Hindchar mo le fafagaina: Faʻafefea ona potopoto ma ou lava lima

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Faʻafefea ona potopoto se nofoa mo le fafagaina "Agasu"
  • Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina se nofoa a tamaiti mo le fafagaina "pepe" ma o latou lava lima
  • Faʻafefea ona potopoto se nofoa a tamaiti mo le fafagaina o "Nanny" 4 i le tasi
  • Mea manaʻomia ma mea faigaluega mo le fafagaina mo le fafagaina

Mo matua taʻitasi, ua vave oʻo mai pe tuai o le fesili i le faʻateleina o le galue o tamaiti. O mea i totonu uma i totonu o le vasega pepe e tatau ona avea ma tagata moni malosi o le a faʻamaonia ai le tele o tupe o loʻo faʻaalu ia i latou ma latou te le tu ai e aunoa ma le faʻaaogaina. I le faaopoopo atu, o le tulaga fou o nei mafai ona faasaolotoina lava lima o tina, liliu i se nofoa, ma sa ala i se taimi atoa o meaafale.

Hindchar mo le fafagaina: Faʻafefea ona potopoto ma ou lava lima

Muamua lava, e tatau ona e aoina se nofoa, ona e mafai lea ona e alu e faʻafaileleina le laulau, o le a faʻaputupu tele.

E masani lava, o sea masini e mafai ona faʻafaigofie ai le ola o matua seʻia oʻo ina latou iloiloina le auala e faʻaputuputu ai i latou pe a uma ona faʻatau. E leai se tuusaunoaga ma o nofoa masani a tamaiti mo le fafagaina. Ioe, e faigofie ia te nofoa mo le aoina, pei ona taua i taimi uma, ma afai e i ai taimi uma, e le o malamalama pea mo le tagata faaaoga.

Faʻafefea ona potopoto se nofoa mo le fafagaina "Agasu"

O faleoloa uma a tamaiti e faʻatau ai meafale i totonu o tamaiti, vagana ai le faʻasologa mulimuli o loʻo tumau i luga o le ata. Ia faʻaputuputu se nofoa mo le fafagaina o le AUTU faʻataʻitaʻiga i le fale, e tatau ona e mauaina uma vaega o elemene mai le pusa, aofia ai Eurovisi ma se ki faʻapitoa mo latou. O faʻamatalaga laiti ua uma ona aoina i vaega tetele, lea e faafaigofie ai le galuega. O le faigofie auala e amata ona aoina ai se nofoa, ona alu lea i le laulau.

Hindchar mo le fafagaina: Faʻafefea ona potopoto ma ou lava lima

Stol Diagram mo le fafagaina ma fua.

O le nofoa e lua o le lima lima ma le triple sttersical laupapa laupapa. O le pito i ai le mea o latalata atu le Rod, e manatu o le pito i luma. O le aʻila o loʻo tuʻufaʻatasia ma se koluse-laupapa laupapa, faʻaoʻo ai lea ma le lua o pou i luma o le lima o loʻo i ai i lalo, lalo. Ua maeʻa ona o lenei, o le faʻavae mo le o le a tumau le uafu. Le isi, e tatau ona e faʻapipiʻiina se suʻi malulu o le nofoa mo le fafagaina o le faʻavae ina ia mafai ai ona o ese le fusi o le paʻu i luma ma lalo. Ua uma ona tuli e Woodbars CrossBars i le pito i lalo o le nofoa malu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le vai vevela i le fale?

O lona nofoa e faamautu e le fa o koluma, ma o le pito i tua i le autoso e lua. O lenei ua tumau le faʻapipiʻiina o se palasitika charterp o loʻo tuu i luga ma faʻapipiʻi i totonu o le aso i lona aso i luga o le lima. I le itu tauagavale o le itu tauagavale o loʻo iai se palasitika tufuga nofoaga faʻatonutonu. Ua oʻo i le taimi e alu ai i le aoina o se laulau pe tu mo nofoa fafaga.

Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi e lua tutusa tutusa ma le numera Roma o II, o loʻo sologa i le tasi ma le isi. Ia i latou le fesoʻotaʻiga nofoaga ma fusi o loʻo faʻailogaina e strokes. Ona tuu lea o le iʻuga o le mamanu i luga o vae ma faʻamau le mea o totoe i le puipui atoa e fausia ai se faʻasologa lelei. Faʻafesoʻotaʻi vae ma ni lauulu e lua, malupuipuia i latou ma faʻamau. I luga o lenei Fonolama ua uma.

