Auina faitotoa ma ou lava lima: gaosiga

Anonim

Tapenaina o le fausiaina i le fausiaina e lauiloa mo se taimi umi. Ae na muamua faʻaaogaina ato i le ata o fale poʻo le isi fale o se avanoa talafeagai mo le agavaʻa. Mea taugata, ekalesia ma isi mea - o le mea lea o le itu alatele i le faʻaaogaina o fausaga faʻapelepele. I lena taimi, sa faigata tele tele i le tele o auala. O le mafuaʻaga lena pe aisea na amata ai le latou tufatufa i mea i se mea sesega 20 o le seneturi. O le alualu i luma e le tutasi pea ma le atiaʻe o tekinolosi, faʻapipiʻi avanoa o loʻo avanoa ai avanoa mo vaega lautele o loʻo fausia.

Auina faitotoa ma ou lava lima: gaosiga

E sili atu nai lo le faitotoʻa a le ulufale atu nai lo le masani ai, talu mai le tasi-fasi 'ai lapisi o loʻo faʻaaoga mo lona gaosiga, a o manaʻo e uamea.

O le asō e le o toe avea ma mea taugata, ae sili atu o le tasi o le sili ona lauiloa o loʻo iloga o loʻo avea ma filifiliga i totonu poʻo le fale fausaga. Auina faitotoa ma ona lava lima mafai ona faigofie ona teuteu soʻo se potu ma faʻatupu ai lana tusi muamua.

E ala i le faʻatinoina o tagata faʻatino, i totonu oe mafai ona faʻaaogaina le au fana i luma o le faʻamalama ma le faitotoʻa, pe a fai i luga. O le mea moni, ou te manaʻo e matauina ese le ata o le faitotoʻa o le faitotoʻa faʻataʻitaʻi. A maeʻa, e iloga ona iloga i faʻapitoa poto ma le matagofie. E faatatau i le a talanoaina.

O ituaiga o tagata na faia

Auina faitotoa ma ou lava lima: gaosiga

Ituaiga o faitotoʻa faitotoʻa.

O aso nei ua tele taimi o le tusi o tagata nofofua ma nofoaga o seisi nofoaga tuʻufua, e mafai ona e faʻamalieina le tele o taʻavale. E mafai ona i ai i ni vaitusi ma potu malolo. E tele a latou ituaiga. Ae afai e te mafaufau e uiga i le faʻavasegaina, e mafai ona e vaevaeina i ituaiga nei:

  1. Semi-Lusia vaaiga. Le sili ona taatele mo le aso.
  2. Gothic (fetaui). E iloga mai i le i ai o le i ai o se foliga lanu e le maua ni laina lamolemole ma se laina pito i luga.

Peitai e le o le mea lea, ua vaeluaina le filifiliga muamua i le tele o subpies. Ai:

  1. Filifiliga masani. E faʻaalia ai le auai i se masani masani faʻailoga foliga.
  2. Ellipsoid. O le igoa e tautala mo ia lava, o latou foliga tutusa foliga teisi teisi o le gata.
  3. Itu faaonapo nei. O lona faʻaaoga e tuʻuina atu ai lima o se ituaiga o uluaʻi ituaiga, o le eseese o ituaiga o toega ma suiga.
  4. O le tala fatu o tagata. E matua faigofie lava, pei ona i ai o se tulaga tutusa ma le lapotopoto pito i luga.
  5. E i le tulaga o solofanua (solofanua). O la latou mamanu o loʻo atagia mai ai le iai ma seo seopral ituaiga, ma fausia ma le laina pito i luga. O lenei filifiliga e masani ona mafai ona feiloai i totonu o totonu o aganuu eseese o aganuu.

Mau i luga o le autu: fetuutuunai suavai mo vai: ituaiga, filifiliga, faapipiiina, faapipiiina o olaga

Nei o ni nai upu e uiga i faitotoa na ufiufi ai faitotoa.

Na molia faitotoa

Auina faitotoa ma ou lava lima: gaosiga

O le faitotoʻa a le faitotoʻa o loʻo tuʻuina atu o le a fesoasoani e faʻalauteleina ai le vanimonimo o le vanu o le alatele.

