O aitia mo deciliti o lamepa fai oe lava

Anonim

I totonu o fale taʻitasi e i ai mea, foliga foliga faʻapea e le alofa i e ona tagata. Aʻo le mea o iai nei o latou e faʻamaoni i le tele o tausaga, ma latou te le manaʻo e tulimanu faʻatasi ma i latou. I lenei tulaga, e tasi lava le auala e alu ai - atiaʻe se fou tusi o se mea tuai o se mea tuai.

O aitia mo deciliti o lamepa fai oe lava

O Lampshade e mafai ona faʻafouina e faʻaaoga ai le ie puipui.

O le fuafuaina o le teuteuina o lamepa

A le toe fiafia le moli tuai ma pe a maeʻa toe lipea e le ofi i totonu o le potu, e le tatau ona faʻatopetope e aveese ai. E fai lava se taumafaiga, ma o le mea e sili ona fiafia iai o le a liliu atu i totonu o se ata faʻataʻitaʻi tufuga, o le mitamiʻeʻeʻeʻesega o ona tagata 'ona. Ina ia faia le teuteuga o le lamepa ma o latou lava lima, e talafeagai mea uma mo mea uma i totonu o le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, tuai tuai. O mea laiti palasitika e sili ona talafeagai: o tamaloloa ma fitafita (Fig 1).

O aitia mo deciliti o lamepa fai oe lava

Ata 1. O lena fuainumera foliga tutusa, e tatau ona latou valiina le faʻaaogaina a le AErosol vali.

I le faaopoopo atu ia i latou, o le a manaʻomia le faʻataunuuina o le tagata pepelo:

  1. Kelu.
  2. Vali.
  3. Fufulu.
  4. Desktop lamepa i luga o le vae.
  5. Scotch.

O le uaea uaea ua faʻapipiʻi i le vae o le akerise moli. Ona faapipii lea o meataalo i le vae. E manaʻomia le fasi i totonu o le tasi i le isi ina ia le mafai ona vaʻaia vae o le moli.

Ina ia mafai ona tuʻuina atu le taunuʻuga o le mamanuina ma o se mea itiiti "matua", e tatau ona e valiina ma le siliva poʻo le apamemea vali. Ina ia faʻagasolo uma nai mea laiti laiti, e sili le faʻaaogaina o le aralics vali. O le iʻuga, o le a avea ma galuega moni o faʻavae. Ina ia mafai ona ofi i totonu o le potu faʻatasi ai i totonu o le potu faʻatasi, faʻata poʻo faʻavaʻa mo ata e mafai ona teuteuina i le auala tutusa.

Manatu fiafia mo le

O le uluai moli e mafai ona faia i mea e sili ona le fuafuaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mai i luga o le fusipaʻu ma se laupepa latfice mai le pusaaisa (Ata 2). O lenei moa a le a avea ma mea moni o le a avea ma teuteuga moni mo le potumoe poʻo se nofoa nofoa i le potu malolo.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona i ai le maile o se maile nibble ma loimata puipui

O aitia mo deciliti o lamepa fai oe lava

Ata 2. O le Lattice fata mai le pusaaisa e mafai ona valivali i le lanu o le tisu faʻaaogaina.

O le a talafeagai e fausia ai:

  1. Ie, lace, fili.
  2. Latice.
  3. Seleulu.
  4. Nila ma le filo.

Mai le ie, lame ma le visa tatau ona vavaeeseina fasi fasi o le umi umi. Ona faaloaloa lea i latou i luga o le pito i luga o le fata, faʻatumuina o faʻalelei uma crossbar. Taitasi matiga e tatau ona faʻasaʻo i le pito i luga o le filo.

Ina ia mafai ona faʻamamaina atoa le uamea papa, o itu uma e tatau ona afifi ma fasi ie. Totonu o lenei moli uila nai lo le masani tele malamalama, e mafai ona tuu se Kerisimasi Garland. Faʻasolo le moli i luga o filifili pe i luga o le masani uaea, pe a uma ona ala i luga o latou ie.

O aitia mo deciliti o lamepa fai oe lava

Faʻatusa 3. O le Toga o le Lata LaMa e mafai ona teuteuina i pepa lanu.

Faaalia sina fantasy, e mafai ona e suia atoa le pito i luma o le fogafale tuai. Mo le pule o le taualuga, o le a e manaʻomia ni pepa manifinifi: sikaleti, teuina poʻo le sailia. Tipi mug po o sikuea mai ai. Le tulaga tele ina ia tutusa le lapoa o fuainumera. Afai e leai se naunautaiga e faʻateʻia ma tipi, o lona uiga e mafai ona e faʻaaogaina lau talita mo kego pepa.

