Pupuni ma tuli i totonu o le potumoe: O le mea e tatau ona e iloa pe a filifilia (+31 ata)

Anonim

O pupuni e le gata o se vaega o loʻo iai. O le potu e aunoa ma pupuni e pei o se meaʻai-faia meaʻai e aunoa ma se maʻi. E foliga mai ua tatau ona fai mea uma, ma o se mea ua misi. I totonu o lenei tusitusiga o le ae aʻoaʻo ai le auala e pikiina ai pupuni ma tulle i totonu o le potumoe.

Sitaili mataupu

O tagata mamanu faaonapo nei mo tagata taʻitasi ituaiga potumoe fautuaina le filifilia o ni pupuni eseese.

O lenei, mo se faataitaiga, "filifiliga" masani "filifiliga, po o le masani ai foi ona taʻu faʻaleaganuʻu. O lona faavae, na tautua solo ie puipui mamafa mamafa i luga o papaʻe o faamalama, ma o le ogatotonu atoa ua tumu i le mamafa mamafa. I le ao, na amata ai ona migato solo pupuni puipui i le faʻamalama, ma i le pogisa, e tapunia mai fafo o le atunuʻu. O lenei filifiliga e matua lauiloa i le masani masani.

Enaena enaena

Aua le taamilo i le "Roman ie puipui" filifiliga. O se maasiasi lea o tauaso. O le mafiafia, sologa lelei lavalava tapuni le faʻamalama i le faʻamalama. Fetuunaiga o loʻo faʻatinoina i le faʻaaogaina o se maea faʻapitoa ua faatulagaina i luga o fusi mai totonu o pupuni, e ala i le toso poʻo le tatalaina.

O pupuni Roma

O le faʻamatalaga o le au pupuni o tagata Farani e masani ona maua i totonu o le fale faʻafiafia poʻo le falemaʻi. Lelei tele mo le fetaui lelei, vaalele ea. E mafai ona e filifili e fausia se totonu i totonu o le potu malolo. Ae ui i lea, afai e te teuteuina se mea lelei ma muamua, o tamaʻi tamaʻi moa pe faʻaaoga le tulle, o le a ia mauaina le potumoe o le a maua le vaʻaiga o le maota o le maota.

French Cortins

6 tulafono

  • Afai o le taualuga e maualalo i totonu o le potu, e tatau ona e liliu ou mata i luga o ie puipui, ma sima. A faʻapea e pa'ū le potu, o le a oʻo mai ai le o le a taunuʻu mai O le a latou faalauteleina le potu.

fugalaau i se ulo

  • Filifili pupuni o le sili atu o le malosi o le malosi nai lo puipui puipui i luga o puipui. A leai, e i ai le tulaga lamatia o le mauaina o se potu o loʻo "faʻafefiloi lavalava" o le faʻataʻoto ma puipui ma le mafuaʻaga o le leai o le Windows ua faia.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifiliga Filifilia i luga o se tamai faamalama: Fautuaga ma mamanu mamanu

TV i luga o le puipui

  • Mafanafana ata, pei o le lanu viole, moli poʻo le tuʻufaʻatasi, faʻaopopo le mafanafana ma le mafanafana potu. Malulu paolo o le a fesoasoani e fausia ai se lagona o le filemu ma le malulu. Peitai o pupuni, mai le mamafa o mea na mamafa, tuufaatasi ma eleele ma malamalama ie pupuni o le a fausia ai se siosiomaga o le vevela i lou fale.

Moega ma aluga

  • O le lagona o le atoatoa ma le agavaʻa o le faʻamalama i le faamalama o le a tuʻuina ia Gilyretes - o le Oracle, o loʻo paʻi i le pito i luga o pupuni. E manaʻomia le aloese mai lenei naʻo le tasi mataupu pe a oʻo mai le potu. I lea tulaga, e fausia foi e Lam Garyreseke se faamalama o le faamalama.

