Tulaga lelei ma le le manuia o Gyppsum fiber ma Migwater pepa

Anonim

Le taua o le faʻaaogaina o le digwall.

I aso nei, i le lalolagi atoa, e aofia ai i Rusia, o se saoasaoa saoasaoa e mafai ai e se pisinisi fausiaina. Ma e le lelei lenei mea. O le fausiaina o se tasi o faiga masani. A aunoa ma lea, e faigata le mafaufau i le olaga o nei aso. O aso uma, faitaulau ma afe ma afe o fale eseese ma fausaga e fausia i le lalolagi atoa. Ae o le fausiaina e le gata o ni mea tele-tele e fai ai le aoga e le setete poʻo le tumaʻoti o tagata. MATAUPU E mafai foi ona auai i le fale, e tuʻu lau oe lava fale mautotogi, fale poʻo le falepati. O le taimi o lenei mafuaʻaga, o le tele o fale ma le faʻamaeʻaina o mea e faʻaaogaina: piliki, sima, coung, tapuni, fetuu, tapuni fale ma isi.

Tulaga lelei ma le le manuia o Gyppsum fiber ma Migwater pepa

Parameters ma elemene o le laupepa o le laupepa o le laupapa.

O se faʻapitoa nofoaga i le faʻamaeʻaina o mea o loʻo nofoia e le faʻataʻotoina ma isi mea e faʻavae i luga o le, mo se faʻataʻitaʻiga, mago-firwall pepa ma le mama. O nei mea o loo salalau atu ma fiafia i le manaʻoga tele i tagata faʻatau ma tagata faʻatau. E le pei o le laina ma poloka fale, e tele le taugofie, toetoe a 2 taimi. E le gata i lea, e i ai ni vaega taua: o se oloa faʻaleaganuʻu ma saogalemu oloa, ei ai le afi, faigofie ona faʻaaoga ma isi. Mafaufau I se auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa masani ma le faʻaaogaina o le laupepa laupapa ma faʻamago pepa. O le a le mea sili: Gvl po GKL?

Le faʻaaogaina o laupepa faʻapipiʻi

Tulaga lelei ma le le manuia o Gyppsum fiber ma Migwater pepa

Mamanuina filifiliga o le tala o le digwall.

E pei ona taʻua i luga, o le mumū o se mea lautele, e masani ona faʻaaogaina. O lea, o le sima tapuni e mafolafola, sili atu nai lo le masani ai foliga o ie. E aofia ai se paluga faʻapitoa faʻapitoa ma le faʻapipiʻi. I itu uma e lua, o loʻo ufitia i se faʻaputuga o pepa malo. O le mea mulimuli e manaʻomia e tuʻuina atu mea i le lamolemole luga ma le malosi. Ua masani ona faʻaaoga le sima e totogi ai le taua, i le taimi o le fausiaina ma le faʻamaeaina o vaega i totonu uma o le potu, e tuʻuina atu le nofoaga o loʻo fai togafiti lolotu. I se tulaga lautele, o lenei mea e faʻaaoga naʻo mo naʻo le teuteuina o le totonu o fale.

Faʻaoga, Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona i fafo atu, e pei foi ona le tetee le GLC, le susā ma, ae le mafai ona malo. E tele lava faʻapolofesa, ae le mo manaʻoga. Faatasi ai ma isi mea, o laupepa mamago o loʻo lautele ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a latou e mafai ona tuʻuina i le mamanu o soʻo se ituaiga. E fesoasoani GLLLD vave fausia vaega o totonu, o le fausiaina o le taualuga.

Le lelei o Plasterboard pepa

Tulaga lelei ma le le manuia o Gyppsum fiber ma Migwater pepa

O laupepa sima e mafai ai ona tafiesea afi mo le 15 minute.

O laupepa sima e iai le tele o mea aoga tele. Muamua, o iina e saogalemu. I lalo o lenei manatu, o le tutusa o lona uiga o le ituaiga o le ituaiga o lotoa o loʻo faʻaalia e le saogalemu afi ma o lenei o se siosiomaga masani oloa. E taua tele le tui i se vaega taua o se mea oona. O mea laupapa i lenei tulaga e sili atu tulaga leaga, o lea, pe afai ei ai se avanoa, e sili le faʻaaogaina o le GLC. E mafai e ona isi laupepa ona 'alo ese le afi mumu mo le 15 minute. E masani ona tafafao, e masani ona feui e ala i le sese o tagata o latou tagata, ae o le ituaiga faauma mea taua e sili ona taua i le salalau afi.