Sili ona lelei, o lenei mea e fetaui lelei mo se moli moli o le aoga. "O fugalaʻau" faia o pepa o loʻo faʻapipiʻiina i le kulimi e faʻaaoga ai le PV Glue. E tatau ona e amata mai le pito i luga. Taitasi galuega i luga o le fasefulu ma tua o le pito i lalo o le pito i lalo o le tele o le tasi. Tuu "fugalaʻau" e te manaʻomia le fufusi ina ia nana atoa ai lo latou faʻalolo. O le galuega e faapapetogi ma le faʻaaluina o taimi, ae o le iʻuga e taʻuamiotonuina lea o mea sili ona malosi. O le ogatotonu o le a pei o se mamafa mamafa o le asu (Fig 3).

Lamepa i le tautoulu motifs

O le Décor deor e mafai ona faia i se isi auala. Faatasi ai ma le fesoasoani a acrylic vali, o le moli e mafai ona tuuina atu i le tautoulu mogafa. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia:

  1. Ecrylic vali o lanu eseese (moli, samasama, enaena, auro metallic, uliuli).
  2. Lacquer lacquer.
  3. Pv kulue.
  4. Fufulu.
  5. Sponge.
  6. Penitala mo le ata i luga o tioata.

Mataupu i luga o le autu: tekonolosi o monolithic forework of o fale: e aoga ma faaletonu

O aitia mo deciliti o lamepa fai oe lava

E mafai ona faʻaaoga le faʻasolo i luga o le faʻasolo i luga o le moli o le lamepa.

O le galuega e amata i le Primer of the Plafmon e PV kelu. I le isi tulaga o le fili e mafai ona e amata ai naʻo le faʻamagoina atoa o le primer.

O le vali e tatau ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le faʻaalu ma ni isi pisia. I le muamua moli vali vali. E tutusa le mea e tutusa ai le vali vali i le auala lava e tasi na latou le amanaiaina ai. O le isi laasaga o le faʻaaogaina o le croschelle vavish. E manaʻomia le faʻaaoga e le o le laumua atoa, ae i nisi nofoaga. Tuu le leai o le lacquer e faʻamaeʻa ai le lacquer mago. Ona e manaʻomia lea e te faʻatupuina le lanu enaena ma le vai. O le tumau e tatau ona tutusa ma kulimi kulimi. O le iʻuga o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga i le lamepa e le mafai ona faʻatino se tasi nofoaga faʻalua. Toeititi lava o le a aliali mai o le a aliali i luga. Tuu le moli seia atoa le mago. Ona ufiufi lea o le afu o le vali "Gold Medallic" ma sina uliuli. Faaaoga foi i latou - Vavae ese strokes.

A maeʻa le atavali, o le "vaipuna" plass cirkit "Faʻaaoga le mamanu filifilia. Afai o mea ia o mea e mafua ai, ona mafai lea ona e maua ni laupepa. Faaaoga le ata ma togi. Afai e te faʻaalia lou lava e faigata, e mafai ona e tipiina le tamaʻi matata ma liʻo. Mo se tele tele o le faʻataʻitaʻiga o le mamanu, faia lanu eseese. O fitafita o laupepa i le pipili moli po o samasama vali. Sauni galuega e faʻamago ai ma ufiufi ma varnish.

Olaga fou o se moli tuai

O aitia mo deciliti o lamepa fai oe lava

Ata 4. O pito o le uila na leiloa e le o leiloa foliga, e tatau ona iu i le utu.

O se mea manaia e mafai ona faia mo le sconce. O lona pofa "ofu" i se mea matagofie na lafi. Ia faia lenei mea, e sili le faʻaaoga tatau o le fua faatatau masani o le bitton poʻo aʻa vulu. O le a le vevela i luga ma o le a le fefiloi pe a galue le moli.

Amataina lenei faaleoleo e tatau ona amata mai le fuaina o le lapoa o le taualuga. Ma ma le fesoasoani a le matau, o le filifili o le ea o le ea. Lona umi e tatau ona sili atu nai lo le iuga e mauaina, 1.5 taimi.

Mataupu i luga o le autu: o le ofi o le rading coung ma lau lava lima: faiga o galuega ma foliga (vitio)

O loʻo faʻaauau pea le laʻei i totonu o le lio i totonu o le lio. O le laina mulimuli ane o le laina e nonofo ai le koluma muamua ma Nakud. O le iʻuga, e tatau ona e maua se "paipa-paipa". O lona umi o le maualuga o le platfo ma le 8-10 cm. I le laina mulimuli, o koluma ma Nakid ma nakid ua nonoa e maua ai se tamai faatopetope.

I le pito i luga o le faavaa, faaloaloa le lipine ma aoina ma le puipui. Ina ua mavae lena, e mafai ona e ofuina "lavalava" i luga o le taualuga. Afai e le mafai e mea uma, ona e mafai ai lea ona e faʻamalamalamaina le faʻamau o le faʻapotopotoga ina ia le paʻu le pulou. O le uluai togafiti ua sauni (Fig.4).

Faitau atili