Lanu moana lanumoana

  • Filifilia faʻamalosi, ia mautinoa e mafaufau i le faʻanaunauga o le potu. Peitaʻi o loʻo iai pea le tele o le malamalama i lenei, ona e le mafai ona foliga o le a foliga mai o loʻo foliga foliga o le faʻamalama i luga o le faʻamalama. Peitai o le pupula mea o le a sili atu ona talafeagai mo le potu paolo.

Nofoa ma aluga

  • Fesili i le tagata faʻatau atu e fofoina se lisi, pe a filifilia se tulle, o le a fesoasoani sili atu mafaufau o ata. Ia manatua e le aunoa, o le lanu o le ie i totonu o le nofoaga na foliga mai na ma le atoatoa nai lo mea moni. Filifilia o mea mo pupuni ma pupuni, taumafai e amanaia le paolo o pa i totonu o le potu, ma le meaafale ua faʻatumuina le avanoa i totonu. E taʻalo taua le taua ma le maualuga o faʻailoga taua, ma fusi alofa o loʻo alofa.

Laulau ma fugalaau

Amanaia auiliiliga

O le metotia o le faʻapipiʻiina foi o ie puipui. E mafai ona faʻapipiʻi pupuni e faaaoga ai kilipa pe faʻapipiʻi i luga ma le pu uʻamea, o loʻo pasia e le EAVES. E mafai ona e nonoa ie pupuni i le pito i lalo o le faamalama faavaa ma se lipine, filifili pe lalagaina crdrd.

O le faigofie faʻapipiʻi ua manatu e faʻaloaloa atu o le aofia i le Seam, o le muaʻi taofi o loʻo tu i luga le oloa. O le faʻapipiʻi o o o o o efave eseese: tulimanu i le puipui, umia lea poʻo fesoasoani. O le Cable Carnors o loʻo tuʻufaʻatasia ma tagata fai pisinisi na faia i aano masani. Bonson poʻo apa apa apa o loʻo i ai ma le le masani ai fautuaga e na ona fausia mo pupuni na faia i Parttic, faʻaFamaliga.

Aveese le alofa mutimutivale

Ae le i lulu oe, poʻo le taofiga o le pertictans mai le taulaitu, aveese ma le faʻaeteete le fua mai le faʻamalama ma le ridemeter libbon. Lelei, fua e faia pe a uma ona faʻapipiʻi le cornice.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga mo se umukuka o eseese lapoa (+42 ata)

I le tulaga o le faʻapipiʻiina o pa puipui puipui, faʻaputuga pupuni, o le ai ai se mamao i le va o le sili atu lapoʻa. I le taimi lava e tasi, fai se malologa i luga o le lafuoa i le sefulutasi o seneturi. O le maa e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga filifilia o le taulaga.

Moli moli

Ina ia suiina o le tulle, e tatau ona e ave ni lua pe tolu o le tolu o le fafine lautele, e fuafua uma lava i le tissue. Umi o le mamao mai le malosi i le fola.

Faatasi ai ma faaiʻuga o loʻo tuʻuina atu o oAves, ua aveʻese ai le fua o loʻo i ai i le isi lomiga. O le eseʻesega o le a naʻo le umi o le umi e fuaina mai le taualuga.

o le ie

Afai o potu e masani ona tumu i le susulu o le la, e sili atu le afu lava i le afu mai le mafiafia ma mafiafia ma le mafiafia ma le mafiafia o ie. O le a latou taofia le tui o le malamalama e tafe i totonu o le potu, o lea e mafua ai le i luga o le taeao.

Afai e le tuʻuina e le potu o le potu, e mafai ona e faʻaaogaina ni tauaso. Ina ia aloese mai le susunuina o talavai i luga o pupuni, ma o loʻo faʻaaogaina le leiloa.

