Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Anonim

E matua le aʻoga e savali, o loʻo taumafai lava tamaiti e aʻe i taimi uma e aʻe ai i le maualuga - i le faasitepu lona lua, i luga o le kapoti, fale puipui, i le ogatotonu po o le laulau. E mafai ona alu aʻe i luga, ae e mafai ona latou o atu i le faʻasologa e aunoa ma so o se fesoasoani. Ina ia mafai ona lamatia, e sili le faʻatau pe fau se tulimanu o tamaiti taʻaloga i le fale mautotogi poʻo le fale. O nofoaga e manaʻomia ai sina mea - o se paga o sikuea, o le e i ai uma i se nofoaga fufusi, faʻafetaui ua na o atigi aisa i le faitotoʻa pe i luga o puipui.

Meafaigaluega

O taʻaloga a tamaiti e tele lava e tele na aofia ai o se pa, o se paʻu pa, o le maea mo lasagna ma mama. O le mea sili lea o atigi e mafai ona tuu i luga o le sikuea i le 1 sq.m.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

O le pito sili ona maualalo o le seti o se vaega o le avanoa, ma faaaoga - le sami

Afai e faʻatagaina e le vaega ma ni nai atigi tele faʻaopopo le atinaʻeina o se "taʻaloga faʻavae":

  • ropel-apeddia;
  • matagaluega;
  • Puipui mo lasagna
  • Maea o le maea.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Nofoaga e sili atu le tele, ae o le galuega e sili atu le maualuga

E i ai pea lava le laupapa laupapa ma matau - mo le lolomitusi. E aoga foi, ae sili atu mo matua.

I faʻataʻitaʻiga mo tamaiti mafai ona avea ma mauga ma aau. O le Slide mo le sefeina o avanoa e mafai ona avea ma talafeagai - e mafai ona pipii ma aveese. E faigofie ona faʻaola avanoa, ae talu mai nei i ia filifiliga i luma o le faʻailoga e masani lava ona leai se tulaga, e faigata ona alu i ai. I soo se tulaga, tamaiti. Afai e te manaʻo, e mafai ona e mauaina se tulimanu taʻaloga o tamaiti ma se ata ma mamanu, ma o le faʻameto e mafai foi ona tatou aveʻese ai.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Taʻaloga Taʻavale mo Tamaiti Laʻu ma le Faʻasalalau

E i ai pea le sikoa a tamaiti ma se laupapa malosi. O nei seti o seti ma le atinaʻeina o elemene. Mo i latou, atonu foi o faʻateleina le tului, ma le togi seʻi vagana ua faʻaaogaina e le apefai ma se afu.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Ma le atiaʻeina o elemene

O nei mea uma o elemene e tuʻufaʻatasia i tuʻufaʻatasiga eseese ma fesuiaiga, o le faʻataʻitaʻiga o le lautele e lautele, ae afai e te manaʻo, e mafai ona e mauaina mea uma e te manaʻo ai.

Fausaga

E lua filifiliga mo taʻaloga taʻaloga o tamaiti, o loʻo tulaʻi mai (ma pe leai ni tulaga) ma i latou o loʻo faʻapipiʻi i le puipui. E masani lava ona le mafai ona faʻaogaina - o taʻaloga nei mo tamaiti - E i ai ni a latou mea maualuluga, pult, pakes, nude. O le mea e sili ona faigofie tamaiti ona sili atu ona puleaina atigi pusa.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Mo tamaiti - mai le 1 tausaga e iai ni tamaʻi ata ma pa lemu - e masani ona latou tu eseese

Mo mea taua e matua, o atigi atigi na faia i lalo o le taualuga: Ua uma ona lava le malosi e oso ai iina. I lea tulaga, e taua le tuuina atu o le Mauga sili ona lelei i luga o le maualuga.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

O sea mamanu e tatau ona fetaui lelei

Mo ni potu laiti o loʻo i ai le pepelo faʻataʻitaʻiga. Malamalama o le lima latou te fesuisuiai-siitia. Ina ua filifilia se vaega o taʻaloga, ua ou gauai atu i le faʻatuatuaina o le faʻasaʻoina o le faʻaleleia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia poʻo le numera muamua. O avega e tele ma o le laina o le saogalemu e tatau ona talafeagai.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Gaugau i le tulimanu tulimanu

O le isi filifiliga e tumau, ae o le sefe nofoaga o le taʻaloga autu o taʻaloga - o le swidmish stargaca ma le rope puipui poʻo le clade o loʻo tu i luga o le 'olo tulimanu. I le pito i luga latou te fesoʻotaʻi e se tamaʻi fomaʻi, e mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi e pei o se pa faalava.

