Land-style potu malolo - tulimanu o le mafanafana ma le filemu (+29 ata)

Anonim

Afai e te le filifili pe faʻapefea ona faʻaaua lou fale, ae o le mea autu i le mea e te miti o - faʻamafanafana, o le sili filifiliga i le nofoaga o le atunuʻu e le maua. E faʻailoaina i le faigofie ma faigofie le faʻatamala, ae i le taimi lava e tasi na te maua ai le lautele avanoa e faʻatino ai ona lava manaʻoga. E le maua se faʻavaʻa ma faʻatapulaʻaina, o lona uiga e mafai ona e tuʻufaʻatasia e aunoa ma le fefe i le muamua vaʻai, ae le tuʻufaʻatasia. E mafai e lea ona aofia ai i le atunuʻu le potu o le fale o le atunuʻu e aofia ai se laulau laupapa e tu ai se vanimonimo o le a tu ai, ma le foloa mai le kapeta a Peresia.

O se tala o talafaasolopito

O aʻa o le siʻosiʻomaga o loʻo mafaufau pea i le aso ō mai Egelani. E faʻailoaina i le faigofie, e le o iai se faʻailoga manino ma tuaoi ma maua ai le saʻolotoga i le fatufatu ma tagata lava ia, faʻatagaina oe e faia se tagata e ona manaʻoga o le a paie. E mafai ona maua le atunuʻu i soʻo se tulimanu o le lalolagi, ae i atunuʻu eseese e tele isi eseʻese ma le atunuʻu uiga ese.

TAʻITAʻI MA LE TAʻITAʻI

E masani lava ona faʻatusatusaina le sitaili o atunuʻu i Rusetic, ma e moni lava. Ae ui i lea, e faigofie lava ona iloa ai i latou. O le i ai o vaega o onapo nei i totonu o le totonu, o le i ai o le masaniga o meafale ma faʻalelei mea e mafai ai ona "amateur" mai le muamua taumafaiga e iloa ai le taimi muamua e iloa ai le ogatotonu. Tagata tusiataimi, tusi i luga o le potu, taumafai e fai ni suiga i le faigofie, lotogatasi ma le tusa ai ma le natura, ae i le taimi o tagata e le o le lagona o le vevesi.

Filifiliga lautele

Atunuu e faʻaoga mo fale o le atunuʻu ma fale, ae e iloga i ia mea e faʻatatau i ai, pei o le potu o loʻo i ai i le fatu o le meegapolis ei ai le aia tatau e i ai. I le sitaili, o se umukuka ma le potu ola e mafai ona faʻaalia. O le atunuʻu o loʻo faʻamalieina ma le manuia i le tele o aso nei o loʻo iai nei.

Sofa ma laulau

Tulafono Tau Faasino

E ui lava o le sitaili ma talia le faaonaponei i le ata, mea mo le potu e tatau ona matua tele. E le talia e faʻaaoga le palasitika, linolyum, taʻele, ma isi pe a fai o le umukuka poʻo le potu malolo e tatau ona sefeina e puipui, e tatau ona i ai i puipui mo le maeʻa. Mo Floorts lelei e faʻaaoga ai le parquet. Ina ua tusia i luga le umukuka, ona tele lea o le faʻaaogaina o le sili atu le tamaoaiga o le mea e sili ona tamaoaiga - Civerqut laupapa poʻo le mea teuteu maa. O le faʻalomi e mafai ona vali i le paʻepaʻe, ae o le pito sili ona foliga o le viʻiga ma laupapa laupapa. E masani lava, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻatulagaina sili ona lelei o filifiliga fuafuaina.

Mataupu i luga o le autu: Top 7 oloa mai Leaa Merlin mo potu malolo i luga o le 2000 Rubles

Tuugalamepa

Valivali mamanu e tatau foi ona pei lava o le natura ma le natura e mafai ai. O le i ai o le tele o auvae e talia ai. Ina ua tulaʻi le umukuka, o pupuni o ie laulau, naunaki, palanikeke ma teuteu teuteu ua filifilia i le lima. E fesoasoani le fausiaina o se siosiomaga faʻapitoa i le siosiomaga, faʻatulaga ai ni nofoaga talafeagai.

