Faʻafefea ona tuʻu le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu ofu

Anonim

O sui o le matagofie o le fola e masani ona mananaʻo i ai o se potu tele ma lautele. E mafai se mea e maua ai le iʻuga, naʻo le faʻatauina o se ofu puipui poʻo se faʻafaigofie mo ou lava lima i le fale o se potu faʻapitoa mo mea uma. O lea, afai e te nofo i totonu o le fale mautotogi ma e iai sau potu teu tupe, ona mafai ai lea ona toe fai i lalo o le potu ofu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia fai sau puipui ma fata talitutu, o manu ma matau e le tele naua faigata, ae ia seti le mea na tupu ia te oe.

Faʻafefea ona tuʻu le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu ofu

Filifili faitotoa i le potu ofu

Ulugalii

Mafaufau e uiga i se faitotoa faapea o le:

  • O le pito i luga o le taʻiala, o loʻo fai lea e taofi le faitotoʻa faitotoʻa. E tele lava taimi na faia ma le lua o grooves, ae e tupu i le tasi. Nonoa tuusaʻo i le pito i luga o le fausaga.
  • Lalo taiala. O lana galuega o le itu o le faitotoa lava ia. O nei vaega o loʻo i ai foi ma le eseʻese o togalaau ma faʻapipiʻi i le pito i lalo.
  • O le ata tusia na faapipiiina agai i luga.

Faʻafefea ona tuʻu le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu ofu

O le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  1. O le Symmetric Faʻamatalaga - mafai ona faʻapipiʻi i luga o le atolaau, ae i luga o le faitotoʻa i le va o potu, aua e tutusa lava le fausaga i itu uma e lua.
  2. O le Asymmetrical ituaiga o faʻamatalaga e tutusa lava le faʻamoemoe e pei o le muamua, ae o le nofoaga e tatalaina ai, e naʻo le lima tasi. O le mea lea, faʻaaogaina naʻo mo chisfian.

Faʻafefea ona tuʻu le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu ofu

Tele na masani ai, o faʻamatalaga o loʻo maua mai le alumini ma e i ai ni atavali: i lalo o siliva: cong6, auro poʻo le champagne. O loʻo iai foʻi le valiina i lalo o fafie pe osofaʻia PVC o loʻo iai se lanu lapoʻa.

Faʻafefea ona tuʻu le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu ofu

O le talaaga e aofia ai:

  • o le pito i luga o loʻo faʻapipiʻi i le tapota o loʻo faʻapipiʻiina i luga ma uili pito i luga;
  • o le pito i lalo o le a faʻapipiʻi i le pito i lalo o le faitotoʻa ma lea ua faʻaofi ai uili i lalo - ua fetuunai le maualuga ma i latou;
  • O le pusa maualalo, lea e aofia ai uili i ni uili ma tauaveina le atoa avega o le fale faitotoa;
  • pito i luga o le tautua e faʻasaʻo ai le faitotoʻa i le pito i luga;
  • o le faamaufaailoga, o loʻo tuu i le pito o le tapoleni e faʻaseʻe ai le aʻafiaga pe a le o le pe a maeʻa
  • O le ogatusa, o loo tuu i luga o le taʻiala o loʻo i lalo (o se vaega taua tele lea o le faʻamaumauga, pei ona faʻatauaina le faitotoʻa i le tulaga tapunia).

Mataupu i luga o le autu: Faʻalapotopotoga e te faia oe lava mai le pa i 'aʻai: Ata

Faʻafefea ona tuʻu le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu ofu

Ata mamanu e mafai ona vaaia i lalo.

Faapipiiina faitotoa-coupe ma ou lima lima

Matou te faʻatau mea uma e te manaʻomia mo le faitotoʻa o le faitotoʻa:

  • O le mea faigaluega e manaʻomia pe a faʻaputuputu: o le sikulukalaiva, sikulukalaita, samala, hacksaw mo uʻamea ma laʻau, roulette;
  • O vaega uma o le faitotoʻa o ia lava; faitotoʻa o le faitotoʻa, saʻo ma faʻaupuga o tupe, faʻatonutonuina o le pito i luga ma lalo, rollers.

