Auala e fufulu ai o le Atimaninum tauaso

Anonim

Auala e fufulu ai o le Atimaninum tauaso

O le moni fatu o faamalama e ese mai le pupuni e manatu o tauaso. O lenei masini e iloga i le faigofie, matagofie ma aoga. Ae paga lea, latou, pei o se isi mataupu o totonu, ua noatia i le filogia. I luga o papatusi (Lamella), pefu, gaʻo ma toe faʻatulaga o le iniseti malosi gaioiga faʻaputuputu i le aluga o taimi. A taunuʻu mai i le faʻamamaina, e tatau ona e iloa ni 'aulotu faʻamama le faʻamalama fesoasoani.

Auala autu e fufulu ai le gemiziltal alumini tauaso

O le Alminim o tauaso e manatu o se tasi o le muamua. I le taimi lava lea, o nei 'oloa e manatu o se masani masani ma tumau. Aluminim e matua malamalama ma malie mo le faamamaina. Na o le pau lea o le mea e tatau ona mafaufauina pe a fufulu lamellas o lena O le tele o le susu e mafai ona oʻo atu i le 'aisa o mea. O le mafuaʻaga lena ua le fautuaina ai le aumea i luga o uʻamea uʻamea ma le faʻaaogaina i le vai.

E mautinoa, ioe, e manaʻomia ai pea ni efuefu mai ia i latou, pe a manaʻomia le faʻamamaina o mea talafeagai:

  1. Fufulu fufulu:

    • faatasi ai ma le fesoasoani a se agaga;

    • tagi i le faletaele;

    • Aveesea o palapala ma le susu susu.

  2. Chitka e aunoa ma le vai:

    • Lauiloaina ole pefu ma se fasi tui.

    • Aveesea o le pefu ma pulumu faʻapitoa;

    • Faʻapitoa;

    • Aveesea o le pefu ma susu susu.

Ina ia mafai ona fufulu le sima almininim ie pupuni e faaaoga ai le vai, e tatau ona aveesea. Afai o le fufuluina ua fuafuaina e faʻaaoga ai le pupuʻu, ona mafai ai lea ona faʻaaogaina se pelu o le palasitika pelvis. I isi tulaga, e mafai lava ona e faia e aunoa ma le faʻamaualuga e le puipuia o nei ie.

Auala e fufulu ai o le Atimaninum tauaso

Faʻafefea ona fufulu papatusi o faʻamalama pupuni e faʻaaogaina ai le taele

Fufulu faataualalo pe a o latou i ai i se pepa matala, o le mea lena lava, e tatau ona i ai i le mea e tasi, ae o loʻo tulaʻi mai le lamella e fai i le nofoaga e tasi. O le auala i luga o le Fono Aoao o ia aufaʻilii e ese, o lea e fautuaina ai le vaʻai i totonu o faʻatonuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai faʻamatalaga e faia ai oe lava

TAUA! Ina ia mafai ona aloese mai le faʻaleaga, e tatau ona e aveese le pu i luga o le pito i lalo o le vaipuna ma le cornoly. Latou te fufuluina eseese.

Afai e te le aveesea le pulu, o le lamatiaga e manaia o le ai ai le malamalama o i totonu ia i latou, o le auala e faaauau ai ona faʻaleagaina le Lamellae.

O lea, na e aveese le tauaso ma tuu o latou taele mo le fufuluina o le taele. E tatau ona e fufuluina i lalo o le ulu lelei o le vai vevela i itu uma e lua. O le taʻele e mafai ona aveese le vaega atoa o le pefu o le pefu, ae maise mea uma o loʻo lelei o loʻo lelei e fufulu ai ma le spung. A maeʻa ona faʻamamaʻi, e taua le aveese vaega o le faga o manu, e fausia ai le teteʻa. Ona e tatau lea ona e aumaia le suavai i alavai, pe a maeʻa ona e tautau nei utupoto i lou nofoaga muamua ma aveese le solo vaivai tele e aunoa ma se faaputuga.

Aveese pugs e tatau ona fufulu ma mago eseese. E uiga i le aso e mafai ai ona faʻapipiʻi le pu i le nofoaga muamua.