Mataupu i luga o le autu: Polycarboate Matatau ma ou lava lima (ata ma Vitio)

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Taʻaloga Taʻitasi Vaega Filifili mo Tamaiti Laʻu Lotoa

O sea ata e talafeagai - e manaʻomia le nofoaga sili ona faigata mo le Design - tulimanu. E le gata i lea, e mafai ona e filifilia se tulimanu i tua o le faitotoʻa, o le a le le faia lava se mea.

Faʻafefea ona fai se fale taʻaloga mo tamaiti i le fale mautotogi nei.

Mai le matua

Na fautuaina e Peditaricians e mauaina se tulimanu tulimanu mo tamaiti i le faaiuga o le tausaga lona lua o le olaga. Ae o ia aiga na faʻatau mai atigi mo tagata matutua e masani lava ona matauina e le au laititi e aʻe i aʻe i le faamuamua nai lo le savali. Ma o le fesili lea o mea e fiafia iai.

O se faʻataʻitaʻiga o le vitio. O le vaega o taʻaloga na faʻapipiʻi i le taimi na o le teine ​​e 1.2 tausaga. Fanaina faia i le masina. Sau Mill faapea, na atili ai ona faamaopoopoina le tamaititi. Mo le masina, e le naʻo le pau o le pau o le paʻu, sa tele taimi na maua ai i latou taimi, ae le o le talitonuina). I le vaitaimi e latalata atu i le tele - taimi uma pe a uma le moe, ma taimi uma pe a le fiafia. Faaiuga - Taaloga i le tulimanu mo tamaiti i le fale mautotogi - o se mea e le manaʻomia, ae manaʻomia.

Afai o loʻo e popole tele o le tamaititi ma le paʻu o le a tauʻaveina, e mafai ona e faia se taʻaloga taʻaloga poʻo se fola sili ona mafiafia o tamaiti (a itiiti mai o ia. Latalata ia te ia. O le fola malu e sili atu - o loʻo fuafuaina faʻapitoa mo tamaiti ma ma se mafiafia mafiafia o le mafiafia e lelei ai le faʻatiga o le faʻatiga.

O taʻaloga a tamaiti e faia ai oe lava

Na o aʻu e fai se taʻaloga strition i totonu o le fale mautotogi e mafai e soʻo se tasi e tusa o ni nai taimi na taofia i ona lima le vai inu, hammer ma vili. O galuega e matua faigofie ma tutoʻatasi saʻo aua le manaʻomia. O le a le mea e tatau ona vasia i ai o loʻo i luga o le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻi. I le tulaga lea, e sili le taofiofi ma faia ma se aoga tele o le malosi.

Afai o le tulimanu o taʻaloga o loʻo fuafua e fai mai fafie, faʻaaoga mamago laupapa (ma le susu e le sili atu nai lo le 16%). Faʻalogo ai foʻi i le: I luga o fata ma lagolago e tatau ona leai se faʻaiʻuga i le pito i tua. Faatasi ai ma avega e aliaʻe, e mataʻutia lava lo latou leaga. Masalo o le mea uma lava e manaʻomia.

Faavae i luga o le swedy pa

A manaʻo iai, o taʻaloga o tamaiti e mafai ona faia i o latou lava lima. E le manaʻomia ni meafaigaluega faapitoa. O se mea tonu na vaʻaia ai se eletise, o se viliina ma pale ituaiga numera o numera, e lelei tele le i ai o se tusi lesona mimiti ma olo. A leai, e tatau ona e faia se mea e tele. E manaʻomia lava le tulaga, sili atu le talafeagai - user, peitaʻi, e mafaia ona fai i le fausaga, e manaʻomia foi le paga ma se palu o fata.

I le faʻaopopoina o le 150 * 45 MM laupapa, o le ai ai ni maʻa mo se boum (o latou e manifinifi (o loʻo i ai le manifinifi, ma sili atu faigofie mo tamaiti). O loʻo matou manaʻomia maea maea, o se maea o le maea, paʻu, ata, vaega, lautele, e manaʻomia mea uma mo le nanaina o le faʻataʻotoina o le puipui i le puipui ma le taualuga.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

O le a le mea e manaʻomia mo le gaosiga o le taʻaloga a tamaiti

Na tipi ese le laupapa le tele o le lapoʻa (ave le mamao mai le fola i le taualuga, maua ai le 10 cm), mamana. O le lua na mauaina racks fusifusi o clamps, tatou te faʻaaogaina faʻailoga i lalo o le sitepu. I totonu o nei nofoaga, e tatau ai ile pu e manaʻomia le faʻaititia o le pu (afa afa o le laupapa). Ia i ai le tomai e pulea ai le loloto o le pu, o le lipine poʻo le lanu lipine ua tuu i luga o le pale. Taulai i le pito i lalo o le fasi pepa.