Mataupu i luga o le autu: embroiderry crosscapes o lapopoa tele lapoa: polokalame mo le saoloto, sami ma taumalulu, wastc, seti mo le tautoulu, taumafanafana

Puipuiga aofia ai le isi manatu. E le pei o nisi o mea na faia o ni laupapa, pei o le chipboard, fiberboard, o laupepa taʻele e le o iai i totonu o lo latou faʻavaeina o nofoaga eseese. O nei vailaʻau e sili ona matautia mo se tagata o le o loʻo i ai i se potu, talu ai e mafai ona tulaʻi mai i totonu o le siosiomaga i le maualuga e seasea ma ua leaga le potu. VoMoldhydede ma toe faʻasino i vailaʻau o loʻo taofia o le fauina ma le maeʻa o mea e ono lamatia, e tusa ai ma tulafono tumaoti. Pe a fai o latou manatu sili atu i le tulaga maualuga e tatau ona faʻatagaina, o le a le faʻaaogaina o mea faapena.

Fomai-vailaau meatotino o Mywall

Tulaga lelei ma le le manuia o Gyppsum fiber ma Migwater pepa

Taumafaina o mea mata mata mo le gaosiga o le 1 sikuea. m. gypsum carton lisi 9.5 mm mafiafia.

E tele foi lona taua i le GLC, pei o le tomai e mitiia ai le susu. O nei mea ei ai le vailaʻau o le iʻuga, o se iʻuga e mafai ona ui atu ia te ia lava ea ma le tele o kesi, e faʻapupula ese le gaʻo i totonu o le potu vevela i totonu o le susua. Uma le mea taua e mafai ai ona faʻatumauina tulaga o le microclimatic parametric o le potu, o se tasi e le fiafia ai. Ua faʻateleina le susuga leaga ia afaina ai le soifua maloloina o i latou o loʻo soifua ai. I le tuʻufaʻatasiga ma le vevela maualalo, o le maualuga o le ea o le ea, e mafai ona saofaga i le atinaʻeina o malulu.

O le maualalo o le ea o le ea e mafai ona oʻo atu ai i le faʻamamaina o le mucous membranes o le manava o le manava, le faigata o le manava ma le fiafia. E taua tele nei mea, talu mai le potu, e vaʻaia e tagata le tele o latou taimi ma o loʻo faʻalagolago tonu ile latou soifua maloloina i le nofoaga. O le isi mea taua a le fomaʻi-vailaʻau o le plasterboard o lona amoina o lona uiga. E talitutusa ma le malamalama o le paʻu o tagata, o lenei mea e fesoasoani e faʻatumauina ai le sili ona lelei o le microclite o le potu.

Ituaiga o Plasterboard pepa

Tulaga lelei ma le le manuia o Gyppsum fiber ma Migwater pepa

Ituaiga o Flygsosocarton, o latou foliga ma a latou talosaga

Tau glk ma ona sese

O le tele o mea e sili ona lelei i luga o isi fale mea e sili ona taugofie. Tau maualalo i le 1 sikuea. M e mai le 100 rubles. E faʻalagolago uma lava i le ituaiga o laupepa sima. Afai i lona tuʻufaʻatasia eseese faʻapitoa, ona sili atu lea ona taugata. Le sili ona le agavaʻa o le le mafai lea ona taumamafa i avega mamafa, e le tatau ona faʻaaoga pe a fetuʻumalu faiga. E le gata i lea, o le tele ituaiga o GLCs e le mafai ona faatuai le susu, lea o mea ua filifilia taitoatasi mo potu taitasi. E taua tele lenei mea, talu ai o le a le mafai ona e faʻaalu se tupe. O le le mautonu o le Degyawall e le fautuaina e faʻaaoga i le fausiaina o le lagolagoina o luga, pei ona le tumau.

O lea, e mafai ona tuu mai ai. O lenei mea e taua tele ma faʻateleina faʻaaoga i le fauina ma maeʻa galuega. I le faaopoopo atu ia te Ia, e tele isi mea, mo se faʻataʻitaʻiga, gyplum gaʻo (Gvl). E toʻatele o le a vaʻai i le fesili e sili atu le faʻaaogaina: '' o le Gvl poʻo Gvl. E le faigofie le tali ia te Ia. Mafaufau i nisi auiliiliga e fai ma sui o le gypptoumole pepa.

