Totonu o le potu i totonu o le fale mautotogi i le 20 sq. M: Tuufaatasia le potumoe ma umukuka

Anonim

Manaʻoga o tagata e faʻavasega se fale mautotogi e tusa o le tutusa. E manaʻo uma tagata e iai se potumoe faʻatasi, o se nofoaga e ave ai malo - o le potu tele, ma se avanoa mo le tagata lava ia e leai se tasi e oso ai e aunoa ma se faʻatagaina. E le o tagata uma na laki ma vaega o le fale mautotogi o le fale mautotogi, o le a fesoasoani lava e fofo ai le faʻafitauli o loʻo faia ai le suʻega. O totonu o le potu tele i le fale mautotogi o le 20 sq m, e aoga e tuʻufaʻatasia ma le umukuka poʻo le potumoe.

Mafaufau i manaoga

I le potu o le 20 sikuea mita. m. O le tasi potu o loʻo faʻaaogaina o se hall i le taimi o le ala o lē e ona ma le potumoe. O le mea lea, e tatau ona e filifilia meafale mo le totonu, ina ia mafai e le au malo ona taumateina se mea. I le faʻamautu o totonu o le potu, e matua vave lava le tuʻua o le tino masani ma se laupapa laupapa ma le fugalaau o le tautotogo. Ae e le manaʻomia le sui o lana sofa ", aua a uma se taimi ou te moe ai i tulaga le masani ai o le a aʻafia ai. O le Stired e tatau ona i ai lava, o le le malamalama. O mea faapena e taliina e le poto ma sofa.

Ata i luga o le puipui

Faatasia le potumoe

Pusa mo Linn o se sili ona lelei o le teuina o moega i le ao ma le teuteu teuteu i le po. E manaʻomia ni masini teuteu mo le faʻaaliga o le Ottoman ma faia se nuʻu lelei. E le mafai ona lautele le lautele o le moega o le moega, e le mafai ona faʻamalieina le Ottoo. I lea tulaga, sa fai lelei lava le paga a le paga o auivi.

Uliuli Uliuli

O se tali faʻapitoa e mafai ona faʻatagaina ai le tasi pe lua tagata o loʻo nonofo i le fale mautotogi. O le i ai i le aiga o tamaiti o le manatu lea o le atoatoa o le lava o moega i totonu o le tino fuafuaina. Afai e te mafaufau i ai, ona 20 sikuea mita. m. E le o se tamai potu, ma e le mafai ona faʻailoaina le nofoaga moe i totonu, faʻamau mai mata mataga.

I le foʻi mai o manatu masani e uiga i le faʻavaeina o le kapeneta ma faʻaputuputu le potu, ma se tusi poʻo se tusi poʻo le ogatotonu o le potu malolo. E faigofie ona latou tuu se moega lua mo tamaiti i le isi itu, ma i le isi itu, tuu se laulau komepiuta o le a tautua o se fale faigaluega fale faigaluega. O le tele o fata i luga aʻe o le mata o le mataituina, o le sili atu le talafeagai o le a faʻaaluina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fatuina se faʻavae o aso nei o le 2-potu fale mautotogi?

O pupuni ae le o faitotoa

Tuʻu atu le tele o le fale tele i lalo o le potu malolo, e mafai ai ona i ai i le faia e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o se isi vaega ma faitotoa. Nonoa latalata i le pito i tua o le kapoti cornice cornice ma pupuni o le a faia ai le tausiga o le faamalama. Naʻo se tagata mamanuina e faʻatautaia ai le faʻapipiʻiina o moli i aso uma moli. I mea uma, o se vaega o le malamalama mai le faamalama, oso aʻe i luga o le malae o le potu, ua toe fuafuaina mo le mauaina o tagata malo, o le a paʻu'ū i le faigata tele. O sea tali na faʻamalosia pe a vaevaeina potu malolo ma potu i le 20 SQ.m., na o le tasi le faʻamalama. Ae ma se tali faapena i totonu o se tasi potu lautele, o se potu mo le moe ma le lima masani, ma le lua o le potu malolo.

Sofa ma laulau

Fale mautotogi ma se potu e tasi le 20 sikuea mita. m., o loʻo i ai i le poloka fale, e sili atu lona vaega nai lo le 2-potu-potu khrushchevka. Afai e i ai se ogalaau faʻatasi ma se potu, 3 m eseʻesega e mafai ona faʻatumuina i, aveese le faitotoʻa o le faapaologa ma faʻaalu le gatete

Potumoe filifilia e le kapeneta meafale

O totonu o loʻo i totonu o se tamaʻi fale mautotogi e tatau ona faʻavae i luga o le faʻavae o faʻamatalaga o le faʻaaoga i aʻu taʻitasi, lua faʻalagia ma agaifanua. Fausiaina o le 20 sikuea mita i luga o se eria. m. O le potu malolo o le potu malolo, o le a tatau ona fua mai le avanoa. O lenei mafai ona faia i le fesoasoani a se pa pepelo, sosoo ai ma atigipusa ma tautau mo lavalava. O le pupula o le pa, o le tele o le potu o le a aliali mai.