Tusitusiga i luga o le autu: o le lanu o puipui i totonu o le potumoe, manaia e malolo ai

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Amataina o le gaosi oloa o le Swedy Sparcacase mo le tulimanu tulimanu

Lua ni vaega puʻupuʻu ma pu i le ata o se faʻalilolilo o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le a mafai ona e faʻaaogaina o se pa oona. I le umi o fata mai le itu o loʻo feagai ma le puipui, i le pito i lalo na matou vaʻaia ai se fasi i lalo o le Amth.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

I le pito i lalo o fata, tipi se fasi - E i ai le INTING

O lenei e faʻafesoʻotaʻi le fata ma le pito i luga. Mai le lelei o le faʻatinoina o lenei soʻotaga, o le a faʻamoemoeina tamaiti vaega o le a faʻamoemoeina. Tatou te faaaogaina le manogi malosi, i lalo o fetalaiga ma ni pulou ma ni pulou ma tuu le uati solofanua, ae le o le faaputuga olaina oe e mafai ona avea ma au fasimea. I lalo o le mulivae, o le pu e viliina, e tatau ona matua lautele i le vaalele - ina ia le motusia le Mauga.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

E mafai ma e fa vaega))

I le taimi uma e maeʻa ai i luga o le kelu, matou te faʻapipiʻiina sitepu crossbar. Mo le faʻatuatuaina, latou malupuipuia faʻamaoniga (ogalaau ogalaau). Drills i le pito o le pu, faʻapipiʻi le faʻamaoniga, ma maliu ai le ulu i le fafie. O le taimi lea e mafai ona e tapunia le laupapa tapunia poʻo meafale faʻapipiʻi i le laupapa laupapa.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Faʻamaonia o loʻo faʻapipiʻiina (tasi o le tulimanu o loʻo lokaina ai le sitepu i le pa e vaʻaia)

Tuʻu i le puipui, tuu le nofoaga e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai faʻapipiʻi, vili pu i o i ai ma faʻapipiʻi se faletalimalo.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Faʻapipiʻi i le puipui o le faʻavae o se taʻaloga taʻaloga mo tamaiti (ma e le gata)

Aʻo faʻaalia tofotofoga, o lenei faʻapipiʻi e le lava mo le faʻatuatuaina o le faʻatatauina: Afai o loʻo e tautau i le ogaoga crossbar ma toso aʻe i luga, latou o le a lafoina mai le puipui. Ona ua filifilia e fai se isi mea e fusi tele i le taualuga. Sa faapipiiina i le Colanggie (taula), o le fea na te tauina i lalo o uʻamea uumi o loʻomea ma mama i le pito i lalo.

O le fausiaina o le malae taʻalo i le atunuʻu pe latalata i le fale o loʻo faʻamatala iinei.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Nonoa i le taualuga

O le filifiliga le tumau i le faʻapipiʻiina o fusi, o loʻo faʻatau le maea, ona faʻagaʻetia lea o le Mauga. Ina ia aua nei e tulaʻi mai faigata, e manaʻomia le faʻatuina se taula i le totonugalemu lea e latalata atu le mama i laupapa. Ona mafai lea ona latou faatulagaina ma bolts ma fulufulu. E aliali mai i luga o le malosi. Ile tulaga lea, o le avega o le a tufatufa atu i le va o le fusi i le puipui ma le taualuga, i nisi taimi faʻateleina le faʻatuatuaina o le faʻavae atoa.

Ua sauni le faavae o le tulimanu o tamaiti. Matou te alualu i luma e fauina ni atigi. Tatou amata i le maea pou. Mai le pa 35 * 25 mm, o le koluse o le 300 mm o le umi ua tipi. O pito o le tipiina o le tipiina o le pito i luga o le lapotopoto (tulimanu tulimanu e le tuua) ma ua manino. I se mamao o le 50 mm mai le pito, o pu o loʻo galulue, o le lapoa o le mea o loʻo sili atu ona sili atu le maea. E te manaʻomia e vili pu i le tasi mamao: o le sili atu le saʻo, o le faigofie o le aoina o le faʻafanua.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

I le promets drill pu

Matou te ave le maea ma faia se faailoga i luga o le 30 cm. O le a mamao i le va o sitepu. E lua maea e tutusa lelei - ma le millimeter le mautonu i se milimita. Na matou ofuina le sitepu muamua, pito i lalo o le nonoa o le nonoa. I le nofoaga o faʻailoga, matou te nonoa le lona lua, tatou te faia le isi laasaga ma isi lava.