O le faʻavasegaina o faitotoʻa a le au faʻaputuputu e mafai ona faʻatino i ni faʻailoga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma mea faʻaaogaina mo le gaosia poʻo ni vaʻaiga uiga ia latou mamanu. Ma o le tasi o le faʻavasegaina faʻailoga o le nofoaga o le faʻapipiʻiina. O lea, avea o se faʻavae o le mulimuli o faʻailoga mulimuli, na mafai ona faʻavasegaina faitotoʻa

  1. Faitotoʻa faitotoʻa. E pei ona malamalama lelei, o loʻo ia i latou le tulaga i totonu o le potu. O la latou fuafuaga e faia i fafie ma e masani lava ona i ai mea pei o Mose ma tioata.
  2. Ulufale i faitotoa. O lenei filifiliga na maua ai lana talosaga i fale eseese o loʻo faʻaaoga lautele, mo se faʻataʻitaʻiga i faleoloa. E le gata i lea, i totonu, latou te faʻaaogaina vaega eseese a le malo ma fefaatauaiga poʻo nofoaga faʻafanua. O le latou gaosi oloa o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o se palasitika talaaga.

O le isi faʻavasegaina foliga o mea ia e faʻaputuputuina faitotoa o loʻo gaosia. E leai se filifiliga tele i iinei. E mafua mai i le lavelave ma o loʻo i ai nei faigata i le gaosiga o faitotoʻa i le faiga o le archi. Tufatufa naʻo 2 vaega. Ai:

  1. Palasitika. Na te aumaia le ata talisaga, o loʻo mulimulitaʻi i luga o le gaosiga o faitotoʻa, atoa foʻi ma faʻamalama.
  2. Fafie. O lenei mea ua fautuaina mo le faʻaaogaina i totonu, ae o tagata sao e mafai ona fausia i le fausiaina o se faʻasalaga tumaʻoti.

Auina faitotoa ma ou lava lima: gaosiga

Polokalame o le faʻapipiʻiina masini masini.

I le iuga, o matapou o loʻo aloaʻia foʻi ona o faʻailoga faʻapitoa. Taulaʻi atu i ai, e mafai ona tufatufaina atu ia ituaiga nei:

  1. Faitotoa e iai se ituaiga tutusa ma le OBone. Mo le gaosiga o le faʻavae o lenei ituaiga e manaʻomia tele le taimi. Ioe, ma o le tau o latou e le mo tagata uma mo taga. Mea e maua ai le gaosiga e aofia ai se laau.
  2. O le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo iai se vaifofo faʻafitauli ma le artic. O lenei filifiliga o faitotoʻa o loʻo i ai se tau maualalo, talu ai o le vaega i le ituaiga o le faʻasologa o loʻo faʻapipiʻi ese mai le upega tafailagi ma tumau le tumau. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina ni faʻamatalaga o faitotoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, lamatiaga poʻo le puʻeina.
  3. Faitotoʻa e naʻo le 1 salu. Faaaogaina e mamanuina avanoa avanoa. O loʻo faʻatagaina foi se talosaga.
  4. Afai o le amataga e i ai se lapoʻa lapopoa i le lautele, o le a faʻaaogaina e faʻaaoga ai le au fai faamalosi faitotoʻa. Faitau 1 o vaega i le faitotoʻa, faʻaaogaina o se masini e pei o se paʻu.

Mataupu i luga o le autu: o le membrane mo le kesi pou

Faia o se Fato Amio ma Lou Lava Lima: E Mafai Ona Fai Mai?

E le faigofie lenei galuega, ae e mafai ona tatou faia le mea lea. Lalo o le a avea ma faʻasologa o galuega ma aoga fesoasoani i luga o le gaosia o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Ou te fia maitauina o le pusa mo se faitotoʻa o le a sili atu le faia o se faʻatonuga. Ina ia faia lea, e tatau ona e filifili i le tele ma saili fesoasoani mai poto faapitoa. Peitai o le gaosia o le Sounti Dydvase tuuina atu sili atu faigofie tekonolosi.

