Faʻafefea ona fai lamepa mai ipu e faia ai oe lava

Anonim

E masani lava, o le umia o le fale mautotogi poʻo fale e manaʻomia le faʻamalosia o latou totonu ma faia e le masani ai. Ina ia faia lenei mea, e masani lava ona faʻaopopoina i totonu o le masani ai le le fiafia o le a faia se mea faʻapitoa o le a fausia ai se leo faʻapitoa i totonu. O le aotelega o lagona o le atoa o le teuteuina o le fale mautotogi e mafai ona suia tele.

Faʻafefea ona fai lamepa mai ipu e faia ai oe lava

Matagofie ma le le masani ai o mata tioata, faia i ipu ma ufiufi ufiufi.

O se tasi o mea fou o nei fofo, lea na amata ona maua lauiloa, o le tulaga lua o le faʻaaogaina uma lauiloa ma masani mea faitino. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia lakeli mai ipu ma ou lima.

O lamepa na faia o ipu o se taʻutaʻua taʻutaʻua i totonu o le siosiomaga taugofie. I le faʻaopopoina o ipu mo lenei faʻamoemoe, e eseese aitema o loʻo faʻaaogaina i aso uma i aso uma avanoa e mafai ona faʻaaogaina. Ae fai le moli mai le ipu o le faigofie auala. E mafai ona 'alofi ese ma se tagata amata.

Mea talafeagai

Faʻafefea ona fai lamepa mai ipu e faia ai oe lava

Mai ipu e mafai ona e faia e le gata i le moli mo le moli mo le lamepa, ae o le pito foi foi lea.

E fautuaina vave e saunia mea uma e ono manaomia mo galuega. E mafai ona e faʻaaogaina ni ipu - ti poʻo le kofe. E mafai ona e faia se chandelier i le faʻaputuputuina faʻamaligiina afi mai le galuega tuai.

I le faʻaopopoga i le autu autu - ipu - o le ausilali o le a manaʻomia:

  • O le umi o le moli moli o le moli tuai.
  • Vili i taimane savaliga mo ofisa ma tioata ma tioata;
  • kelu blues;
  • E eseese eleeleatu e tasi i le mafaufau ma tofo i le taulaitu (lopa, matau, o tagata uma, o ato, ma isi.

Pei o elemene o le pule, e mafai ona e faʻaogaina mea uma o loʻo tamoe i le lima. I latou e fia fausia se moli i se tulaga, ma e leai se poto masani, e mafai ai ona vaʻavaʻai i totonu o le faleoloa ma oloa mo le faʻaaogaina o mea e talafeagai ai, amata mai le pamu Mo fusiua o le a manaʻomia e manaʻomia pe a galue.

Tusitusiga i luga o le autu: Tuʻuina atu ma talipupuni (shr, shs, PR)

Ma le isi, e tatau ona e faatauina molimauina i ipu tioata. E faigofie ona suia, o le kasee e le tatau ona vavaeeseina.

Vaega gaosi

Faʻafefea ona fai lamepa mai ipu e faia ai oe lava

Crystal ipu ua fetaui lelei o se moli moli.

Fuafua i mea na saunia, o le ala o galuega e ono i ai lona lava uiga. O agiga e mafai ona faʻaaogaina i siteki uamea i luga o le faʻavaʻa o kanega. O matatioata ma moligaʻo o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le ipu tupe. E te le tau popole i le tioata. E mafai ona e fauina moli i nofoaga filifilia ma faʻaaoga le chandelier pe a manaʻomia - e fatuina masini eletise pe faʻamama moligaʻo i totonu.

Afai e te manaʻomia le faʻapipiʻi o le moli i le lamepa, o le a e manaʻomia le tosoina o le pito i lalo o ipu e faʻaalu ai le uaea i le pu. E aoga le mafaufau e le o ni mea e mafai ona viliina. Mo se faʻataʻitaʻiga, tioata mataga ma sea taumafaiga i ni fasi tamaʻi. E fautuaina le muamua-nofoaafi i luga o se ipu le aoga.

Mo charling claractics, tioata ma tioata, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tiblar dagend drill.

E tatau ona e alu i luga o le saoasaoa tele. Ina ia taofia le faʻatapulaʻaina o foliga, e tatau ona e faʻamamaina taimi uma le oloa. Mo le maaleale, e mafai ona sasaa sina vai laititi i totonu o se ipu. A o le i faia se ipu, o le ipu e tatau ona pipii lelei. E mafai ona 'alo mai totonu i totonu ma mai fafo. I totonu o le ipu sapalai e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai se pulufana ma se moli ma sefe le moli i luga o le faʻavaʻa.

Fautuaga a Tagata tomai faapitoa

Mo le sili atu ma le saogalemu galuega, e manaʻomia le tausisi i nisi fautuaga o tagata poto masani o le poto masani:

  1. E sili le faʻaaogaina o le chicrac ipu. O le mea tonu, e faia i latou i le vaivai o le paso mama. Puavale e maaleale mo nei faamoemoega.
  2. E manaʻomia le faia o le mea faigaluega e ala lea e malamalama ma faʻalelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, toe faʻaola le taʻavale.
  3. I le taimi o le faʻaalu lea e fautuaina ai le faia o ni tioata faʻapitoa puipuia ma totigilima. Ole a aloese mai le tele o manukiga e ala i fasiga o ipu.
  4. Afai otūʻaiga o le pu e maua i le maʻa, ona latou manaʻomia lea ona faʻamama e le emeriry.
  5. Afai e tatau ona e suia le moli, ona talafeagai lea a teuina se ipu, ae o le pulumu.
  6. O le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le moli uila i le ogatotonu e mafai ona teuteuina i se le-faʻasologa o le chandelier chandelier ipu, ae tutusa lelei o ipu omea. O le a faʻatagaina ai oe e faʻasaga i le chandelier i se tasi sitaili.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le mea e fufulu ai le mauga o fulafula mai Linoleum: Fautuaga

O lea, e mafai ona e fausiaina se mataupu tulaga ese ma muamua o totonu ma ou lima mai ou lima mai le ipu tuai. O sea wandelier o le a avea ma vaega maualuga o soo se siosiomaga.

Faitau atili