Mataupu i luga o le autu: lipine suamalie mo le lalagaina: o lona mafiafia

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Faailogaina i luga o le maea ma le nonoa

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

O le amataga lea o le rope stargacase.

O atigi faaopoopo o loʻo tautau i luga o le faʻapipiʻiina o matau i le faia o le matasele mai le maea lava lea e tasi, pe faʻapipiʻi i pito o Karabain, ma le talitonuina.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

O taʻaloga a tamaiti e faia ai oe lava

O le tulimanu lea o le tulimanu mo taʻaloga taʻaloga a tamaiti. I le fale mautotogi na te avea o sina mea e fai.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga moe ma ou lava lima iinei, ma i lenei tusitusiga e mafai ai ona e faitau e uiga i le faia o filifiliga uma.

Taʻaloga Taʻaloga mo le Fale

I le fuafuaga lenei, e sili atu le faigofie mea uma e leai se mea e faʻamatala. O le faigata tele o loʻo i totonu o le gaosiga o le susese, ma o loʻo faʻamatalaina i le muamua lipoti. Na filifili e faia se vaega tele o tamaiti i le auala, - o le eria o iai. Ia mafai ai loa ona liliu i ai ma liliu i totonu o le fale. Na avea ma se mamanu.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Taʻaloga Taʻitasi Ata mo Tamaiti

Amata mai le gaosi o puipui mo Lasagna. Sa faatau lava muamua le laupapa, e matutu o ia, ma ina ua uma le taumalulu sa mafua ai ona tele ana mea leaga. Aloaʻia le mafiafia - 50 mm, lautele - 100-150 mm. Mai ai tatou te aoina se auivi. Soʻoga tatou te faia lava i le 90 ° (matou te faʻaaogaina le omea). Ae le i faʻapipiʻiina ni fao uumi, o pu o loʻo 'oloʻoina (o le drill diameter o le 1-2 mm itiiti ifo nai lo le lapoa o le tagata lava ia. I le aoina o le faʻavaʻa o faʻailoga o pu ma le sitepu o le 10-15 cm. Matou te faʻaloaloa i le maea.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Kuka le puipui mo Lasagna

Vave o le a ou fai atu o mea sese faʻatagaina pe a faʻapipiʻi maea o maea:

  • amata ona toso i luga-lalo;
  • le faia ni nonoa i totonu o le feololo.

O le iʻuga, e matua le mautonu - o le maea uila. E tatau ona e toe fausia. Manaomia le faia o le faafeagai. Muamua lava, faʻasolosolo le maea i luga, ona - mai luga - i luga (poʻo lalo-luga), nonoa i totonu o le node. Ma le puipui mai le maea o le a alu ese, ae e mafai ona aʻea.

I le aoina o vaega, o tulimanu o loʻo tuʻuina atu i luga o le puipui, matou te tuʻu puipui i lalo o laina faʻamaumau ma, ina ua uma ona faʻapipiʻi ni faletalimalo, mulimuli ane nonoa.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Faʻafefea ona faʻalelei le faʻavaʻa i le puipui

Le isi, o mea uma e faigofie lava. Matou te ave ni laupapa e lua o le umi tutusa. Latou te viliina pu mo le faʻapipiʻiina o se crossbar (mai le tipiina), o le a faʻapipiʻiina o ia

Faʻafefea ona fai se fale taaalo mo se fale mautotogi iinei, ma i totonu o lenei tusitusiga o se laasaga-laʻasaga faʻamatalaga o le fausiaina o se fale i le atunuʻu pe latalata i le fale.

Le isi, matou te aoina le vaega o totoe o le faʻavaʻa. O le tasi na saunia laupapa ua malupuipuia i luga o le puipui latalata i le ua uma ona faʻapipiʻi maea. I le tasi itu, e faalagolago i luga o le faʻavaʻa, ma le pailate lona lua, o le isi lagolago, ina ia saʻo le faʻavasegaina o le laupapa.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Aoina le vaega o totoe o le mamanu

Matou te fausia se sitepu, o loʻo faʻaalia i le tasi vaalele ma le lua ua uma ona faʻapipiʻi fata. Uma faaleleia. I le fola mo le talitonuina, e mafai foi ona e lafoina i luga o tulimanu ma tagata ola mama.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

O se tasi o le steding filifiliga (e le sili ona matagofie, ae talitonuina)

Siakiina mea uma mo le malosi, atigi uʻamea ma le faia taotoga.

Taʻaloga tulimanu mo tamaiti i se fale mautotogi, fale

Suʻega o le Malosi))

O le isi taʻaloga o le fale mo tamaiti, vaʻai ata vitio

Faitau atili