Uuina faitotoʻa ma au lava lima: Faʻasao foliga

Anonim

O faʻataʻitaʻiga o na vaega na faaigoaina ona o latou tulaga mamanu o loʻo iai - Capinies, ose taʻiala faʻapitoa lea e faimalaga pe faʻaiu ai pe tapuni. Talu ai nei, o le lauiloa o faitotoʻa o ia maua se malosi. Ioe, o le mamanu e foliga i le tufasi. Ae peitai, o le tau ma faapipiiina o faitotoʻa o loʻo felelei i se pene. O le mea lea, e mafai ona e faia se poloketi e pei ona faʻapipiʻiina ole faitotoʻa ma ou lava lima. E le gata i lea, o tagata e lelei le faʻaaogaina o le sikulu faʻalogologo, o se mea o loo i luga o le tauau.

Uuina faitotoʻa ma au lava lima: Faʻasao foliga

Na talia e Hinguan faitotoa le auala o le faasalala ai, ma le fesoasoani lea, i le uiga moni o le upu, na taofia ai i le taualuga.

Tausiga ma mea faigaluega e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina

O faitotoʻa o faitotoʻa o ni ituaiga:

  1. O le harmonica e aofia ai le tele o elemene o loʻo fusia i le va oi latou ma atiaʻe pe a tatalaina i se mamanu puʻupuʻu.
  2. O le ie e aofia ai le gaoioi o se tasi tasa ma se faitotoʻa faitotoʻa.
  3. O le vaega o se upega tafailagi, tele sili atu i le tele nai lo le faitotoʻa faitotoʻa. E tuʻuina e pei o se tagata mamanuina o le vavaeeseina o le avanoa o le potu tele o se potu tele i luga o le sone.

O le tau o mea taʻitasi e mafai ona faia ma ou lava lima, ae e aoga le iloa o le a sili ona faʻamaoni i le faʻauiga o fua. A leai, o le faʻagaioiga saʻoloto o le a faʻaumatia ai le toe faaleleia o misi ma pa.

Uuina faitotoʻa ma au lava lima: Faʻasao foliga

Meafaigaluega mo Faʻapipiʻiina Faʻamau faitotoʻa: Notoso, Laasaga, penitala, pule, samala.

Meafaigaluega (latou talafeagai mo soʻo se mamanu) o le a manaʻomia:

  • Malosi mo le paluga, mea faigaluega mo le sinusisia;
  • '' Ai ma manumalo faʻalavelaveina;
  • sikulukalaiva;
  • maualuga;
  • penitala ma sikuea;
  • o le samala;
  • chisel.

Mea mo le faapipiiina faitotoa-cupe:

  1. Mataga matutu fefiloi mo puipui. E tatau ona latou lamolemole atoatoa, aua o le faitotoʻa o le faitotoʻa e tatau ona savavali fua i latou.
  2. Taiala faitotoa. E mafai ona avea ma laupapa laupapa, maopoopo, gaosia, poʻo se taga laʻau mai le faitotoʻa, aua o le pepa faʻapipiʻi e le faʻapipiʻiina.
  3. Pito i luga ma, pe a fai o le mamanu e maua ai, pito i lalo o elemene. O lo latou umi e tatau ona 2 taimi le lautele o le faitotoʻa (+ 5 cm o faʻasoa). O lenei ua faia i le faasologa mo le mamanu e le lele mai le rollers ma le lautele matala. O le lelei o le faʻamalieina e tatau ona i le maualuga, talu ai e mamafa le faitotoʻa.
  4. Faitotoʻa vai ma platbands. Ma le isi mea, e tatau ona e faʻatauina le palasitika ma le siʻitia o mata uma o le galuega laupapa. Ma afai o le pito i lalo o laina o le a le o, ona o le palasitika vae (ma le faʻaofi) o le a aoga, o loʻo 'auvai.
  5. Faitotoa meaafale. E tatau ona mafaufau loloto i ai taitoalua mo le vala e le tutusa uma ai ma masani ai. Latou te aofia i le tapoleni.
  6. Sava ma lio.

