Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Anonim

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Fale fausia i le vaitau o khrseshchev, e le mafai ona mitamita i le va o le spacive umukuka. Tulaga masani o le avanoa 2.5 e 2.3 mita. Le atoa o le nofoaga e na o le 5.75 sq.m. I le potu faamatala mai le alatele e taʻimua ai le auala ma le au i meresers. Afai o lona vaega ua faʻaopopoina i le umukuka o le a le manatu o 6 mita o le a liliu ese ai. Ina ia ofi i luga o se tamai avanoa, o meafaigaluega talafeagai uma e faigata tele. Ae afai e te faʻatulagaina lelei se vaega laititi, e mafai ona e faia ia i le umukuka i le umukuka i le khrushchev mo le 6 sq.m. O le mamanu ma le tagata e teu oloa o le a mafai ona faʻatagaina ma e mafai ona kuka, ma 'ai meaai, ma malolo pe a maeʻa le galuega.

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Foliga o se tamai potu

O le a se mea e mafai ona avea ma mamanu o le umukuka o 6 mita ma le pusaaisa? E manaʻomia le mafaufau e uiga i le matata o se tamai avanoa ina ia iai le aʻoga aʻoga atoa o lona aoga aoga o lona aoga. Ma o le mafuaʻaga lena e taua tele le faʻateʻaina muamua o le fuataga ma faia se auiliiliga auiliili poloketi. O le a faʻatagaina oe e vaʻai ma faataʻitaʻi i le nofoaga o meaafale ma mea faigaluega o aiga.

O le mea sili ona taua i lenei tulaga o le filifiliga lea o le a tu ai le pusaaisa. E toʻatele e manaʻomia e onosaʻi i fafo atu o le avanoa o loʻo faʻamatala ma tuu i totonu o le potumoe poʻo le alavai. E le o taimi uma e faigofie, o le a le fesili pe o le a mafai ona faia se ata umukuka 6 sq.m. Ma se pusaaisa, o le a foliga tutusa.

Afai e tumau pea le pusaaisa i totonu o le umukuka, e taua tele le maua o se nofoaga mo ia. E sili le tuu i le tasi o tulimanu o le potu, o le a le pai atu i le paʻu ma le kuka i luga, poo fea le sooga mo fesoʻotaʻi. Naʻo le taimi e mafai ai ona faʻamautu le tulaga o le pusaaisa, o se isi fuafuaga o le umukuka o le 6 sikuea mita. mita.

E fautuaina e faʻatino le ata o le umukuka i le Khrushchev, i le fale o le fale tuai, ia e amanaia tulafono o le tafatolu (ogaumu). O le sili sili ona lelei filifiliga pe a mamao le va o mea i luga e le sili atu nai lo 2 mita, ma le itiiti ifo nai lo le 1.5 mita. Ae afai e te taumafai, e mafai ona e ofi i luga o le tuaoi o le umukuka ulu e oo lava i le Washer. Ina ia faia lenei mea, e taua le filifilia o se auala talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Auala e Filifili ai se Electrocos?

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Manatua! O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina faʻapitoa mo ni tamaʻi fale. Filifiliga o se pusaaisa, faʻatau se umi vaʻai vaʻai tutusa ma se koluma. O ia lava o fale faigaluega e fetaui lelei i totonu o totonu, lea e faʻatumu ai meafale faʻatumu mai le fola i le taualuga. E mafai ona e tipi le mamao i le va o le Hob ma le pusaaisa, ae e tatau ona tuua le laulau tipi i le va o latou.

Faʻapefea ona Filifili se Faʻafiafiaga Faigaluega?

I KHRUSUSHCHEV, o le umukuka o le 6 mita e mafai ona i ai se sikuea pe faʻataʻutuʻu foliga, o le potu e mafai ona filifilia le nofoaga o le umukuka ulu.

