Paranarac ata mo totonu: Filifili tulafono (+37 ata)

Anonim

Ata i totonu o le fale talanoa e uiga i le tofo, articrestic fiafia o tagata e ona. Latou te faʻaalia le uiga agai atu i le natura, olaga, matagofie. Modular mamanu i totonu o le potu malolo toe faʻafouina le avanoa, fai se matagofie, poto ma se faʻapitoa faʻapitoa i totonu o potu. O ata taitasi, pe o le lautele, suauu vali po o kopi o se faamalama i le lalolagi o matagofie.

Ata filifilia

O le uluaʻi mea lelei o le sili ona lelei, o ni nai avanoa. Ae o le kopi o le tekonolosi o tekinolosi e mafai ai ona e teuteuina i puipui o le fale ma matagofie kopi o laiti. O filifiliga o atavali e tatau ona manatu mamafa i ai. E le gata e manaʻomia le tuʻufaʻatasia i le sitaili, lanu lanu ma le teuteuina o le potu. E tatau ona manatua o le ata tusia e fai ai se lagona maʻoti, mafai ona faʻatosina se tagata, e foaʻi ai se tagata, mafua ai manatua poʻo mea le lelei.

White Sofa

Paranarami vali e masani ona avea ma vaega autu i totonu. Mo potu taʻitasi, e fetaui lelei le pala malosi mo potu taʻitasi. I le potu malolo poʻo le tele o le tele o le fale e mafai ona e tautau ai le lautele o vaega o le parbrics poʻo le tele o le paʻoa o le natura o le natura. O le modular-style modular vali faaaoga. I totonu o le potumoe, laufanua o loʻo vaʻaia, e mafai ona e tautau i luga o le pa o florasion i luga o le puipui i le faʻafilemu o le pastel.

Modular ata

Modular mamanu o se tasi ata e vaevaeina i ni vaega eseese o loʻo i luga o le puipui i se mamao mamao mai le tasi ma le isi. O lenei tulaga e faateleina ai le fua o le ata. O vaega taʻitasi e leʻi tuʻuina mai i le faʻavaʻa, ae o le faaauauina o le aotelega o le ata.

Sofa ma le moli

O ata o 2 vaega e taʻua o le diptych, mai le 3-vaega - Triptych, ata o le 4 ma isi vaega o loʻo taʻua o le polyptic.

Modular vali e avea ma lauiloa lauiloa talu ai nei. O lenei teuteuga o loʻo faʻaaogaina tele mo nofoaga o loʻo iai. O le modular ata e mafai ona tautau i le ogatotonu pa i le potumoe poʻo luga o le sofa i le potu malolo.

Tusitusiga i luga o le autu: teuteuga mo puipui: stencilils, stickers, drackers

Ituaiga o poloka

O mataupu o ata ua fuafuaina e teuteu ai se tasi i se isi mea. Diptych - laufanua e talafeagai le tautau i luga o le puipui i totonu o le potumoe po o le tofi. O ata o vaega e tolu poʻo se mea e masani ona tautau sakura o loʻo tautau i le lobby poʻo le potu malolo.

Ata o atavali:

  • taulaga i fanua;
  • o loo ola pea;
  • Fugalaʻau ma soʻo se vaega;
  • ata o le natura;
  • o manu;
  • Oti e mode.

Mumu aluga

Faia metotia mo le modular vali o ese. O se lolomiina i luga o le tapoleni, ata o ata ma se faʻapitoa gel, faʻataʻitaʻiga o mea tusia, lolomi i luga o le ata pepa ma isi mea. O le ata e mafai ona okaina taʻitoʻatasi e le ata.

