama, lanumoana i foliga o tamai stroke.

Lanu moli i totonu

O le a le mea e faʻaaoga ai le moli moli?

Faʻavae i luga o le faʻamatalaga ma mafaufau mafaufau, moli lanu e talafeagai i totonu o potu masani - potu alaoa, potu potu, kamuti, kamukuka. O le ae faia se seti, faatuina sili talanoaga talanoaga, fatufatuga gaioiga ma lagona lelei. Moli moli - lelei le lelei, cenmer stonede - o se matagofie masani talaaga. O lona faigofie e taufaasese.

Ina ia fausia se mea lelei i totonu, e tatau ona e iloa ni tulafono:

  • O moli moli ma soʻo se isi o le neon paolo e tuʻufaʻatasia leaga, e matua vaivai lava mo mata;
  • Faʻaliina nofoaga tetele i mea teuteu, ata vali, ata tusi, vasepaso i fafo. Sa vave ona lelava le pepa ulufale matala, ma mafua ai ona o le le migao lima;
  • I potu laiti, faʻaaogaina na o le faʻamamafa;
  • Ona o le lanu moli, e mafai ona e fesoʻotaʻi i le voluma e sui i le umi o le potu umi ma se maualuga o le potu, vali poʻo le itupa

Tusitusiga i luga o le autu: sili ona lelei lanu o le maualuga o le taualuga mo le totonu

.

Lanu moli i totonu

Mafaufau i le tulaga o potu. Mai le itu i saute o le itu i saute i le soona tele o tupe e mafua ai le le malamalama o le alofagia, pe saemu foi. Afai o le potu o le la, o lenei lanu o loʻo vaʻaia i ai le iʻa, ma i le goto o le a maua ai se agasala toto toto. I potu malulu ma faʻamalama i le itu i matu, e fesoasoani ai i le mafanafana o i latou oe masani ona faʻamalo, o le a mumu i totonu o le potu. O loʻo i luga o nei moli moli poʻo moli lamepa i luga o moli moli. O le a le mafai ona e fetaui i lenei lanu i laʻu amio mama pe a fai o loʻo e faia se faʻasologa o le faʻasologa, ampire poʻo le rococo. Faʻaaoga le faʻafefeteina teracotta poʻo natia.

Lanu moli i totonu

I luga o le le tusa ai, e talafeagai i totonu o nofoaga sa ulagia i le style o retrox, o le Arapi i Aferika o Aferika o Aferika, Adostic, Aplirism, Compartarm, Lata, Compartism, Lapatialani, Lapataiga, Lapataiga, Lata, Compartism, Compartism, Lapataiga Yourty, Lapataiga, Lata, Compartiss, Lata, Lapataiga, Lapataiga, Lapataiga, Lapataiga, Lata, Lata, Lapatia, Lata, Lapataiga, Lapataiga, Lata, Lapataiga, Vaetusi, Lathestss.

Faʻaaoga e fai ma faʻaopopoga i le potu malolo. Leiloa le lalagaina o meaafale, fala ma fala na faia o le masani ai lima o fugalaʻau, o le tautoulu o fugalaʻau. Ua ou faalogo i le fola o le fogafale o ata uma o le beige ma enaena.

Lanu moli i totonu

Potu malolo

Foia le potu malolo i moli lanu ua avea nei ma se tasi o sili ona lauiloa nofoaga. O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou e mananaʻo e fai se mea le masani ai i le potu malolo, ae matua mafanafana, fiafia ma malu. Afai e te manaʻo i se moli moli i le potu malolo, taofi i le faʻafefeteina agamalu clodes - salu, perengrut, vine, o le vine, o amepa. Susulu malamalama malamalama na o le puipui, lea e tele taimi e masani ona ou lava i ou tua, faʻavae i luga o le faʻapipiʻi o meaafale.

Lanu moli i totonu

Filifilia o Mea Vaa Mo fugalaʻau mo le potu malolo, Filifili Olive, oneone, sisi laupepa. O se mea e lelei tele o le a laiti pupuu o lanumoana lanumoana po o le lanumoana lanumoana (mo se faʻataʻitaʻiga, pupuni).

O sina vai laʻititi i le potu malolo e mafai ona faʻaalia le faʻalauteleina o, magiea le faʻatauvaʻa pupuni o lenei lanu.

Lanu moli i totonu

I le avea ai o ni faʻaopoopoga i le potu malolo, o lanumeamata e talafeagai (Aua le fefe e faʻaletonu laau) ma ni mea pupuu, fola, faʻavaʻa, puipui). O le masani uliuli ma paʻepaʻe i totonu o le potu malolo o moli moli o moli, coral, carrot, pamu, pamu o le a faʻaopopoina.

