Lamretelin ma ona lava lima: tipiina ma le mafai i ai, mamanu, swag (vitio, ata)

Anonim

Ata

O Katahresen o se tisiliga, e foliga mai e faʻauluina e faʻapipiʻi ie 'eseʻese. E masani lava, o le mamoemalie e nana ai chnices, ia lelei le faia o le tusi ata atoa. E mafai tele ona faia e maua ni mamoe laiti ma ou lima. E taua le tipi lelei o le ie, mulimuli ane i ai pe o loʻo iai ni vaega faʻaputuputuina saʻo i luga o le laupapa kinging. O le mea sili ona faigofie o le a faia ai le asthmetric.

Lamretelin ma ona lava lima: tipiina ma le mafai i ai, mamanu, swag (vitio, ata)

Limreryquent faia ni gaioiga teuteu - o loʻo tapunia ai le cornice, faʻavasegaina le faʻamalama ma foaʻi le teuteuga na uma foliga.

Mo le gaosiga o Lamkyhinquin ma SWGA, o le fea e lelei tele i vaapiapi ma faamalama maualuga, e talafeagai le faia o mea:

  • Moli manu felelei, o ai lona toalua o faaiuina 137 cm;
  • Ie mo le laʻei o le ie - lautele 137 cm;
  • Oti lipine mai le fua faatatau masani - lautele 2.5 cm;
  • Faauma le tapeina po o piad;
  • Faapitoa laupapa laupapa, o le umi e tutusa ai ma le lautele o le faamalama matala;
  • spppler mo meaafale;
  • Manatu ese;
  • nila;
  • Kraft pepa mo Lamrequin malosi.

O le fuafuaina o tamaikaquin swag.

Lamretelin ma ona lava lima: tipiina ma le mafai i ai, mamanu, swag (vitio, ata)

O le tekonolosi o le fuafuaina o le umi o le swag i luga o le eAves.

A o fuafuaina, o mea faapena e tatau ona amanaia:

  • O le a maua e Swag o le ai ai le lautele ma le umi o le laupapa laupapa;
  • O le maualuga o le laulaau e tutusa ma le maualuga o lona lafu autu;
  • O le umi o le arcc e tatau ona lava e gata ai le tuufaatasiga o le laupapa, ia sili atu ona lalelei Mamoe Laki;
  • Atonu o le umi o le kasa e ono eseʻese, ae e sili le faʻaaogaina o sea tulaga: capcade umi = swag maualuga * 3;
  • O le lautele o le casecade o le 1/3 o le Swag, lea ua faaopoopo ai le lautele mo le atoaga laupapa laupapa.

Ae pe a uma ona e mafai ona amata ona faia le mamanu, fausia palaniti.

Mamanu mo le kasa

Faʻafefea ona fai se tamai mamoe ma ou lima lima? Faatosina e tatau ona tuuina atu le mamanu. Ina ia faia lea mea, e manaʻomia le iloa o le a o atu le ata o le tis a, oa ni vaega o itu taʻitasi o le a iai.

O le svaaya umi o le a tutusa ma: a + b = wague maualuga * 2 + 12.7 cm, i le tulaga lea e mafai ona e faia se numera tutusa i le 47.5 cm.

A maeʻa lena, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi manatu o le a ma V.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili se mea mo pupuni: o le sili ona lelei ie puipui mai Turkey

O le lautele o le lautele e tutusa ma: a - a1 = '' mai le lautele o le umi o le taavaletoso.

A1 = aa2

O se faʻataʻitaʻiga o se polokalame o loʻo faʻaalia i le Ata. tasi.

Lamretelin ma ona lava lima: tipiina ma le mafai i ai, mamanu, swag (vitio, ata)

Ata 1. Fuafuaina o payrequiin mamanu.