Lanu efuefu

E manaʻomia le pikiina o ie e aunoa ma fesoʻotaʻiga ma se maualuga maualuga o le malosi, pe a na mulimuli ane o fuafuaga e aofia ai le toe mamafa o pupuni o ie puipui. Mo flax, cotton ma velvet e sili atu le faʻaaogaina o le mamago faamamaina.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

O ie puipui a le cotton, ua vave ona latou mumu, nonoa ma leiloa le tiga i lalo o le la susulu. Ma le sili atu ma le silika. Pei o le ie mautotogi, e vave lava ona pupula lona pupula, ona e le tau ai ni auala faaopoopo o le puipuiga.

O le taulaga, faia i le Taftita, o loʻo feagai lelei ma le galuega o le aveeseina, ma pupuni o lenei ie ua taʻaʻe lelei.

O tagata alolofa o mea masani e tatau ona latou uaina atu i Len. Taimi nei, e faigata tele le maua o ie mai flax, aunoa ma ni mea inu. I le tusitusiga, o Lena e gaosia ma le faʻaopoopoina na o le faʻaleleia atili, o le ea ma tuʻuina atu i lalo.

Moega ma aluga

O se mea e sili ona fiafia i ai o le ata o nei aso o nei o se tuʻufaʻatasiga o lanu ma foliga i tissies i le gaosia o ie puipui, faʻapea foi ma le vateatea i le va o le tapoleni. I lo latou manatu, o pupuni ma tulei e tatau ona fetaui ma le vaitau i fafo atu o le faamalama. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga i le vaitau o le mafanafana, o le filifiliga e tatau ona faʻatali i mea o luga o le ea. Le malulu vaitaimi, o pupuni mai le faatupu vevesi o le a talafeagai. O le a tatou le tausisia le taimi o le suiga. Mo oe, e mafai lava ona e mafaufau loloto i se ituaiga o filifiliga lautele.

Tusitusiga i luga o le autu: O le faʻaaogaina o pupuni o moli malamalama - o le faia o le fealofani i totonu

Uiga

Faʻaogaina Vaega eseese, i luga o pupuni e faʻatamaʻia ai i latou i mea autu, e mafai ona e faia se potu faʻapitoa ma tulaga ese.

Pupuni o palauti o le a fesoasoani e fatuina le mafanafana. O le faʻasuʻega o le faʻamalosi tino e sili atu le le faʻaaogaina i lenei potu. O le a latou le fesoasoani ia malolo, ae o le faafeagai. E sili atu le 'olo mo le potumoe e sili atu ona filifili mai sili le mafiafia o ie. O le latou faiga o le a puipuia ai le malamalama mai fafo. Ae o totogi lavalava e mafai ona faaputuputu efuefu.

E mafai ona e filifilia le tulle i le pupuni i le faaopoopo atu. O iinei e talafeagai mo le tauagafau ma tele bukpery. O le faʻavae o le faʻatinoina o le tusiata o tagata tusiata o tagata na ona ma, ioe, taʻitasi o totonu.

Lanu moana lanumoana

O le filifilia o le ie mo le tagata e faʻasino i totonu o le potumoe, ia manatua o le tasi-photon mea, e aunoa ma ni ata faʻapitoa, e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma isi mea. O le latou lelei o le lanu o le lanu ma le tino.

O le mea e sili ona vavalalata ai i le fale o le potumoe. O le potu lea o loʻo malolo ai mai popolega i aso uma ma o loʻo natia mai le mata o malo. O le fealofani ma le mafanafana o se vaega taua o le potumoe. Ae ui i lea, piki pupuni i le potumoe, taumafai e aumai ai i totonu o se siosiomaga fiafia.

Fautuaga mo le filifilia o se ie puipui (2 vitio)

O le a le mea e foliga ai le pupuni i totonu (31 Ata)

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

fugalaau i se ulo

Moega ma aluga

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

Lanu efuefu

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

Enaena enaena

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

Moega ma aluga

Nofoa ma aluga

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

Moli moli

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

TV i luga o le puipui

French Cortins

Laulau ma fugalaau

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

Pupuni ma tulle i le potumoe: tulafono ma auiliiliga

O pupuni Roma

Lanu moana lanumoana

Lanu moana lanumoana

Faitau atili