Mau i luga o le autu: o pupuni Roma i Leroy Merlin: Sauni-faia-faia faʻataʻitaʻiga ma tagata faatiga e okaina

O le sypukoconse pepa. Uiga

O le Hypus Free pepa o se palu faʻatasi e maua ai i le oʻomiina o le gypsum ma se vaega o pepa. O le metotia o lenei mago, o lona uiga, e aunoa ma le faaaogaina o le susu. Iseʻesega i le faʻamago, o le matutu-faber aofia ai 2 vaega, ae ua tapunia le vaega lona lua. I foliga vaaia, ua tele tutusa. O le Hypus fib ua masani ona faʻaaogaina i le taimi nei. E faʻaoga e teuteu ai fale, tumama o le uele, ueleto, faletaele, nofoaga e faʻailoa ai le tele o afi tetele. O nei mea uma ua talafeagai ai i aso nei.

Tulaga lelei ma le le manuia o Gyppsum fiber ma Migwater pepa

Le fausaga o le pepa mago.

Ona o le mea moni ua tele ona o lona uiga ona o lona fausaga, e mafai ona faʻaaogaina mo le fausiaina o luga o le karika i luga, faʻapea foʻi ma suʻi. O le mea mulimuli e sili ona talafeagai. O le hypus fiber e mafai ona eseese ituaiga, e manaʻomia le filifilia o le matua mo le malosi mo potu taʻitasi. Pei o le nofoaga sima, o le matutu e iai le tele o mea taua ma aoga, ae ua i ai foi ni foliga eseʻese. Mafaufau i se auiliiliga o tagata autu.

Le lelei ma le le fiafia o Gypsium

E pei ona taua i luga, Gvl e sili atu le tumau. E le masalomia o se mea tele. Peitaʻi, ona o le tekonolosi o le gaosia o le atunuʻu gaosi, o lenei e tele naua, o lea e le ofi ai ma suia o le faʻalelalolagi. O lea, e le mafai ona punou matutu. Ma le isi, e toikele. O le isi mea taua tele o le, o le mea moni, o le tau. Afai o le Tamsterboard i le taimi nei tau mai le 100 rubles / sq.m, ona o le tau mago o le tau o le 300 pq. M. Ona o nei mea uma, ae le mafai e tagatanuu uma ona maua ia te ia.

Pei o le nofoaga o lotoa, o se siosiomaga sili ona siosiomaga o fua faatatau.

Tulaga lelei ma le le manuia o Gyppsum fiber ma Migwater pepa

O le maualuga maualuga o le mafaufau e faamatalaina e le sili ona maualuga le maualuga. O lea la, e mafai ona faʻaaogaina e faʻamaeʻa ai ni pa eseese.

E le aofia ai le resin ma le formaldehyde, o le mea e sili ona afaina i le tulaga o le ea sitiseni. Hypus alatber e maualuga le tetee i le afi ma le susu o le susu. I le faʻaopopoga i mea uma, e iai lona faʻailoga faʻapitoa. Manaia le mea moni e i ai le fiva e maualuga le avanoa vevela, o lona uiga, e sefe le vevela. E faigofie ona siaki e ala i le faʻapipiʻi o se lima i le pepa, e masani lava ona mafanafana. E taua tele lea tulaga ile malulu o le vaitau ile potu malolo, faʻataʻitaʻiga, i Dachas poʻo Fale tumaʻoti. E i ai leisi tele faaopoopo - o se maualuga maualuga maualuga. O le mea lea, e mafai ona faʻaoga e faʻamaeʻa ai pa eseese, pei o le pisa o se tasi lea o mea e sili ona masani ai faʻaleagaina tino o loʻo faʻalavelave i gaioiga masani a tagata.

O le tau o le gypsum ma lona faaaogaina

Tulaga lelei ma le le manuia o Gyppsum fiber ma Migwater pepa

Masini faʻavaʻa o loʻo faʻaaogaina gvl: 1 - i totonu o le sima; 2 - Mago-fiber lau (gvl) totonu 15 mm, fafo atu 25 mm; 3 - Vaofizoing; 4 - Faʻalapotopotoga; 5 - Wool Ril - mamao mo Gvl; 6 - Liligiina o crossbar o le faaemu pa; 7 - O le vaega mai fafo o le plaster 20 mm.