Manaomia masini

Auina faitotoa ma ou lava lima: gaosiga

A faapipiiina se tala faʻatulagaina i luga o le faitotoʻa, e fautuaina le faʻaaogaina o le tulaga.

Muamua lava, e tatau ona e tausia le avanoa o le iai o mea uma e tatau mo galuega. E faʻatino lea mea mo mea faigaluega eseese ma mea. Lenei o se lisi puʻupuʻu:

  • Eletise Sikis na faaauupegaina i le ata laupapa;
  • Eletise eletise (vavaeina tatau ona 2 ituaiga: disk mo le gaosiga o grooves ma cyllimical);
  • Ribbon Grinding masini (lelei pe a fai o loʻo faʻaogaina i se sakete i isi faʻataʻitaʻiga);
  • 5 cm mafiafia laupapa;
  • Tina fai laupapa;
  • O Brks o le Vaitaimi Tele ma Paʻepaʻe Paʻepaʻe (lava le 4 fasi), o le umi o le 30 mm sili atu nai lo le mafiafia o pars faʻaaoga;
  • O le faʻapipiʻiina o uiga lelei ma uiga o le vai (mo se faʻataʻitaʻiga, pva).

Fale fatuina faitotoa: faʻafefea ona faia?

O le faatino ai, tatou te manaʻomia le lautele faʻailoga i foliga mama. E mafai pe a faʻamaonia ai se auala faigofie: mai le tau atoa o le lautele, inu le mafiafia o le pusa ma le fua faatatau o le va (masani 2 mm).

I le isi tulaga, e tatau ona e filifili i le tele o le artic. Mo se vaʻai mamao, e tatau ona tutusa ma le 'afa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O le mauaina o lenei mea, e mafai ona e alu i le fuafuaina o le tau talosagaina o laupapa. O le nofoaga o mea (laupapa) o le a le faalava.

Auina faitotoa ma ou lava lima: gaosiga

A faʻapipiʻiina se faʻamaumauga tumau i le taimi nei o le kalave, e mafai ona e "nana" uaea uma ma uaea.

Faʻaaoga naʻo mea lelei-mago mo le galuega. FAAAOGAINA O SE SUʻOGA GALUEGA FUA, E manaʻomia le tuʻuina o 'au. O le tulaga teteʻe o le Groove e tatau ona fetaui ma 2.5 mm. O fale uma e faia e ala i tala faatusa ma le muamua.

Tusi i luga o le autu: Tatou faia se pini o le teuina o fualaau faisua i luga o le faapaologa i le taumalulu

O le pito i luga o le taʻavale ua faʻatauina e manaʻomia ona faʻamatuʻu mai ai le paʻu ua faaputuputu ia i latou, ina ua mafai ona latou togafitia i se vaega lautele. Ona faatinoina lea o le fesoʻotaʻiga o vaega uma ma tuʻu ia i latou e aunoa ma se gaioiga mo le maualuga o le faʻamamaina.

O gaioiga nei e faʻaalia ai se faʻatauga e le aoga. O lenei tekonolosi e pei o le galulue faatasi ma le plasterboard. O le tuʻuina atu o se simi sosolo e faʻaaogaina ai se eletise, e tatau ona e tipiina. E le gata i lea, o loʻo iai le kulimi ma le tele o fatu, sosoo ai ma laʻititi.

O le vaega o totoe o le faitotoa na faia e tusa ai ma le mataupu faʻavae na faʻamatalaina i luga. O le a ese mai na o le tulaga o laupapa, o le a fai ai se amio lelei.

Faʻamolemole ia matau o le tapoleni o le tuʻuga o le faitotoʻa e aofia ai 3 vaega: o le pito i lalo o le itu i lalo, o le talita mai laupapa o loʻo i ai i luga o le ata.

O le 'ai o le mea e fesoʻotaʻi ai.

Mo le maualuga-lelei faʻatulagaina, faʻaoga keke ma tina mo le backtup. E naʻo le faia o le faʻaumaina le faʻauma o le tapoleni o le tapoleni o le faitotoʻa. O le a le mea o le a, o le ae taʻu atu ia te oe lou manatunatu.

Faitau atili