Ata i luga o le puipui

O le faʻailoaina o le potumoe, siitia le fola i luga o le 2 maualalo sitepu, ma faia se kopi saʻo o le faʻataʻoto i le faʻataʻotoina, o le pito i luga ma le pito i luga o le koluma o le a liliu ese ai. Curved Matte Corgic Mountgoc o le a fausia ai le malamalama o le koluma lava ia. Na o le pa e le tatau ona fausia tutuli - mai le fola i le taualuga. O le va i le va o le taualuga ma le pito o le vaega o le a faia le potu i luga o le taimi. O le faʻavalevalea o vaega i luga o le 'eseʻesega o le a tosina ai le taualuga i le fola.

White Sofa

O le paʻepaʻe paʻepaʻe lanu e matua malulu lava. Ia manuia lona fofoga o le a fesoasoani i le filifilia lelei, tuʻufaʻatasia i totonu o le totonugalemu, moli. E tele fofo i lenei galuega:

  • O le faʻapipiʻiina o fata ma le samasama pupula, latalata i le moli vevela e le i le pito i luga o le ao, ae i le vavale tele.
  • Faapipiiina i le lamepa lamepa, o moli o lo o tumu i kesi. O le paʻepaʻe paʻepaʻe, o le mea e le fetaui, e sili le faʻaaogaina o le mafanafana ma sili atu mauoa leo.
  • Faia o se pito paʻepaʻe pito i luga o le pito i luma o le potu o le potumoe, e leai se tasi o le a solia le vaega i luga, fai se tioata vaega.
  • O moli e oʻo mai o moli o moli o loʻo i tua o le a faʻaalia ai le malamalama. O lona paolo o le a faʻalagolago i luga o leo o le mamanu filifilia.
  • E mafai ona e setiina le malosi kesi kesi i tua o le paʻepaʻe ma le paʻepaʻe ma pulea le lanu o le moliina mai le mamao.

Mataupu i luga o le autu: Top 7 oloa mai Leaa Merlin mo potu malolo i luga o le 2000 Rubles

O le ata o puipui o le potu o le potu o le maua o le mafanafana o ata.

Potu lanumoana potu

Filifiliga o pepa puipui

Afai e te manaʻo e fai le potu lulu i soʻo se tau i fafo atu o le faʻamalama, e sili le faʻaaogaina o le lanu samasama samasama. O le potu malolo e foliga mai e sili atu le lautele pe a filifilia ni pa lanu moana. O puppapes afifiina e sili atu ona talafeagai mo le potumoe, e sili ona fiafia i ai le faʻaaogaina o se ata sili atu mo le potu. Ia amanaia se tamai avanoa e le sili atu nai lo le 20 sikuea mita. M

Tuʻufaʻatasia se umukuka ma se potu malolo

O le miti a le toʻatele o tagata o fale mautotogi o se siʻitia o le umukuka. Potu ma le potu e le potu ma le 20 sikuea mita. m., o loʻo tu mai i le puipui mai le umukuka, o se fofo sili o 2 faʻafitauli:

  • O le miti o le faʻalauteleina o le umukuka avanoa e mafai ona ausia ona o le gaoioi o le 'auala o le' ai laulau i luga o le kuka;
  • I le tulaga o le faʻamalosia o tagata asiasi, o le potu o le fale o le potu tele ona o le umukuka avanoa.

Samasama samasama

E moni, e manaʻomia le toe faʻaaogaina o le fale mautotogi, ae le naʻo le suia o le mamanu. Mai le fofo e tuʻufaʻatasia ai le umukuka ma le potu malolo, seʻia o le suʻega o le fuafuaga e mafai ona sao atu mo ni masina. Ole taimi lea ole a faʻaaluina i luga o le ata o pepa talafeagai i luga o le talafeagai o suiga i totonu o le fale mautotogi. O le taʻaloga e aoga o le moligaʻo, auā ua avea le ola mai lenei ai i lona lava fale maupuʻia.

Fuafuaina o Fuafuaga

O le vaega autu, o le sili sili ona faigata - o le faʻamamaina o puipui ma le aveeseina o piliki poʻo le pito i lalo o le umukuka mai le potu malolo. Le isi, e manaʻomia le iloa o le a le ituaiga feʻau i le va o nofoaga e tatau ona iai. Avanoa e fai ai le sili aulelei, ma o le potu o le 20 sikuea mita. M e sili atu le aoga i le tele o auala.

Brown tu

Nai lo le puipui muamua, e mafai ona e tuu le pito o le pusa pa. O ia fuafuaga na faʻatagaina ai le Hostess tusi i le umukuka, e faigofie ona fesoʻotaʻi ma se tagata i le potu malolo e aunoa ma le aʻafia o le umukuka. E faigofie foi i talavou tina, ona momoli le pepe e taalo ai i le potu malolo, matamata ia te ia, e aunoa ma se tootoo ese mai le fale. Le pepe, a le vaai atu ia Tina, o lea e te alu e saili ia, ma i le umukuka e tele mea manaia, ae leaga tele e tatau ona ou faalavelave i taimi uma.

