Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

Anonim

Bock tumau, tuua le nofoaga i le teuteuina, o le faamalama mamanu. Piki i luga pupuni i totonu o le potu e le o lona uiga o le sau i le o loʻo i totonu o le sabrics ma filifili poʻo le a le mea muamua e fetaui i le lanu, sitaili poʻo le tau. O le faatonuga i totonu o le potu o le potu e taʻu mai ai mea uma, e aofia ai fuā ma pupuni, ua mafaufau i sina mea sili ona lelei.

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

Pupuni

Filifiliga o le potu mamanu

O le sitaili i totonu o le potu o loʻo atagia i le ala o le tipiina o pupuni, ma o le tuʻufaʻatasia o lanu i pupuni ma pa e noatia i le aotelega o tulafono o mamanu. O se faʻavae le auala e filifili ai se ie puipui i puipui puipui, o se masani masani o loʻo faia. O faʻavae o taʻiala Faʻaauʻoga i le mamanu o nofoaga na faʻatafunaina i le 17tuth seneturi ma e le i mau le maelega ma i o tatou taimi. O le masani ai e sau i totonu, pe a fai o le lanu palett ua filifilia lelei. I lenei sitaili, o pupuni o loʻo faʻaaogaina i le lanu i le pepa puipui - o loʻo i ai i le lua poʻo le tolu tamatamai vae popoto pe a malamalama i puipui o le potu pogisa .

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

Afai e tatau ona e pikiina pupuni i puipui puipui ma se mamanu, mulimuli i se tasi o itu lua. Muamua o le faʻatau atu o pupuni, tutusa lanu ma le faʻapipiʻi i luga o le pepa puipui, o le lona lua o le faʻatau o pupuni e tutusa ma le pepa puipui. Filifilia o se tasi o filifiliga, mafai ona e faia se tasi, se mamanu se tasi.

I le faiga o le mafuaʻaga, o pupuni ma puipui puipui ma le faʻatulagaina tutusa e faʻaaogaina lautele. O le lanu samasama o le puipui ma o le pupuni e mafai ona tutusa lelei pe leai ni eseesega. Ina ia le faʻapipiʻi pupuni ma le pepa puipui i se tasi iunite, e le faʻatulagaina le faamalama e ala i pupuni manino ma swans, faʻavaeina o lanu eseese.

O le faigofie auala e filifili ai pupuni i le pepa puipui i totonu o le fale puipui, o totonu o loʻo fuafuaina i le faiga o le itiiti o le siʻusima. E lima tulafono iinei:

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

  1. O pupuni o le monophonic pe o le itiiti ifo o le masani gofie e le tosina mai ai le mafaufau;
  2. Afai e mafai, o le ie pupuni ua tapunia le puipui atoa, mai le fola i le taualuga;
  3. E tatau ona tumau le vevela, le gauai, o lea foi o le tuʻufaʻatasiga o ie puipui e lua e talafeagai - e fufula ane i le aso;
  4. E leai ni faʻafitauli e le faʻaaogaina i le ituaiga o tamai paseloa, faʻafefeteina, faʻatolu, naʻo le toniga o le faʻafanua;
  5. Laititi sili atu mea faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: sooga ma avanoa i le va o le faletaele ma le puipui - o le a le mea e fai?

Filifiliga

O le faʻaumaina o potu taʻitasi e iai lona lava uiga. I le potumoe o le masani masani e faʻaaoga ai le malu, malu mononomes. E tusa ai ma tulafono o le fausaga, ave i luga pupuni i le pepa puipui i totonu o le potumoe i totonu o le potumoe e sili atu le tusa o le lanu o le moega, moega ie po o le lanu o puipui. Afai e teuteuina puipui i lanu piniki, lanumoana, mama, lanumoana poʻo le ie o loʻo faʻaaogaina mo le ie puipui mo ni nai aliʻi pogisa. O le malamalama o le aso-i-aso o le a suʻisuʻi mai le malamalama o le malamalama o le susulu malamalama.

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

O le fausiaina o se vaʻaiga o le potu malolo o se lautele o le gaioiga o gaioiga mo mafaufauga. E faʻatagaina ona faʻaalia uma o outou manatu. E mafai ona e fesoʻotaʻi faʻatasi ma ni atavali pe a fai e te filifilia i latou ma le tofo ma le teteʻe i le auro ogatotonu. Aloese mai naʻo ni nai tuʻufaʻatasiga e foliga mai o le valea.

