Faʻafefea ona faʻatoʻilaloina se ata i luga o soʻo se puipui

Anonim

E toatele e le o mafaufau foi i le auala e tautau ai se ata i luga o le puipui - na ona faʻaaoga fao poʻo fao. Peitaʻi, e leʻo soʻo se puipui e mafai ona fiafia i le tino.

E tele auala e tautau ai ni ie i luga o pa. Muamua lava, o le filifiliga e faʻalagolago i mea e faʻavaeina ai le tofi.

Faʻafefea ona faʻasaʻo atavali i ituaiga eseese o puipui

Filifili le auala saoasaoa mulimuli mai mai le ituaiga o puipui. E le mafai ona suʻe se fao i vaega taʻitasi, ina ia mafai ona e iloa pe faʻapefea ata o loʻo tautau i ituaiga eseese puipui.

Faʻafefea ona faʻatoʻilaloina se ata i luga o soʻo se puipui

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se ata i le piliki vasega

E ui lava i le aoga ma le malosi, o le piliki e faasino i mea maaleale. Faʻaiʻu pu, faʻapipiʻi fao ma tapuni o fao o le a le afaina ai se puipui pe a fai o le pu e faʻatumuina i le sima sima. Ma pe a maeʻa lena mea e mafai ai ona faʻapipiʻi se sikulu poʻo le matau i le puipui. O lenei fuaina o le a aloese mai le faʻavaeina ma le tufatufaina o faʻaputuga i luga o piliki.

E mafai foi ona e faʻaaogaina puipui piliki o loʻo faʻapipiʻi i le vaega manaʻomia o le puipui.

Faʻafefea ona tautau ata i luga o laupapa laupapa

O nei mea e sili ona talafeagai, ua lava lea e sikoa i le itu sao o le fao. O le a le manaʻomia taumafaiga faʻapitoa a lau vaega.

Mataupu i luga o le autu: Tali o le ua ma le lapotopoto laasaga ma ata ma vitio

O le fao ua faʻamalolo ma le upega tafailagi mo le matasele, o le uaea, o le faʻailoga o Kapron poʻo se isi ituaiga o fusi.

Faʻafefea ona tautau se ata i luga o le puipui puipui

Talia se fao i luga o le pitonuu puipui o le a le galue, iinei o le a e manaʻomia se taʻavale poʻo se peritorator. I le tulaga atofaina, o se pu e tuliloaina o mea palasitika lipine faʻapipiʻi.

I se faletalimalo, e tatau ona e faʻosu le matau poʻo le sikulu, ma faʻamalolo ai le teuteuga.

Faʻafefea ona tautau se ata i luga o se pepa faʻapipiʻi

Faʻafefea ona faʻatoʻilaloina se ata i luga o soʻo se puipui

I luga o puipui o Papatusi Papatusi e le tatau ona tuu le voluma ma mamafa stavas. O lenei mea e le maua ai le maualuga malosi ma le mautu e utaina.

O se fale sili ona lelei- "meaʻai" ma ni feʻesega faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina e pei ona faʻapipiʻi mo ata vali i luga o pa. Lea faʻatagaina le faʻapipiʻi i le remobly taofi i luga o le puipui.

Faʻafefea ona faʻalelei le ata i luga o le puipui

Afai e laʻititi ma faigofie le ie, e mafai ona e faia e aunoa ma ni faʻaoʻoi ma le tiʻetiʻe luga. E tele auala e tautau ai ni ata e aunoa ma le aveina o se alu ese pe samala.

Faaluaina vaega

Matau le laina i luga o le puipui, o le a le pito i luga o le ata o le a iai. I le itu pito i luma o le ie, na fasi le faapipiiina ma aveese le ie puipui mai le pepa. Afai e te manaʻo e puipuia le ata sili atu le saogalemu, faʻapipiʻi le mea faʻapipiʻi e le naʻo le pito i luga, ae faʻapea foi i le pito i lalo o le teuteuga.

Ina ia maua ai se lelei scotch card ma le laualuga, fusi malosi le ie i le puipui mo 20-30 sekone.

Suavai fao

Faatasi ai ma le fesoasoani a fao vaivai, o le ata o le a tumau lelei tumau i le puipui o soo se ituaiga. Faʻaaoga le mea pito i luga o le tulaga o le papos, ma maitauina le mamao o le 5 cm mai le tasi "motu" i le isi. Ona fetaomi lea o le teuteuga i le puipui, ma taofi se taimi.

Matau mo lavalava po o le kilipa

Afai o le puipui puipui i luga o puipui, e mafai ona e faʻaaogaina le ata o laʻau poʻo le ata o loʻo pipili. Matau le nofoaga o le faʻamau e se peni faigofie, ma fai se faʻafitauli o le le mautonu i le tulaga o loʻo avea ma le fesoasoani o le sili ona pipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona le toe sulu se ofu faʻapipiʻi ma ou lima lima

Faʻatumu le avanoa Gliue Gliue, malupuipuia le kilipa poʻo le matau, ma tusi le pepa puipui i totonu o le faitotoʻa o le 'au. E mafai ona ou tautau se ata i le taimi muamua i le 24 itula.