Tulafono mo le filifilia o se upega tafailagi

  • O le tele o le tapoleni e tatau ona fetaui ma le tele o le potu ma le puipui. Vaega o le ata e tatau ona i ai le itiiti ifo 2-3 cm mai le taualuga ma puipui.
  • E filifili saʻo, e tatau ona e taulai atu i le tele o le potu. I totonu o se tamai potu, fugalaʻau tele poʻo se tulaga lautele o se leona le avanoa, ma o le a foliga laʻititi laʻititi atu le potu nai lo le mea moni.
  • O le lanu vaifofo o le ata e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le gamut o totonu, nila, pepa puipui i totonu o le potu. O leo o le ata e tatau ona faʻatumuina, paolo o lanu.
  • Aemaise le tuʻufaʻatasia o le tino i le tele o fale ata. Latou te faʻaopopoina le fou, avanoa i totonu o se avanoa tapunia.

Moega ma ata

O ata o le Scioramis mai le tele o vaega e tatau ona tautau i luga o le utu puipui o loʻo leai se faʻamalama ma faitotoʻa. Ona manatu ai lea o le ata atoa. O le tuʻufaʻatasia o meaafale i totonu o le potu e masani ona faʻaalia (e le tatau ona aʻe le afus i le tulaga o le tulaga), le itu o le malamalama, le faʻatulagaina o lamepa i luga o le totonugalemu ma pa.

Tulaga faatonuina

  • O le Candium-lapoa Canvas maua lo latou nofoaga i luga o le moega, sofa, nofoa umi. O le tofo o le pepa e iloa ai e sili ona lelei.
  • O le ata e mafai ona faia le galuega o le tuueseeseina avanoa i luga o le sone.
  • Mo le upega tafailagi sa manaʻomia se pa talafeagai o le pa, moli le tulimanu, e oʻo lava i le tino o le puipui puipui e taua. O le ata e mafai ona fafaguina nifo fou i le isi totonu ma siosiomaga.
Tusitusiga i luga o le autu: Demror decor faia ia oe lava: faia se mea moni a le elemene mo le teuteuina o le potu

Faagaau

O se ata o le modular mamanu o le leai o le pa. O le le faatapulaaina avanoa o le ata e avea ai o se natura "faamalama" i le togafiti. O le leai o ni vaega e tele na avatu ai le faigofie, ata masani. O le ata mai le vaʻai e vaʻai i ai ma ola. Modular mamanu o loʻo teuteuina puipui o tagata nofomau o aso nei, faʻataʻitaʻi lelei i potu o nofoaga faitele, i faleoloa ma ofisa.

Modular ata

Lolomiina ata e aofia ai le tele o vaega e taugofie ma faapipii se mea moni o le muamua manatu i soo se potu. E le mafai ona valaauina atoatoa arttory, a o latou o elemene o le au fai. O lea, o le manaʻoga tele mo i latou o le tausisia o le ata lanu o le tagata mamanuina poloketi, atoa fetusiaiga i le faʻaaogaina o faiga.

E taua le le leiloa o le ata i luga o le puipui o le moega. O le talaaga mo ona manaʻoga e filifili se monophinic one.

Potu i totonu o le potu

Ata o lua - tolu vaega e mafai ona faʻamiloʻaga ma faʻamilo. O le mea muamua e talafeagai mo pa o le nofoaga tele, o le lona lua - mo ni potu laiti.

O se ata o aso nei o le a faia le pupula, o le le masani ai i foliga o se tamai umukuka o le a faaopopo lagona ma fou. O Jualy o loʻo soifua pea, susulu tamaʻi fugalaʻau, ata o le manaia o le ipu - o tala lelei mo le umukuka.

Sofa ma fugalaau

O le filifilia o le atavali mo le potu malolo e aofia ai se eseesega tele pu. I luga o le puipui i le fale tele e mafai ona e faia le passkaramic vali o le natura, o le taulaga, squaltics ata o le odicretas.

O ata o ni toa ma mata lelei mai ata e fiafia i ai, aano o ata, manulele, foliga o tulimanu o le komiti o le vasega pepe. O mea uma e manaia i le tamaititi e mafai ona tuʻuina i le modular pepa.

Faʻafefea ona fai ni faʻailoga o le ata (2 video)

Filifiliga ma le nofoaga o modular vali (37 ata)

Faitau atili