Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale i totonu o le Drywall matagofie ma mo se taimi umi

Anonim

Faasee le grassium mautu ma maaleale. I totonu o le 'olo, sui le atigipusa, o loʻo i fafo. O le lamolemole luga o le laupepa e sili ona lelei mo le vave ma le paketi o le ogatasi o puipui. Na amata ona faʻaaoga talu ai nei le fale laupapa i le fale. I le taimi muamua, sa latou talitonu o le sioa ma kalama e le mafaamatalaina. Faʻafetai i Metroprophiple ma taofi faiga, e faʻaaogaina lautele tagata atiaʻe, ma e faʻafiafiaina e tagata faʻafiafia.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale i totonu o le Drywall matagofie ma mo se taimi umi

Faamaʻi o puipui i lalo o le faʻapipiʻiina o le laupepa

Uamea talaaga faʻatagaina oe e suʻe se fale laupapa mai totonu i totonu o le laupapa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale i totonu o le Drywall matagofie ma mo se taimi umi

Tutoatasi Shaper Paper

Tuuina atu le tomai o le gypsium e mitiia e oo i le ea, e mafai ai e lulu puipui mai totonu i totonu ma le nofoaga o lotoa ma le vaomatua nofoaga. A leai, pe a uma le 3 - 4 manumalo, o le toe faaleleia o le a toe faia ma tau mald.

O fale lelei o le fausiaina o fale mo le fale. E sefe le mafanafana, susuna le leo, ma faʻamamaina le ea. O le lavelave o le faʻamaeaina o loʻo aofia ai i le laʻau faʻapitoa e masani ona suia lona fua - manava. Lenei e tatau ona iloiloina, fai le faapipiiina o plasterboapi i totonu o se fale laupapa. E faʻapipiʻiina Glcs e naʻo le faʻailoga. E oʻo lava i puipui o le kuki o loʻo faʻapipiʻi, e le mafai ona faʻapipiʻi sao i luga.

E mafai ona taulia le laupepa o lotoa i totonu o le ogalaau ma puipui pe a latou mama pe a latou lamolemole ae le nofo i lalo. O le gase o le:

  • sima sima;
  • fufula sima;
  • piliki;
  • Slagoblock.

E tatau ona i ai i le tele o le autau le maʻa e tatau ona i ai ni mea e aunoa ma chips. O le laualuga e mafolafola, e manifinifi le au o, e aunoa ma se fofo atoa.

O le taimi lava e maeʻa ai le fauga, e le mafai ona sosolo se fale laupapa i totonu ma le laupepa. E tatau ona malupuipuia, lafoai. Mo fale e piliki, na o le tausaga. O le laau e manaʻomia le tele o taimi. Laititi: o le a faia pea. O le maʻa ma le plaster e lava e ufiufi ai ma le prominite, o lea foi e le faʻapipiʻiina, ona suʻi ai lea. O le laau e pasi tele le tele o taimi o le antipyrine ma antifoung.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se vaega tele o le sipuni?

Suisui o le fale tafale i fafo e le aoga. E manaʻomia ni pepa teuteu faʻapitoa. Latou tau sili atu taugata. O le fuaga o le fale e togafitia ma tomai faʻapitoa e puipuia fafie mai fafie mai le susu, puaʻi ma afi. Ile faaiuga, e tatau ona e tuʻu ma faʻasolo le mea atoa ma vali.

Muamua o loʻo tatou ofuina se ofu sima o loʻo faʻaaogaina le faʻamalologa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale i totonu o le Drywall matagofie ma mo se taimi umi

O loo matou ofuina se taualuga o le maea

Laasaga i lalo o le Trim Plantersboard amata i le taualuga i le fale. E manaʻomia le faʻatauanauina ina ia tumau le va i le va o laupepa ma puipui. Na faaeeina le faʻavaʻa o le faʻavaʻa i luga o utupoto. O le faʻasologa o galuega o se tulaga faʻapitoa.

