Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli

Anonim

Ina ua mavae le tulafono ulu atu i faamamaluina i le aofia faamalosia o moli mo so o se tau, e toatele tagata e umia taavale amata e vaavaai mo ni auala e te le o aofia ai i latou i so o se tau. Ae maise lava, i le tulaga o tagata, o le a le aoga moli moli o le a le manuia. Sili ona uunaia maua le faitotoa - TAITAIINA lipine mo moli io latou lava lima, tatou te filifili e faailoga gauai faapitoa ma taʻu atu i le vaega o se sootaga, ma aisea ua faatagaina e se backlight i le tulaga o tulafono.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli

Taid lipine mo moli moli: Aisea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina

E toʻatele e talitonu o se mea noataga o le sili atu ma le faʻatupuina na o le "pano", o le a tatou le masani ai i se manatu. Ina ua maea uma, tatou te talitonu o le faapipiiina o le taitaia le mea faapipii i le moli o se vaega aoga lea e sili atu ona lelei ma e mafai e le taavale e le aofia ai le tamoe moli i fafo o le aai.

I aso nei, o loʻo faʻavae i sea tisirepani poʻo le pogai e vaaia, e maua i totonu o taugofie meafaigaluega. O tagata taʻitoʻatasi o le a mafai ona faʻapipiʻi i luga o lana taʻavale, e leai ni faigata faigata i lea mea, ua lava le usitaʻia o nisi tulafono ina ia leai ni faʻafitauli i ni tino.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli

O le vaega o soʻo se mea na mafua ai ona o le taʻavale o le masani ai o le taʻe ua susulu ma se tulimanu o 120 tikeri - o lenei moli e le taliaina. E tatau ona e faia se tulimanu o le susulu o le 30 tikeri, lea o le a faia galuega o le DRL, ao le faia o vaʻaiga i le itiiti ifo i le 300 mita. O le sili ona lelei o le pupula o loʻo faia e ala i le atagia mai ma tioata. Ou te fia toʻafilemu pe a mafai ona e faʻatauina se lipine taʻitaʻi mo taʻavale, ona maua ai lea o nei lenses ma talita mai e ala i le le mautonu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o le lathe i luga o le faapaologa

O le a le malamalama e manaomia

Le isi, ua ou faalogo i le lanu tafe o le lamepa na faʻapipiʻi i le malamalama. E ao feagai vevela lanu faatasi ma le lipine. Ia tatou tuuina atu se faataitaiga faigofie: a lamepa halogen i se lanu vevela o faapipiiina i 3200K (ua faapipii i le tele o faataitaiga), e tuu ai e le mea faapipii tau atu i le tapuvae moli malamalama i 6000K. E mafai ona e mafaufauina o le a le foliga? O le a tatou tali atu ia te oe - matautia, foliga backlight a e coryato, o le a matauina se tasi. Aʻoaʻo pe faʻafefea ona filifili se lipine taʻitaʻi.

O le a le mea na mafua ai lipine mo taavale

O le mea moni, e mafai ona vaevaeina i latou i le malamalama o le luminescence: mumu, lanu moana, samasama, lanu meamata, ma isi A matou fautuaga i luga o le lanu ua e vaaia. Aua tatou te mafaufau pe faʻafefea o lisi ma o latou foliga o loʻo i ai.

  1. O moli taitasi o loʻo i totonu o se isi sipela sili ona lelei.
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli
  2. lipine TAITAIINA faamauina SMD 5050, na aʻe ai na o le underside.
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli
  3. Faapipii tuu i le PVC faagaau.
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli

Manatua, o le togi e tatau ona sususi-faamaoniga. Filifili na o i latou o loʻo i ai i le 65 ma IP 68 puipuiga. Afai o le mea faapipii. Afai o le mea faapipii tuusaʻo i totonu o le moli, ona mafai lea ona e filifilia se puipuiga laiti.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le ki ki le moli moli

  1. Muamua lava, e tatau ona e aveese le gaioiga mai le taavale.
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli
  2. Ma le isi, matou te teteʻi i le poloka ua faamauina ua faamauina, mo lenei, e tatau ona mafanafana i luga lenei mea, ma le tuʻuaʻiga, e manaʻomia le faʻatinoina.
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli
  3. Matou te faʻapipiʻiina lipine i le moli, e leai ni faigata iinei.
  4. Tapuni le moli uila, e le mafai ona faia iinei. Afai o le moli moli e le o hermetic - o le a oso vave mai le susu i totonu ma, e foliga mai, susunuina le moli.
  5. Faaofi le moli moli i le nofoaga.

Seti le mea faapipii i lenei ala e mafai ona i luga o le pito i luma ma moli i tua. O le taunuuga o maoae, e foliga matagofie se backlight. O le a avea manaia e iloa ai: le auala e faia le taualuga lipine aisa moli.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli

Imppuring i totonu o le eseese: vitio

Faapipii le ki i luga o le moli

  1. Ave le lipine.
  2. Tatou te fuafuaina se nofoaga tatou te tumau ai.
  3. Faapipii kelu.
  4. O loʻo matou faʻatali mo le 5 minute seʻia malupuipuia.

Mataupu i luga o le autu: totonu o le fale Amerika i le faatufugaga nouveau style i Amerika

MONI, o loʻo iai foʻi le le mautonu:

  • O le lipine foliga leaga i luga o le malamalama.
  • I le tau malulu, ua faʻaʻosaʻo ai.
  • Ua leaga le vai.

Vitio taitaiina kis moli

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi se lipine i le alatoto eletise

Fesoʻotaʻiga faʻaaoga se poloka

Fausiaina o le kipe mo moli moli i lenei auala e matua faigofie lava. Faʻafesoʻotaʻi i lenei tulaga tupu tuʻusaʻo mai le maa, e mafai ai ona e tutoatasi mai le eletise atoa o le taʻavale eletise. Galuega ma lea fesoʻotaʻiga e tutusa ma le oʻotia o le aso, o le faʻavae o le faʻagaioiga o le poloka e tutusa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli

Ile laʻasaga lea, e mafai ona e faʻaogaina le Pule i luga o le Oper Butpe Pepa, ina ia mafai ona tutoʻatasi le tele o taimi o le susulu, pe a fai o le lipine o le tele. I le faʻaaogaina o le Pule, e mafai ona e fausiaina se pito i tua o aso nei, o le a le mafai ona feiloaʻi i se isi mea. E ui i lea, e tatau ona e malamalama e totogi tupe faʻaalu e le pule, ma sili atu ma le tasi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina o le ki mo moli moli

Fesootai sootaga

Ina ia mafai ona ave se faʻapipiʻi, e tatau ona e faʻapipiʻi atoa le moli uila, aʻo le faʻalogo i le moli uila, aʻo le ipuea, o le tatalaina e tatau ona susulu mai ai i fafo. Afai o le a le susulu i le isi itu - o le a leai se malamalama i lena vaaiga.

Sootaga e aunoa ma se moli

O lea ua matou aveʻesea a tatou moli masani mo molimoʻe, ma nai lo le puʻeina o moli mo moli tetele.

E faʻafesoʻotaʻi e aoga le faʻaaogaina o se fesoʻotaʻiga, o le a faigofie ona faʻapipiʻi mea uma i le tasi. O le taʻavale o loʻo i ai o le lipine o se ato, ma le faʻavae o le a faʻaseʻe nai lo le tamoʻe lamepa.

E mafai foʻi ona e oso atu le uaea o le lipine i le pulufana, ae i lenei tulaga o le pulu lava ia lava, ma ua leaga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se lipine tapiʻo mai le 220 volt fesoʻotaʻiga.

Faitau atili