Faʻafefea ona fai se taʻamilosaga faʻataʻitaʻi ma ou lima lima?

Anonim

Na vaʻaia e Lakelar se fua lelei, talafeagai ma maʻuanuferal, ma le tele o galuega eseese ma ua faʻatino galuega uma. Afai e tatau ona e faia ni tusi tetele o galuega, e faigata tele ona galue ma le tusi lesona ata. I ia tulaga, ua avea ai se fesoasoani lelei e avea ai le laulau mo se lapotopoto. E mafai ona aoina tutoʻatasi o laupapa ma Plywood. O le mea na vaʻaia o le a tuʻuina o ia i le pito i lalo o le laulau i luga, ma le matata o le a faia i le pa. Na amata ona fealuaina le disk, o le disk e feoai, o le ato ato ua sapalai ma lona vaaia. Afai e te manaʻo, e mafai ona e aoina se laulau tele mo na o le lapotopoto; E leai se mea faigata i lenei galuega.

Faʻafefea ona fai se taʻamilosaga faʻataʻitaʻi ma ou lima lima?

E faigata tele le galue ai ma ni voluma tele o fafie ma se lapotopoto masani, o lea e sili atu le faʻapipiʻi i luga o le laulau.

Lisi o ata mo le lapotopoto vaaia

A o le i aoina se laulau lapotopoto i ou lava lima, e tatau ona e mafaufau loloto i lana mamanu. I lea taimi, ua faʻaititia lau galuega, muamua lava, i le avega e ave ai, o le a faʻaalia i le lumanaʻi. Faʻauluina le laulau mo se vaʻai ma ou lima, ia amanaia le pule o le iunite. O lea, mo alamanuia sili ona maualuga, ae ua fautuaina le faʻaaogaina o se faʻamalosi o le ua faʻaaogaina. I le tulaga o se fale na vaʻaia i totonu o le masini, e le manaʻomia se mamanu malosi. O le a lava lea e faʻaputuputu ai le laulau mo se vaʻai ma ou oe lima mai tusi ma Plywood.

Faʻafefea ona fai se taʻamilosaga faʻataʻitaʻi ma ou lima lima?

Laulau lapotopoto laulau.

A fuafua e fai se laulau mo se vaai i ou lava lima, e te manaʻomia, e pei ona matauina, ia amanaia le pule o le mea faigaluega. I totonu o le fale faigaluega o le tele o masani ona faʻaaogaina e oʻo atu i le 800 W. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le faʻailoa mai o le faʻasolosolo o taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le fausiaina o le fale o le ai ai mo le faʻamamaluina o mea sili atu sili atu nai lo seisi isi faʻavae. E le fautuaina oe e tagata atamamai e faatau atu sana mo se fale sili atu le malosi nai lo le 1200 W. I le tulaga o se 'aiga o le aiga, o lenei mea e leai se aoga.

O le maualuga o le mana o le lapotopoto vaʻaia ma le maualuga o le galuega na faia, o le sili le faʻaoasi, o le laulau e te fausiaina e malosi ma sili mautu. O le lapotopoto na lafo o le vasega faapolofesa o loʻo tuʻuina atu i le faʻavae mai le uamea oloa. O nisi nofoaga, o loʻo fetaui foʻi laulau i totonu o le fola, talu mai le gatete, o le o tagata fai faʻafoe e leiloa faʻaputu puʻupuʻu i le uati, ia e maua ai le lavea. O le fausiaina o lenei laulau e manaʻomia ai ni tomai e galulue ai ma ni meafaigaluega faʻapitoa, fatuina, ma isi mea e faʻatasi ai ma se fale e masani ona avanoa mo le leai o se mea.

Mataupu i luga o le autu: apalai le venetian plaster. Matai vasega. Ata. Ata

Sauniuniga mo le Laulau Fono

Faʻafefea ona fai se taʻamilosaga faʻataʻitaʻi ma ou lima lima?

Polokalame Fonotaga Lautele.

O le faigofie filifiliga o le laulau mo le lapotopoto o le mamanu lea o le mafiafia o plywood ma laupapa. Plywood i lenei mataupu o le a faʻaaogaina mo le gaosiga o laulau pito i luga. Tuusao le laulau pito i luga o le a tulaueleele. E tatau ona faʻapipiʻiina le mea faigaluega i lalo. Muamua i le tapuni, o le slot ua fausia, o le a siitia le lau vaai.

Valaʻau le laulau e lapoʻa, muamua uma, faʻatasi ai ma se taʻiala. E tatau ona e nofo lelei ma le mafanafana e galue. O le faʻatonuga e mafaufau ai i le averesi ma e masani ona vaʻavaʻaia. E mafai ona suia i latou i lou pule. O le maualuga o le laulau o le 1-1.1.15 M. O Lenten Filifili e uiga i le uiga o galuega i le lumanaʻi. Afai e tele na mafai ona e vaaia ni laupapa uumi, e tele lava ina atoa le laulau e faʻaalu. Faatasi ai ma le laulau umi, sili atu nai lo le 2 m o le ata o loʻo fautuaina e faʻaaoga ai se isi paga o le lagolago vae. A aunoa ma latou, o le laulau o le a faʻavasega malosi.