Le tuʻufaʻatasia lanu:

  • Lanumoana; lanumeamata;
  • Piniki - uliuli;
  • Moli - lanu viole;
  • Lilac - samasama.

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

Ae e oʻo i nei lanu o le a le faʻaleagaina ai le sili le paleni o le potu malolo, pe a fai o oe e fai ese ai ni auiliiliga o le uafu, sofa aluga.

O le umukuka o le tele o potu laiti i totonu o le fale, o lea e te manaʻomia ai ona taumafai e fai le faamalama e galue i le faʻalauteleina o le faʻalauteleina. E mafai ona e filifilia pupuni i le umukuka i ni lanu i soo se elemene o totonu: Anumi, ato, puipui. Afai e filifili e tuʻufaʻatasia pupuni ma puipui, e sili le filifilia o lo latou eseesega ile pa o le lanu. O lenei faautauta, ua faamanino mai le faamalama i se talaaga lautele, o le a foliga mama ma susulu atu. Faʻapea foi i le umukuka, i le ala, o teuteuga ma aga masani: Taipapa, pupuni puʻe, faʻaputuputu ma umukuka mea aitema.

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

Faamalama i le umukuka

Valivali filifiliga filifiliga

I potu potu malolo, potumoe ma potu pisinisi, ua filifilia le ie pupuni i le pepa puipui poʻo mea e sili ona taua - o le faʻamatalaga sili ona taua o le potu. Ae e tatau ona maitauina o meaafale mea e le masani ona avea ma puipui puipui. A maeʻa le 3-4 tausaga o le a e manaʻo e suia le teuteuga o le potu, e faigofie atu ai le suia o le pepa afifi ma piki i luga pupuni ia i latou nai lo le suia o meaafale. O le galuega sili ona faigata i lenei mataupu o le filifiliga o ie pupuni i le pepa puipui i le lanu.

Ia faafaigofieina le faiga filifiliga, faʻatautaia saʻo i nisi o loʻo faʻamaonia ai ni metotia. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o pa i totonu o le potu e faʻasaoina i lanu susulu, kamela lanu, piki i luga le lanu o le ie puipui e manaʻomia i le leo o le malo lanu. Mumu, Brown ma Choceal Cutchins mo Burgundy Hopepaper e fetaui lelei, ae o le pastech instich instonable ma le ie puipui o le toafilemu. I luga o lenei mataupu faavae, na faatau le mumu apu i le pepa puipui mumu.

Tusitusiga i luga o le autu: taele alatoto puipui: metotia masini

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

E manaʻomia le amanaia e le o lanu malamalama uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma aiga i lanu. O le tuusaunoaga o moli, e ogatasi toetoe o lanu uma ma lanu uma ma a latou matata: lanumeamata ma samasama, mumu ma enaena, lanu enaena ma browe. Ma le isi foi o pupuni o toetoe o lanu uma e ogatasi ma puipui, salamac samasama samasama.

Lanumoana ma lanumoana lanu lanu pupuni o le a fetaui ma samasama wallpaper poʻo oneone. O se tuʻufaʻatasiga e tele lava e masani ona faʻaaogaina i totonu o le fanau a tamaiti ma tama talavou mo tama. I le potu samasama, lanumoana pe lanumoana pupuni i se samasama lolomi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ituaiga o fetu na foliga manaia. O lenei auala i le faamalama Ma faʻatulaga, e tatau ona e tusia ata o le lanu samasama i luga o puipui ma pupuni tutusa.

O lanu lanumoana e faʻaaogaina i le fatuina o se scandinavian style poʻo le mataupu autu, ma i le faʻatusa ma le i ai o lanu lanumoana, o le manaʻo e faʻafaigofie ai, nigzags, galu-pei o laina.

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

Afai ua uma ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu ma se mamanu, e sili le pupuni e faʻatau ai le monophini, ma i se isi, o pupuni i le ofe o le potu e talafeagai mo le sitaili o le potu. O lenei tulafono e alualu i luma i taimi uma pe a faatau pupuni i le lanu o le pepa puipui.