Mataupu i luga o le autu: Lauga sitaili i totonu o le potu malolo: O le faaiuga o onapo nei (35 ata)

O le vavaeʻese vaega i le va o le umukuka ma le potu malolo i le fale mautotogi e mafai ona faʻaalia faitotoʻa faitotoʻa. O lenei filifiliga e tuua le potu ma le potu malolo o 20 sikuea mita. m., o le umukuka ma se avanoa tapunia e le manumalo foi i se mea. Peitaʻi, pe a mauaina ni malo, ua lava naʻo le faʻaleleia o le vaega o loʻo i totonu o potu taʻitasi o loʻo sapasapaia le avanoa o le potu e latalata i lona eleelea o lona eleelea.

Nofoaga

E faigata tele ona talitonu, ae o le i ai o le fale mautotogi i nofoaga e lava mo tagata uma ma e leai se mea e toe fausia ai o le mea moni. Ua lava le filifilia o le mamanu talafeagai ina ia lelei tagata uma.

O potu faatafafao ma se vaega o le 20 sikuea mita. m. - Atoatoa talafeagai mo le potu malolo, ae le mo le potumoe. O taimi paganoa i le fale mautotogi e tatau ona faia lelei. A o le aʻiaʻi o le sitaili sitaili o le teuteuina o le potu, e alagatatau ona mafaufau ai i totonu, fesuiai uiga i togitogiga i le taualuga ma puipui o meafale. O le mamanu totonu o le faʻaopopoina o le faʻaopopoina o vaega autu, teuteu, fafie, lamepa, Statitte.

Umukuka-ola potu

O le ata o le potumoe, umukuka, o le potu malolo e iloga i le faʻaogaina o aitema mo le teuteuina. Teuteuga laupapa laupapa e sili ona talafeagai mo le umukuka, vali laupapa. Faʻavasegaina o le okeni o le mamanu o le potu moe ma le faʻauiga o aluga. O ata faʻafanua o laupepa, lamepa, o samani e tatau ona faʻatumauina faʻatasi i latou. O la latou galuega e aoina mai le mamanu o mautotogi faʻatasi, ma ae le faʻateʻa.

O le potu malolo o le potu e sili ona fai i le le mautonu TONES. I totonu o le fale o le aiga, e sili le tuʻu i luga le aiga i luga o meaaʻe masofusiga i tua atu o leo le tumau - begue, lanu enaena. Afai e te manaʻo, toe maua se totonu o le potu malolo, lava lelei lava se kapeta lanu ma togi i luga o le vai mafanafana.

O le mamanu o soʻo se potu i le fale mautotogi e manaʻomia se lanu faʻamalama mamanuina. E mafai ona e faʻaogaina ni tauaso, na ufiufi ie puipui mo le umukuka, na pupuni ma mafiafia ie puipui e talafeagai mo le potumoe. I totonu o le potu, e sili atu le filifilia o le faʻamalama fuafuaga ina ia faamamafa ai le sitaili. I le potu tele, e sili le fiafia i ai ie pupuni, talafeagai i luga o lipine malosi teuteu. O lea o le mamanu o le faamalama o le a luluina ma mausali i le taimi e tasi. Mo le potumoe, o lenei tali e mafai foi ona faʻaaogaina, ae mo se tamai umukuka ua mautinoa e le talafeagai.

10 sili ona lelei le mamanu (3 vitio)

Le iʻuga o le tuʻufaʻatasia o potu moe ma umukuka (45 ata)

Ata i luga o le puipui

Ata i luga o le puipui

Faʻatasi ai ma le potu o le fale, umukuka ma potumoe i le fale mautotogi o le 20 sikuea mita. m.

Faʻatasi ai ma le potu o le fale, umukuka ma potumoe i le fale mautotogi o le 20 sikuea mita. m.

Faʻatasi ai ma le potu o le fale, umukuka ma potumoe i le fale mautotogi o le 20 sikuea mita. m.

Faʻatasi ai ma le potu o le fale, umukuka ma potumoe i le fale mautotogi o le 20 sikuea mita. m.

Potu lanumoana potu

Faʻatasi ai ma le potu o le fale, umukuka ma potumoe i le fale mautotogi o le 20 sikuea mita. m.

Uliuli Uliuli

Samasama samasama

White Sofa

Brown tu

Faʻatasi ai ma le potu o le fale, umukuka ma potumoe i le fale mautotogi o le 20 sikuea mita. m.

Faʻatasi ai ma le potu o le fale, umukuka ma potumoe i le fale mautotogi o le 20 sikuea mita. m.

Faʻatasi ai ma le potu o le fale, umukuka ma potumoe i le fale mautotogi o le 20 sikuea mita. m.

Faʻatasi ai ma le potu o le fale, umukuka ma potumoe i le fale mautotogi o le 20 sikuea mita. m.

Faʻatasi ai ma le potu o le fale, umukuka ma potumoe i le fale mautotogi o le 20 sikuea mita. m.

Faʻatasi ai ma le potu o le fale, umukuka ma potumoe i le fale mautotogi o le 20 sikuea mita. m.

Sofa ma laulau

Umukuka-ola potu

Faitau atili