Auala e Tumau Tutoʻatasi le Taeao o le Kapeneta

Anonim

E masani ona feagai ma tagata e ona o le aufaitau o le aufaitau ma faʻafitauli o faitotoʻa o le le paleni, o le sosolo poʻo lona alu ese mai i luga poʻo ni taʻiala. O nei mea uma e faigofie ona fesoʻotaʻi ma ou lava lima, e le o faʻaaluina se taimi ma tupe e totogi ai le galuega a le Matai.

Auala e Tumau Tutoʻatasi le Taeao o le Kapeneta

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi faitotoʻa?

Mafaufau i faʻafitauli sili ona masani ai manaʻomia fetuunaiga.

O le faitotoʻa e faʻamalamalamaina ai i le puipui, alu ese mai ia te ia

E tele taimi e tupu ai lenei mea e mafua ai le faʻaleagaina, faʻaali poʻo le leai o se ua valaʻau. O se manifinifi lua uamea ipu, o le pito i luga o lea ua vaevaeina e le afa ma le tului teisi punou pei o le ata. O lenei vaega ua setiina i le ogatotonu o le pito i lalo o le groove, lea e umia le faitotoa.

  1. Mo galuega ma le stoppecle, o le a tatau ona e aveese - a leai e le o le mauaina.
  2. Pe a toe faʻafoʻi le nofoaga, sui ma faʻapipiʻi i le leai o se mea taua, ua lava e faʻaleleia atili i le nofoaga saʻo ma le fesoasoani autu o le talitonuina ma le talitonuina o le talitonuina.

Auala e Tumau Tutoʻatasi le Taeao o le Kapeneta

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa faitotoʻa a le kapeneta

Mafaufau i vaega o auiliiliga o tele faʻataʻitaʻiga filifiliga: Le vasega o le tamaoaiga, o le averesi o tau o le vaega ma taugata tele. O le tele o faitotoʻa o ia kapoti e masani ai ona o loʻo i luga o le averesi o tau o le vaega, o itu e taofi ai le faʻatapulaʻaina o gaioiga. Ae tatou te leʻi galue, tatou te mauaina i luga o le fale taʻitasi e manaʻomia le suia poʻo le aveeseina.

  1. Sa matou le faʻailoaina atu le pito i luga ma lalo o le tino.
  2. Na matou tuʻuina se sikuluga i le, e le manaʻomia lava tatou. Faitotoʻa latalata ma faʻalatalata atu i le tasi e te manaʻo e aveese.
  3. O le taofia i luga o le itu, o le tasi o lona pito i luga ua siitia i luga, ma o le pito i lalo ma se sikuludwerr ua aveese mai le groove ma sneeze.
  4. Faasolosolo, faigofie ona viliina, saoloto mai le grove o le itu i lalo atoa ma tuu i luga o le fola, faasaolotoina lenei pito i luga.
  5. Tuu le pito pito i luga mai le Groove ma aveese mea uma.
  6. O le tamaoaiga o le tamaoaiga e seasea lava ona maua mai ma taofi, o le tulafono, o le au fitafita na o le auala na o le ki o lo o faagasolo ai le gaioiga i autafa. O le mea lea, i ni faʻataʻitaʻiga, ua lava i le sikulukalaila e aveʻese ai tapulaʻa ma taufetuli le faitotoʻa mai le alatele.
  7. E taugata tele faʻataʻitaʻiga taugata i tagata faigaluega, ona faʻatautaia lea o le galuega autu, o le faʻaiuga lea o le savali i le lima e tasi, o ia e nofo ai i luga o le puipui. O lenei o le a sefe le taimi i le aoina atoa o le mamanu atoa ina ua maeʻa ona toe faʻaleleia galuega.
  8. Ia faaeteete pe a galue ma faʻata ma leai se mataupu e le uuina se sikulukalaitu i ou lima poʻo nifo ina ia aua neʻi afaina oe i luga o meaafale.