Lanu moli i totonu

Potumoe

O moli i totonu o le potumoe o le potu e faʻaputuputu faʻaputuputu i le aso, fesoasoani e faʻatoʻilaloina le Angath ma maua le mafaufau paleni. Ae o le sili atu o le sili atu o le pupula o le a le moe. Aua le fufuluina i lenei lanu o le taualuga, ae le o le glue pepa puipui. Ma le lanu moli lanu moli i le tuʻufaʻatasia ma begee poʻo le lanu enaena (poʻo le kapeta o le tutusa lanu) o se fofo lelei.

Faʻaaoga mataʻupu faʻamumuina - pupuni o lamepa, aluga, fala. Gauai atu i mea uma o 'apamemea, lau pele, natia, e natia ai, pe athy lanu.

Lanu moli i totonu

E foliga manaia i le potu sa amata i le kulimi-begee poʻo le moli auro i luga o le link speren o lanu piniki o lanu - vine, saluma, o lopani o le vine.

Tusitusiga i luga o le autu: paʻepaʻe paʻepaʻe i totonu o le mamanuina

Lanu moli i totonu

Fanau

Mandarine i le vasega pepe e talafeagai mo le tama uma ma le teine, i se nofoaga na tufatufaina mo taʻaloga, taʻaloga ma suʻesuʻega. Faʻaaoga pupuni, ni mea faʻapipiʻi ma fasi pepa puipui, aluga ma mea taalo vaivai, laulau. O lenei lanu o le a fesoasoani i le le mautonu ma le mafaufau ese mai le natura i le tamaititi o le faatofuina i totonu ia lava. O le a ia faaopoopoina le malosi ia te ia, o le a faia ai se lagona saʻo ma o le a fesoasoani e fausia se uiga lelei i le olaga.

E matua solia, pe a fai o le tamaititi e le mafai ona umi se manatu o le gauai, tatou o le malamalama ma le kapeteni. E le o se mea talafeagai mo tamaiti uma o le matua matutua tausaga, pe a fai o le psyche e faia.

Lanu moli i totonu

E mafai ona e savali i totonu o puipui o le tasi, ma o isi o loʻo totoe e papaʻe, kulimi, ma le lanu efuefu. O se tali manaia o se puipui i totonu o le pito i luga po o le diagonal Aveese le i ai o moli mai le lanu o le mumu, lanu piniki, lanu viole ma lanu viole. O meafale e filifilia se faigofie, moni laʻau po o le faʻataʻitaʻiga mo ia. E sili atu foi le faia o Paulo e faia le le mautonu - beige pe moli enaena.

Lanu moli i totonu

Moli moli

O le moli moli i totonu o le umukuka i totonu o leo pupula, mafua ai mafutaga ma meaai. Filifili Carrot, apricot, peach, vine, moli, moli, maukeni. Na latou fiafia tele i taimi e manaʻo ai ma faʻaopoopo le faʻamafanafanaga. O le pepa pasi pikiina i luga le softer tones - Honey, Terracotta natia. I le tuʻufaʻatasia ma le lanu uliuli meafale, o le a e mauaina se umukuka i se mea leaga poʻo le olive.

O moli moli i le tuʻufaʻatasiga ma le efuefu, paʻepaʻe poʻo le bege - o se filifiliga matagofie mo le umukuka. Ia ou faalogo lelei i le vaega o le fale o nei ata mataina. Sili ona talafeagai o se fofo mo le umukuka i le sitaili o sisina ma maualuga-tetch.

Lanu moli i totonu

I totonu o le umukuka, na o le poto i lanu, faʻatau atu ipu moli moli, solo solo, liu, ie pupuni, pupuni, solosolo. Tautau se olaga o se olaga i le tutusa lanu. Tuu i luga o le laulau se ato ma citrus. O le mamanu o le moli moli o le a avea ma sili atu muamua ma le faaopoopoina o le apu ma lanumeamata ma blush. Tuu lenei foloa o le fola po o le puipui i tafatafa o le magoto pe ogaumu. Faʻatau e aofia ai i luga o nofoa poʻo ni nofoa. O le mea autu e le o le soona fai o le pupula.

Vitio vitio

Ata ata

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli i totonu

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli i totonu

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli i totonu

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Lanu moli - o se paolo o le fiafia (+42 ata)

Lanu moli i totonu

Lanu moli i totonu

Faitau atili