Faʻafefea ona fufulu le kapeta o soda ma isi auala i le fale

Anonim

Faʻafefea ona fufulu le kapeta o soda ma isi auala i le fale

O le kapeta i luga o le fola e matagofie ma aoga. Alu i ai ma tagata matutua ma tagata matutua ma tamaiti. Ma tamaiti ma taaalo lelei. Peitai, pei o se isi mea, e manaʻomia le tausiga lelei o le kapeta. Ma e le gata i le fesoasoani a se ie puipui. Ma o lea na ia auauna atu i se taimi umi ma taofia aʻu lava, e manaʻomia tele mamafa i le faʻamamaina o le faʻamamaina mai le pefu, palapala ma manogi. E taua le iloa iinei:

  • O le kapeta e faia mai le natura pe o tagata fsocers;
  • E iai nofoaga i luga o le mea, ma le a;
  • Mea fou poʻo le la.

Faamamaina o FOCK Fofo i le fale

E tele metotia eseese mo le faʻamamaina o kapeta o oloa, faʻatagaina oe e faia e aunoa ma le mauaina o ni sili ona taugata shampoos ma pisia. O mea aoga masani e faʻaaogaina le metotia o le faʻamasinoga ma le mea sese na aoina atoa o se piggy atoa o fua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina le faʻailoga ole augō, poʻo le vigaso ma faʻamaʻi, masima, o le fofo o Amoni ma Keversane, o nisi taimi e leʻi manaʻomia.

TAUA! Aʻo leʻi amataina le faʻamamaina o le kapeta, e manaʻomia le faʻaaluina ma le maelega. Muamua e tatau ona e faia ma totonu o le oloa. Afai e te amata i le itu i luma, o le tino o le falepuipui na faʻaputu i lalo o le a tulaʻi mai i fafo o le a tulaʻi mai i totonu o le fibres, o le a faalumaina ai le tulaga.

Faʻafefea ona fufulu le kapeta o soda ma isi auala i le fale

Vinega e faamama ai maota

Afai e te manaʻomia e faʻafou le lanu o le maota, aveese ni mea laiti o loʻo afaina ai poʻo le fasioti o le le lelei o le manogi (ma o latou pele foliga ma le malosi o le vineta. O le aafiaga o le a ofo ai oe.

Ina ia aveese le pisia i le 700 mg o le vai, faʻafilemu 2 sipuni o le mea manaia. Faatasi ai ma le fesoasoani a le pulumu, amata ona fufuluina le fufuluina o nofoaga ma le vaifofo.

A e na ona e manaʻomia le tuʻuina atu o le oloa o se foliga fou, o le a lava le mafai ona sili atu le agamalu, luga o se lita o le vai - o le sipuni o le vineta. Faʻamamaina le pulumu i lenei faʻavae, alu i le faaputuga ma matutu le oloa. Ina ua uma ona faatau mai le manogi o le toa, o le a latou fesagai ma isi nai fafo, ma toe liliu mai le maota fou.

Faʻafefea ona fufulu le kapeta o soda ma isi auala i le fale

Faʻafefea ona fufulu le oloa ma le soda ma le vineta

O nei mea e mafai ona faʻaaogaina uma faʻatasi ma faʻatasi.

Metotia 1. Faamamaina ona o le mitiia meatotino.

Faʻaiʻu se oloa faʻasaina o oloa ma soda, ma pe a uma le 30-40 minute, aveese ma se croom poʻo le faʻamamaina o mama. O lenei o loʻo faʻapipiʻiina se faaputuga mai le sprayer ma se fofo kuka mai le vai mafanafana (1 lita) ma le vineta (1 sipuni). I le maeʻa o le tasi le afa itula, fufulu le fala le mautonu. SODA o le a faʻaaogaina le palapala, ma o le vineta faʻafouina le lanu ma le manogi.

E i ai le isi filifiliga - e talafeagai talafeagai pe a namuina le palapala i totonu o le faaputuga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifilia se matasele mo faitotoʻa ma se tofo

Metotia 2. Faamamaina ona o le vailaau tali.

Soʻo se faig ¯ ae iloa ai le soda ma le vineta, pe a latou fefiloi, tali i le faasaolotoina o se tele o le kapeti o le kalama. O ia aū e fesoasoani ai ia te oe e faʻafetaui i le palapala. Ia, i le tausaafia mo le mama aʻiaʻi o le pele laʻeeta, e mafai ona e lagona mo sina puʻupuʻu ma le kemisi.

O le a manaʻomia le tamaʻi vai vevela (sina sili atu nai lo le afa o le potu), 4 sipuni o le vineta, tasi le sipuni o soda ma fufulu efuefu. Faafefiloi nei mea ma le vave faʻaaogaina i luga o le oloa, ma le malosi lele le pulumu. E manaʻomia pe a faʻamamaina le aʻafia i lenei auala, aʻo le tufuga lea e sau ma faga, o lona uiga, o le vailaʻau vaisu na te ala i ai. O lea la, afai e te manaʻomia e togafitia se laʻau tele, fai se tali i le tele o taimi.

