Faʻafefea ona faʻaputuputu se moega i autafa o le moega?

Anonim

O le moega o le moega o se vaega tele e manaʻomia mo soʻo se potumoe. O le paʻu uati, telefoni feaveaʻi, ipu tioata, o le mug, o se meainu ma meainu, o le moli, o nei mea uma e faigofie ona tuʻuina i luga ma e masani ona tu i luga. O laulau a moega.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se moega i autafa o le moega?

Moega o le moega ata ma pusa.

E mafai, ioe, faʻatulagaina sauniga e faʻaopopo meafale ma totonu o le faleoloa, ae e le mafai ona faʻatatauina ai le po lelei.

Ma le isi, gaosiga e masani ona faʻafesoʻotaʻia faʻatonuga ma le faʻavae o le faʻapotopotoga. Ae e te leʻi amataina le aoina o se laulau moega, faitau le lisi o vaega ma siaki le atoa o le lelei o le faʻaaogaina. Asiasia uma mea teuteu mo le i ai o chips, pa'ū, e le o ni vaega e le o ni vaega, faaletonu vaega. Afai o mea uma e okaina, e mafai ona e alu i le galuega. Manaʻomia Meafaigaluega:

  1. Sikulukalaiva.
  2. O le samala.
  3. O le ki o le hexagon mo euroving (e masani ona aofia ai i totonu o le pusa sapalai mea faigaluega).

O le faʻavae o le faʻapotopotoga i faʻataʻitaʻiga uma e pei o le tutusa.

Nofoaga Masani:

  1. Itu puipui 2 pc.
  2. Lalo 1 PC.
  3. Tua o le pa 1 pc.
  4. Ufiufi 1 pc.
  5. Vae 4 pc.
  6. Faʻatulagaina pusa poʻo le faitotoʻa ma loto
  7. Seti o le fetaui lelei

Fausia le fale moe ma le kapeti

Faʻafefea ona faʻaputuputu se moega i autafa o le moega?

Ituaiga o le moega i autafa o le moega.

Ina ia mafai ona aloese mai le faʻaleagaina o vaega, e fautuaina le faʻaputuputu i luga o se folasaga lamolemole ufiufi i ie poʻo le pepa. E tatau ona faia ni vaega e tatau ona faia e le docking e ala i le fale gaosi redup i luga o le oloa. Faapotopotoina Taaloga

  1. Ua faapipiiina e le au tusitala ni taiala i totonu o le itu o ia e tagata lava ia. E tatau ona i ai le tagata lafo i le pito i luma o le auala moega.
  2. Tuʻu le kapeneta faʻapipiʻi mata i lalo, i pu talafeagai e tatau ona e faʻapipiʻiina fatu ma rood o le eccentric vela. Faʻasaʻo le itu ma le ufiufi o eccecentrics.
  3. Aua le liliu i luga o le mamanu, faʻapipiʻi le vevesi mo le pito i lalo. Faʻapipiʻi le pito i lalo i autafa o le laulau i puipui ma le fesoasoani a ebovints (faʻamaonia). Faapipiiina sootaga ma le HEX ki.
  4. I le pito i lalo o le kapeneta e faʻapipiʻi ai vae ma le tasi-tusi
  5. Siaki faʻataʻitaʻiga o le aoina o le mamanu, pe a manaʻomia, e fesoʻotaʻi ma fao le puipui i tua. I nisi faʻataʻitaʻiga mo le puipui pito i tua, o se tagata faʻapitoa slot-excation ua saunia. I le tulaga lea, o le pa e na ona feoaʻi i le faʻavaʻa aʻo leʻi faʻapipiʻi le pito i lalo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona teu se uila i le taumalulu i luga o le '' ai

Fausia se pusa

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a dicts ma ebroys, faʻafesoʻotaʻi puipui o le pusa.
  2. Siaki le tala o le mamanu o le mamanu i luga o le mataupu o le le mautonu ma fao e fafagaina ai le pito i lalo.
  3. I le pito i lalo o le itu itu e faʻapipiʻi ai laina o nofoa o le auala o loʻo i tua o le faʻaseʻe o le fata o le kasa.
  4. Fao le ki.

Faʻaofi le toso-ese mai le mataupu ma faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi mo evrovints.

Faitau atili