Fuga o le fufuluina o lona uiga: poto masani fautuaga

Anonim

Fuga o le fufuluina o lona uiga: poto masani fautuaga

O le soifua maloloina o le aiga vaʻaiga i le mama aʻiaʻi i totonu o le fale mautotogi, aemaise le fola afi. Fola fufuluina o lona uiga o le vaega autu i lenei taua taua. I le fola o le fale ua faʻamamaina le pefu ma le filogia, o lea, o le mea na fuafuaina o le le galulue faʻatasi mo le tausiga o le talimalo.

O le 'olo o le fola o le fola na faʻatagaina le gaosi oloa o le progitests e faʻaali ai pisinisi ma o loʻo ofoina atu i le maketi o fufulu ma faʻamamaina sui mo feusuaʻiga. E naʻo le malamalama i oloa e faia ai le filifiliga saʻo. Ina ia faia lenei mea, matou te maua faʻamatalaga e uiga i le fola e aofia ai meatotino.

Fola fufulu malamalama

Fuga o le fufuluina o lona uiga: poto masani fautuaga

Filifili se uiga talafeagai mo lau ituaiga o fola

O se galuega faigofie e fufulu ai le fogafale, ae aunoa ma le poto - e le mafai ona faʻatau le galuega, ma o lona uiga talafeagai o lona uiga o le faʻamamaina.

E taua le iloa o loʻo tuʻuina atu le cotings i potu o le fale mautotogi e puipuia ai mea sese pe a filifilia ni vaipuna.

Ina ia faafaigofieina le galuega ma faʻaleleia le faiga o tapena, i le mulimulitaʻi i tulafono lautele ma taualumaga:

  1. Matou te suesueina faatonuga mo le tausiga o fola ma metotia o le folasaga tagata ola e iloa po oa mea leaga e mafai ona faʻaaogaina le mama o fola.

    Fuga o le fufuluina o lona uiga: poto masani fautuaga

    Laminate aʻo leʻi fufuluina

  2. A filifilia se fola e faʻaputuputu ma le mafaufau loloto, matou te faʻalogo ai i le i ai o le churane, o se tala faʻafetaui o loʻo faʻaaogaina i le seleselega o fale gaosi. E le mafai ona faʻaogaina ma se fola e fufulu ma le manogi tiga, ia na faʻaopopo ai le faʻaaogaina o le soifua maloloina o tagata. Mo le fale tumaʻoti i le fale, matou te faʻaaogaina le auala i ai le soda, o le faʻatuatuaina o le le agavaa ma le sili atu ona taugofie ma microbes. Mafaufauga ma ni faʻaopopoga faʻapitoa mo le tausiga o le fola ina ua maeʻa ona faʻamamaina e le palapala ma vali. O vailaʻau i Fortggents faia se ata i luga o le luga o le paʻu o le tale ma faʻamautinoa le puipuiga o le fola mai le palapala mo se taimi umi. Le leaga aʻo leʻi faatauina se oloa mo le fufuluina o fola i le Forum ma le manatu o tagata e uiga i le faʻaaogaina o le checist pe a fufulu le fola.
  3. I le vaipuna mo le fufuluina o le mafiafia, pakete, ieie, ua fetaui ma vaivaiga pe seti mo le fufuluina o fola.
  4. Ae le i fufuluina le fufuluina, matou te ofuina totigilima o paʻu, matou te aveese mea na totoe o loʻo faʻalavelaveina ai le faʻamamaina, ma salu le foloa ma le paʻu teisi. Aemaise lava le faaeteete lemu i lalo o tulimanu o le pefu ma le palapala faʻaputuputu.

    Fuga o le fufuluina o lona uiga: poto masani fautuaga

  5. Fola-ave e laʻu ofu susu e faʻaaoga ai le vai mai se pakete, ma le faʻaopopoina o le faʻamamaʻi mo se ituaiga faʻapitoa. Fufulu le tau o le amataga mai le itu faʻafeagai o le puipui, solo le upu, faasolosolo ona ofi i le ogatotonu o le potu. I lalo o le aotelega e le o meafale lauolaola, tatou te fufuluina le lautele malae, faʻamamaina le utiutiga mai le faʻaputuputuina o le pefu. Fufulu folasaga solo ma mamago mama mama, aua le tuua se tetea.
  6. Fesoasoani i le fola o le fola ma le fufuluina o le uila mama. O le faʻagasologa o le faʻamamaina o le faʻamamaina, pefu na susu i le vai ma le faʻaopopoina o le le mautonu oloa e faʻaaogaina e le suauʻu mama ma ulufale i le palapala vai vai. E mafai e le starum mama ona aoina ma liligi vai. Ae o le faʻamamaina ma le moli uila e mafai ona tatala i luga, ma le lima ma luga o loʻo i lalo o mea e le faʻapipiʻiina o le a e fufuluina ai le mop.

E taua le i ai o le mop lelei mo le galuega ina ia le afaina le tua.

Filifiliga o le puipui

Fuga o le fufuluina o lona uiga: poto masani fautuaga

Tile ma CerAMracs ua lelei ma le ava malosi

O le maketi e ofoina atu o lona uiga mo le fufuluina o fola e faia o mea masani ma gaioiga.

Mo ituaiga o le tauina o le tauina, o le ie puipui e le avanoa.

Ia malamalama pe a filifilia se oloa, mafaufau loloto i le suʻesuʻega o meatotino o le vaitusi o le Chedige Chemistry, ia e amanaia le fola e ufiufi mea i potu i le fale i le fale.