Fautuaga mo tagata fou

Fausia se potu malolo potu i le Country Style - E le faigofie le galuega. I totonu o lenei potu, e sili atu le faigata ona taofia ma le soona fai ma le numera o meafaigaluega. O le faʻavae e tatau ona avea ma mea e sili ona faʻalenatura ma faʻalenatura e mafai ai, ma o aoga uma o le malo e faʻalelei ma le vaaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e i ai se stereo faiga, e sili pe a le o le faʻapopole atu i mata, ma o le a ufiufi lelei i totonu ole pusa poʻo le laulau taʻalo.

TV ma sofa

E foliga mai e le mafai ona tutoʻatasi o le tuʻufaʻatasia o le faigofie faigofie ma le faatamala, maualuga le mafanafana ma le aoga, ae o le fale o le fale poʻo se mea moni o le fale poʻo le fale o le atunuʻu e tusia ai e faigofie tele. E tatau ona e tausisia fautuaga nei:

  • I le avea ai o se lanu lanu, faʻaaoga ia le itiiti ifo i le tolu ma e le sili atu i le lima foliga ata, toso luga o luga o lanu masani ma masani. E mafai ona sili atu lanu malamalama.

Sofa ma le magalemu

  • Ina ua toso le potu umukuka poʻo le potu malolo, ona sili lea o le faʻatauina o pepa faʻapipiʻi mo puipui i se tamaʻi fugalaʻau pe fasi. Afai e mafai, e tatau ona i ai i le tasi lanu ma le uʻuina o meafale poʻo ni mea teuteu elemene e aunoa ma mea faigata. Aua ua faʻauma, naʻo mea faʻale-natura foliga foliga faigofie e mafai ai.

Nofoa ma le magalafu

Faigofie ma le tauagafau

O le umukuka poʻo le potu malolo e le mafai ona le faia i le mama o le atunuʻu, ae o elemene o Amerika, Igilisi, Siamani poʻo le Siamani sitaili. O faʻamatalaga uma nei e tuʻufaʻatasia ai faʻamatalaga masani, pei o potu moe, kapeta, ata o aiga ma le tele o isi i totonu o le aiga. O le mea taua e le o le soona fai i le numera o ituaiga uma o vaega. A leai, mai le sitaili ma aso nei, le potu umukuka ua suia i stereotypictical mesh.

Tusitusiga i luga o le autu: foafoaina o le fealofani i le Hall 18 sq. M: Record ma Faatulagaga

E tatau ona e filifilia mea e faʻamamafa ai lenei sitaili. O la latou sini o le fatuina o se tasi avanoa i le tuʻufaʻatasia ma meaafale mamago ma potu teuteu. O le Creen System umukuka e tatau ona aofia ai se laupepa tele o loʻo ufiufi i se laulau o potu moli o moli.

Umukuka-ola potu

Chandelier poʻo se moli ma lamepa, faʻapea foi ma le fata ma le faʻapipiʻiina o ipu, ata poʻo ata a aiga - uma o le vaega taua o le potu malolo.

E le manaʻomia le tele o meafaigaluega ma mea e faʻaaogaina ai totonu o le fale iinei iinei, ma afai e aunoa ma latou, e le faia ia i latou, taumafai e le mafai ona i ai i le le mafai ona latou. Gauai atu i le tali atu. O le a fesoasoani e nana le i ai o meafaigaluega talafeagai i totonu o le potu, ma o le a vave ona sefeina avanoa i totonu. O le umukuka - o le potu malolo o le a sili ona fiafia i ai le nofoaga o taimi paganoa, pe a fai e te faʻapipiʻiina se plasma lauʻeleʻele i totonu.