O le mafiafia o le plywood faʻaaoga mo le gaosiga o countertips e tatau ona mai le 5 cm. O tagata pele e talafeagai mo le faʻamoemoe e tasi, fiberglass. Mai le faʻaaogaina o le Matai Laʻau, e fautuaina le le lava le mafaufau o le sili malosi o le mea.

O le faavaa e polesi ma vale i le tele o vaega. O le a mautinoa ai le manaʻomia o le manaʻomia o le gaioiga o gaioiga. O le filifiliga sili lea o le faʻamalosia o le uʻamea pepa i luga o le galuega. Lenei o le a faʻateleina ai le faʻatuatuaina o le laualuga ma o le a faʻateleina ai le ola o le oloa atoa.

Mea ma Meafaigaluega mo Galuega

Lisi Mataupu.

O le laulau mo le taʻamilosaga na maitauina o loʻo manaʻomia ai se i ai o taiala, ona o le maualuga atu maualuga o le o le a faʻamaumau ai mea. O taiala o loʻo faʻapupula mai se tulimanu tulimanu. E masani ona faʻaaoga e le kolama e tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia i le laulau. O taiala e le fautuaina e tusia le tumau. O le a sili atu ona faigofie pe a mafai ona suia lo latou tulaga i le lumanai.

Saunia mea mo ia lava faʻapotopotoga:

  1. Plywood. A e manaʻo, e mafai ona e faʻaaogaina se isi mea mo le laulau pito i luga.
  2. O se ipu uamea.
  3. Bar 50x50 mm.
  4. Laupapa 50x100 mm.
  5. Clamps i le aofaiga o le 2 PCs.
  6. Uamea tulimanu mo le fausia o taiala.

Muamua aoina uma meafaigaluega talafeagai:

Faʻafefea ona fai se taʻamilosaga faʻataʻitaʻi ma ou lima lima?

Stanna lapotopoto masini.

  1. Hacksaw. Afai e mafai, e sili le faʻaaogaina o le eletise eletise nai lo le.
  2. Sikulukalaiva.
  3. Eletise eletise.
  4. Tusitala le Micming Cutter po o masini. A toesea, e mafai ona e faia e aunoa ma la latou tagata.
  5. Roulette ma pule mo fua.
  6. Faamauina

Tusitusiga i luga o le autu: Santa Claus ma Snow Madowen ma o latou lava lima

A maeʻa le tapenaga o meafaigaluega uma ma mea e mafai ona amata faʻaputuputu se laulau o le fale. O nisi Wizards faʻaaoga le tuai o 'ai ma umukuka laulau mo lenei. Ae e le tau aoga le talitonuina o le sili atu tulaga ese o na oloa. E sili le faia o oe mea uma lava oe, "mai le valu." O lea la e mafai ona faʻaputuputu se laulau toʻafilemu, e talafeagai atoatoa i ou manaʻoga ma talosaga.

Laasaga-i-laasaga lapotopoto laulau faatonuga

Faʻafefea ona fai se taʻamilosaga faʻataʻitaʻi ma ou lima lima?

Laulau o le lapotopoto masini mai le ipu uamea.

Muamua e tatau ona e faia se galuega. Ave se pepa Plywood ma maka le Master. O pito o le laupepa e tatau ona faʻapipiʻiina ma lua pito o le tapuni. Inu le fale faigaluega ma le hack po o le eletise eletise. Afai e te manaʻo, togafiti le maʻanu. O lenei e filifili, o lea e mafai ai ona e oso i lenei tulaga. I le tulaga o se laulau mo le lapotopoto faʻatau, faʻatuatuaina e sili atu le taua nai lo se foliga matagofie. Faʻatinoina le ata o loʻo faʻatautaia le faʻaaogaina o le oneone.

I le pito i lalo, saunia se slot mo le disk. Fuaina le tasi o le lapotopoto iloa. Ina ia mafai ona fetaui lelei, aveese le lau lau vaʻai mai le mea faigaluega ma naʻo le lapotopoto ai vaega o le vaʻai.

O le isi mea e tatau ona e faia se tusi lesona o Milling Mill Mill ma filifili le mea e uiga i le 8-10 mm. I le leai o ni vavaeina, faʻaaoga le kilone. O le iʻuga o le a tutusa foʻi, ae o le a tele le faʻamoemoe ma le taumafaiga.

Ina ua maeʻa le faapipiiina o le Fanua nofoaga, taumafai le ogaumu ma faia le manaʻomia fetuunaiga. Nofoa o slots mo le vaʻai tisiki ma faʻapipiʻi. Afai e tatau ona oso mai le disk ma alu ifo, e tatau ona faʻaoʻo le laulau i se auala i le Pendulum. I le tulaga lea, o le foliga o le slot e tatau ona i ai se ituaiga o slorad. O le pito i luga o lenei tulaga ese pyramid e tatau ona lafoina i lalo. Mo le gaosiga o le faʻavaʻa o le siitaga o le masini, e sili le faʻaaogaina o uʻamea tulimanu kuka kuka ma isi.

