Kapeta i totonu - luga o le fola ma puipui (35 ata)

Anonim

I taimi Sitivey, o le kapeta sa avea ma uiga leaga o le Hall po o le alatele o le toetoe o potu uma. Ae o lenei mataupu o le totonu o loʻo i ai le sili ona tele le talaʻaga. Talu ai o ona foliga, kapeta i totonu o le fale o le fale o le fale. I sasaʻe, na lapa aʻe potu atoa ua latou paʻuʻu i potu atoa, ma se fausaga faapena na tupu ai lava i le tele o tagata mauoa.

I le faavasega Europa, o kapeti o se faailoga tele o le tamaoaiga o malo mamana ma malosiaga, sa lofituina i le taimi atoa, na usiusitai i totonu.

Kapeta i totonu

Ae peitai, ma le matata a le USSR ma le tatalaina o le uʻamea uʻamea, na suia ai e le au kapeti i isi auala e teuteu ai le fale ma alatele. Ma kapeta i totonu o le fale mautotogi na fesoʻotaʻi ma le "Sotam". Ma le le aoga. O se kapeta filifilia ma le maualuga o le kapeti poʻo le kapeta paʻepaʻe i le potu malolo, fale, alavai poʻo se isi potu e mafai ona avea ma fale tumaʻoti, o le a le o le tele o fale. O loʻo sauni le maketi o onapo nei e ofoina atu ai se tele o kapeta oloa o foliga, lapoʻa, lanu ma filifiliga o mea e mafai ona vaʻaia i soʻo se supamalama lapoʻa.

Kapeta i totonu

Kapeta i luga o le puipui i le fale faaonapo nei

Tele sese talitonu o le Moldovan poʻo le European kapeta i totonu o le pito i tua o le alatele o le taimi o le taimi ua tuanaʻi, o le faʻailoga o le leaga. Peitai, e matua sese lava.

O tulafono mo le fuafuaina o totonu o le potu tele poʻo le vave mai le iʻuga o le seneturi ua leva na suia tele, peitaʻi o le kapeta o loʻo leiloa lona matagofie.

Kapeta i totonu

Pa puipui moldAvan ma Europa kapeteni i totonu o le potu malolo poʻo le Hall mai IKEA e mafai ona avea uma ma ogatotonu o le faʻaalia ma le fiafia ma le masalosalo. O le mamanu e faʻalagolago i le sitaili sitaili o le potu o le potu ma le aufaʻatau. I le taimi lava lea, o le papeʻe papeti i totonu o le potu malolo poʻo le potu, e mafai ona vaʻai lelei i le sitaili fou ma le faʻamalosiʻau o le maualuga ma le mafanafana i totonu o le potu. O le lanu o le kapeta ma le ata o le kapeta e mafai ona iai: O le kapeta lanumoana e mafai ona aofia ai se uliuli ma le lanu viole pe o se mea susulu ma aso nei.

Kapeta i totonu

O le kapeteni i totonu o le lanu i totonu o le lanu "Zebra" mai IKA o le a aumaia se tusi i totonu o le o le gagana fou ma le sili ona vanimonino, ma o le sili ona vanimonimo o le a maua ai le nofoaga o le toe faamautu ai. O le kapeti i luga o le puipui e mafai ona avea ma le tumau o le stroke i totonu. O lenei mataupu o loo faʻamamafaina ai le mafanafana o le tulaga ma le faʻamafanafanaga o le potu, o le a faia ai le vanu o le potu sili atu le popole, malamalama ma le mafanafana.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se kapeta filifilia lelei, e mafai ona e taulaʻi atu le mafaufau i tagata valaʻaulia i totonu o ni mea i totonu poʻo le faʻauiga o le aoga.

Kapeta i totonu

Kapeta i luga o le fola

O le kapeta i fafo o le kapeta o le "zebra" mai IKA ma se faiga agavaa o le a tuʻuina atu i totonu o le "faailogaina". E taua le usitaia o le tulaga fealofani o le tulaga. Blue, Black, lanu viole, Burgundy poʻo seisi o se kapeta e tatau ona faʻatumuina le potu, ae le o le setiina o le mamanu. E ui ina e iai foʻi faʻataʻitaʻiga manuia o tuusaunoaga o avanoa.

O le mea moni, faʻaaoga se kapeti poʻo le kapeta mumu o le Soviet faʻataʻitaʻiga, o se fale mautotogi i le itu o onapo nei e le o le sili sili ona lelei. O le a lelei le foliga paʻepaʻe, uliuli, lanu viole poʻo le lanumoana kapeta mai ika.