Ia o le nofoa mo le fafagaina o lo o maualuga, e tatau ona e 'aveʻesea le laulau ma le laulau i tua ma le pito i luga e faʻapipiʻi ai se nofoa ma le palasitika. Ma ina ia mafai ona maua se seti, toe toso le nofoa i luga o le fola, aveese le laulau palasitika i luga, toe gaoioi le laulau ma le laupapa laupapa.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina se nofoa a tamaiti mo le fafagaina "pepe" ma o latou lava lima

Hindchar mo le fafagaina: Faʻafefea ona potopoto ma ou lava lima

Auiliiliga mo fafaga nofoa mo le fafagaina.

Muamua, e tatau ona e aveese uma auiliiliga mo le fafagaina o le pusa ma le pala i luga o le laulau. E mafai ona maitauina o vaega taʻitoʻatasi e sili atu nai lo le faʻataʻitaʻiga muamua, ae o latou taʻitasi uma o le laulau ma le 5 i le 9, vaega o le nofoa mai le 11.

Evilists ma se ki e tatau foi ona faʻapipiʻi atoa. Ina ia amata aoina se nofoa mo le fafagaina, e tatau ona e faʻaitiitia uma vaega i le faʻasologa o le numera o le numera o le laulau ma le teuina ese. Ona e manaʻomia ai lea e tuʻufaʻatasia ma mimilo vaega ma pu, numera tutusa, amata i le 12. ona faʻafesoʻotaʻi lea o le faʻailoga ma le faʻailoga 11 ma le 14. A maeʻa, e tatau ona avea ma se faʻamatalaga e aofia ai mea 'eseʻese e fa.

E faapena foi, aoina lona lua, sui sui tutusa tuʻutusa o fuainumera, ona faʻasaʻo lea o nei vaega o le kolusevai.

O lenei ua mafai ona e faʻaputuputu se nofoa mo le fafagaina, faʻaofuina se nofoa malu i le faʻaiuga o le laupapa laupapa, aʻo le alafau e tatau ona tu i lalo vae o le tamaititi. O le nofoa ua mautu ma ono bolts. O le laasaga mulimuli i le faapotopotoga o le nofoa mo le fafagaina o le a avea o le tosoina o le laupapa laupapa ma lua pou i le lima. O se isi pu i le lima o le a faʻatagaina i le lumanaʻi e faigofie ona fetuʻunaʻi ai le tulaga o le countertop, o le tuleia poʻo le latalata i le tamaititi ma le mimilo.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taʻamilosaga faʻatuatuaina ma ou lava lima?

Hindchar mo le fafagaina: Faʻafefea ona potopoto ma ou lava lima

Faaputuga o auiliiliga o le eva.

O lea, o le nofoa mo le fafagaina o loo faatamaia, o le tu o totoe i lalo ifo po o se laulau. Fetaui mo le aoina tutusa. Filifili fa elemene ma numera numera 3 ma milo blist. O le auiliiliga e tatau ona i ai i le ituaiga o le mataitusi N. O le lona lua e mimilo ai le vaega tutusa o le fa o elemene i luga o le numera o le vaega, e faʻafesoʻotaʻi le mea mulimuli o le vaega Ma e le o se soʻotaga i totonu o le soʻoga, ae o le iʻuga o le faʻamamaina o se tasi laupapa i le isi.

O loʻo ia tumau le faʻaputuputu o se laulau mo le fafagaina, tuʻufaʻatasia o auiliiliga uma. Muamua e te manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le laulau i luga ma le vae, mimilo o sela ma numera 5. Faʻaopopo le tolu vaega ma numera o le lua laupapa), e manaʻomia Siaki le malosi o fesoʻotaʻiga uma e ala i le faʻasaga i le ki. E milo ai bolts tele e le manaʻomia, pei ona mafai ona faʻaititia ai le ola o le oloa, faʻateleina le ofuina o le filo filo.