O le lanu lanumoana e sili atu le maualuga o le sili ona pupula mai luga o meaafale ma utupoto e mafai ona tilotilo i tafatafa o le lanumoana puipui le talafeagai. O lea la, e te le sese pe a fai e te tautau paʻepaʻe poʻo sesega lanumoana pupuni i lalo o le lanumoana puipui. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona manaʻomia le faʻaaogaina o ninie ua mou ese atu, le mafaamatalaina. Faasaga i le pito i tua o le mama e mama, e leai se auala o le a foliga mai o le paʻu ma le agalelei, o le a leiloa le faamalama, ma o le a maua ai se ituaiga palapala.

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

Tamai togafiti i luga o se tuʻufaʻatasiga o lanu

Afai o le pepa puipui ei ai se ata tele, lea e aofia ai ni lanu, o le a lelei e piki i luga le tasi-pupuga foliga ata i lalo o meaafale o meaafale o meaafale. E le manaʻomia na o ia le faʻailoga lanu o le vale, e oʻo lava i le i ai o tamaʻi eseesega i ata o le a foliga faʻaleaga. Ua fautuaina e tagata iloga le faʻatauina o le ie i luga o pupuni sili atu nai lo le mea e tatau ai ma suʻi mai i toe vaega o mataupu o loʻo ufiufi i le sofa poʻo le aluga o le sofa. Ole a saʻoloto mai le manaʻoga e nonoa le lanu o le ie puipui i puipui poʻo le faʻamamaina o meaafale.

Mataupu i luga o le autu: Insist Duplex Douptor: Faʻailoga, faʻavasegaina

Filifilia o pupuni mo pepa puipui ma fugalaʻau tele, e sili atu le tuʻuina atu o le manaʻomia i se tasi-photon tisu o leo toʻafilemu. A faʻapea o loʻo o gatasi ma le tulaga faʻavae o le pepa puipui, o le faʻamalama o le a tutusa foliga tutusa ma puipui. O lenei vaaiga ua faʻamalosia i totonu o se tamaʻi potu, o loʻo piki i luga o le lapoʻa ma se mafuaʻaga.

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

Afai e le mafai ona e faia se lanu pe a filifilia se ie puipui, filifili le lapoʻa tele o mea, pei o se sofa, ma taulaʻi i lanu o lona vaneina.

Vaʻai vitio ata

Faʻasaʻo le tele o le potu

O le tele o faʻafitauli i le fatuina o se mea manaia o loʻo tuʻuina atu potu uumi uumi i se faʻamalama i luga o se puipui puʻupuʻu. O sea le faʻamanuiaina o lau fale o loʻo maua i totonu o fale o le fale tuai, ae o lenei ua mafai ona e faia se mea mo le faʻasaʻoina vaʻaiga o le potu. Mo le faʻasaʻoina o le tele o le potu o le potu o lenei ituaiga, o le saʻo o le tuʻufaʻatasiga o le ie puipui ma le puipui o loʻo faʻaaogaina. Ina ia o aʻe i luga o le faʻamalama, e faʻamamaluina i pupuni ma le malamalama e faʻatatau i le puipui o faʻamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o puipui o Bel Belgee Beese, oneone poʻo kulimi teine ​​o le susu poʻo le paʻepaʻe lanu e faʻaaoga.

O le sili ona lelei fofo mo nofoaga uumi o le faʻatumu o le puipui atoa ma pupuni, mai le tulimanu i le tulimanu. I lea tulaga, e le tuʻufaʻatasia i vaega, o loʻo iai se sao i le faʻalauteleina o le avanoa.

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

I totonu o le potu o le le faʻatulagaina o le faʻatulagaina, e le faʻatagaina e teuteu le faʻamalama ma le pogisa ie puipui nai lo le pepa puipui. Mo se potu ma le moli lanumoana lanumoana, lanu uliuli lanumoana o le a le fetaui, mo pa piniki - burgundy ma uliuli mumu. O le faʻamalama na faʻasalalau mai i totonu o le fulufulu uliuli ua sili atu ona iloga, ma ua foliga mataina o le potu ona o le paʻu ma le le fiafia. O nei manatu, eseese lanu e le taliaina.

Tuufaatasiga o lanu: pupuni i le pepa puipui puipui - filifiliga mo le lelei mamanu

O nisi taimi e le masani ai depper o pepa puipui ma ie puipui e avea ma fofo manuia. Afai na e tuʻuina atu ie pupuni e te fiafia ai i le faamalama, ma e te mautinoa e talafeagai, filifili ai. O ofu puipui e faʻaaogaina na o se lanu lanu, lea e fausia ai le potu i totonu o le potu.

Faitau atili