Kapeta i totonu

O lanu e pei o Burgundy ma Mumu atonu o se vaega o se fale faaonapo nei, pe a fai e te filifilia le HUE ma ata o le oloa. O le filifiliga lelei o le a faʻaaoga se mamanu e aofia ai lanu o le zebra ituaiga. I le taimi lava e tasi, e taua le fomu. Oval poʻo le laʻei lanumoana kapeta o le a aumaia le potu o le tafe ma le saʻo, ma faʻapupula lelei ma feai eseese. Mo le totonu o le potu malolo poʻo le ogatotonu o ituaiga potu, o oloa tetele i le lanu "zebra" e talafeagai lelei, nofoia le tele o le eria. I le taimi lava e tasi, o sina mamao mai puipui ma mafuaaga e tatau ona tumau, leai se taimi e maua ai e le totonutured se mataega ma le loloto.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifiliga o Lamina Valivali mo nofoaga eseese

Kapeta i totonu

Ae le i filifilia se kapeta i totonu o le ala savali, o le potumoe poʻo se potu malolo i le siʻosiʻomaga, e tatau ona e mautinoa o loʻo tuu uma meaafale. O le tele o oval poʻo le lapotopoto lanumoana, burgundy poʻo le lanu viole kapeta ma se ata faʻataʻitaʻi poʻo le muamua ata "e sili ona talafeagai mo le vae maualuga.

Afai o le tele o totonu o loʻo i ai i totonu o loʻo i ai se faʻavae malosi faʻavae, e sili le lelei o le faia o se filifiliga i le fiafia i le tele o kapeti laiti.

Kapeta i totonu

I le lanumoana, uliuli, burgundy, lanu samasama poʻo se isi kapeta foliga talafeagai, e fautuaina e tuua le 20 centimita. Mo potu lautele ma potu tele na teuteuina i le itu faaonapo nei, o lenei Initia e tatau ona le i lalo o le afa mita. Fomu ma mamanu mafai ona i ai.

Kapeta i totonu

O le kapeta fafo o le kapeta mai ika e foliga lelei i le va o meaafale. Ia ogatasi ma le liligiina o le maota o le pamu i le ata o le potu malolo poʻo le potu, e fautuaina le tuua o se mea itiiti mai le sofa i le o le kapeta poʻo le sefulu sene.

O le faʻamaumauga poʻo le 'ai laulau, i se isi itu, e tatau ona i luga o le kapeta. Ole taimi lava lea, o le maota e le gata ile nei vae e le gata i vae o lenei mea i totonu, ae o loʻo iai foʻi se avanoa o le 60 centimeter i luga o pito.

Kapeta i totonu

Zoning Space

O le Sasaʻe poʻo le Moldovan Carpets mai ICAA i totonu o le fale mautotogi e talafeagai lelei mo le vavaeina o le avanoa o le alatele, potumoe poʻo le potu malolo i luga o sone o galuega. I totonu o le tasi potu, e mafai ona e faʻaogaina ni kapeta o le a ese mai foliga o kapeta ma tele ituaiga. Ae e taua le faia o le lanu o pamu ma le mamanu o nei elemene e fetaui lelei. O le nofoaga faafiafia e mafai ona faʻaalia e pei ona taua i lalo: O le sofa e mafai ona tumu atoatoa pe ala i le maota o le seleka, ma ua leai se nofoa. O le a faapea, o le a le foliga mataina o totonu, lea e sili atu i le agaga o le ituaiga o nei.

Ina ia fausia le mafanafana, e mafai ona e lafo faataamilo i nofoa o se nai tamaʻi kapeti o le "zebra" lanu, o le a lelei e tuʻu ai vae.

Kapeta i totonu

Burgundy, lanumoana poʻo isi kapeta i totonu o le potu o onapo nei e mafai ona o ni tamaʻi ma nofoia le tele o le potu. I le tulaga muamua, o le uliuli poʻo se isi kapeta e tatau ona taʻoto i luga o le moega ina ia mafai ona e tu i luga ae e te leʻi taoto i luga o le moega. Ma le isi, mafanafana ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, uliuli pe zebra lanu, o le fala e tusa lava poʻo le a le manaia, ae savali i totonu e le manaia le fola.