Mataupu i luga o le autu: Aʻoaʻo e faia se matutu matutu

Auala e Tumau Tutoʻatasi le Taeao o le Kapeneta

O le faitotoa ua alu ese mai le taiala, nofoaafi

E masani lava ona masani ai le vevesi. Aveese le faʻafitauli, teisi teisi le ie ma amata le faʻaseʻe o le taʻavale i le groove, i lalo o le faitotoʻa.

Auala e Tumau Tutoʻatasi le Taeao o le Kapeneta

O le puipuia o le faʻaleleia o le isi itu mai faitotoʻa faitotoʻa, faia se iloiloga o mea teu, aveese mea e faʻatatau i ai, faʻalavelave i le tatalaina ma tapuni. Aua neʻi e faʻaaogaina tele le malosi e alu ese ai.

Auala e Tumau Tutoʻatasi le Taeao o le Kapeneta

O le faitotoʻa e tuʻua le puipui o le fale puipui i luga poʻo lalo

Faʻafefea ona ofi tasi o pito o le faitotoʻa o lo o mumu vavalalata i le Pa o le Kapeneta? I lea tulaga, e tatau ona e faaleleia le feteʻenaʻiga o se tasi o meafale alofi ina ua fusifusia le faitotoa.

  1. Ina ia aveʻeseina le SKEW, matou te mauaina i le Almininetured Fitu o le faitotoʻa lua pu. Faamolemole ia matau e mafai ona nana e le scottive scotch.
  2. Matou te manaʻomia se pu e latalata i le pito i lalo o le faitotoʻa. E i ai le nana o HEX e faʻatonutonuina lona tulaga. O le vaega lona lua e nafa ma le tatalaina o le faitotoa.
  3. Faʻaaogaina o se ki po o le hex sikulukalaitu, e te amata fetuʻunaʻi le tulaga: Afai o le pito i luga o le itu, matou te faasolosolo ona fuli i le faʻasologa o le gaioiga o le gaioiga. O matou mata, na mou atu le Skew, ua sau le kiliaina.

Auala e Tumau Tutoʻatasi le Taeao o le Kapeneta

Sopoia pe a toso le faitotoa

E mafua mai i le faʻavaivaia o se tasi o pito pito i luga o le pusaʻole. E manaʻomia le aveese o le faitotoʻa, toe fetuunai le tagata suʻesuʻe pe faʻapipiʻi le ata i luga o le ata mai luga, o le a faʻatagaina oe e maua ai le tutusa lava salu i itu uma e lua.

Auala e Tumau Tutoʻatasi le Taeao o le Kapeneta

Na le fiafia le faitotoʻa o le fale o le potu

Fetuunai gofie. Atonu e tele ni mafuaaga nei:

  1. Oona pipili i totonu o le taʻiala pe ua manua i luga o ona filo, lauulu ma le pefu, ina ia faigata ona tietie.
  2. E ono gagau, deform pe leiloa le lagolago i le pito i luga ma le umi-taimi taotoga. E sili atu ona masani ona maua i le tamaoaiga-vasega oloa ma se almininum talaaga.
  3. Fetuunai le ato ato e mafai ona tutoatasi. Ua lava na taofia le hexagon siku i lalo o le pulumu i le pito i lalo o le faitotoa, aumai le soa, asiasi ma faʻafitauli.

Mataupu i luga o le autu: O ni manatu manaia o le pa puipui e faia ia oe lava: faʻataʻitaʻiga fautuaga

E pei ona e vaʻai, fetuunai auala o faitotoʻa i faitotoa o le Kapeneta - e le o se mea faigata tele, e mafai ona taofia mea uma ma au lava lima. E taua le mauaina o le mafuaʻaga ma ia tiʻetiʻe. Ma afai e iai ni au fesili, vaʻai le vitio lea e manino ai mea uma ma faʻaalia.

Faitau atili