Tulafono mo le tuʻufaʻatasia o loggi ma umukuka

Anonim

Tulafono mo le tuʻufaʻatasia o loggi ma umukuka

O ituaiga uma o le toe faaleleia o le umukuka avanoa e tasi le sini - e faʻateleina ai le tele o le umukuka e fatu ai le sili atu le faʻamalieina tulaga mo le nofo i totonu o le potu. O se tasi o le masani masani ona faʻaaogaina filifiliga e faʻapipiʻi ai le faapaologa i le umukuka poʻo le loggia. Ae e mafai ona tasi pe a fai o le umukuka ma loggidia (netckey) o potu tuaoi e fesoʻotaʻi e le faitotoʻa. Isi filifiliga e le mafai. I le tusitusiga, mafaufau i tulafono faavae faatatau faatatau i le tuufaatasiga o le loggi ma le umukuka.

O Loggidia o se Niche i le fausiaina o se fale mautotogi, i mea o iai nofoaga eseese, o se vai malolosi ma taualuga. Mai le auala e vavaeeseina e le faamalosia o sima sima. O le mea moni lava, o se nofoaga foʻi e tatau ona faʻatasia ma taʻitaʻia ai le itu saʻo talafeagai talafeagai ma le mamanu o se potu atoa.

Tulafono mo le tuʻufaʻatasia o loggi ma umukuka

O le faapaopine o loʻo faʻaalia mai i le Logginia i totonu o le na o se ogaumu o loʻo pipii mai ai le puipui o le fale, ua faʻatulagaina e le uamea. Fai se potu mai ai i nisi taimi e sili atu le faigata nai lo le Loggia. I le tulaga lea, e tatau ona i ai foʻi mai ni metotia puipuia, ae o filifiliga foi mo le foafofo o pa ma vaega o le potu fou. Ma le isi, o lenei embodit o le a manaʻomia le faʻatau atu o tupe tele.

Tulafono mo le tuʻufaʻatasia o loggi ma umukuka

Muamua lava, e manaʻomia le fuafua pe faʻapefea ona faʻatuina le avanoa lautele. I lea vaitaimi, e mafai ona tumau tagata uma i auala eseese: O nisi e tumau i le nofoaga faigaluega i le umusane, ma le umukuka o loʻo tuʻuina atu mea uma i o latou nofoaga ma inisinia. sili atu. O lona uiga o loʻo i ai nei le sapalai ma le vai i totonu o le umukuka e tatau ona puʻupuʻu. O Le Faʻamatalaina, ae o le faʻailoaina o se nofoaga e maua ai, ma agaʻi atu i le sese le faʻamamaina o otaota mai le fufuluina. Ae o le pisinisi faʻapitoa lea, o le mea autu o le faʻatulagaina saʻo lea o le maliliga o le paipa.

Fausiaina se potu atoa mai le Loggia amata i le ita o le avanoa o iai nei. O le tulaga muamua o le vevela o le o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi o le aclare mamanu. O le mea moni, o le totogi masani lea na faia ai le palasitika po o fafie. E le fautuaina le tuʻuina o se faʻamalama o le almininum faʻamatalaga i luga o le Aleamini Faʻamatalaga na auai i le umukuka. O le uʻamea e i ai le Heart Humarmal Projectral, o se faʻaiuga o le vevela o fafo o le a ulufale i totonu o le potu fou.

Mataupu i luga o le autu: comploctict heashing masini

Tulafono mo le tuʻufaʻatasia o loggi ma umukuka

Ua ou faalogo lelei i mea amata mai le loggi compogi ua gaosia.

  • O le tioata e tatau ona lua-potu.
  • O le palasitika talaaga e tatau ona lima-potu.
  • O le laupapa laupapa e sili atu ona lelei na faia mai Veneer - manifinifi laupapa na faaputuputu faatasi i itu eseese. O se afitusi sili ona mautu o loo mautinoa ai le malosi o le mea.