E pei ona taua i luga, e sili atu taugata nai lo le plasterboard. O le averesi o tau e tusa o le 300-400 torbles / sikuea mita. m. E sili le faʻatau atu o laupepa o le kamupani knauff, o loʻo ofoina atu se tele o oloa ma tau gafatia. I tua atu o le faigofie faʻamamaina pepa, e mafai ona faʻatau mai se matutu-fiber ma le tele o le gaosia malosi, lea ua faʻaaogaina lautele pe a faʻaumaina potu ma heady. O ia mea e mafai ona faʻatauinaina o le fale fa fale, ae e taua le iloa o le a le faʻataunuuina tonu e faʻatau.

Mataupu i luga o le autu: BAMBO COTUTESS i le faitotoa: Pros ma epu

O le mea lea, o le grapsum e mafai ona faʻasaoina le taimi tatau mo tagata faigaluega, faʻaleleia le le mautonu o le potu, faʻasolosolo ai le saogalemu o le potu, faʻaosofia ai le mamafa o le mamanu ma faʻaleleia atili ona uiga ese ma ona uiga ese o le mamanu. O loʻo ia te ia foʻi le mea moni o le matutu-fibers i luga o le maualuga o le vevela, ona o mea uma e talafeagai e faʻaaoga e faʻaaoga i le taimi o le fausiaina o fola. I le taimi lava lea, o le muamua vaega e tatau ona i ai fafie pe mai le sima. O laupepa mago o loʻo tuu i luga o le mea lea, ma fafo - laminate, linoleum, pani poʻo le paʻu. E tofu lava vaega e faia se galuega faʻapitoa: muamua - avea ma faʻavaʻa, le lua - tuuina le malosi ma le afi saogalemu, ma le lona tolu - mo le afthetic ma le afthetic.

Finauga mo ma faasaga i gvl ma glc

Afai e te faʻatusatusaina nei 2 mea, e toeititi lava o latou. Muamua, o latou na faia mai le tutusa o laʻasaga i le lakapi e tasi - Gypsum, ae i totonu o isi tekonolosi. Lona lua, latou te faʻaaogaina e faʻauma ai le nofoaga. Lona tolu, e tele a latou meatotino ma aoga e pei o le saogalemu mo isi, susuga tetee ma le saogalemu o afi. E taua uma lenei mea. Hypus fiber, faʻaopopo atu i nei mea uma, o loʻo iai se tele o isi uiga taua, ae o loʻo iai le tele o mea sese: le mafai ona faʻalauteleina ma le tele o tau ma le maualuga. O le mea mulimuli lava e masani ona faia ai faigata mo le maeʻa galuega.

O lea, o nei mea uma e taua tele ma tutusa ai ile fausiaina. Matou te filifilia se tasi poʻo seisi mea e fuafua i le tele o vaega: agavaʻa o tupe, ituaiga o le potu ma lona nofoaga, ma isi. Mo potu taʻitasi e te manaʻomia e faʻalatalata faʻamalosi ai taʻitoʻatasi, faʻapitoa faʻapitoa e galue.

Faaiuga, faaiuga, fautuaga

Faʻavae i luga o le masani ai, e mafai ai ona faʻaiuina o le gypsum-ponaivi ma susu susu o le matagofie fale ma faʻauma mea. E mafai ona faʻaoga mo le faʻatulagaina o potu, faletaele, fale tumama, aua o le fausiaina o faʻailoga o le tagi, pa, ma isi. E mafai ona e faʻatauina i latou toetoe lava i soʻo se faleoloa faʻapitoa. E taua le iloa i le numera talafeagai o laupepa, e faalagolago saʻo mai le nofoaga o le potu. I le le pei o fafie, elēina, o ia mea e i ai ni fale taʻalo faʻapitoa e taugata tele i luga ole maketi, ma o latou tagata faʻatau meatotino e matua taua lava.

E aofia ai: O le lelei o le lelei o le tino ma le faʻaolaina o le tino, malosi, malupuipuia mo isi, o le tomai e tausi ai le sili ona lelei o le potu, lelei le teteʻe atu i ai. A o le i amataina galuega, e tatau ona e feutagai ma tagata atamamai o le a tauto o le a le ituaiga mea e talafeagai mo lou fale. O lea la, e mafai ona faʻamoemoe o loʻo mataga ma le mama-fiber o loʻo aso nei ma se tasi o sili ona sailia i le polokaina, fafie. E taugofie ma o lea la ia fiafia i le tele o manaoga. Sili o mea uma pe a filifilia se tasi po o se isi oloa e liliu i se polofesa. O le mea lea, afai e te fiafia e toe faʻaleleia i le fale, ia faʻaau lou lava fale, faia se mea fou, ona mago ma le matutu-faber o se filifiliga lelei.

Faitau atili