TAUA! Ina ia faʻasao le foliga o le kapeta tausaga ona umi lea, e tatau ona faʻamamaina pea i le itu o le faaputuga.

Faʻafefea ona fufulu le kapeta o soda ma isi auala i le fale

Faʻafefea ona fufulu le maota ma soda ma masima

Faaaoga soda. O le pa o le Sora, ua soloia i le tele o lita mafanafana vai, e mafai foi ona feagai ma se palapala palapala o le oloa. O sea tali e manaʻomia e faʻaaoga ai se tagata vaʻavaʻaia e faʻaaoga i luga o le luga e faʻamama ma tuʻu mo ni nai itula. I le taimi lea, o Soda o le a faʻamalieina ai lona mama atoa, ma o le kapeta o le a mamago. O lenei e tatau ona e tautala lelei i ni nai taimi e aveese ai ni fasimea uma o le matutu kuki o lo o afifi.

Mamago faamamaina soda. A faʻapea e laʻititi le afaina, ona mafai ai lea ona foia le faʻafitauli. O mea leaga e te manaʻomia e alu ai le moe o le soda mo le 20-30 minute, ona faʻataʻitaʻi lea o le kapeta ma pulumu.

Mamago masima fufulu. O le kuka masani o masima ua mafai foi ona toe faafoi le mama o lou maota. E moni, na ia tuʻuina atu lena i luma o le faʻagaioiga, toʻatele ma samoa iʻa na faʻaTa mai i ai.

O le masima (sili atu le lelei) ua sasaa i luga o le laualuga ma ua toe maua mai e se ofuvae. Toe fai le faiga o lenei taualumaga seia oo le masima e mama uma. Ma o le oloa e tatau ona fetaomi.

Afai o le tikeri o le filogia e laʻititi, ona faigofie lea e aveese lona masima e pei o le fesoasoani a Soda deggim metotia. Na o le salu le masima mai le faaputuga i lenei mataupu e sili atu nai lo le susu susu, ma ina ua maeʻa le faʻatinoga, e tatau ona faʻamago le oloa.

Tusitusiga i luga o le autu: Ironka ma ou lava lima (ata ma ata)

Suauʻu ma masima e sili mo paʻepaʻe oloa. Ae o le isi fua, o le 'eseʻesega, o le a fesoasoani e faʻamamaina na o lanu uliuli. Ae le gata mai le palapala, ae mai foi lea mai itu eseese.

TAUA! Afai ei ai ni vailaʻau, e tatau ona aveʻese aʻo leʻi faamamaina le maota atoa. Peitaʻi, o le tele o fale gaosi manulele ma failauga mo kapeta ua fuafuaina mo ni mea lelei. Manatua latou mafai ona afaina atoatoa! Le tutusa tutusa i fale fale. Ia faaalu se faʻataʻitaʻiga i luga o se tamaʻi vaega. A o le i faamamaina le kapeta atoa.

Fou maota faamamaina ai manifinifi

Mo lenei lava, naʻo lau laug ¯ a lalagaina e talafeagai, aua o le toeaina e mafai ona sili atu ona fiafia i ai ma fou nofoaga. Faʻatuatuaina, a o ia susu pea o loʻo tatagi lava i le pisia, o faʻatali mo lana matutu ma aoina se faʻamama avega. Faʻatasi ma filifili mai le kapeta, faʻaputuputu ua aveʻesea. Ma o le lanu o le oloa o le a toe fou ma malamalama.

Faʻafefea ona fufulu le kapeta o soda ma isi auala i le fale

Faʻafefea ona faʻamamaina le malaia ma le paʻu ma le paso ma penisini

Afai e iai nofoaga mai palasitika, uaina, sukalati, vai, vai poʻo le faʻafefe e pei o le kapeta, e pei ona i ai, pei ona latou fai mai ai. Ae le fiafia. Faʻafefea ona fai e aunoa ma se asiasiga i faʻamago faamamaina? Ua ou mafaufau i le "rattling palu" o le pa puipui, penisini ma malosi tiga.

Faʻanuaʻa penisini i le vaipuna vai i se vaega 1:10. O le suka i lenei tuʻufaʻatasiga o le paʻu ma le faʻamalosi i totonu o le mafiafia o le pamu i luga o le kapeta. Ina ua matutu mea na matutu ua matutu - mamafa ia i latou ma se ofuvae. Na o le le talafeagai o lenei metotia o le manogi. Mea E tatau ona tatou faʻaumatia le umi i luga o le auala.

Faʻafefea ona faʻamamaina le kapeta o le 'ava malosi i le fale

O le isi uo teine, lea o le a mauaina i soʻo se tamaʻi fesoasoani muamua a Amonaia. O ia o Amania.

