Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

Anonim

O filifiliga mo le mataʻituina o loʻo i ai Windows Windows o loʻo iai le leai o se tasi o seti, ma lua lanu lanu o se tasi o latou. Afai e te filifilia le mamanu talafeagai o le maeʻa o pupuni poʻo le suauʻu ia te oe lava e lua o lanu o le ie, e mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o le potu.

Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

Tuʻufaʻatasiga o lanu e lua

O fea e faʻaaoga ai le lua-lanu lanu faʻamalama?

Pupuni, pe a suisui, o le tikete of Lua laupepa na faʻaaogaina, e mafai ona faʻaaogaina le mafanafana ma le fealofani i soo se potu:

  • Potu malolo.
  • Potumoe.
  • O le potu o tamaiti.
  • Umukuka.

Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

E lua lanu-lanu pupuni i le potu malolo e masani lava ona filifilia, faʻafetai i se siosiomaga mamalu, lea e mafai ona maua ma le aufaʻatasi buctive. O le Soundws Cutchsins mo le potu malolo fautua malamalama ma le feteʻenaʻi o le vaega o totoe o le vaega o totoe o le vaega - Wepholstage, Sofa Prepan, Allpaper, ma isi. O tagata tolauapi ua fautuaina mo se nofoaga o loʻo nofo ai o le papala ma paepae ofuvae mai se eseʻese o ie ie ma e mafai ona suia i taimi o le tausaga e faʻalagolago i taimi o le tausaga. Afai o se mea e sili ona masoa e le talafeagai i le potu, e te manaʻo i tuʻufaʻatasiga o paolo (efuefu ma viole poʻo le paolo.

E lua-lanu fale ie puipui e filifili ai foi e filifili mai vevesi o le ina ia le gata e avea o se teuteuga o le potu, ae na atili ai ona faaleleia le lelei o le moe ma le malologa. Ua taʻu mai foi i le vaipuna i le potumoe o le a sili atu - e sili atu le fiafia i pastel poʻo le paolo o loʻo taʻuina mai i le potu o le potu. O pupuni o le suisui mo le potumoe o lona uiga o le tuʻufaʻatasiga o le latalata i isi lanu ma foliga tutusa - mo se faʻataʻitaʻiga, o le eleelea o le lua lanu o velvet poʻo le ie litai.

Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

Afai o le potumoe ua teuteuina i se ki mamalu faʻaaogaina elemene, payrene ma decerene o pikiapu ua faaopoopo i le lua lanu pupuni. Mo le potu i se eco-faauo, o le tele o asoa ma vele e le tatau ona - i le mea e faigofie ai o le oloa ma le natura "lanu enaena, brown, lanu enaena -Faʻaveina flax).

I totonu o le ie puipui o tamaiti e lua ata, latou masani ona feiloaʻi - latou te faʻatagaina oe e faʻatumauina se siosiomaga lelei ma le lanu malamalama o lenei potu. Mo tamaiti filifili le agamalu lanu tuʻufaʻatasiga - susu ma Lilac, Pistachio ma le Golden. O le potu o le potu o le teine ​​o le a tilotilo i lanu piniki ma samasama samasama o lanu e lua, o le moli-mimilo-mint po o le piniki-crally tuufaatasiga. I le potu moe, e mafai ona e faʻaogaina le sili atu faʻatusatusa sukalati-pipi poʻo uliuli ma paʻepaʻe paʻepaʻe.

O palo pogisa o tusitusiga i totonu o le potu o tamaiti e tatau ona fai si pe a fai o loʻo faʻaaoga i le pito i lalo o le moli autu poʻo lanu malamalama o pupuni.

Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

Styped Courtsins mo le umukuka i totonu o lanu e lua pe a mafai ona e faia se siosiomaga malosi ma malosi. Mo lenei potu, lua-lanu pupuni ua filifilia ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi, poʻo se faʻailoga iloga o le lanu o le papota ma le lautele o le taʻele. O ie, a o le aʻoaʻoga tele, pe a fai o le kuki o loʻo i tafatafa o le faʻamalama. I tamai uele, e mafai ona e faia se faamalama ma le tasi le pupuni faamalama, e fealuaʻi mai le isi itu o le ulu, poʻo le taʻele o le valevale o le ie puipui. O pupuni lua-lanu mo le umukuka e sili ona fiafia i faʻaputugaʻau susulu o loʻo faʻamamafa le lanu o meafale ma mea faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: faaoo mo nofoaafi i le umukuka - fesoasoani i le tipiina ma filifiliga o mea mo le suisui

Auala e Filifili ai Sauniga Sauniuniga

Afai e te filifili e teuteu lau totonu ma le lua-lanu pupuni, e mafai ona e filifilia le mea na maeʻa. A faʻatau e tatau ona taʻitaʻia e le faʻatauvaʻa

  1. O fetela o le faamalama i totonu o le potu.
  2. Tuufaatasiga o le tino ma le tele o mea.
  3. Ma le faaeteete o lanu.

Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

A o le i faʻatauina le faʻaumaina o le faʻamalama o le faʻamalama, o le maualuga mai le fola i o ofaves ma le umi o le oAves e fuaina. Ie pupuni i le lautele e tatau ona i ai le 1.5-3 taimi umi nai lo o o eAves, ina ia o lea o le fouina o le oloa. E le gata i lea, i le faamalama o tamai lapopoa, e faʻatagaina e faʻatau le ie puipui o le 1.5-2 taimi umi nai lo o o eAves, ma o le a ave 3 i le 4 mita). O le umi o loʻo fuafuaina e fuafua e le muamua tapulaʻa, ae e manaʻomia le amanaia le mafai ona faʻaseseina o le maualuga o le maualuga mai le fola i le itu tauagavale i le itu tauagavale. Ile tulaga lenei, o le ie puipui ua filifilia e se taua sili, ma o le malamalamaaga e toe faʻatulagaina mo le tagata faʻaaogaina o oloa i lalo.

O le tuʻufaʻatasiga o ni mea eseese e lua i le oloa o le le talafeagai pe a tuʻufaʻatasia le aano i le tasi ma le isi e ala i le tele o mau ma le malosi. Lelei, pe a o le laʻau lava lea e tasi, ae i ata tifaga e tasi, ae i le fufuluina - pe a fufulu, o le a tuʻuina atu ia te oe le ie puipui. O le pupula o mea e tutusa foʻi le tutusa, aemaise lava pe a fai o pupuni pupuni e faaloponi le potu.

Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

Potumoe

A o le filifiliga o lanu o lanu e lua-lanu pupuni, ua fautuaina e teʻi mai i le ata, ua uma ona faʻaaogaina i le potu mamanu. O le mataala faapitoa e tatau ona totogi i le elemene o tusitusiga - Sina aluga, Underhous o le Underhelsted Meafale ma ufiufi. Ma latou foʻi, o le a latou vaavaai i pupuni, ma e taʻu mai ai le pupula o mea oi totonu.

Tutoʻatasi tutoʻatasi

Faatasi ai ma i latou ua faʻaaogaina e faʻamalosia ai le fale o latou lava, o le mamanu ma fetuuʻi o pupuni e fai ai oe lava. E tele se tulaga o na i ai i totonu o le lava sutiupau o le lava le suisui, e mafai ona maua lenei mea.

Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

Manuia

O ie puipui ma pupuni ma pupuni ma o latou lava lima e tele lona lelei. Lea e mafai ai ona e filifilia le atoatoa tuʻufaʻatasiga o lanu ma mea i lalo o totonu. I tala faʻapitoa faletalimalo na taʻua ai nei, o le filifilia o mea eseese o loʻo tuʻuina atu, ia i ai le filifiliga manaʻomia e tatau ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le kiliaina kipe mo moli moli

O le tutoʻatasi o fetuunaiga o le a mafai ai ona iloa sili atu mataalia o ie sili ona manaia o ie tagofiaina - tuʻutuʻuaʻi ma mea lilo o mea, tuʻufaʻatasiga o le montonics, ie puipui. O le mea lea, e mafai ona e maua se faʻapitoa ma matagofie i totonu, ma iloa lou agavaʻa tomai. Ma le isi, o lenei metotia o le a foi le faʻaolaina o le tupe a le aiga e ala i le le tau mo le SAMA.

Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

Matua Vasega

Afai o le lua-lanu ata o loʻo fuafuaina mo le faamalama, ae o le poto masani mo le le lelei o oloa e le lava, e lua filifiliga e talafeagai ma o latou lava paʻu ma o latou lava paʻu poʻo le suʻi o le ie masani lima mai le mea o lanu e lua. Mafaufau i le auala lona lua, aua o le pupuni na o le afi o le pepa o le oloa mai le tasi ituaiga o mea ma o le a na o le i ai i le mataupu faapitoa.

Mea e te manaʻomia mo le suʻiina o ie pupuni o lanu e lua:

  • Manatu talafeagai.
  • Suʻiina o nila.
  • Igilisi pine.
  • Portnovo seleulu.
  • Faapipii Faasaoina o ie puipui.
  • O ie na tipi i luga o pupuni.

Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

Ina ia iloa ai le aofaʻi o se tisu, o le lautele ma le maualuga o mea uma ua maeʻa fuafuaina. O le au pupuni i le lautele e tatau ona silia i le 1.5-3 taimi o le umi o oga oa, tusa ai, o le manaʻoga mo se itu itu o le Koma o loʻo amanaia. O le maualuga o le oloa na maeʻa e fuafua mai le mamao mai le fola i le fogafale i le matau, ma le faʻaopopoina o le umi o le pito i luga ma lalo ifo o le faʻaupuga o le lautele (pe a fai e faʻatulaga).

O le faʻagasologa o le vaneina lua-lanu pupuni e aofia ai:

  1. Tipi ie.
  2. Togafitiga o le pito o ana mea.
  3. Eliina
  4. Amata le oloa i luga o le masini.
  5. Suisui se ie puipui.

Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

O le a la le togiina o le lua-lanu pupuni e faia oe lava? Muamua, o mea ua tipi i ni vaega tutusa tutusa, ma ua fuafuaina e le itu pito i luma o le foliga. O lenei Seam o le a manaʻomia ona faʻagaioia i luga o le faʻasolo ma poloka le uʻamea. I totonu o le fua o le oloa, o se lautele o le 4 cm o loʻo faia - Muamua o le itu o loʻo gaugau i luga o le 2 cm, ua sasaina le uʻamea, ona toe foʻi lea o le taotoga. I le nofoaga lea ma se masini suisui, o le a faia se laina teuteu. I le auala lava e tasi, o le ie ua faʻateʻa mai i lalo ma faʻalogo ai.

Mataupu i luga o le autu: leo o le Inter-Systey Wooden Flaors - Le filifiliga o mea ma metotia o masini

A o le i faia laina i luga o le typewriter, e aoga le siakiina o le filo feteʻenaʻi ma le lelei o le taua i le pito i luga o mataupu. A leai, o ni manufuatiai eseese ma isi fomaʻi e mafai, e mafai ona faʻaleagaina le foliga atoa o le oloa atoa.

Vaʻai vitio ata

Sosoo ai, o le tekonolosi o le sulugatiti o loʻo atagia mai ai le faʻagaioiga o le pito i luga ma le suisui o le lipine. O le tapoleni i le pito i luga e amata i le lautele o le lipine ma ua faaalia. Faatasi ai ma le fesoasoani a panisi Igilisi Faʻapipiʻi se ie puipui o le ie puipui, lea o loʻo suʻi ona sui ai le masini suisui ma le lua laina - i le pito i luga ma lalo o le lipine. O le vaega mulimuli o le ie puipui o le ie na suʻi ai le sukiina o le ie, pe a mafai ona uma le oloa na maeʻa ma tautau i luga o le cornice.

Matou te suʻi se lua-lanu pupuni - manaia manatu mo lau totonu

Faigofie Fautuaga ile auala e filifili ai ni ie se lua-lanu, ma faʻapefea ona i ai se vaʻaiga i ou lava lima, fesoasoani ia te oe e te maua ai lau sili atu auala e teuteu ai. Faʻatau o le maeʻa o oloa o le a fetaui ma i latou e le o sauni e faʻaalu le taimi i le tipiinaina o le taimi i le tipiina ma le pupuni o pupuni. Mo le foafoaga fatu, i se isi itu, o le tutoʻatasi sulugatiti o totonu o tamaitusi i luga o faʻamalama o le a avea ma se mea manaia ma musuia.

Faitau atili