Faʻafefea ona suʻe le tamai mamoe: foliga, faʻafefea ona faʻapipiʻi lau ata

Anonim

Laʻu Lamreken o se vaega faʻapitoa o pupuni e nana ai tusilima ma oAves, e le mafai ona sili atu le manaia o le tino. O le tamai mamoe, faʻatagaina le faletaavale e tuʻuina atu ai foliga o le atoatoa atoatoa, matagofie. Susu le tamai mamoe e le faigata pei o foliga, masani ona fausia i luga o se fasi fasi fasi kine. O le asō, eseese ituaiga o tamai tamai palani, na latou eseese uma i le foliga o loʻo faʻaaoga mo le taotoga o le tisu o le tiʻetiʻe. E tele taimi o loʻo faʻaogaina ai Swag, ae o loʻo iai foʻi tuʻufaʻatasia mamoe Sinerequns o loʻo tuʻufaʻatasia foliga o le 2-3 mamanu.

Faʻafefea ona suʻe le tamai mamoe: foliga, faʻafefea ona faʻapipiʻi lau ata

O le filifiliga o paolo faalagolago i le aotelega o le totonu o le totonu ma galuega seti.

O le a le vaega o le suisui?

O le tamai mamoe o le suisui mai le faigofie auiliiliga. Lenei faʻatagaina oe e faʻatino galuega lavelave i luga o le taimi, faʻatupu ou lava lima le sili ona matagofie o loʻo i ai o le fale. E masani ona faʻaaogaina le keke keke, suʻi o le tamai mamoe o lenei ituaiga e mafai ona i ai mai se ata talafeagai o le tisu. E fausia i totonu o le fomu i luga o le fasi pa ma se ufiufi ufiufi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le vaʻai i le tamai mamoe ma lona faʻailoga:

Faʻafefea ona suʻe le tamai mamoe: foliga, faʻafefea ona faʻapipiʻi lau ata

Le polokalame o le loloto o le vao mago.

  1. O le laina faatapulaiga o loʻo faia i le faopamu o le ie, pe a maeʻa le afa o le lautele mo le peroxide ua tolopoina i ai - o le 42 cm.
  2. O le mamao e fuaina mai i le faʻaʻoleʻole mamao mo le muamua laʻau minus 5 cm: 17-5 = 12 cm.
  3. O le 'afa o le pito i luga o le ARC ua maitauina mo aiaiga mai le taualuga, pe a maeʻa le RAMA, e fuaina i le koma o le laʻasaga o le pamgerequin.
  4. Mai le pito i luga o le pito e te manaʻomia e faʻailo ai le loloto mo le peroxide. Mafaufau i le le lelei 2, o le numera o: 44 * 2 = 88 cm.
  5. Mai le pito i lalo o le lauʻeleʻele o le NIZA, o le laina faatapulaaina ua tusia i le tui. Mai le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga, o le lamolemole arc o loʻo faia, o le umi o le 82 cm (72 + 10 = 82)

Mataupu i luga o le autu: o loʻo tautau i fafo: aofia ai fata) mo lavalava, suti, ofutino, ofuvae

Faafefea le ata tipi?

A uma ona sauni le mamanu, e mafai ona e amata faailoaina. E manaʻomia le faia i luga o le laualuga luga, o le masani masani lautele lautele e atoatoa. O le sili atu o le tele o mea e tatau ona aveʻesea, ae o pine, nila, faʻalu valivali, faʻapea foʻi ona tatou vaʻai i ai pe a manaʻomia. I le taimi o le tipiina, e le tatau ona galo ia i matou uma faʻailoga i le auala o le mamanu ua faia e suʻe le lafoina mo sui tauva. E manaʻomia le faʻaopopoina o le faʻaopopoina o le 5 cm i luga o le itu, o lenei laina ua tusia e se laina togitogi ina ia le mautonu le suisui.

A sauni le mamanu, e mafai ona e faia le sui o le togalaʻau ma le pauna o ia lava. Muamua e tatau ona e faʻagaioia uma itu uma ina ia talafeagai ai pito o le faʻapitoa ma filo i le taimi o faʻagaioiga. O le fasi fasi pa e ufitia atoa i le ie, e sili lava le malosi, e le tatau ona vaʻaia le faʻavae. Ina ua maeʻa, o le pa le tumau e pipii i se tulaga talafeagai (mo se faʻataʻitaʻiga, i tua o 2 nofoa 2, ina ua maeʻa le tisu.

Faʻafefea ona suʻe le tamai mamoe: foliga, faʻafefea ona faʻapipiʻi lau ata

Faasalaina pupuni i le EAves.

O le muamua o le pito i luga o le tapoleni ua muamua faʻapipiʻi, fausia le pito i luga o le Provisalas, o le ie e tumau ma se nila. A maeʻa Proaisis, e mafai ona e amata faʻapipiʻi le laʻau muamua i le itu tauagavale, e faʻapipiʻi i se masani masani fetu. Ina ua maeʻa, o isi fofoga uma o loʻo fausiaina i totonu o le aofaʻiga o loʻo manaʻomia le aofaʻi, tuu le loloto o aiaiga i le 44 cm. Uma le ie puipui i luga o le laina mafolafola.