TAUA! Sweso nutimomoia e tatau ona avea ma auala masani. Soʻo se faʻamaʻi mago o le faʻasaina, e mafai ona faʻaleagaina le fausaga o mea.

Auala e fufulu ai o le Atimaninum tauaso

Fufuluina o le simrizal aminini suamalie tapuni

O fasimoli e faʻatamatia lava e le gata i faʻaputuga o palapala, ae tutusa foʻi, e tele faʻatoʻaga, e tele tagata na aveina le fiafia ia i latou pe a fufulu uʻamea faamalama.

E 2 auala e fufulu ai ma le fasimoli.

  1. E tatau ona e faamimigi le au tauaso i le fasimoli fofo mo le 5-10 minute. A uma lena mea, o le lio ua fufuluina i se pulumu vaivai. Ina ia aua neʻi oū i le tiga, e tatau ona fufulu le aunillas i le vai mama. Ona e tatau ona e tuʻuina atu ia i latou mo sina taimi i le tioata tioata, ma pe a uma ona e mafai ona fufulu le saoasaoa ma tautau i le nofoaga.
  2. Fufulu Lamella ma le fasimora utur e aunoa ma ni tauaso. O le faia o lenei mea, e te manaʻomia; solomuli vai maolua, vaivai le vai mo le fufuluina o mautotogi e aveese le vai. Tauik e fautuaina e filifili se pepa le aoga. Muamua fufuluina ma se pupuʻu faʻapipiʻi i se pepa tapunia, i le tasi itu, i le itu mai luga i lalo. A o le spange ua filogia. Ina ua uma ona fufulu, lima lima solo ai le Lamellas ma se solo, ona tusi loa loa lea i le isi itu ma fufulu i tua o pupuni.

O filifiliga uma e lua e matua afaina ai. Afai na e filifilia le filifiliga lona lua, e tatau ona e mafaufau i se taimi puʻupuʻu, o le a soloia le vai i luga o le faamalama, le faʻamalama ma le latalata i puipui. Sue le faamalama fesoasoani e manaʻomia i se auala masani, pei o se filifiliga e mafai ona sainia i le la pe o lea ua mago i le faletaele.

Mataupu i luga o le autu: O a mai lau oe lava okta na faia?

Auala e fufulu ai o le Atimaninum tauaso

Faamama ma se moli uila

O lenei metotia e talafeagai mo le faʻamamaina masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaputuputuina peleni e mafai ona aveesea e se tui faʻamama vaiaso i taimi o faʻamamaina. E le mafai ona aveese le palapala nanile.

I le aso malolo vai o loʻo i ai ni au faʻatau faʻapitoa mo le faʻamamaina o mea laiti poʻo ni mea faigata-i-mea e 'ai. Pele faʻataʻitaʻiga e oʻo i ni tagata faʻapitoa faʻapitoa mo le tauaso. Afai e leai ni ana auupega, e mafai ona e aveese le pisa ma aveese le pefu le utu mo lapisi. Vaiaso o le pefu na faigofie ona aveese mai itu uma e lua o tauaso i ni nai minute.

E mafai ona tuʻufaʻatasia ni auala, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia aveese le pefu i le mama pipi, ona fufulu lea o le lamellas ma le fasimoli. O le mea lea, o le ae tumau le fufuluina na o le totoe o le le mautonu.

Auala e fufulu ai o le Atimaninum tauaso

Faʻaaogaina le susu susu

O le faigofie ma e tutusa lava le lelei auala o le faʻamamaina o le almininim tauaso i le fale o le faʻamamaina ma susu susu.

O le a e manaʻomia ni solomuli ma e leai se isi mea. E tatau ona faʻaogaina e le masani a susu, ma faʻapitoa solo mo le faʻamamaina o ofisa ma afitusi. E mafai ona e faʻatauina i totonu o soʻo se autola poʻo le matagaluega o mea faigaluega. E moni, e iai le tasi o mea taua - o le taugata maualuga o na afu. Afai e te faʻatusatusaina, o le afifiina o solosolo o le a tutusa lava pei o le fagu lelei lelei.