Mataupu i luga o le autu: anufe e leai ni faleuila - mai le filifiliga e faʻapipiʻi ai

Tulaga ma foliga o galuega

Uuina faitotoʻa ma au lava lima: Faʻasao foliga

Faapipiiina o le polokalame o le faitotoa o le faitotoa.

O le puipui ma le faitotoʻa o le faitotoʻa e tatau ona fesoʻotaʻi ma faʻateʻa le faʻamaligiina palu, ina ia mafai ai e le faitotoʻa o le faitotoʻa i le lautele. E le masani ai e le faʻatagaina i luga o le faitotoʻa: o le a afaina ai lava, ma o le tautua ola o le faʻapipiʻi o le a puʻupuʻu.

O le faailogaina o taiala o loʻo faia e faapea. O le maualuga o le tapoleni e fuaina. O le avanoa e faia i le va o le faitotoʻa ma le fola o le 5 mm (o loʻo faʻaopopo le lautele o le faʻasesega o le faʻaupu). O le penitala o loʻo tuʻu makaina le faʻafeagai i le tasi ma le laina e faʻatino. Ona fesiligia lea o le laina tutusa ma le laufanua o le fola, ina ia faʻafuaseʻi ona talanoaina nei le faitotoʻa.

E te manaʻomia vave faʻatalofa mo feoaʻiga i luga o le taʻiala e aloese ai mai le taʻe o le laʻau. Ma le isi, ua pipii le taiala i le puipui, ma le faaeteete i lalo o le laina vali.

O lenei galuega e amata tuusao ma le faitotoa.

O le lunie i pito, pe a fai o le 'au e lua o le roller o loʻo manatu, o loʻo filifilia le' au.

Pe tusa o le afa o le uili. Afai o le rollers o le a naʻo le pito i luga, o loʻo filifilia ai pu mo le "vae" ma o loʻo filifilia le togafiti i le fola. O le palasitika elemene o loʻo feoaʻi e tagata lava ia, ma o vae e mafai ona faʻaofi i totonu o pu, muamua i totonu o le epoxy glux (o le malosi e sili).

Uuina faitotoʻa ma au lava lima: Faʻasao foliga

Schema o le faʻamalamalamaina o le auala o le faitotoʻa faitotoʻa.

O mea faigaluega na taulaʻi ai i luga o le faitotoʻa. Fai mea e sili ona faigata, aemaise lava pe a fai o lima e alu ma loka o le tapuni o le platisical tapunia. O le mea lea, e sili le faʻatauina o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Roller Forcerents o loʻo feoaʻi i le taiala, ma e mafai ona tautau le faitotoʻa mo le talafeagai. Afai e lelei mea uma, o le tulaga o loʻo faʻaalia ai se faʻaiuga fua, ma o le faitotoʻa, e le mafua ai faʻafitauli. E aveʻesea, o le portabbang fao ma tautau i le nofoaga mo faʻagaioiga.

Na mafai ona i ai i le tele o le a o le au stinged i faitotoa. Faapipiiina o lo latou aoauli leai o se aoauli, ae e le o faatusa i faigata. Minus uma togitogi-faitotoʻa - leai se lagona le mautonu poʻo le vevela.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le ulaula o le generator mo le asu

Faʻaiʻu le faʻapipiʻiina o faitotoa o Dorshashacks

Mo i luga o loʻo faamatalaina i luga, e mafai ona e faʻaopopoina le 'auʻaunaga tuʻutuʻuga i luga o lapisi taʻitasi ma le leai o le palasitika. O le auai o le folasaga o le a maeʻa le faitotoʻa, pe a fai e le gata i lea, o mea e matagofie.

O le le mafai ona faʻailoa mai "Harmoshk" o le sailia lea o le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le amataga. Ona o sea ituaiga, e ese mai ai i le leo leoleoga, o le numera o itu aoga e faʻateleina ai: O puipui e tuaoi i faitotoʻa, e mafai ona e faʻamama meaafale. Amata le Mauga mai le faʻapipiʻi faagasologa o le pusa e tatau ona matua i tulaga o le tulaga. E manaʻomia foʻi ona e faʻapipiʻi le amataga ma le ogatasi uma luga.

Uuina faitotoʻa ma au lava lima: Faʻasao foliga

Tulaga masani o mea i le sliding i fafo-harmonica.