A faʻapea e nonofo tuaoi i le fola i luga o le fola i luga aʻe o le Loginsia i le umukuka ma o loʻo fusiina o le fola, ona le aoga lea o le taualuga. Afai e le i tupu lenei mea, o le taualuga o le tau o le tino na faia e isi tekikinolosi. O le masani ai, o auala laupapa laupapa ua faʻapipiʻiina i le koluse vaega o 50x50 milimita e ala i se mamao e fetaui ma le lautele o le counds faʻaaogaina. O lea, o le aufaʻatasi e tatau ona ulufale i le faʻavaʻa i luga o le taualuga e latalata i ona elemene. O le vevela-soʻotaga mea e faʻaaogaina ai le polystyrene o papatusi a le palu, minerale fulufulu i fala ma isi mea.

Gauai atu! Matamata mea, pei o minvat, e tatau ona puipuia mai le atuatuvale. Mo lenei, o le anoanoai o le au papupuni o le smambrane o loo i luga o le faavaa.

E faapena foi, i puipui ma le fola ua sosolo. E moni, o mea e tele na faʻaaoga e fai ma se mea vevela mo le itu taʻitoa ai, Faʻataʻitaʻiga, o se fatu faʻafefe o se tamaʻi pe faʻafefeteina vaega. Ae e faigofie lava auala o le feutagai ma. E manaʻomia ai lenei mea e pei o le poplyox. O le aano lea, o mea uma e tutusa pelystyrene o papatusi o loʻo fesoʻotaʻi e se grove-spike loka. O loʻo faʻapipiʻiina i latou o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi poʻo ni solo faʻapitoa o le mashom-foliga i le fuafuaina: e lua lifi i luga o le ipu e tasi.

Tulafono mo le tuʻufaʻatasia o loggi ma umukuka

Faapipiiina o polylex i luga o le fola o le loggia

Pentlex - O mea e mafiafia, o lea e i ai se isi tulaga o le susu o le susu. E maua e le tagata gaosi oloa o le fale teu oloa, le faleʻo le ulaula o loʻo itiiti lava. I se faʻaopopoga, o le faʻamalosi e tatau ona faʻataʻapeʻapeina i totonu mo le ata o le malosi o le manava. O puipui, puipui, faʻafefiloi ua vavaeʻese e lenei mea. Afai e te faʻapipiʻiina se ata vali i luga, ona mafai ai lea ona faʻaaoga le laualuga i luga poʻo le tufuga.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa amata galuega: ituaiga o fausaga ma faʻapipiʻi foliga

O le fola ma le peniplex o loʻo ufitia i le toso vai i luga o ata tifaga, ma luga o le pito i luga sasaa. O lea, e aliali mai i le foloa ma mafanafana o le fola, e mafai ona tuʻuina atu i totonu o le ceramoc tiles poʻo le faʻaeʻeina o se laumei poʻo linoleum.

O lea, i le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma losi, e tatau ona e malamalama i ai o lenei faiga e taugata tele. Ae e le mafai i le mauaina o se isi potu. O le Logiga fou pe a maeʻa le galuega toe faʻaleleia o le a avea ma se mapuʻe tumu i le fale mautotogi.

Aua le galo e uiga i le vevela. O le filifiliga sili ona lelei o le faia o le lapotopoto i luga o le Loggia. Ae o tagata uma e o mai i lenei faiga inisinia i lona lava auala: o nisi na taoto mafanafana mafanafana, ae tuu isi e isi le suauu.

Tulafono mo le tuʻufaʻatasia o loggi ma umukuka

A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, puipui i fale gaosi, tuʻutuʻuga le umukuka ma le Logigia, e le o se tagata. O le mea lea, ina ua uma ona faʻaʻoleʻole le faʻamalama ma le faitotoʻa e mafai ona totoina ma le vavaeina o le faʻatamafa poʻo le sasaina, faia o le pa puipui poʻo se tamai laulau ua ufitia i se laulau. Ae afai e leai se mea e le manaʻomia ai lenei mea, o le papeta o loʻo talepeina, faʻafoʻi le umukuka avanoa.

Tulafono Toe Fausiaina

O le tuʻufaʻatasiga o le Logginia ma umukuka o se atoa toe fausia o le fale mautotogi o le fale mautotogi, mo le faʻatinoina o le faʻatagaina e tatau ona mauaina. A leai, faʻatau atu pe tuʻuina atu i se mauvaʻa lea na faʻatino ai le toe faʻatuina ia, neʻi aoga lava.

Ina ua uma ona toe faʻaleleia uma mea, e tatau ona suia le toe faʻaleleia. Mo lenei, ole sui ole BTI, lea e faia suiga i le potu potu, e faʻailoa mai ai le nofoaga fou o potu.