  1. Fai le makaina o le taualuga uma.
  2. Faataamilo i le tulaga o le tino e tuʻufaʻatasia ai le taʻiala PP. E le mafai ona faʻasaʻoina le taualuga i le taualuga. E manaʻomia ona e faʻaogaina le taofia. Afai o le fale e fausia sili atu nai lo le 5 tausaga talu ai ma e leai ni nofoaga nofomau i le pito i luga, e mafai ona e faia ma pulupulu uliuli mo le laau ae le o le fusifusi i lalo o le laau ae le o le malu o le pulou ae le o le fulufulu ma le laau i lalo. O le tatalaina i le talaaga e tatau ona sili atu ina ia sili atu le rot o le bolt. O le filifiliga sili lea o le faʻaaogaina o papatusi o tautotogo faʻapitoa.
  3. O le taiala o loʻo faʻaofi e alatoto o le a faʻapipiʻi ai pepa. Latou te tumau i le faʻatauaina faʻaaogaina o faʻafitauli poʻo ni mea faigata.
  4. I totonu o uaea ma soʻo se fesoʻotaʻiga o loʻo faia, o nofoaga faʻapipiʻi ua faʻamauina i totonu o le faʻapipiʻiina o lapēs, ua faia le nonoa i lalo o latou.
  5. E tumau pea i le vaʻai i le faʻauluuluga. Pu i lalo o lamepa e tatau ona 2-3 mm sili atu. O le tele o avanoa ma faataamilo i le tulaga o le taualuga o le taualuga ma le va o laupepa o sisitema. O laupepa i le faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina ma tagata taʻitoʻatasi.

Gauai atu! A faʻaaoga le faʻavasegaina o papatusi laupapa, le tipolotika 50x50 ma le taptoke patele o puipui e tatau ona faʻaaogaina. I totonu o le pu i le ogatotonu o le ARC, o le fao o le fao i totonu o le pa, o pito o loʻo totoe i le taualuga.

O le sua o le sui o sui ma ua faia pe a uma ona teuteu uma i luga o ulu ma e oo lava i le fale.

Plasterboard o lo o susulu atu o pepa ogalaau i totonu o le fale

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale i totonu o le Drywall matagofie ma mo se taimi umi

Folau i luga o laupapa laupapa

Foutaʻi i le Autu: Faʻafefea ona Faʻamaopopo le Itu Ami a le Kapeneta ma Faʻatinoina?

Grid ma sacqueted poʻo le faʻapipiʻi o laʻau e iai lona lava ata tulaga ese. E tuʻufaʻatasia atoa ma le sili ona lelei i ona po nei. O nisi o sauniga faʻatasi, o isi e faʻamamafa ai lo latou faʻafeagai o laina lamolemole ma fomu. Sui i le fale mai totonu i totonu o le tele o mataupu:

  • E le i iai se avanoa e tausi ai le laau;
  • Fafie ma le taimi pogisa ma mou atu lona foliga manaia;
  • Pa puipuia;
  • faaopoopo malosi atu;
  • manaʻomia le nana o fesoʻotaʻiga;
  • Manaʻomia se paʻu lamolemole atoa i lalo o le palapala ma le isi mea.

Mafuaaga o le fale laupapa fale susu i totonu e mafai ona avea ma isi. E faʻapena foʻi ona sauaina ai le mamanu o totonu ma suiga i le tulaga. Mai le GCL faia ni vaega i fale i le taimi o le toe faaleleia.

Faia o se tusiga mo le laupepa i se fale laupapa, E tele tulafono e tatau ona faia:

  • E manaʻomia le toe faʻaleleia manino o le faʻavasegaina ma faʻamalosi o faʻavae o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa ma le tipiina;
  • faʻamaligiina le faʻamalologa, e tatau ona e tuʻua le avanoa;
  • O le mamao i le va o le pito i luga o le vaega o le afa o le lautele o le plaretboard card (60 cm;
  • O le umi o le talaaga o loʻo tumau i le pa i se mamao e sili atu nai lo le 50 cm;
  • Pe a faʻapipiʻi pepa i luga o nofoaga o fesoʻotaʻiga, sibroretal crossbars mai le faʻataʻitaʻiga ua tuʻu;
  • Mo fafie, kuki ma uliuli fao o loʻo faʻaogaina;
  • I le va o laupepa e manaʻomia e tuʻua le avanoa 2 - 3 mm.

Fautuaga! Aua le faaaogaina fao. E leaga lava le nonofo i le laau ma lata mai amata ona pau. Faʻavasega fesoʻotaʻiga e sili atu le malosi.