Fausia le faʻavaʻa ma le goto vae

Faʻafefea ona fai se taʻamilosaga faʻataʻitaʻi ma ou lima lima?

Tapela taiala le gaoia mo lapotopoto.

O le isi mea e tatau ona e faia le makaina i lalo o le transverse ma le sili atu auala. I le tulaga o lenei laulau, latou te faia le galuega malosi. Faia mai le itu sese. E fai le Broku. E manaʻomia le sauniaina o le 2 logtidal ivi. Lenten piki le laulau umi. Ua lava le aveeseina mai ia i le 8-10 cm i itu uma. Transivere Scuts e tatau ona 2. Ia iloa le latou umi, ave 8-10 cm mai le laulau lautele i itu uma.

Saunia ni faamoega mo le feoai o le tino. O loʻo faamautu ai nofoa i se auala e tusa ma le 8-10 cm na gaoioi mo pito o le faʻavaʻa. E taua le faia o le mauga sili ona lelei ma le tumau. O le muamua o le faʻauiga o le faʻapipiʻi i se mamao o le 4-5 cm mai le pito o le nofoaafi. O faʻataʻitaʻiga a le tagata lava ia o loʻo faʻaulu mai i se sitepu o le 20-22 cm. O faʻamatalaga e manaʻomia e viliina ai. O pulou o le le manatu faapito e tatau ona taliaina uma i mea o le laulau pito i luga.

Mataupu i luga o le autu: taʻaloga taʻaloga mo tamaiti i le atunuʻu

Cross Ribs e muamua faapipiiina. Ia mautinoa le sili atu o le talitonuina o le laulau, e manaʻomia le muaʻi tusi i luga o pito o nofoa ma kamuta. Liliu le mamanu o le alalaupapa ma faʻasaʻo le tagata lava ia. Tuu le laulau e pupuni ai seiloga ua mago, pe a uma le tutusa o le polokalame faʻapipiʻi i luga o le alavai. Faapipii le faʻavaʻa vaega ma faʻapipiʻi ni au tau i itu uma. Ina ua mavae lena, e mafai ona e aveese upu laupapa.

Mo le gaosia o vae, faʻaaoga pa. O le maualuga o nei elemene ua filifilia taʻitoʻatasi e tusa ma le tuputupu aʻe o le tagata faafoe. E sili atu le faigofie pe a tu le countertpop i le maualuga maualuga. Ae le i faʻatuina ni vae, fausia i latou mai le 1 itu ina ia alu le itu faʻafomaʻi i le tulimanu. O le iʻuga, o le faʻavae o le vae o le a iai se vaega tele nai lo le tumutumu.

Ina ia faapipiiina vae, o uʻamea tulimanu e sili ona faʻaaogaina. E tatau ona e faʻapipiʻiina i latou i se auala i se auala o le faʻavae o le faʻamalosiʻau o loʻo iai. Faafetai i lenei mea, o le a avea le moega ma mautu. O le Mauga o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai bolts ma fulufulu. Latou manaʻomia ona faʻapipiʻi ni pulou i fafo atu. Afai o loʻo e faʻapipiʻi ese, i le faʻagasologa o le galuega, e mafai ona e inu ai e uiga i ni mea faʻapipiʻi.

E le gata i lea, o vae ua fautuaina e toso le ata.

O le a faʻatupuina ai le mamanu. O Reiki e tatau ona faʻapipiʻiina i paga mai le itu o le laulau o le fale.

Ma le faʻaeteete le laualuga o le laulau o le laulau pito i luga ma ufiufi i le tele o faʻaputuga o va eseese. Nai lo, e mafai ona e faʻasaʻo ma le tele o le faʻaaogaina o le paʻu o se uʻamea uʻamea.

Ile iuga, o le faʻapipiʻiina o se lapotopoto i le nofoaga ua fuafuaina ua fuafuaina mo ia e faʻatino. Ma le isi, e mafai ona e faʻaogaina se faʻailoga i luga o le laulau i luga, lea o le a fesoasoani ai i se isi mea e oʻo i ai ma le gaosiga tatau o le mea ato.

Faʻatonutonu elemene e tatau ona aveʻesea se masini i fafo o le laulau. E masani lava ona latou faʻasaʻoina ni vae o le laulau. O le faʻatinoina o lenei tulaga o galuega e manaʻomia ni tomai eletise eletise. Latou toʻesea, e fautuaina le faʻafesoʻotaʻi atu o le tagata poto masani.

O le mea lea, e leai se mea na faʻalavelave i se tutoʻatasi o le lautele o le laulau mo tagata taʻasegaina. Lapoa tele ma tinoitupe tau e le manaʻomia. O le a tele oe i luga o mea nai lo le mea na faʻaumaina, ma o le lelei o le oloa e le sili atu le leaga nai lo le faʻatonuga. Malo!

Faitau atili