Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

Anonim

O ie paʻepaʻe uliuli ma paʻepaʻe o se vaipola i onapo nei o fale i totonu, o le a le le lava le latou aoga. O nei pupuni e lautele, ma le lelei lelei, na latou vaai lelei i ni uō ma le umukuka i le potu mataʻutia, o le a matou talanoa i lenei tusitusiga.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

Pupuni i totonu

O le ae aʻoaʻoina le aoga o paʻepaʻe uliuli pupuni uliuli puipui ma pe a mafai ona faʻaaogaina. O le a tatou vaʻai atu i le faʻaaogaina o nei ata i le taimi e mamanuina ai le umukuka, potumoe ma se potu malolo, ma tuʻuina atu foi pe a oʻo atu se fautuaga e fesoasoani ia te oe e faʻaalia atoatoa ai.

Le tuʻufaʻatasiga o uliuli ma paʻepaʻe

Eseesega o tuʻufaʻatasiga o se uiga o se foliga o mea uma o Amerika i onapo nei. Maualuga-Tech, Michallowism, Neurokoko - Ua fautuaina uma e la latou tuʻufaʻatasia o tuʻufaʻatasiga o eseese ata, ma le pito i luga o lea faʻalapotopotoga ma paʻepaʻe.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

Faatusatusaga o faafeagai e avea ai le mamanu o le potu faʻaali ma faʻaalia le laititi o faʻamatalaga i luma, o lea e manaʻomia le faʻatinoina o le fofo e matua faʻaeteete lava, mafaufau i mea sili ona lelei o le tulaga.

O le Black and White inriver e le gata i le faʻaaogaina o naʻo le lua lanu faʻapitoa, o nei ata o loʻo i ai le tele o le tele o faʻafitauli: Black - mai le susu o le gaʻo i nifo. O loʻo ia filifilia ni filifiliga mo totonu o le ata i Monochrome Gamma o le ae lava le avanoa mo le mafaufau.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

O se isi foʻi tuʻufaʻatasiga e masani ona masani ai i tagata o loʻo totogi e tatau ona faʻaaogaina i le faʻatusa, talu ai paʻepaʻe ma lanu uliuli o uiga o le uiga o le ogaoga o le mea taua:

  • I aganuu eseese, na faamatala ai le paʻepaʻe uliuli o le lanu lea o le tupu o lea, poto, malamalama ma le poto;
  • White - lanu o le upega amata, ae na faʻatuina uma isi foliga susulu o Gammal Gamma, e maua e le toʻafilemu le filemu, filemu.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

Tuʻufaʻatasia i latou i totonu e taua le matauina o se paleni manino ma ausia le ogatasi o le eelelemu - o loʻo taofi i luga o le tele o le lanu, o le pale, o semi, e matua faʻaleagaina lava ai lea mea laiti.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua Linoleum i luga o le potu: Calculator

O pupuni i totonu o le ie uliuli ma paepae i totonu o le a le mafai e le tagata e mafai ona paleni le sologaina o le stole paleti. O ia puipui e faʻatatau i le le gata i le Monochroim elipai o loʻo i le lua-lanu pagisa, ae faʻapea foi i le mamanu, lea e tuʻufaʻatasia ai le nifo. Paʻepaʻe ma pupuni uliuli e le foliga aleese i se siosiomaga lanu, latou te tuʻufaʻatasia le tele o lanu faʻatasi, ia tuʻuina atu i totonu o le Redeomely.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

Totonu i le uliuli ma paʻepaʻe sitaili

O ia ie puipui na faʻamalosia ma lanu lanu e mafai ona vaʻaia o le faʻaaliga o le geometry o le potu:

  1. Lautele faʻataʻamilomilo auala o lanu uliuli i luga o le paʻepaʻe o talaʻaga o le faʻamalama matala ma fai ai o ni volumam, pe a faia ni faʻamalama laiti o KHRUSSSHD ma vaega o potu;
  2. Na tulaʻi mai masini faʻapipiʻi ma le faʻateleina o le maatusaga, ma le faʻateleina o puipui, o loʻo faia ai se lagona o avanoa fua i totonu o se tamaʻi potu.

Mafaufau o le tutusa o faʻailoga foliga mai e manumalo i luga o pupuni i le pupuni ma scometric strippes poʻo sikuea pe a fai o le pupuni o loʻo teuteuina.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

I ni nai potu ma totonugao, na faia i lanu pogisa, paʻepaʻe pupuni ie puipui, ao fai ai se faamalama i se moli uliuli.

Faaaogaina o le Black ma Paʻepaʻe Puipuiga

E tutusa foi ie puipui e talafeagai i potu uma i totonu o le fale, e ese mai i faletaele ma nofoaga a tamaiti. Mo le mamanu o Windows i le faletaele, e sili le faʻaaogaina o le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe, ma o le Monochrome mafai ona faʻaaogaina o se ie puipui. O potu o le fanau e teuteu ai le mafanafana o pastel - beige, lanu piniki, lanumoana, salati o se auala lelei e afaina ai le lagona lelei o le tamaititi.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

I le umukuka

Afai o le potu umukuka e uliuli ma paʻepaʻe paʻepaʻe o loʻo tusia i le aofaʻiga tutusa, o le iʻuga e foliga mai e le masani ai i fafo atu, e seasea mafai ona ausia ai se nofoaga eseese.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

Umukuka

Seʻi manatu i le tele o umukuka maua ai se mafiafia sikuea, o le a matou fautuaina le faʻaaogaina o se paʻepaʻe paʻepaʻe, o le faʻateleina o le tele o le potu, ma e fesoʻotaʻi ai le uliuli o le tele o faʻafiafiaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tamoʻe se nofoaga pamu pe a uma le talitonuina?