I le tulaga lautele o le potu, o le amataga o le talaaga ua faapipiiina, ma fata faʻa-saʻo e faʻapipiʻi i totonu. O le laupepa o loʻo faʻaseʻe i luga o pito ma le ogatotonu i se mamao o le 15 - 20 cm. 'Ua aveese. Latou te lalafi pe a fai o le tuufaatasiga.

Ina ua maeʻa le faʻataʻotoina o le ogaulima, e tatau ona tipiʻeseina i lalo tulimanu o ie. E mafai ona latou tatalaina ma taʻalo mo le vaalele. E fautuaina foi le ufitia atoa o le puipui atoa o le Primer. Ona tuʻuina atu ai lea o le faʻamalosia o le ata ma le avanoa o loʻo pipiʻi ma avanoa. O ulu o le o le a ufitia i le vaapiapi spatila.

I lalo o le pepa puipui, ua lava lea e faʻamamaina ai le faʻalavelave ma ufiufi uma le primer. O le atavali e manaʻomia le faʻamalosi i luga. O le atoa o le mana o loʻo togafitia ma se puipui atoa, malamalama ma tele o loʻo faʻaaoga pe a manaʻomia.

Mataupu i luga o le autu: faaumaina o line o le clappobboard: tekonolosi

Nonoa fusifusi mamafa. I lalo o le tulaga o le mafiafia o le mafiafia o le suavai pepa o le laupapa. Ina ua uma ona aʻe i soosoo, faalua o le faʻavae o le loloto o le loloto o loʻo poloka. Ona faʻatagaina lea o se kulimi kulimi ma tuʻu le paʻu. O le amataga talaaga i lalo o le laina muamua e le pai i le fola ma faʻapipiʻi i le puipui.

Dome of the Wooden Bar I lalo o le pito i totonu o le fale o le fale

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale i totonu o le Drywall matagofie ma mo se taimi umi

Fafie Bamm

O le leo o le fale mai totonu o le fale pito i totonu e mafai ona faia i luga o se laupapa laupapa. E tatau ona filifilia mo fata ma kolosi le laupapa 50x50 mm. O le amataga e faʻaaoga le 70 mm lautele. O fao e tuu i ai ma heather ma e le o tuai.

Le lava o laupapa laupapa i tapenaga faigata o le fafie. E manaʻomia le taulimaina o antipares, siako antistatic. O le tautua o le olaga o sea paʻu ua puʻupuʻu nai lo metallic ma vave ai e leai se fale i totonu. E oo lava i se vaifofo lelei e mafai ona faʻataʻitaʻi i le taimi o faʻagaioia. E manaʻomia le siakiina ma le faaeteete o pa i luga o le curvature.

E leai se mama o le fatu

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale i totonu o le Drywall matagofie ma mo se taimi umi

O loʻo matou ofuina ni puipui ma le laupepa e aunoa ma le faʻaaloalo

O le auala e faʻapipiʻi ai e faʻapipiʻi ai pepa laupepa i totonu o le fale e mafai ona i luga o le stared sologa lelei. Tele lava o le sipuni. O le masonry e tatau ona i ai ni tulafono i totonu o le 5 mm. Afai e le manaʻomia le puipui o le puipui, ona mafai ai lea ona vaʻaia le fale mai totonu ma totonu ma le laupepa e aunoa ma le fusi.

O loʻo faʻamamaina le pito i luga o puipui o le fale e faʻamau ai le pefu ma isi vailaʻau. Ufiufi i le 2 vaega o le loloto o le loloto muamua. O le amataga o le faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina i lalo. E avea ma lagolago ma fesoasoani e ogatasi ai ie silava. O le kelu e faʻaaogaina ma se nifo nifo. Le lelei o lenei metotia o faapipiiina:

  • Ua faia vave le ufiufi;
  • O le vaega taua o le potu i le taimi atoa o loʻo tausia pea le nofoaga;
  • O le tau o le faʻaumaina o le maualalo maualalo maualalo.

O le faaletonu e aofia ai le le mafai ona avea le malosi o le lafitaga fesoʻotaʻiga i lalo o le ogalaau, ma fai i totonu o le fale.

Faitau atili