O pine e fufulu, o le ie e sosolo i luga o le laualuga luga. O le iʻuga, e aliali mai i fafo o le taʻamilosaga ma pito i ai nifo. O le pito i lalo ma le pito i luga o le ie e mafai ona togafitia ma le le mautonu le tao o le mea lea na maua ai e tamai tamai foliga. O le ie o le a alu i le atoʻele o le fale, sui i luga o le tagata typedriter. Ina ua maeʻa lena mea, e manaʻomia le malupuipuia o mamoe laʻei, i luga o le fasi ipu, o masina o le fufuluina i le mauga e le mafai ona vaʻaia. O le ie e mafai ona faʻapipiʻi i se nila ma filo, o lona uiga, o pito e nofoaga. O nei keke tutusa mo le tasi pupuni e mafai ona faia se tasi, faʻaaoga se ituaiga o "scarf", lea i le taimi o le fauina o le auala o loʻo alu i le umi o tautau i le umi o tautau. O lenei foi lona tulaga tatou te manaʻomia ai ona tauʻaga i le auala o le a fausia ai gelds. A leai, o fetuu i le toetoe lava a leai se mea e eseese.

Mau i luga o le autu: Hydrangrea - vaomatua ituaiga, tulaueleele ma tausiga. Ata o le Hydrangea

O se faʻataʻitaʻiga o se lua-lanu swag.

Faʻafefea ona suʻe le tamai mamoe: foliga, faʻafefea ona faʻapipiʻi lau ata

Mamanu mamanu Lambrequiin.

Saʻo le togiina o tamai pamrequins i le tulaga o le faʻaluaina o le taʻaloga o le taʻaloga e faigofie lava. E manaʻomia le faʻaogaina o le ata na uma ona manatu i luga. E manaʻomia le ave o se laupepa tele o pepa fufusi, faʻapipiʻi i totonu o le afa e maua ai le ½ o le sikuea. A maeʻa, ua faʻaoʻo le mamanu i se laupepa e aumai ai le faʻapipiʻi, tipi ese. O le iʻuga, e aliali mai i luga o le faʻatusa atoa o le lumanaʻi na alu atu. Talu ai ona manaʻomia le lanu lanu e lua, ona tatau lea ona vaevaeina lenei mamanu i ni 2 vaega. E i ai le laina i le ituaiga o se arc i le maualuga manaʻomia, e masani ½ o le maualuga uma. O le manaia o le togi o loʻo faia i luga o lenei laina, e tupu ai le 2 mamanuina mo le tisu o lanu eseese.

O lea e tatau ai ona saunia mea faapena ma mea faigaluega:

  1. Fabric 2 lanu ma le ufiufi. E sili le filifilia o le eseese o lanu ina ia foliga matagofie ma pupula le swag. A leai, o le a laitiiti, o le manatu atoa o le a matua faaleaogaina. Mo le ato, e mafai ona ave le ie o le isi lanu, ae ia tatau ona manatuaina o latou foliga e tatau ona tutusa.
  2. O filo i leo, nisles, pa pia i luga o pine, seleulu, cm ma uamea le laina uumi.
  3. Maua ma le o le a o le belique beyk mo le faaumaina.

O le sunyby gaioiga e leai se ese mai le muamua lomiga, na o le taimi nei ua uma ona fai se ata mo le 2 vaega o le tisu. Ina ua potopoto uma laʻau tetele, e faʻaputu le sili atu o le paʻu, ua uma ona faʻamama le avega.

A faʻaleleia, e fautuaina le fuafuaina o le lanu i se auala e oʻo mai ai ma se lanu uliuli pogisa ma le vice.

O le king bar o le saviliina ma le tisu o loʻo faʻaaoga mo le pito i luga.

Faʻafefea ona tuʻu ese mai le ata?

Mo Cambaly, Gladen E masani ona faaaogaina, e avatu i ai le tino fuaina i le malu, aulelei. Peitai o nei faʻaletinoga e mafai ona eseese uma, ae manaʻomia le tuʻu saʻo i ai, ae le gata i le aofaʻi, ae faʻapea foi ma le loloto o latou tautua.

Tusitusiga i luga o le autu: o le mamao i le va o paipa o se fola mafanafana: fesoasoani mo le faauiga

Lenei aso e faʻaaoga ai 3 ituaiga o ia vaʻaiga:

Faʻafefea ona suʻe le tamai mamoe: foliga, faʻafefea ona faʻapipiʻi lau ata

O le tamai pamrequiin polokalame "faalua logo".

  1. Tasi-ala, lea e naʻo le tasi le itu.
  2. Coupu, lea na faia agai i le tasi ma le isi.
  3. Lalo, o le a aofia ai le itu o le ituaiga muamua - counter. I le maeʻa ai o le faʻavae, latou te foliga tutusa e laʻititi laiti. E manaʻomia le faʻailoaina lelei o le numera o ia pepa puipui, pei ona leʻo iai foʻi, ae e laʻititi lava ile tau ole matagofie o le a le aumaia.

Mo sili atu le matagofie mamanu, o le Poroter e faʻaaogaina le tamaʻi mamoe. O lenei mamanu e faia i le malulu pe sili atu le malosi, lea e le naʻo le faʻapipiʻiina o le malosi ma faapipiiina o pupuni, ae e maua ai foʻi le pupuni ma foliga mataina.

Mo le suisui, e mafai ona e faʻaaogaina ituaiga eseese o tamai paunaki, o le maualuga o lavelave o loʻo faʻalagolago i ai le ituaiga na filifilia.

Faitau atili