Afai e umi ma vaapiapi le potu, o le laina o le meafale e atoatoa. Afai e leai se faamalama i luga o le tutusa o le puipui, o le a le au umukuka lea o le a ofi i totonu o le avanoa avanoa. I se faʻaopopoga, o se tuʻuga o le a faʻatagaina ai le vaʻaia o le tele o le potu ma faʻafaigofie ai. O le tulafono o le tafatolu i lenei tulaga, ua faʻatinoina i lenei auala: O le fufuluina i lalo o le faamalama, o le pusatoso e latalata i le itu tauagavale o le puipui, o le fufuluina tasi ma afa mita mai i le itu tauagavale. I le va o le kesi kesi ma le pusaaisa e mafai ona e faʻapipiʻiina se masini fufulu.

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

I le sikuea ma le potu faatafafa, e mafai ona e taumafai e tuu le umukuka kamuta p fi-faʻatusa, faʻaaogaina o le sone i lalo o le faʻamalama. O le tulaga lea, e mafai foi ona e lavea i ni auala eseese. Tele taimi e masani ai, o le faʻamalama e faia ai le faʻaauauina o le laulau faigaluega, faʻapipiʻi se magoto i luga, ma i lalo o le lelei o le teuina o le paketi ma falesa o lapisi. Mai le Windows, e mafai ona e faia se laulau 'aina poʻo se pusa' aisa, mo mea e lua tagata e toʻamalie, fai mai, fai mai, ma moe i luga o le faamalama. O le P-foliga o meafale o loʻo filifilia pe a o le ulufale atu i le umukuka o loʻo i le ogatotonu o se tasi o puipui.

Manatua! taumafai mamanu tomai faapitoa eseese filifiliga mamanu, i latou, ua tuufaatasia ai le totonu o le umukuka o 6 sq.m., pepa faataga o le filifilia o le nofoaga linear o le meafale i le tasi pa tele. O lenei filifiliga faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se tamai laulau 'ai i totonu o le umukuka, ae e le faʻapea i le faʻapipiʻiina o le pusaaisa. A o filifilia se laina laina, o le nofoaga autu o le teuina o le tino o loʻo i luga o le pito i lalo o vaevaega, e manaʻomia le maualuga o le taualuga. I le Mesepine, e mafai ona teuina mea e seasea, i le Kapeneta tautau i le vaipanoa, o le a le mea e faʻaoga i aso uma.

Ufiufi lelei umukuka mo le 6 sikuea

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

E mai le filifiliga saʻo o meaafale o le masani ai le lagona o le potu o le a faʻalagolago i ai. I le faʻatauina o se umukuka seti mo 6 sikuea, e taua le filifilia o meafale faia i moli mea. O le mea autu e uiga i lenei mataupu o le aloese mai le tele o eseesega. Ae le i faʻatauina meaafale, e manaʻomia le fuaina atoatoa o le potu ma faʻatusatusa le tele o le uma umukuka. A o le tulafono, saili le sauni-faia ni headsets mo umukuka meafaigaluega mo le 6 sq.m. E sili le faigata, o lona sili lea ona lelei le faia o meaafale ina ia faatonuina ai e oka ai. Filifili "ogalaau" oloa o le a fesoasoani i le ata o tagi o galuega ua sauni. Afai o ia o filifiliga ma se pusaaisa ma se masini fufulu, e na o se masini fufulu e aunoa ma se pusaaisa. I soo se tulaga, e taua le faʻaaogaina:

