Faʻafefea ona tapunia le Slots i Windows?

Anonim

Faʻafefea ona tapunia le Slots i Windows?

Vaa i Windows, pe o Winden Windows poʻo Wills Window Windows, vave pe mulimuli ane foliga mai.

O lenei o loʻo momoli mai se mea faʻapitoa. E le gata i lea, o le malulu i totonu o le fale o le a le fiafia i se tasi.

O le mafuaʻaga autu mo se mea leaga e mafai ona faʻapipiʻiina le sili atu faʻapipiʻi o Windows.

Itiiti e faʻatau ai le PVC Windows ma totogi tagata faʻatau ina ia latou setiina faʻamalama fou. E taua foi le aaa pe o le tekonolosi o loʻo tuʻuina atu ai penefiti i le fale e vaʻaia.

O foliga o slots i le Windows

E tele faʻailoga na amata ai ona faʻaalia avanoa i le Windows:

  • Mai i lalo o le faamalama sill amata ona feuloina se ata tusia, manino;
  • Na amata ona fausia e le masini ma funtus i tafatafa o le gase vale, pogisa po o le shangpaper;
  • Iniseti faafuaseʻi amata ona aliali mai i totonu o le fale, i totonu o le ogatotonu ma moa.

Soʻo se tasi o le lisi o loʻo lisiina ai faʻailoga o le avanoa na amata ai le avanoa i le va o le potu pito i luga o le sikauti o le laina ma sikafu poʻo piliki o le fale.

O le mafuaaga lea e taʻu ai le mafai ona avea ma mea le saʻo o le faʻapipiʻi o le faʻamalama. Afai o avanoa i le va o le puipui ma le faamalama faʻavaʻa, e le mautu, e ono lava le mautu, o le ono ono o le mauga o le a oti ai i le taimi.

O lenei Phnomenson o le agasala ma faamalama palasitika, ma fafie. O le mea moni o le mea moni o le faʻapotopotoga e le o le ki uma e faʻatuatuaina faʻamaufaʻailogaina o faʻamalama poʻo faitotoʻa. Na o le avea ai o se faamaufaʻai, a o le fefe i le la susulu, tele le susu ma isi faʻaleagaina oona.

E taua le amata galue e aveese le Slots i faamalama i le vave vave, a o e matauina muamua faailoga o latou foliga. A leai, o le a faigata tele ona faʻaitiitia mulimuli ane.

Faʻafefea ona tapunia le Slots i Windows?

Muamua, e tatau ona e faʻamamaina le avanoa o loʻo pepelo ai le mea tuai. Mai totonu e mafai ona aveese ma faʻamaufaaiina i nofoaga na amata ona aliali mai ai ni mea ua palapala.

Mai fafo o le faamalama, e tatau ona e faamama le avanoa i lalo o le tulaga faataitai. O le pamu e le masani ai ma aveese. Matou te aveese foi le tuai o le mauga.

Tusitusiga i luga o le autu: tumbata i le faletaele ma se laulau (Filifili sao

O le faʻaiuga o le pu e tatau ona sui. Aua le taumafai e toe faafoi le driebek i le taimi lava lena. Sili atu pe a e faʻatali pe a fai o le mauga o fama e tipiina ai o ia.

Ia o le tala i le foliga mai o le faʻatulagaina o le palu e le toe faia, ufiufi le tipi o le vai vali vali e puipuia ai le ulufale atu i le vai. Ina ua maeʻa lenei faiga, ua mafai ona e faʻapipiʻiina le tama ma toe foʻi i le galuega i totonu.

O mea fai mai faaonapo nei nai lo le mea na le taumafai e tapunia le slots i faamalama. O mea uma e alu i luga: mai mea faʻapitoa mea, i nusipepa ma ie tuai. Matou te fautuaina oe e faʻaaoga ni mea faʻapitoa e tapunia ai avanoa.

Ma e manaʻomia le gaoioi pe a aliali mai avanoa i faʻamalama palasitika. O se sauniga faapena mo Windows Wooden?

Tapuni o cracks i laupapa laupapa

Faʻafefea ona tapunia le Slots i Windows?

E i ai ni vaega o le galuega iinei. E le tali atu le au laupapa faaluaina

Afai o iai sau faamalama i totonu o lou fale mautotogi, fai le lava taumafaiga na matou faamatalaina. E mafai ona tapuni le slots o le a fesoasoani fetuunai le Windows ma faapipiiina o fou malifa.

Sulu mai fafo o le faamalama o le a avea ma se auala sili ona lelei e aveese ai le slots ma drivets. Ina ua maeʻa se auala, e mafai ona e moe filemu latalata i le faʻamalama, e aunoa ma le fefe e maua se malulu.

Aʻo leʻi tataina, e manaʻomia foʻi e le malifa e faʻatino le taualumaga faʻamaufaʻailoga. E mafai ona avea ma faʻailoga masani, faʻalesani i le va ma le faʻasasaina o le pa sima faataamilo i fafo o le faamalama.

O loʻo faʻaaogaina le faʻaulu mo galuega:

  • o le taualuga o le papala-mimita;
  • Acryliction malulu puipuia (e taua) lea) le lagi;
  • cork kalama.

O le faʻaaogaina o le silicone ollant e seasea faʻaaogaina. I totonu o matou tupu, o mea faapena o le a toe leiloa mea totino ma e na ona paʻu ese, o lona uiga i le tautotogo o le a e toe fai le taualumaga mo fasipepa i le tumutumu o fasi.

Afai i le fale o le tuai o le faʻataʻitaʻiga o Windows, e tele mea iinei. Iinei, o se tulafono, e tasi le vaega: e le matala faamalama tuai, ma o lea, i le SPET i le va o le faamalama Jambd

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se faitotoʻa o le faitotoʻa: galuega

Faʻafefea ona tapunia le Slots i Windows?

E mafai ona e faʻaogaina nusipepa masani e tapunia ai nei slots. Ua lelei ona latou saeia, susu ma vai, ma avanoa o loʻo faaputuputu ma le tele o menu. E mafai ona e faʻaogaina se naifi poʻo se isi mea mo lenei mea, o le a faʻafaigofie ai le galuega.

E le o ni uiga taʻutaʻua o le mama o faamalama. Manatua, e tusa lava i lo matou laiti, na mamai pupuni ma laufanua ma se faaputuga tapunia avanoa ma le aveina le ea i le fale mautotogi.

O pepa pepa e susu mo se sili atu fesoʻotaʻiga ma se maila vai vai. Ona latou faʻapipiʻiina lelei lea i se pa laupapa, lea ei ai se va, ma faʻamalosi.

I le tulaga o faʻamalama laupapa, e mafai foʻi ona faʻaaogaina le sami. Talu ai matou te tapunia avanoa mai totonu o le faʻamalama, e mafai ona e faʻaogaina le silika, e aunoa ma le fefe.

Ma le mea mulimuli, o le mea faigofie e mafai ona e faia e aveese ai le'FA o le a valiina le suauu vali puipui. Afai e le tele tele avanoa, o le valivali o le a tapunia i latou ma sefeina latou mai tusi ata.

Faitau atili