Napkins Aveʻese le faʻaleagaina ma lamellae i le itu mai luga i le pito i luga. Faʻatagaina Faʻapitoa faʻatagaina e aveese le palapala, gaʻo ma le le mafaufau. O le susu o le susu i le taimi e tasi, e le tatau ona tumau le teteʻaga, ma e le manaʻomia le soloia o le mea matutu.

Auala e fufulu ai o le Atimaninum tauaso

Talosaga o Amio Tulaga

I totonu o le fale talavai o le fale faigaluega, e mafai ona e faʻatauina se auala mo le fufuluina o tagata. E i ai efuefu, ges ma sprays. E mafai ona filifili Spraine, e faigofie ona o aofia ai ma le le aofia ai le pologa.

O la e manaʻomia le tapunia, faamamaina o le tuʻufaʻatasiga e paʻu ua faasolosolo ona mou, aua o le fofo suamalie, o loʻo manaʻomia ona manavaina ai oʻu ave. O nisi o lona uiga o le tuʻua eseʻese, faʻapena foi ona uma ona fufulu e manaʻomia ona e soloiesea le ie ma se ie susu, ona aveese foʻi ai lea o le susu susu.

Mataupu i luga o le autu: naepio mo se mafanafana mafanafana ma ou lava lima: faavae

Afai na e faatauina se mama i le ituaiga o se gel (paste), ona e tatau ona ia mautinoa e leai ni vaega e mafai ona ulagia ai papatusi. O le gel e apalai i le smopge, ona i ai lea o le lamellas i latou lava (i le tapunia), o le paluga e tatau ona tufatufa atu e le malu. Ina ua maeʻa le gel, faʻatasi ai ma le palapala, e tatau ona e fufuluina ma se mama mama. O le mea o totoe o le mea na totoe e aveese ma le vaivai lemu.

Faamamaina oloa fasiotia uma siama ma le filogia. A galulue faatasi ma i latou, e tatau ona e faʻaaogaina ni totigilima.

Auala e fufulu ai o le Atimaninum tauaso

Faʻafefea ona sefe le tauaso i le mama

Ina ia faʻamamaina le faʻamalama fesoasoani mo se taimi umi, e tatau ona e pikiina lelei togafitiga mo ia. O lea, mo le susu susu, o se pulu vaivai suamalie e manaʻomia e aunoa ma se faʻasesega faʻapitoa. E tatau ona totogi saʻo atu i le solosolo o le solosolo, e tatau ona malu, e aunoa ma se faaputuga ma isi uila afi.

E i ai se metotia lelei e pei o le faʻalogoina o ni tauaso o le tele o le susulu ma le pefu o le pefu. E te manaʻomia se Polyrolol, o se anetitika, vai mafanafana, se pea paʻu totini lima, o se pea ctton totigilima. E manaʻomia le faʻaopopoina o se afāstistics ma pollyrol (faʻavae e tatau ona faʻamatalaina i luga o le afifi). I luga o le lima muamua e tatau ona ofuina se paʻu paʻu paʻu, ona sosoo ai lea o le clutch; O tagata tauaso e taitaia le pupuni ia te ia lava, ina ia i le va o lameula, sa mafai e savali ma lona lima. Tuu i lalo le lima i totigilima i le fofo, ona susu le totini lima i le umi atoa e ala i pupuni atoa (pito i luga). O le polyrol e maua ai le manaʻo, ma o le antititotic taofia le loloto o le pefu.

A o e vaʻai, tuʻituʻi o tauaso e le faigata tele, e pei ona foliga mai ai. E mafai ona e faia i ni metotia faʻaleaʻoaʻoga poʻo faʻatau se faʻamaoniga i totonu o le faleoloa. O le mea sili ona taua i lenei mataupu o le fuafuaina lea o le tele o tau manaʻomia ma le taimi o loʻo e mafai ona faʻaalu i lenei faiga.

Auala e fufulu ai o le Atimaninum tauaso

Vitio Auala e fufulu ai Atimini Colds

Faitau atili