Fireplace - Mafuaʻaga

O se tasi o le sili ona fautuaina vaega o le mamanu o le atunuʻu faiga o le atunuʻu o le laufanua o le magagana. E manaʻomia, e moni, peitaʻi pe afai e leai se avanoa e mafai ona fai i filifiliga teuteu. O tagata faʻatau e ofoina atu le tele o 'olo, o loʻo teuteuina i fafo e pei o le maʻea moni. E faigofie ona tausi ia mea, ma o le faʻaaliga vaʻaia e le sili le leaga lea nai lo le faʻapolofesa: E oʻo lava i le faʻaseʻe o fafie o lo o iai. E faigofie lava i ni faʻataʻitaʻiga, o le a se mea e mafai ona maua ai le faʻafanua o le afi, e aunoa ma le fofoa o fale. E sili ona lelei lenei i le taumafanafana. Ma e mafai ona e matuae fiafia i le afi, ma e le pasi le vevela. Po o le a lava le filifiliga e le filifilia, aua neʻi galo le mea e uiga i le tolopoina ma fafie. O nei auupega o nisi taimi e sili atu le taua nai lo le auiliiliga autu.

White Sofa

Meaafale

Filifilia o meafale, aloese mai le matagofie ma lagona taugata faapitoa. E sili le filifilia o filifiliga faigofie ma faʻaumaina i latou i luga o fulufulu manu, pāina, teuteu o aluga, e mafai ona faʻamanatuina ai se vailaʻau manaʻomia i totonu o le potu.

E fautuaina ona aloese mai simmettry pe a tuʻuina i le potu, ma aemaise lea tulafono e faʻatatau i le feʻeseinaʻe. Faigofie le faʻatamala e faʻaalia ai le uiga autu o le vaega o le atunuʻu. E foliga mai e foliga maualalo ma faʻalelei soya ma laupapa nila ma le malosi, ni vaega laiti ma wicker meafale.

Sofa ma le nofoa

O le Upega i le inu, o ni ie pupuni, palanikeke ma mea teuteu teuteu e tatau ona sasaina ma pepa puipui, fala ma isi lumutiares. O le filifiliga sili ona lelei o ni moli matala. O le moli autu e mafai ona fausia faʻaaoga i le faʻaaogaina o mau o le a le faanatinati atu i mata ma faʻalelei lelei i le tulaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Country Style Study: tuʻufaʻatasiga o Rusttic Styles

O le atunuʻu i le sitaili o mea lelei e faigofie ma e le talia le faʻatonutonuina o teuteuga. Afai o loʻo faʻapipiʻi le papala i le tagata fuluoga, aua e tatau foi ona sili atu faigofie, ia aua neʻi gaugau i le tulaga o palanifofo ma galu. O mea taulima a lima e talia, pei o le kolose pe faia i totonu o le PACATWC PRIDS PRIDS MA TAUSAGA

O auiliiliga e taua

O le Cronder Style e faia muamua faafetai i le manuia faʻaaogaina o vaega. Na o ni nai ata a le aiga i se tulaga faʻapitoa ua faʻatagaina ai tatou e maua ai se sili atu aʻafiaga nai lo le talafeagai filifilia poʻo le fola. E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le tele o suʻega o vaa, pusa pele. O pa e mafai ona teuteuina i ata vali ma ata o manu poʻo laufanua masani i se laupapa laupapa.

Ata i luga o le puipui

O le umukuka o le a sili atu le tele o mea e ono maua ai ata o fualaau faisua ma fualaau aina. Aua le galo e uiga i lanu. I le taumafanafana, e tatau ona latou fou, ma mago povi e talafeagai i le taumalulu ma i le tautoulu.

Gaosiga

O le tele o tulafono ma fautuaga e mafai ona fefefe i le uluaʻi tagata mo le taimi muamua mo le tutoʻatasi o latou fale, ae o le mea moni o le tulafono. Leai se aiga, e tusa lava ma le sili ona taugofie ma faapolofesa fausaga, o le a le aulelei, pe a fai e le o se vaega o aʻu ma lou agaga.

Country style mamanu mo le fale (3 vitio)

Country Style filifiliga (29 Ata)

Umukuka-ola potu

Tuugalamepa

Ata i luga o le puipui

Sofa ma le magalemu

TV ma sofa

Ata i luga o le puipui

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

Nofoa ma le magalafu

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

Sofa ma laulau

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

TAʻITAʻI MA LE TAʻITAʻI

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

Sofa ma le nofoa

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

White Sofa

Laina o le potu malolo ma umukuka mamanu: tulafono ma fautuaga

Faitau atili