  • I fafo ma faʻamalolo kapeneta, tumu atoatoa ma i latou uma o le puipui puipui i luga atu o le fale talimalo. Talu mai le tamai potu e manaʻomia le faʻaaogaina uma centimeter o avanoa avanoa, i le 6 sq.m. Ia mautinoa ia manaʻomia le tautau ni kapeti faitotoʻa ma lanu matala.
  • Talu ai o se lapotopoto laulau atoa i totonu o se tamai umukuka o le a le mafai ona momoli, e fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o meaafale transformer. O le faʻamasinoga mo meaʻai i lenei tulaga e mafai ona faʻalautele mai lalo o le lautele o le faʻamalama mafiafia, ma mai lalo o le galuega o le fale faigaluega.
  • Sefe avanoa fesoasoani le toe teena o le atoa HOB i le fiafia i le pepa kuka. O le umukuka o le a sili atu le sili atu le lautele pe a fai o oe e faʻatau se pepa kuka poʻo se ogaumu e aofia ai lua faʻamafanafanaga nai lo le fa.
  • Tele avanoa avanoa i le faitotoa pito i luma. E mafai ona afua mai e ala i le faʻavasegaina o le faitotoʻa atoa i luga o le maualuga o papa papaʻu.
  • Le mea e mafai ai ona fesoasoani le faʻapipiʻiina o kapeneta mo nisi mafuaʻaga, o se pepa tatala o loʻo mafai ona fesoasoani, ma faʻatulaga i le nofoaafi. E manaia mo le puipui teuina o loʻo faʻaaogaina i aso uma mo kuka.
  • Talitonu ia te aʻu, 6 sq. M. O loʻo iai se nofoaga mo le faʻatupuina o lanu ola. A o le nofoaga mo i latou i luga o le faamalama o loʻo nofoia, e mafai ona tautau i luga o puipui o faʻaputuga panela. E faigofie ona ola i laau manogi ma manogi. O sea tali faʻatagaina oe e tutusa mafanafana le umukuka, ua ou le fiafia i ai o le ofi i se mea pupula e ola.

Tusitusiga i luga o le autu: Convector Nobo: Iloiloga ma le manatu poto

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faateleina le gafatia o se tamai potu

E i ai fautuaga lautele o le a fesoasoani e faʻateleina le faʻamoemoe o le tamaʻi-vaʻavaʻa avanoa. O le a le mea e tatau ona e faia mo lenei?
  1. Afai e te mafaia, e tatau ona e tuʻufaʻatasia le avanoa o le umukuka ma le auala poʻo le umukuka poʻo le umukuka o le loggia (o le faapaologa).
  2. Ia mautinoa e faʻaaoga le sone i lalo o le faʻamalama.
  3. Taumafai e faʻaititia le loloto o le faitotoʻa i lalo o le Kapeneta. Faʻatulagaina se umukuka seti, lea, nai lo le tulaga loloto o le 60 cm, o le loloto o tagata lafo o le a le 40 cm.
  4. Fai le faitotoʻa umukuka i le alatele. Filifiliga lelei pe a mafai ona e mumusu e faʻaaoga le faitotoʻa.
  5. Mo tamaʻi ueleka tamaʻi masini, e aoga tele le mauaina o mea laiti i le atunuʻu, faʻapea foʻi ma masini tetele faʻamaumau. O se tamaʻi auala ua lelei ai, ose faʻataʻitaʻiga, ua mafai ona suia uma le umu, ma faʻaputuputuina le pule, ma le suauʻu kuka. E i ai tevens ma le faʻasoasoaina o le faʻatoaga gaioiga. O le a latou faʻatagaina oe e tuʻuina atu le faʻatauina o se isi masini.

O le aotelega o mea uma i luga, e taua le maitauina: O se tamai potu e sili ona lelei e faia i se moli mafanafana o le afa afa, atoa le mumusu e faaaoga lanu uliuli. Afai e te mafaia ona e tausisi i le pulega o Intermetry, e mafai ona faʻaaoga lelei pepa ma laina, le mafai ona taumafai e toe fausia se potu leoleo.

Lautele i luga o le autu

O le tala faʻavaeina le tele o fautuaga ma tulafono mo le fuafuaina o le umukuka, e le sili atu i le ono mita. Afai e te faʻaaogaina, e suʻesuʻe auiliili ata o galuega ua uma ona faia, faʻamatala o tatou manaʻoga ma avanoa oi ai iai, o le a faigofie ona faia se galuega atoa o loʻo mafai ai .

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faʻafefea ona fai se ata umukuka i le 6 sq m khrushchev ma se pusaaisa

Faitau atili