Filifilia ma le faʻaaogaina o se faʻailoga mo le tele o le feusuaʻi

Anonim

O le faʻapipiʻiina o le polymer coting e le o le faigofie faʻagasologa e manaʻomia le le mautonu ina ia mulimuli mai tulafono. O le itu sao o mea faigaluega ma mea e taua foi. O se tasi o le tolu mea faigaluega e manaʻomia i le galuega o se mea e mafai ona tupu ai le fofo. Isi lua o le suamalie ma nila rollers. O le aano lea, e le mafai ona fai e aunoa ma Rakli, o lea e manaʻomia ai le faʻalatalata atu i lana filifiliga.

O le a le rakl? O se mea faʻapitoa lea masini na faʻaaogaina mo le ulaula ma le matauina o le mafiafia o le sasaina i luga o le fofo. E pei o se spaula masani ma le umi o le 'au ma se lautele vaapiapi. O le tele o le raqueel i faleoloa e sili ona lautele - o mea faigaluega e ofoina atu i le uumi o le umi, soliina o le lautele ma faapaopiʻo, faʻatasi ai ma le faʻatonutonuina o loʻo pulea ma leai. I lenei ituaiga e faigofie ona le mautonu, o lea o le ua amata ona fautuaina e malamalama i ai muamua le filifiliga saʻo.

Filifilia ma le faʻaaogaina o se faʻailoga mo le tele o le feusuaʻi

O lea, o lenei mea faigaluega ua faʻaaogaina e toe faʻafoʻi ai le isu faʻanoanoa. Afai o loʻo iai le Pule Faʻatonu i le masini meafaigaluega, e mafai e le mata ona suia le maualuga i le laina o le 3 cm. O le tele o le umi ma sili ona lelei ma sili ona lelei ma sili ona lelei.

Nofoaga Filifilia a Raclie

Mo le masini e faʻaalu ai le taimi umi ma lelei, ma e faʻaaloalo foʻi, e filifili faʻatasi ai i mataupu faʻavae nei:

  • Le lautele o le lautele o le rakly blades - mai le 25 i le 40 i le meafaigaluega o le isi tele o loʻo faigata, ma o loʻo faʻaaogaina i tulaga faʻapitoa mo le seasea manaʻomia gaioiga. E laʻititi tele le lautele o le a le faʻatagaina le faʻafefiloi ma le faigofie o le smutout, ma o le lautele gaʻoa e mafai ona o mai i le tuʻituʻi o le gaʻo i totonu o potu i totonu o potu tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o fale teu oloa o loʻo puʻupuʻu ai le 'afa mita mai le OSMeblation o le afa-mita.
  • Uma uamea ma mata mata e tatau ona i ai le lelei lelei ma maualuga le malosi. Manifinifi tele ma fetuʻutuʻu o le a punou pe a galue. O le manifinifi o le maile e mafai ona gagau. Ma le laulu, ma e tatau ona tatalia le 'au i le auala mea faigaluega i le taimi o faʻagaioiga.
  • O le 'au mea e tatau ona tumau ma faigata. Atoatoa steel po o fafie - sili atu, ok. E le o ni tagata palasitika le uiga manaomia.
  • Mauaina o le gaosi oloa. I le taimi nei, faitau selau o puipuiga ua ofoina atu a latou oloa, ae o le toatele o i latou e mafua ai ona masalosalo. E masani ona fai mea faigaluega mai le le mailoa e se tasi tagata gaosi, aemaise Saina, aua le feiloai atu itiiti maualalo. E mafai ona latou maua se potu malolo lelei-lelei, e aofia ai mea leaga, e le mafai ona pipili i le lima ma e iai foi le le tutusa o le fofo. E sili le faʻaalu o sina mea sili atu, ae e maua ai se oloa sili ona lelei o loʻo mautinoa e matua maualuga le maualuga o le tele o le vaega o le tele o feusuaʻiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Booden ulufale faitotoʻa ma pusa: tele o faitotoʻa faitotoʻa

Filifilia ma le faʻaaogaina o se faʻailoga mo le tele o le feusuaʻi

Taumafai e fai ni araisa ma a latou lava lima mai le au paia moni, ae e le manaomia. E mafai ona umi se lelei au, faʻataʻitaʻiga, mai le mop, ma faʻapipiʻi i le umi uʻamea umi, manifinifi ae faigata. Ni se mea faigaluega o le a mafai ona fesoasoani, a o le a le umi, ma e le mafai ona iloa e se tasi se lelei le lelei o le amio lelei.

Le faʻaaogaina o Raklie

I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le polymer cotings, o le tele o mea faigaluega o loʻo faʻaaogaina - o mea nei o loʻo avea ma rollers - nila ma fale masani poʻo le eleele. O le faʻailoga e manaʻomia i le vaega mulimuli o le faʻatumuina o le tauina o le konging - pe a maeʻa le faavae o loʻo sauni, ma o le fefiloi e tetea i le vai.

O le gaioiga gaioiga e pei ona taua i lalo.

O le mea na saunia ai polymer fofo o loʻo liligiina i luga o le siʻomia ma le tutusa puipui ma palu, faʻasolosolo mai le umi o le potu. O le fofo e lava le vai e sili atu le mafai ona tutoʻatasi, ae o le faʻaaogaina o le faʻailoga e manaʻomia ina ia tumau ai le mafiafia o le fofo i le pito i luga o le faʻavae.

Filifilia ma le faʻaaogaina o se faʻailoga mo le tele o le feusuaʻi

Le isi, o le laualuga ua faʻagaioia ma rollers ma nila e fai ai le tutusa o le homogeneous ma aveese le ea mai le mafiafia o le lapoʻa o le lapoʻa.

I le tutusa o le fuafuaga, o se ogaumu ua fausia i le potu atoa. Ina ua maeʻa, o le foloa o loʻo ufitia i se polythylene ata e puipui ai se susu susu mai le pefu ma palapala.

I le maeʻa ai mautu, o le foloa o loʻo ufitia i le sili atu polytarethane lacquer.

E tatau ona manatua o le Rakya o se masini o le a faʻagaioia o le a faʻaaogaina pe a faʻapipiʻiina le fusuaga fusuaga ma o latou lava lima. Aemaise galuega ogaoga o le a pa'ū i luga o lenei mea faigaluega pe a fai o le vaifofo o le kukaina ma ni mea laiti, o le pito i luga e le atoatoa le lamolemole pe tele.

O le mea lea, o le lelei o le iʻuga ma le saoasaoa o le faʻataʻapeina o le talelo o polymer o loʻo faʻalagolago i le lelei o le rally. Naʻo le faʻaaogaina o le sili meafaigaluega meafaigaluega mafai ona faʻamoemoe mo se saoasaoa fola laupapa, lea o le a umi ma le mafai ona tautua tagata e ona o le fale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pito i le va o potu na faia o le sima poʻo le laʻau?

Faitau atili