  1. O le ogaupatu mai le Tile poʻo Cermimcics o loʻo faʻamamaina mai le palapala ma le taunuʻuga o le turbid plaks ma le fesoasoani o suavai ma gel o loʻo i ai i le tuʻufaʻatasia o le 'ava. Ua aveese le filogia mai le fola i le fale ma fofo fofo, ona matou fufulu ai lea o le vai mama. Faatasi ai ma le mea o loʻo aliali mai i luga o le auvae i le va o nonoa o loʻo tauivi ma le mafaufau loloto o le suavai tuʻufaʻatasi ".
  2. O fafo o lotedolerum tapimu o le a faigofie ona fuaina, alkalis ma le uiga o le absive. O lea la, ua fautuaina ai le Celeting ma le vai e faʻatupulaia oloa tutoʻatasi o oloa, pei o le lalolagi atoa, Mr. O le lelei, ale, e faaopoopo mai ai le auala e o fufulu fola o fola o le toto, le gaʻo ma faʻaleagaina, ae o le tuʻua o teteʻau. O se oloa faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, naʻo le tausiga o Linoleum, "Melld", foaʻi vave ma puipuia le faʻaleagaina o le vailaau fou.

    Fuga o le fufuluina o lona uiga: poto masani fautuaga

    Tupe e le tatau ona aofia ai ma le laminate ma le chlorine

  3. O le kapeta i aso uma o le kapeta o loʻo i le faʻamamaina o le laualuga ma se ie puipui. O le mama o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le fufuluina o le moli uila ma le faʻaopopoina o le shampoos i le vai, o loʻo faamamaina ai le natura masani e se credictaged vioner. Va i luga o le kapeti e maua e faʻatatau i le filogia: ua faʻamamaina nofoaga toto e se fofo faʻapitoa alkali; Suauu vali matou te aveese ma se 'ava malosi po o se vaifofo o le turpentar; O inivaia ua uaina, fualaʻau ma kofe e maua e le itiiti ifo i le faʻamalosi - 'ava malosi; Vaitusi ua faamamaina ma le 50% vineka konekarate; O le gaʻo o le gaʻo ua aveʻesea e ala i le fufuluina o le ipu.
  4. O le fogaeleele o le laumei e tali malie i palapala ma vai. O le puipuiga puipuia o le Lamella o le a faagaeetia mai le palapala, o le fale i totonu na tafe mai le vai. O le mea lea, o le tapenaina o aso uma o loʻo faia i se ofu faʻaputuga ma se laʻau umi o le alofa, ma susu susu e faʻaaoga ai le laumei. O le auala o loʻo i ai le suauʻu link, puipuia le pipiʻi o vai i le va o pou ma le susulu o le fola.
  5. O le parquet mai laupapa pe a uma le faʻapotopotoga o le fola o loʻo ufiufi i varnish, o loʻo tuleia i le va o le pipili ma e le faʻatagaina ai le vai. Ua faʻamamaina le pamu e faʻaaoga ai se faʻapitoa faʻapitoa e le afaina ai lacques ma pe a le tuʻua e le fufuluina o tetete i luga o le talau. E mafai ona e fautuaina ni vaipuna "ayasport", "Woodfurclorcourniner" o Amerika gaosi o Amerika Oloaina, "Thomasfloorphro" o le Siamani gaosi fafine.

    Fuga o le fufuluina o lona uiga: poto masani fautuaga

  6. Mo fola laupapa, faatumauina le amio lelei e faʻalagolago i le laʻasaga puipuia. O le vali lea, faʻaaogaina i le laupapa pe a maeʻa le taligalu, poʻo le varnish e tapunia ai le taʻele o le poa. O le fola tausiga o loʻo faia i aso uma i le vai mama poʻo le faʻaopopoina o le malu o vailaʻau e le afaina ai vali ma varnish. Mai le fale talimalo e faamamaina ai laupapa laupapa ma se vaifofo o le laulau vingoga po o fofo ma Amona o ava.
  7. O le faʻamamaina o le saito o le saito e faʻalagolago i le faʻapipiʻi o le laualuga o le isi vaega o le vanini poʻo le wax. Ornish puipuia le susu o le susu i totonu o le taʻotoga ma saofaga i le fua o le taʻele o le taina ma le ie susu. Mo fufulu pupu i totonu o le vai, o vailaʻau faʻataʻamiloga o folaʻomia o loʻo faʻaopopo i le vai. I le faaiuga o le susu susu, e sosolo mago. Faitau atili e uiga i le aoga o lona uiga mo le fufuluina, vaʻai lenei vitio:

O le faʻaaogaina o le paʻu mo le faʻamamaina o le Tile e le manaʻomia, pei ona latou lamatia o le fufuluina o le nonoa i totonu o le paʻu.

Alamanuia fola

Fuga o le fufuluina o lona uiga: poto masani fautuaga

O le sima sili ona lelei o loʻo faʻatulagaina i galuega faʻapitoa o loʻo faia i le faʻaaogaina o isi mea na maua ai se sima o loʻo sapalaiina i le sima o le fofo, tetee i le vevela vevela, tetee i le vevela vevela, tetee i le vevela mataua ma vailaau. O le mea lea, o auala e tausia ai le sima fola e le o iai ni mea leaga e faʻaleagaina ai le laualuga. O le auala e vali ai fola sima, ina ia latou le pefu, vaai i lenei vitio:

O le faʻaauauina le faʻaaogaina o fola mo le fufuluina o le a faʻateleina ai le tautua ola o le fola afi ma aloese mai le toe faʻalelei.

Tusitusiga i luga o le autu: o loʻo i totonu o le umukuka i le sitaili o le faʻamaonia o loʻo faia oe lava

Faitau atili