Ina ua maeʻa, alu i le mea faʻamalolo. O foliga o se mea faʻapitoa e tatau ona faʻapipiʻi uma elemene i le tasi mamao mai le tasi ma le isi. A faʻapea e le afaina le faitotoʻa o le tosoina mo le faʻapipiʻiina mo le faʻapipiʻi, ona manaʻomia lea ona e faʻaaogaina le manumalo manumalo ma ogalaau. O taiala faʻatonutonu e tatau ona matua talafeagai ma le tasi i le isi ina ia fufusi le mamanuina ma e le o se mea.

Ma o le tuʻufaʻatasia vaega o le "harmonica" o loʻo faʻaputuputu. E masani lava o le faitotoa ua sauni sauni i se faleoloa faʻatau meaʻai, o lea o le Leipa faʻaipoipo e le o. E aoga foi i le mea e te faia: o le 'au ua i ai iina. E tupu foʻi le faitotoʻa e le talafeagai ona faia i le faitotoʻa. I lea tulaga, o se tasi o mata e aveeseina. Masalo e tatau ona faʻalau atu le amataga, ma o le isi tala lea, lisi tupe faʻamaonia. O le mea lea, ina ia 'alofia ai isi faʻafitauli, e manaʻomia le filifili o le filifiliga o faitotoa o le faʻatau, matemala ma le manaʻoga.

"O Harmoshka" tautau i fafo - o le faʻapipiʻi ua uma. E masani lava, o le faitotoʻa e leai se paperband, o le mea lea e faʻaoʻo ai mai isi faigata.

E minus o se faitotoʻa o se faitotoʻa e mafai ona faʻailoa i le tatalaina o le matala, talu ai o le mamanu o ia lava o se vaega tele. E mafai ona faia i totonu o potu e le mafai ona fuafuaina mo toe faaleleia: ofuvae, fale poleoga o hominite Borur, lole ma isi mea.

Tusitusiga i luga o le autu: uaea i le fale laupapa ma ou lava lima

Faapipiiina o faitotoa-vaega

Uuina faitotoʻa ma au lava lima: Faʻasao foliga

Ata faapipii o faitotoʻa faitotoʻa.

O mea o le faʻalavelave e mafai ona avea ma se mea: mai le laʻau i le tioata. O lē e ana o se pato, ae o le tau e faʻalagolago i ai. E le maua i luga o togafiti faʻapea o se tau maualalo ma faʻatonuga. E faia mea uma i lalo o le faʻatonuga faʻavae i luga o le tele o le tele. Ma e masani ona sili.

Taiala alu i le lautele lautele o le taualuga. O le uiga lelei e tatau ona nafa ma le malosi: Afai o le 'e le fiafia, e foliga mai e le tetele. E le tatau ona laititi le numera o rollers. I le itiiti ifo e tasi e tasi mo le tasi mo le 10-15 cm umi.

O potu sui e faʻaogaina e tagata malaga o loʻo i ai nei mo potu potu. O se auala lelei tele lea e iloa ai le tele o avanoa i luga o le aoga aoga e oʻo lava i se tasi potu potu. O le le atoatoa o le faigata o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi: E le faʻatagaina na o ia.

Muamua e tatau ona e filifili i luga o le mamanu. O vaega e faigofie, i le tasi soush poʻo le cashcading, pe a mafai ona e suia le tele. I le tulaga muamua, o itu taʻitasi e faʻapipiʻiina pea lava lea i le fola. Ogatotonu - i luga o le ogatotonu taiala. I le tulaga lona lua, e tolu uma nash e tatau ona i luga o le au faʻalapa. Sei o le tapuaiga, e tolu tausaga o loʻo fuafuaina mo le saʻolotoga.

E sili le faia o faitotoʻa o le ituaiga o lenei ituaiga ma se togavao i le fola. O le ai ai ma le faamaoniga o le saogalemu, aemaise pe a iai tamaiti i totonu o le fale.

E matagofie ma faigofie ona gaoioi ai faitotoa. E mafai ona e faia oe lava, ae o le faʻapipiʻi e aofia ai le 'ai o taleni, talu ai, mulimuli ane e tatau ona saogalemu mo aiga uma.

Faitau atili