Faʻafefea ona tuʻu le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu ofu

O lenei ua mafai ona e amata faatulagaina. Muamua, le pito i luga ma pito i luga auala e alu ai uili uili. O le pito i luga taiala e latalata i le pito o le pito i luga o le potu laei, kapeneta po o le potu teuina. Ma le pito i lalo - o mea uma e lelei i ai. E tatau ona faʻasusu e faʻailoa atu le alu ese mai le laina pito i luga o le pito i luga o le taʻiala - 18 mm mo le tasi-itu-itu o le Asymmetric Inform, ma 9 MM Mo le Faʻaita-itu.

Afai e te le manaʻo e faʻaleaga le fola o le fola, ona mafai ai lea ona o le auala pito i lalo i le sili ona lua ma le faʻaoʻo. Ona tuu lea o le taofi o le taofiga-tagata i le pito i lalo.

Faʻafefea ona tuʻu le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu ofu

Fausia Fale 'Upega Tafaʻilagi Upega Tafaʻilagi

Afai na e faatauina se faitotoʻa ua leva ona saunia-fale-potu, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le ata, e mafai ona e amata faʻapipiʻi i totonu o le alavai. Afai e te filifili e fai ma ou lava lima, e tatau ona e ave muamua i le potopotoga o le tapoleni.

Faʻafefea ona tuʻu le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu ofu

Muamua e tatau ona e filifilia mai mea o le ai ai lea o le lau faitotoa. E mafai ona:

  • Plywood,
  • Lapataiga chipport
  • tioata,
  • Fafie.

Faʻafefea ona tuʻu le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu ofu

O lenei e tatau ona e faia fuataga o le faitotoʻa o le potu laki, potu teu poʻo le lalagaina ma se lipine fua ma oti ese mai le pa puipui e te filifilia, i le tele, o le faitotoʻa faitotoʻa. Ina ua maeʻa, faʻapipiʻi vaega uma i le potopotoga i le ie:

  • Vitio mai luga ma lalo ifo,
  • o le talaaga o le itu i itu uma e lua,
  • Pito i lalo ma pito i luga.

Faapipiiina o le faitotoa faitotoa

A maeʻa ona faʻapipiʻiina uma elemene o mea uma ma faʻamautu i o latou nofoaga, e mafai ona e amata faʻapipiʻi le upega tafailagi i le faitotoʻa o lou potu faifeʻau, fana.

Tusitusiga i luga o le autu: Plywood vali

Ina ia faʻaofi le faitotoʻa o le faitotoʻa i le amataga, e tatau ona amata muamua le pito i luga rollers i le pito i luga - o le a faia ai se faigofie. Ona e manaʻomia ai ona faʻapipiʻi le pito i lalo o laina maualalo i le ala i lalo, ae mafai ona faia na o le ufiufi i lalo o le pito i lalo o le faitotoʻa 'Upega Tafaʻilagi. Faigofie, pei ona faʻavae ai le au faʻatau i luga o le ipu vailaau. O loʻo faʻaalia mai ai le ata Faʻafefea ona fai.

Faʻafefea ona tuʻu le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potu ofu

Fetuunaiga o se coupe

Fetuunaiga o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se sikulukalaiva poʻo se mea faʻapitoa hex kin e ala i le faʻaliliuina o le siku, lea o loʻo tu i le pito i lalo o le itu o loʻo iai. Faʻafefea ona faʻapipiʻi se potu laki, e mafai ona e vaʻai i le vitio.

O lenei ua ia te oe lou lava potu manaia laei ma se faitotoa-colipe. Faʻafetai i le manuia o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le faʻagaioiga e lelei ma e le mafai ona tele avanoa.

Faitau atili