O lea, o le faʻatasiina o le Logsia i le umukuka e le naʻo le fale faʻafou, ae faʻapea foi ona tupu lea e aʻafia ai le faʻaletulafono ma le faʻaletulafono. E se pine, o le a feagai ma le tusiata o le aai, aua o la latou faapotopotoga o le toe fausiaina o le fausiaina o se galuega. Ma mo lenei poloketi e tatau ona totogi. Na faʻamaonia e lenei poloketi e sui o sui o le puipuiga o le afi ma ses, ma ina ua maeʻa asiasiga o fale, pe a tuʻuina atu le pemita manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai fale e lua.

E oo lava i le glazing o le Loggina e manaʻomia se faʻatagaina faʻapitoa, pe a fai o le sikaleti na toesea lava i le galuega i le fale.

Tulafono mo le tuʻufaʻatasia o loggi ma umukuka

Vaega o le Faalapotopotoga

E mafai ona tupu le lavelave o le tuʻufaʻatasiga pe a faʻaliliuina fesoʻotaʻiga pe a fai o le fale faigaluega o le umukuka o loʻo tuʻuina atu i luga o le Loggia. Faʻatasi ai ma sua o suavai, ma faʻafitauli tele, faʻafitauli tele. O le mea autu o le tofa i le tulimanu o le taua o le uto uila.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea le fesoʻotaʻiga o le pa?

O le tulaga o le a atili ai ona faigata pe a fai o le ogaumu kesi mo le Loggia. E le o le urban uma poʻo le itumalo kesi sapalai faʻalapotopotoga e mafai ona faʻatagaina oe e faʻataunuʻuina nei mea na tutupu. E mafua mai i le mea moni o le saogalemu o faʻafitauli o masini kesi e manaʻomia tapulaʻa ma saʻo le usitaia faʻatonuga. Ae afai e faʻatagaina sea fesitaga, e le mafai ona ave oe lava ia. O le a tatou mafua ai le toe faʻaleleia o se tulaga le mautonu poʻo le talia o tautua o se faʻapotopotoga faʻamaonia, o loʻo iai le aufaigaluega a tagata faigaluega ma le faʻatagaina o masini. Ae o ia auaunaga e tele tupe.

I le taimi lava e tasi, o manaʻoga mo le faʻagaioiga o le ogaumu o le kesi e tatau ona tausisia:

  • O le Loggidia e tatau ona faapipiiina lelei-galue lelei.
  • O luga o le laupapa i le pepa kuka e tatau ona ofi ma le sili atu ona o sima.

Tulafono mo le tuʻufaʻatasia o loggi ma umukuka

O le mea moni, o le faigofie auala e tuua ai mea uma i totonu o tatou nofoaga, ae ua fetuunai le loggi atu i lalo o le 'aiga o le' itu. Pau le mea o le a faia i lenei tulaga o se eletise eletise mo fafo atu i luga o le Loggia. O lea, ua faʻaalia e le paʻu le uaea o ua ua faʻatagaina e ui lava i le amataga o le faʻasologa atoa. O lona uiga, o le faapipiiina nofoaga mo fale o aiga ua fuafuaina.

E masani lava, o se pusaaisa e faia i luga o le loggi. O se tali lelei lea e faʻasaʻoloto ai le avanoa i le umukuka. I se tulaga lautele, o le potu puipui e tatau ona faʻaaogaina, ua maua ai le faigofie ma le aoga o sone e lua: galue ma foʻia potu. O le mea taua, e le o le faʻaalu o fale, ae tufa saʻo meaasina i le itu.

O le fesoʻotaʻiga o le faapaologa ma le umukuka o le a tele taimi ma tupe. E le gata i lea, o lenei faʻatasi e le o mafai i taimi uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, Ballconhies i luga o le Soades e vaʻai i auala tetele poʻo ala, e le mafai ona paʻi atu. O le nofoaga e tasi e faʻatatau i le Logginia pe a le o le a latou poloketi. Ae afai o pupuni ia i latou o loʻo faʻamalosia muamua, o le faʻatagaina o le mauaina o le iugafono i le toe faʻaleleia atili o le siʻitia tele.

Faitau atili