Faʻafefea ona faʻatosinaina cornice i luga o le plasterboard: Fautuaga

Anonim

Pupuni ma pupuni e masani ona tautau i luga o saito. Ole tele o taimi, o lenei faiga e faigofie tele. E le gata i lea, afai tatou te talanoa e uiga i le laupapa laupapa po o sima. Peitaʻi, e toʻatele tagata e fiafia e tuʻu ese pa i o latou mau ma le fesoasoani a se tele o ituaiga eseese. Liliua kanene ma le Cornice i luga o Premanboard, mo se faʻataʻitaʻiga, e faigata tele, aua o mea nei e ese mai isi mea uma e le lava le malosi.

Carnis Celeper Cripaki ma Niche.

E toʻatele tagata e manatu faʻapefea ona faʻatosinaina cornice i luga o le laupepa. O le mea moni, i taimi talu ai nei, o loʻo aofia ai pusa faapitoa, lea na ou faia tautau ia Eaves ia Crywall e aunoa ma ni faʻafitauli. I le taimi lava e tasi e le afaina poʻo le a tonu le faʻapipiʻi i le ata. E mafai ona avea o se mea e tupu pe uafu. I soo se tulaga, e aoga le talanoa i nisi auiliiliga pe faʻafefea ona tautau le ofaga tagata. O nei faʻamatalaga o le a aoga i tagata taʻitasi.

Manaomia Meafaigaluega

Muamua, e manaʻomia le tausi lelei o le fale mea faigaluega ma mea e tatau ona faʻatagaina e aunoa ma ni faʻafitauli faapitoa e aunoa ma ni faigata faʻapitoa. Ma, o le a avea mo galuega:
  • sikulukalaiva;
  • rofautte;
  • maualuga;
  • Puipui pe faʻapipiʻi faʻapitoa.

O le mea moni, o nei mea ma mea faigaluega o le a lava e tautau ai le cornice i luga o plasterboard.

Faapipiiina faatonuga

Faʻafefea ona faʻatosinaina cornice i luga o le plasterboard: Fautuaga

Faapipiiina polokalame i Niche.

A uma mea faigaluega uma ma mea e filifilia, e mafai ona e agaʻi saʻo i le faiga. E amata i, e aoga le taʻutinoga o le nofoaga o le a tuʻuina atu ai le ofaga. I mea uma lava, e le gata i se pa, ae faapea foi le tauao, faapea foi ma le mafai ona faʻapipiʻi i le va o puipui e lua. Afai tatou te talanoa e uiga i mrywall, e mafai ona i ai i soo se mea.

Mataupu i luga o le autu: Lisi fale pele mo le tuuina atu

Le isi, e aoga le siakiina pe o le a le o le eaves o le a faalavelave i le tatalaina o faamalama o faamalama. Afai e faia, e aoga le filifilia o se isi nofoaga mo le nanaina. E masani lava ona taua i le tulafono e taua ai o le cornice e sili ona tuu i luga 15x luga o le faamalama. I lea tulaga, e le tatau ona i ai ni faʻafitauli.

E taua tele le fuaina o le mamao i le va o le faʻamalama ma le faʻapipiʻi nofoaga. O mea uma e tatau ona fuafuaina i se auala e le pipii ai pupuni ma pupuni e le pipii i le faamalama po o le maa.

O le polokalame o le faʻaaogaina o taula mo faʻatauga o mea i luga o le laupapa.

O lea la ua mafai nei ona e simisi sao i le auala o le faʻamalamalamaina o o ofa i puipui o plasterboard. E tele naua mea o mea mo lenei mea ma e manaʻomia e faʻatuina ai, aua ua avea ma sili ona lauiloa i aso uma.

E le faigata tele le cornice cornices.

Ua filifilia le maualuga. O lea ua tumau pea i le fesoasoani a se tulaga ma sina vaega o mea faigaluega e iloa ai le tulaga tonu o le mamanu. E le gata i lea, i luga o lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo iai se laina faalava. Sosoona, i luga o le puipui e manaʻomia le maitauina o manatu o le a tuʻu faʻatasia. E tatau ona iai i le itu tutusa i itu uma e lua o le faamalama.

Ua maeʻa lena, e mafai ona latou faʻavasegaina i luga o le nofoaga o le pala. E taua tele a latou tausia malosi. E tatau foʻi ona latou i luga o le tulaga tutusa e faʻatatau i le faʻamalama. Afai e le o matau nei aoga, o lona malosi, o lona uiga o le EAvens e oʻo i le aso e faʻaalu ai le taimi, ma o le a afaina ai le tino o le tino.

O nisi foliga

O le taualuga e masani ona masani ai foi ona teuteuina i le laupepa. Lenei foi, e mafai foi ona faʻasaʻoina ai se arani e aunoa ma ni faʻafitauli. E faʻaaoga ai lea lava taga ma faʻapipiʻi meafaigaluega.

Mo le taina o le taualuga, e manaʻomia foʻi le muamua filifilia i luga o le ata o puipui. Mo lenei, o mea fuafua e faʻaaogaina. E mafai ona e faʻaogaina le maualuga ma le lipine fua.