Mo tapenaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina, ave ni sipuni ti o le samani ma le tasi - fufulu le efuefu. Faaopopo i latou i le 500 ml vai, gagau. Faʻaaoga le iʻuga o le faʻavaeina i luga o le pisia ma galue ma se pulumu vaivai. Fufulu lelei le ie mago ma le tuua seia oʻo ina uma faʻamago i le potu faʻasa.

Faʻafefea ona fufulu le kapeta o soda ma isi auala i le fale

Faamamaina o le kiona

I le taumafanafana, o le toʻatele o tagata e le tulia se fesili i le mea e fufulu ai le folasaga. O le mea moni, i luga o le auala: ma le efuefu mafai ona aveese ese mai i ai, ma o fesoʻotaʻiga o loʻo faʻamamaina, aemaise lava pe a faʻaaoga mea ma manogi faapitoa. Ioe, ina ua mavae nei "agitavamita", e manaʻomia foʻi le kapeta i luga o le auala.

Ma i le taumalulu? Ma i luga o le auala, pe a fai o le tau o le kiona ma malulu. O le kiona e faʻamamaina ma faʻafouina lau kapeta e le sili atu le leaga nai lo le soda poʻo Aminea 'ava. O mea ia e talafeagai lelei e paʻepaʻe mati.

Tusi i luga o le autu: tusi tusi tusi doodles: faia ma faapipii

Tuu le oloa i luga o le kiona foliga i lalo ma filifili se auala lelei. Ona liliu lea, sui ia mama le kiona. Aveese i fafo o le kiona ma mafaufau i ai i se salu taimi nai lo le fala seʻia oʻo ina ufitia e le fala. O le mea autu o le kiona e mago. O le vai o le a ulufale faatasi ai le fibrors faʻatasi ma mud, faia naʻo le leaga.

Ina ua maeʻa se faʻamamaina, o le oloa e mafai ona tulia vave i se potu mago. Ae E mafai ona e alu i luga o le malulu i le po e oti ai pefu pefu.

Faʻafefea ona fufulu le kapeta o soda ma isi auala i le fale

Powder ma Kerosene ae le o "Vanisha"

Atoatoa faʻamamaina le maota ma aveʻesea le pisia o le fefiloi o le fufuluina ma le paʻu o le paʻu o Krosene. "Faʻamataʻi" e mautinoa lava e le manaʻomia.

Vaelua le efuefu pei o le fufuluina, ma faaopoopo se laititi o le kerosene i fofo. Fufulu i lenei laina o se slage smouge ma gaioiga gaioiga. O le a maitauina oe na o le feusuaiga i o latou mata. Pau le mea e sili ona manino o lenei metotia o se maʻa maʻaleʻa tele lea o le a taugofie mo le tele o aso.

Faʻafefea ona aveese le palapala mai le kapeta

Ua uma ona e iloa auala mamago e faʻamamaina ai le palapala. I le faʻavae lava lea e tasi, o le vaʻai ma ... o le falaoavale!

Ae le o le vernal atoa o tagata bolks. Latou te fautuaina, mo se faataitaiga, o lona uiga la:

  1. O le afa itula i le itula i le fasimoli fofo o le taofi. Tufa ia i latou i luga o se kapeta palapala, malosi maua se sukalati. Toe fai i le iʻuga manaʻomia, ona faʻaalu lea o le laufanua.
  2. Bool Washaa lala. Oomiina i latou ma tuu i luga o se manifinifi vaega i luga o le kapeta. Maua le pulumu, faʻafouina le kapeti ma le sili atu fofo ma faʻaalu.
  3. Satility i luga o se pateta lapoa o pateta ma salalau atu i luga o le kapeta. Olo i luga ma se pulumu e filogia, ona suia lea o le mama, seia taofia le lafoai.
  4. Fufulu le sauier cabbage ma tuu i fafo se sili atu vaega i luga o le kapeta. Faanatinati i luga. Pe a vali le kapisi - fufulu. Toe fai le sauniga lea ae le o le iʻuga o le iʻuga. Le isi, o le kapeta e tatau ona mago ma tautala.
  5. Faʻateʻaina i le tele o lita o vai mafanafana i le tutusa faʻatusatusaga o le tamaoaiga paʻu ma turpentine. Faʻaaoga le pulumu e faʻaaoga ai le paluga i le laualuga atoa o le kapeta. Mama i le tele o taimi ma se ie susu. Ma mautinoa ia matutu. O lenei metotia fesoasoani e aveese mai ai o le gaʻo gaʻo o gaʻo. Misi e tutusa manogi.

Faʻafefea ona fufulu le kapeta o soda ma isi auala i le fale

O le faʻamamaina o kapeti ma Soda o loʻo faʻaalia auiliili i luga o le vitio nei:

Faitau atili