Filifilia o le uliuli ma ofu paepae i totonu o le umukuka na atofaina ma meaafale pogisa, tuu atu i le fiafia i ie puipui, teuteuina i le eseesega i le va o le platotric mamanu. Ie pupuni mo le umukuka i uliuli ma paʻepaʻe leo ma se mea e malamalama ai foliga malamalama e mafai ona pogisa, ma le maualuga-lanu teuteu o loʻo faʻaalia i le talaaga.

Uliuli ma paʻepaʻe Jochen ma lanu pupula i le ituaiga o se malu o le pito i luga o le pito i luga, o moli poʻo fugalaʻau vase o se faʻasologa o le tele onochrome i totonu. E pei o le faʻapipiʻiina o le palette, faʻaaoga mumu mumu, lanumoana, turquoise poʻo le lanu viole, faʻasaga i le pito i tua o le tuʻugalemu o le tino, latou te foliga faʻaalia ai. O le lelei o le faʻaopopoina o le le faʻaopopo o pupuni mo uliuli paʻepaʻe umukuka apa mai le fola o se foliga tutusa.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

Feagai ma le manaʻoga e filifili pupuni i le paʻepaʻe paʻepaʻe umukuka manatua e le naʻo le pupuni e le naʻo le tosina mai ai vaaia. Mo tamai nofoaga, uliuli ma paʻepaʻe Roma o le Romaina e talafeagai - o se puʻupuʻu o le priprit-cuptil cutsid o loʻo nofoia le maualalo o avanoa avanoa.

Talafeagai e faʻagaioia ma paʻepaʻe tauaso ma paʻepaʻe o le "Aso-Day-Po" Ituaiga, e aofia ai suiga o le faʻauigaina. O le tulaga o le fasi pepa e sili atu ona mafai ona fetuʻutuʻunaʻi, e mafai ai ona e filifilia le sili ona lelei o le potu moli.

I le potumoe

O le potu moe o se potu ma le vaivai, filemu le auvai. O le mamanu o lenei potu e talafeagai e faʻaaoga ai lanu pogisa o le faʻavae. O le potumoe i le uliuli, o le faʻamamafa e agavaa ma le fesoasoani a le sili ona lelei o le poto ma mea e sili ona lelei, e foliga aulelei ma leai-tulaga.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

Oti le uliuli ma paʻepaʻe pupuni mo se potu moe ma le tutusa moega ma se seti o ie linoni, o le kapeta poʻo se tagata matapogia, ma o le ae mauaina ai totonu.

Filifilia o se sitaili o le ie puipui tuu ai le fiafia i le spotic vertical taulaga. O le lokaina o pupuni i luga o chalks e mafai ai ona e fiafia i ai le eseesega o paolo i mataupu pe a fai e te le manaʻo e faʻaaoga le tele o le uliuli o le uliuli.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te filifilia pupuni mo le faʻapopoleina o Windows: Ata manatu

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

Potumoe

Ua ou faalogo i le uliuli ma paʻepaʻe pupuni i totonu o le potumoe mai le lua eseese lanu lanu o le ie. O le uluaʻi vaega o se moli uila o le kiona o le kiona, o le paʻepaʻe o le la, o le laina lona lua o le potu uliuli o le moli o le moli i totonu o le moli.

E manumalo foi i le ie puipui i se paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe suti mai se moli uila okeni okeni, teuteuina i ofu uliuli mai se tioata.

I le potu ma le potu malolo

O potu uliuli ma paʻepaʻe, o se foliga o le maualuga-tekonolosi, o loʻo faʻaaogaina o le malamalama ma le faʻatasia o lanu, ae e talafeagai ai, neurakko.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

Filifilia uliuli ma paʻepaʻe pupuni i totonu o le hall. Filifili le mea e te manaʻo ai e maua ai se iʻuga - o se mea faʻaonau poʻo le faʻaaogaina o le siosiomaga o le vanimonimo. Mai lenei mea o le a faʻalagolago i le sitaili uma o pupuni faʻaaogaina ma o loʻo faʻaaogaina le teuteuga o le teuteuga mo lona teuteuga.

O le ie paepae sili ona lelei ma paʻepaʻe i totonu o le potu malolo ua teuteuina i se vaega faaonapo nei - Iapani vaega puipuia. Aemaise le manumalo latou te vaʻai pe a faʻaaogaina ata faʻaaogaina 3D lolomi tekonolosi - o se ata lanu uliuli o le a avea ma mea taua o le potu.

Vaʻai vitio ata

Lautele lomiga o pupuni i totonu o pupuni i le uliuli ma paʻepaʻe potu o soʻo se stylistic design - stwards uliuli fale. I totonu o le aso nei, faʻaaoga Lacontic panels e aunoa ma mafuaʻaga o vaega teuteu, toso i latou i luga o le uʻamea faʻamau ma o loʻo tu i totonu o le chrome.

Uliuli ma paepae pupuni i totonu o potu: O le faipule taua

Faatasi ai ma se auala masani i le potu malolo potu mo le tuʻuina atu o le mamalu, teuteuina i latou ma le Black Fringe, faʻaaoga Chald Changs, Black Glayress. Mo le suisui pupuni, filifili ni ie tamalii - silika, velvet, jacquard.

I totonu o konitisi, o loʻo totogi faʻapitoa i totonu o le ata i luga o pupuni - o le Astoracratic monogram, closs classion foliga matagofie.

Faitau atili