Tusitusiga i luga o le autu: o puipui puipui ma tusitusiga ma mataitusi i totonu

O loʻo iai ni nofoaga faʻapipiʻi e tatau ona iai i le mamao e faʻatatau i le faʻamalama. O lo o faamegia e le 15 cm mai ai. O nisi taimi o le maketiina filifiliga i luga o le taualuga e sili atu nai lo le mauga i luga o le puipui. O le uiga lea o na fale e i ai tumutumu o tumutumu, i le mamao mai le taualuga i le faamalama ua misi.

O puipui e faʻapipiʻi i le mamao i le itu i luga o le faʻamalama. E tatau ona mataʻituina latou mai i se mamao tutusa.

Nofoaga mopu.

O nisi taimi e tatau ona e faʻapipiʻiina o o apeve i le va o puipui e lua. O lenei filifiliga e masani lava ona faʻaaogaina. E sili lea ona uiga faʻapitoa o fale lea ua faʻaitiitia ai le mamao o le pa. Lenei, o se isi faʻapipiʻi e le mafai ona i ai. I lea tulaga, o le faapipiiina metotia e aoga le fuaina o le mamao muamua mai le tulimanu o le puipui, ona mai le taualuga i le faamalama.

A maeʻa ona gaosia uma fua, e mafai ona e lafoina puipui i Papatusi. E faigofie lava. E fuafua lava ile moli moli, lea e faʻaoga mo nei faʻamoemoe.

I tua o laulau faʻapipiʻi, e mafai ona e amata le faʻapipiʻiina o le arasi i le va o pupuni. O lea ua mafai ona e faʻamalieina le matagofie na oʻo i le iʻuga.

O nisi taimi e faʻapipiʻi ai le ofa i le laupepa o loʻo faʻapipiʻi i puipui, ae ala i isi itu faʻapitoa.

O nei olo e le masani ona o mai ai i totonu o le tusi, ina ia sili atu lo latou filifili i ai i ni faʻalapotopotoga faʻapitoa i luma atu. O sea auala faʻavave e faʻaaogaina naʻo tulaga sili ona ogaoga.

Tele taimi, o le ofi ma le fesoasoani a tulimanu ua faʻaaogaina pe a faʻapipiʻiina se tele elemene. I lea tulaga, e le mafai ona tuʻu i luga pa puipui i ni avega, aua o loʻo matou talanoa e uiga i Drywall. E le gata i lea, pe a faʻapipiʻi i tulimanu, o le avega ua tufatufaina i luga o le pito i luga o le digwall tutusa. I lea tulaga, o le ono mafai ona faʻaititia o le tulimanu e na o le paʻu'ū.

Fautuaga aoga

Faʻafefea ona faʻatosinaina cornice i luga o le plasterboard: Fautuaga

Fesootai fetuunaiga mo feteʻenaʻiga o le paluga.

Tusitusiga i luga o le autu: fetuʻutuʻutuʻuga laminate: paʻu ma malu, glue vinyl, o le a le foloa, faʻamafanafanaga o le tino

Faʻamau le Cornice ma le fesoasoani a tulimanu o loʻo faigofie lava. Muamua e tatau ona e filifili i le nofoaga o le faʻapipiʻiina. Lenei o le a mafai ona e mafaufau i le lua o le sapalaiina o filifiliga - faʻapipiʻi i luga o le puipui o loʻo i ai le faʻamalama, ma le faʻapipiʻi i le va o puipui e lua. E lava mea eseese e masani lava.

A maeʻa ona faʻamatalaina le nofoaga, e mafai ona e agaʻi i fua. A uma lena mea, e aoga ma faapipiiina tulimanu. E faʻapipiʻiina i latou i le mamao mamao mai le faʻamalama. E taua tele lo latou sailia i le maualuga. A maeʻa, e mafai ona toe faʻatupee ma faʻapipiʻi saʻo le faʻaaogaina o fesoasoani ia latou.

I le maeʻa ai o le fesili ma le faʻapipiʻiina o le EAves i luga o le laupepa laupepa ua foia, e mafai ona e amataina le teuteuga o ie puipui.

Afai o se laina faʻataʻamilomilo na faʻapipiʻiina, ona mafai lea ona e tuua se tasi mama fua i le va o le pito o le toʻotoʻo ma le puipui. I totonu o lenei tulaga, o le a faigofie faigofie ai ona tufatufa atu le siata.

O lea, o lea e ono mafai ai ona taʻu le mea moni o le faʻapipiʻiina o le mamanu o le ata i luga o le laupepa ua maeʻa. I totonu o lenei faiga e leai se mea e seasea lava. E manaʻomia le mulimuli i faʻatonuga na tuuina atu i luga.

E i ai ni metotia faʻavae o le auala e faʻasaʻo ai le cornice i plasterboard. O latou uma ua masani. O le fea faʻapitoa filifili, e filifili tagata uma mo ia lava.

E aoga le manatua tonu o pupuni malamalama moli e tautau le, sili le fiafia i le Seles ma le fesoasoani o loʻo manaʻomia e puipui ai ma le faʻapipiʻi. E fuafua uma lava i tulaga taʻitasi o olaga taʻitasi ma au mea e fiafia iai.

Faitau atili