Ina ia maua se nofoa maualuga maualuga mo le fafagaina o se tamaititi, o se nofoa ma se nofoa malu e tatau ona faʻapipiʻi i luga o se laulau, a o lona countertop e tatau ona i lalo o vae i luma o matua. Faʻatoa maua ai se faʻasologa o meaafale, e tatau ona e taʻaʻalo le nofoa, se mea e talafeagai ai, masaga sina galuega laʻititi mai le laulau tele i luga o le fola.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona potopoto se nofoa a tamaiti mo le fafagaina o "Nanny" 4 i le tasi

Lavelave i le muamua foliga vaaia taupulega mo le fafagaina. Ae i le taimi e lua e le manaʻomia ai le fono lavelave, e mafai ona le mautonu i le suia o le faʻaaogaina o taʻiala. O se seti atoa o le nofoa mo le fafagaina e fai le nofoa, faavae, laulau, laulau, pou, mama, lima, atigipala, ma fusi, anufe, ma fusi, aniva, ma fusi mo le inisiua.

Tusitusiga i luga o le autu: O loʻo i totonu o le 'aʻai i totonu o le fale mautotogi

Faʻapipiʻi le nofoa i le pito i lalo o le potu mo le fafagaina, e mulimulitaʻi i le pito o le axis o loʻo faʻaofi i totonu o le nofoa, faʻapipiʻi le vao ma mama na faʻaaoga i totonu o le pusa. O pito matala o le axis skip i totonu o pu i le pito i lalo. Faʻapipiʻi le malosi o le a faʻamalamalamaina ai caps i luga o le pito o le axis. Ina ia faafaigofieina le faiga, e mafai ona e vevela i le muamua-mama pulou i totonu o fagu ma vai vevela. A tuputupu aʻe le tama, o le nofoa o le nofoa mo le fafagaina o mea talafeagai e faʻapipiʻi ai le foloa, faʻamautu ana puipui.

Ina ia maua se nofoa lafo mai se nofoa mo le fafagaina, oe manaʻomia ni taofi faʻapitoa e liliu ai i le tulaga i totonu, e aunoa ma le ausia o le paʻi ia latou.

Hindchar mo le fafagaina: Faʻafefea ona potopoto ma ou lava lima

Everrolech polokalame.

E faigofie ona fetuunai le maualuga o le ita i le tasi lima le auala, suia le tulaga o le fata i togalaau.

Ina ia maua se nofoa mo le fafagaina ma se laulau, o le rack, o loʻo i tua o le pito i tua o le nofoa, faʻapipiʻi i le maualalo groo nofo i totonu o le loka. Ona e manaʻomia lea e faʻapipiʻi i luga o le lima mo le fafagaina o le palasitika chartertap ma mausali faʻalelei i le nofoaga, o loʻo faʻaaogaina i se uiga kiliki i totonu o togatoo. O taofi lea o le a faʻalauteleina ai le faʻavasegaina o le aufaʻitusi i le tulaga maualalo ina ia latou fausia se mamanuina lelei.

Alu ese mai le nofoa mo le fafagaina o se nofoa faigofie a se tamaiti e mafai ona avea ma nisi o meputafus faigofie. Lava nofoa vae vae e faʻapipiʻi i se faʻavaʻa faʻapitoa. Faʻatulagaina vae o loʻo faia i le tupe faʻaalu o faʻamau i luga o le nofoa. Ona tuleia lea o le faʻavaʻa, ma toso le puipui puipui i luga o le hinges. Lagolago mafai nei ona toe faʻafoʻi i le tulaga maualalo. Faʻasolo le nofoa i luga o matau, faʻaofi le lagolago i le taʻavale ma sefe le loka ma matau. Pau lava le mea e mafai ona e maua mai le nofoa mo le fafagaina "Nanny".

Toe foi i le vaega

Mea manaʻomia ma mea faigaluega mo le fafagaina mo le fafagaina

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi se nofoa mo le fafagaina o se transformer ituaiga "poʻo le" pepe ", o le a e manaʻomia mea nei:

  1. Laupapa laupapa.
  2. Malie.
  3. Malaya ma le tele o charterups.
  4. Eurosvints.

Mea faigaluega meafaigaluega tasi:

  1. Ki mo evrohovisets.

O mea faigaluega uma ma mea e tatau ona faʻapipiʻi i totonu o le pusa mo le fafagaina. I auiliili, pe faʻapefea ona potopoto le Nofoa, tusia i faʻatonuga, pe a faʻapipiʻi.

Faitau atili