Kapeta i totonu

Carpet faamamaina faiga

O le kapeta e tatau ona filifilia i se auala e faʻamamafa ai, ae e leʻi faʻasaʻoina le mamanuina o le alavai poʻo se isi potu. Mo potu teuteuina i lanu pupula, pei o le mapuea lanumeamata poʻo lanu viole, o le places o le sheasa o le malie o le bedodows e talafeagai foi, e aofia ai foi ma le pulupulu. Ma le mea e faʻatatau i ai - mo le pito i lalo o le malamalama poʻo le faʻaiʻuga o potu, o le au kapeti moli ma se muamua mamanu e sili ona talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: fola lanu lanu - o se tuʻufaʻatasiga o elemene

Kapeta i totonu

Afai e teuteuina le potu i se lanu uliuli ma malulu, o le moli pupula i luga o le foloa "recort" o le totonu o le a faia ai o le a mafanafana. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo potu teuteuina i se sitaili sitaili poʻo le itu faaonapo nei, e fetaui lelei mo lanu samasama-mumu, lanu moana pe lanu moana. Ae e te leʻi filifilia se kapeta i totonu, e tatau ona e mafaufau i le mea moni o le ata o le oloa e sili atu ona faʻamalosia, ma e mafai ona faʻaogaina e faʻatupuina ai le sologa i totonu o le sologa i totonu.

Laupapa uumi kapeti shinsa o loʻo tuʻufaʻatasia ma monophonic meafale ma lautele nofoa. Ma mo le masani lelei faiga e sili atu le fetaui i le astiental tipiina ma se faaputuga puupuu ma se mafiafia lalagaina.

Kapeta i totonu

Lanu

A filifilia se kapeta mo le potu malolo, moega potu ma ala savali, e tatau ona iloiloina, o le mea moni, o le totonugalemu, e tatau ona foliga gatasi ma le alofa. Ma o lea e tatau ai ona ausia se tuʻufaʻatasiga manuia o le fola atu o le fola ma meaafale ma isi mea i totonu. O le lanu autu o le totonu e tatau ona toe faʻaluaina i auiliiliga: aluga, mea faigaluega, motematika ma mea teuteu mea teuteu.

O mea o le ata o le kapeta shinga i le taimi lava e tasi e tatau ona ogatasi ma mea tetele o le potu. E ono o se moega, sofa, kapeneta po o nofoa e fuafua i le potu.

Kapeta i totonu

E le tatau foi ona galo e uiga i le tuʻufaʻatasiga o kapeta ma le fola. Tusa lava pe o le fogafale i fafo o se vaega e le taua tele o le eria. Mo folalagaina o maa malulu, kapeta na faia i le mafanafana lanu lanu e atoatoa. Faatasi ai ma le lanu ma le pito o laʻau masani o laʻau, o lanu masani o loʻo tuʻufaʻatasia, ma ma le le mautonu o le itu o aso po o le lanu enaena, lanu lanu viole.

Kapeta i totonu

Red-Brown vali fola o le a foliga atoatoa le vaʻai i le kamupani ma le kapeta o se marsh lanu poʻo se lanumeamata.

E faʻamamafaina le loloto o le lanu o maa faʻalenatura ma maasiasi, e sili le faʻaaogaina o pala o moli malamalama, faʻasolosolo mai le paʻepaʻe ma le gaʻo.

Kapeta i totonu

I nisi taimi, o le a matua talafeagai lava ma le faʻaaogaina o moli lanumoana, lanu viniki poʻo le piniki lanu. O le saʻo filifiliga o kapeta e mafai ona suia le potu, manava i totonu o totonu o le le mafaufau i totonu o le aoauli ma le ola. A o ni mea sese i le filifiliga e ono iʻu ai i le mea moni o le a leiloa le potu o le a leiloa lona malamalama.

Tusitusiga i luga o le autu: Paul mai Ciles i le Alatele: tuʻufaʻatasiga, lelei, le lelei, le lelei

Vitio vitio

Ata ata

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i totonu

Kapeta i totonu

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i totonu

Kapeta i totonu

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i totonu

Kapeta i totonu

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i totonu

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i totonu

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i totonu

Kapeta i totonu

Kapeta i totonu

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i totonu

Kapeta i totonu

Kapeta i totonu

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i totonu

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i totonu

Kapeta i totonu

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Kapeta i totonu

Kapeta i totonu

Kapeta i le fale mo le mafanafana ma le matagofie

Faitau atili