Nila, faamau ma pine

O nei tupe e talafeagai e foia ai tamai ata i luga o puipui ua faapipiiina e puipui. O le pito i luga o tulimanu o le faʻatusa o loʻo tuleia i se nila poʻo se PIN i luga, ma faʻapipiʻi i le puipui. Afai e tatau, e mafai ona e tuʻufaʻatasia le teuteuga ma i le pito i lalo o tulimanu.

Faʻafefea ona faʻasaʻo le koluse mai atavali

Faʻafefea ona faʻatoʻilaloina se ata i luga o soʻo se puipui

Afai e te fuafua e tautau ni ata vali, e mafai ona e faʻaaogaina metotia faʻamatala, ae o le a sili atu ona lelei ma muamua atiaʻe o le a vaʻai i se tulaga le masani ai.

Laupapa

I lenei tulaga, e sili le filifilia o se laupapa e ese le lanu mai le pa ma isi vaega o totonu. O le a faʻatagaina o ia e aua le "tuʻufaʻatasia" ma mea o loʻo siʻosiʻomia, ma vave tosina manatu.

Faasaoina le laupapa i luga o le puipui, ma tuu ata i le faasologa e te manaomiaina. O le metotia o le faʻapipiʻiina o atavali i le laupapa atonu e eseʻese: o fao uʻamea, lua-lua falai.

Fuafuaga alalaupapa

Faatasi ai ma le fesoasoani a le laupapa laupapa ma kapron filo, o ata e mafai ona faʻasaʻo i mea maualuluga. Faʻapipiʻi le pa i le puipui, sa faapipii muamua i le mafiafia kiloron filo poʻo twne. O le umi o le filo faʻalagolago i ai le maualuga o le a tautau ai se ata.

I le isi itu o le filo o le a tu ai se matau poʻo se kilipa (pe a fai o le tapoleni e le mamafa), mo le mea o loʻo tautau ai ata.

Ofuvae tautau

O lenei metotia e talafeagai mo atavali o lo o misi. E te manaʻomia tautau ma faʻailoga e faʻaaoga mo ofuvae.

Faʻamau le matau poʻo fao i luga o le puipui, o le a tu i le ie o loʻo tautau. Faʻaofi le ata i le pamu, ma tuu ata i luga o puipui i le faʻasologa filifilia.

Faʻafefea ona fai se faʻavave mo le ata

Faʻafefea ona faʻatoʻilaloina se ata i luga o soʻo se puipui

Afai e leai se mapusaga i le ata, ma e le mafai ona tautau i luga o le puipui e faʻaaoga ai se pine poʻo se mosini, faʻaaoga se tasi o nei metotia:

  • Ma se meaafale faʻamau, faʻapipiʻi se palapala mafiafia mai capron poʻo le filo i le faʻavaʻa.
  • Uili i le pito i luga o le faʻavaʻa o le fao poʻo le sikulu, fusi le apamemea poʻo le apamemea uaea i ai, o loʻo afifi i le tele o taimi i lalo o le pulou. O le isi pito o le uaea o le matau.
  • Afai o le ata vali o le volumam, e mafai ona e faʻaogaina meaafale lafumanu. Faʻapipiʻi le matasele i le faʻavaʻa i le pito i tua o le upega tafailagi, ma puipui i le puipui ma se sikulu.

Tusitusiga i luga o le autu: Polymer Clat Keychain ma o latou lava lima

Soʻo se tasi o nei meaola o loʻo taofia ai le teuteuga i luga o le puipui.

Faʻafefea ona tautau se ata i luga o puipui e aunoa ma ni fao

Faʻafefea ona tautau se ata tele i luga o le puipui

Afai o le ata e te manaʻo e teuteu le potu e tele lapopoa ma o se lagona sili ona manaia, i le auala faʻafaigofie e te manaʻomia tele. O le kilipa poʻo fao paʻu o le a le uuina se ata tele, e sili ona faʻatuatuaina faʻapipiʻi e tatau ai.

Matau ma le fa pini

Mo le tele o le teuteuga o le a e manaʻomia ni tau faʻapena. O nei matau e faʻaauupegaina ai i pa puipui, ma ua lava lea e taia ai le samala tele taimi o loʻo tumau pea latou ulufale atu i le puipui.

Tagata sailiili faapitoa

E mafai ona e faʻatauina ni mea faʻapitoa mo atavali. Mo le malosi ma le mamafa o le mamafa, e sili atu le filifilia o le tumau matau i luga o le sili ona mautu tulaga. I lenei tulaga, e le mafai ona e fefe o le a le tu le Maugatia o le mamafa o le ata.

Auala e Filifili ai se Nofoaga mo le Ata

Faʻafefea ona faʻatoʻilaloina se ata i luga o soʻo se puipui

Pe a tuʻu ese ata vali, e le gata o le filifilia saʻo o le mea lea e filifili ai le ata faʻataʻamilo, ae ia fuafua pea le ata i le nofoaga saʻo. A filifilia se fanua o puipui mo le tapoleni, ua ou gauai atu i manatu nei:

A faia se tuʻufaʻatasiga o tele o faʻafitauli, ia manatua o le ata autu e tatau ona o loʻo faia i totonu o le ogatotonu o le kolisi.

O le a le maualuga e tautau ai se ata i luga o le puipui

Faitau atili