Ia Gitu, e manaia, e tatau ona totogi i le ato, e le gata e liua, ae umi foi le umi. O le Window na tatalaina ia fale 'eseʻese o le a faʻavae mai i itu e tolu, fatuina o se foliga le masani ai le matagofie. Ile la lenei mea, o le fuainumera o palatusi e faʻalagolago ile umi o le a maua e le tamai mamoe. O le mea e umi le vaega o le ogatotonu, o le a faʻaaogaina le tele o le a faʻaaoga. O nei mea uma e mafai ai ona faia le ata sili atu volumini ma manaia.

Fai se tamai mamoe, e le mafai ona faigata lau pakete ma o ona mamanu e le faigata tele, e manaʻomia le mulimuli i nei faʻatonuga:

  1. E manaʻomia le makaina o se mea i luga o le timeli, b mai le ogatotonu o le pito i luga, i tulimanu.
  2. O le ie e pipili i totonu o vaega tutusa, pe a maeʻa ona agaʻi atu i le maguppit o lumanaʻi i le lumanaʻi. Mai luga, o se itu i luga ole 12.5 cm e manaʻomia, pe a maeʻa le sitepu o le 11.25 CM e maitauina, o le laʻau mulimuli e i le mamao o le ie.
  3. O le laasaga i le va o laufanua faʻatasi e faʻalagolago tele i le tele o lo latou faʻaaogaina. E tatau ona tofu uma i latou i se mamao mamao, lea e masani ona 10-15 cm.
  4. O faʻailoga uma e tatau ona toe kopiina i tua o le peʻa, pe a uma ona sauni le mamanu.
  5. Le isi, o le mamanu ua faia mo le tala mai, o gaioiga uma ua uma ona felaʻiaina. O le sitepu i le va o le fanua e tatau foi ona tutusa, ua toe faia i le aofaʻi e pei o le muamua tipiina o le tisu. O faʻailoga o loʻo faʻaaogaina ma se pou poʻo se fasimoli. O le asō, e i ai ni tali mai faʻapitoa e faʻatau atu, lea i le taimi o fufuluina atoa e aunoa ma le tuua o ni faʻailoga i luga o le ie.

Faia le tipiina

Lamretelin ma ona lava lima: tipiina ma le mafai i ai, mamanu, swag (vitio, ata)

O le a sili atu le manaia o teuteuga o le paommerriquinquiin o le a sili atu le manaia pe a fai o le mauga laupapa decorate ma se eseesega eseese ma se mamanu.

Ina ia tipiina le manu, e tasi le faʻamalama i le tasi faamalama, e tatau ona e tapenaina le ie mai i na itu o le a maua:

  • Swag - 1 PC.;
  • Luga - 1 PC.;
  • Cascade - 4 PC.

Mataupu i luga o le autu: Toe faʻafou le toe faʻaleleia o le fale e faʻaaoga ai tapimori

Vavaeese saunia se vaega o se tisu, lea e talafeagai mo le faiga le lelei o le laupapa laupapa, ina ia le goto lona faavae i le ofu manaia. O le tipiina faigofie e mafai ai ma vave, e manaʻomia le tuʻuina i le taimi o le apalai o le faʻaaogaina o mea o totoe. Ma o le a mafai ona sefeina le ie, ma o le galuega lava ia o le a vave alu vave ma faigofie. A faʻapea e suisui le tamai mamoe, faʻaaoga ie ma mamanu ma mamanu, ona o le taimi o le tipiina e manaʻomia e matau ai le pymmetry . A leai, o le a le vaʻaia lelei e Laai mamoe. Simmetry tatau ona o mai mai le ogatotonu, o lea o le a faʻaalia ai le sili atu le malosi ma susulu, ma o le faʻamoemoe lava ia e matagofie.

Mo le laʻei o le ie, e sili le faʻaaogaina o se fasi vaega o le paolo, pei o le televave o le pito i tua o le a vaʻai lelei mai lalo o le fale puipui. Ae peitai, i le le manaʻomia se lagona manatu, e mafai ona e mauaina le tusitusiga o le tutusa lanu, ae laititi foʻi nai leo eseʻese. Ona o le fugalaʻau o le a faʻaalia atili ai lea o le a malamalama i ai o le a pupula mai ma matagofie.

E faapefea ona suisui?

A o le i faia se tamai mamoe, e tatau ona e suʻi se swag. Muamua e manaʻomia le faia o se malologa mo le lumanaʻi Seam, faʻapipiʻi ma le faaeteete. O lenei gaioiga e toe faia mo le laina o le Luga o le Laisene Imprequin. Ina ua mavae lena, o faʻamatalaga o foliga ma totonu faʻapuna faʻatasi ai ma le tatau ona fai mea. O le braid e muamua-suisui i le va o le faavae ma le ufiufi.

Ma le isi, ma le fesoasoani a se masini suisui, e le taia le vaega, ae o le tasi tulimanu e le o aafia ina ia mafai ona liliu le mea. O lea e manaʻomia foʻi le fasi ma le faʻaeteete i luga ma le faʻaeteete i se isi mea lilo. O alauni uma i luga o ato e tatalaina, smoothed. O auiliiliina o le lumanaʻi o le luma o le lumanaʻi e tatau ona faʻapipiʻi e le itu i luma, moli, ae tasi le tulimanu e tumau pea le faʻatupuina. O le ie na amata mai ai i fafo pe a uma ona oso i luga o le le fiafia e pei o le fasi muamua. A maeʻa uma elemene o le lumanaʻi, e manaʻomia le fesoasoani i se tulaga masani poʻo se fasimoli e faʻaaoga ai faʻailoga o le tamai nofoaga i luga o le laupapa.

Tusitusiga i luga o le autu: palasitika tale mo le faletaele - o le a le mea e tatau ona e iloa

Faʻafefea ona faʻalelei le fanafanua?

A maeʻa ona sauni le oloa, e manaʻomia le faʻamalosia i ai i se nofoaga faʻailoga muamua. Ina ia faia lenei mea, ave ae se laupapa laʻau, lea e lofituina i se ie i lalo o le lanu o le tamai mamoe tele. O le ie e faʻailogaina ai se manatu e faʻaalia ai le pito i luga o le swag.

O le auala i le laupapa o le laupapa o loʻo faʻaalu muamua i le pito i luga, e tatau ona tusa ma le 2.5 cm i luga o le pito o le malutaga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se itu mamao o le tisu, e manaʻomia e toso malie ai le tulimanu, taʻoto le muamua piilima i luga o le teugatupe. E tumau ma se meaafale faʻapitoa faʻatau. Faʻapei foi, o isi laulaufai e faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Ina ua maeʻa le muamua casecade, o le lona lua o loʻo faʻamauina, ua uma ona sologa lelei i le isi itu o le laupapa laupapa.

O lenei ua tatau nei ona amata fusi i le swag mo lana vaega autu, a o tatau ona ia faia sina tele i luga o le fasi ipu o le iterat. Pe a uma ona faʻapipiʻi i le itu tauagavale. Ma faʻasolosolo pea ona faʻaleleia uma puipui uma, o le pito i maʻa maualuga i le tulaga lava e tasi.

I le taimi o gaioiga, e manaʻomia le faʻalagolago i le soʻotaga lava e tasi i le va o laufanua, ona pei lava o le tamai mamoe o le a vaʻavaʻa lelei ma talafeagai.

Ina ua maeʻa luga sikoa, ona o le pito o le Swag o loʻo ufiufi uma i ni mea fou, na o le vaivai ma le matagofie ma le matagofie. O le mea mulimuli e faʻapipiʻi i le pito i luga o le fasi pa, ona faʻapipiʻi lelei ai lea o le braid i le pito i luga, o le atoa manifinifi uma.

Ina ia fai se tamai mamoe, e tatau ona e filifilia muamua le ituaiga o mamanu, saunia uma mea. Ina ua mavae lena, o le mamanu ua maileia (o mea ua toe gaosia. E taua le tatau ona ou faʻamalosi le faʻaumaina o ie i luga o le laupapa. Afai e le o faia lenei mea, o le gaogao o le a le aveina le pepa e alagatatau ai.

Faitau atili