Cord Fabric: Fuaitau ma uiga

Anonim

O le pororona orromborom o se mea e eseese ai mea, o se galuega-mataina, fuafuaina, aoga, faatinoina i mea sili ona le mafai ona faalavelaveina. O lenei, e tele ituaiga ituaiga laei e aunoa ma se malamalamaaga faapitoa ia i latou e filifili ai se talafeagai lelei. O a ni ie mo le gaosiga o ie ma o a mea masani o loʻo sili ona lauiloa?

Cord Fabric: Fuaitau ma uiga

O le a le mea o loʻo i ai le 'aʻai?

Faatasi ai ma mea mo le vaeipinu o pupuni o loʻo i ai se eseʻesega manino. O pailate ma tellly hebrics e faʻaesea, ma o le muamua o loʻo faia i le ogatotonu tausaga, ma o le lona lua na ulufale atu i le faʻaaogaina tele. O le ie puipui e mafai ona avea ma sui e ala i ituaiga nei o mea:

  • velvet;
  • lino;
  • siliki;
  • satin;
  • faiʻai;
  • Taffiti;
  • atlas;
  • veloour;
  • Susulu ma isi.

O nei tusi faaonapo nei mo le tele o vaega o loʻo avea ma sui o mea o le synthetic mea, ma i Europa, ma Saina - Nylon. Tele le tele e mafai ona maua mai i le natura ma semi-natura fabs. Aisea? E le o le leai o se nota fua, ae i le aoga o nei mea. O le manogi tele e tele lona tulaga masani, e faigofie ai le fufulu, uʻamea, ma e faigofie lava ona oʻo mai i soʻo se ato, teteʻe e gonu ai. O loʻo ia te ia le tele o isi tulaga lelei i totonu o tagata taʻitoʻatasi ituaiga o ie, ma o se taua tele o le o le leai o le Ecoology.

O le ie mo le Poloaloa lea e masani ona togafitia ma ni vaega faʻapitoa e faʻateleina ai le tetee i ultraviole, fufulu. E mafai ona faʻatonutonu ina ia mafai ai ona faʻaopopoina meatotino atinititic, ma afai o niʻeʻaga nei e fupe vapena, ona faʻaola lea ole siʻitia o aia. E iloga ona iloga mea a Europa i le maualuga o le lelei, o le umi o le ola olaga, taugata ma mamanu ata. Mea e mai Saina e sili le taugofie, maualalo i le lelei, ae talafeagai atoatoa mo nofoaga, i le mea e masani ona suia ai, pei ona mafai ona maua lelei. Afai o le talimalo i le fale e fiafia e suia le faamalama decor, Saina tala o le mea e tatau ai.

O le ie puipui e mafai ona faʻaoga e suʻivalelosi i luga o le suʻisustins, o ufiufi, kalama mo teuteuga manu, solosolo, ma e oʻo foʻi i laupapa. E mafai ona e filifilia i latou i totonu o mea ma mea i totonu o loʻo i totonu - O lea e agavaʻa, matagofie ma faʻaaloalo.

Cord Fabric: Fuaitau ma uiga

Uiga o mea

O le uiga o mea mo le ie puipui e le mafai ona faamatalaina ai a latou tulaga faatauaga. Tatou amata i le natura, ma o le a tatou uma i le alualu i luma gaioiga fou o siama o Europa Technists.

Mataupu i luga o le autu: umukuka pupuni mo le tasi itu: aga masani ma le masani ai

O Free Freex - Toofe o le fualaau faisua na tupu, eco-faauo, tumau, faaleleia le microclite i totonu o some potu. E mafai ona faʻaaluina le faʻaaogaina o le ilizing, ae le o le faʻatulafonoina, e fai o se natura masani ma ua tetee i le faʻamaʻi pipisi. Ole mea sili ona aoga mo le soifua maloloina, e oso ile 50-60 tausaga. O le le lelei o lenei tisu mo le ie puipui e aofia ai mea nei:

  • E liua le maoaʻe ma faigata le lamolemole;
  • Mativa pisia;
  • 'onā mai le fufuluina o le fufuluina;
  • taugata.

Flax e fenumiai ma isi mea faigata ona o lona lanu masani - mai le efuefu i le efuefu-beige lanu. Tele na faʻaaogaina mo le in insitiire devor i le ecostelt poʻo le masani ai. O tagata e fai togafiti e fautuaina e faʻaaogaina le flax i potu fanau, e taua tele le microclite.

Faʻalenatura silik o le sili sili ona seasea poʻo le faʻaaogaina o pupuni, e maualuga lona tau ma manaʻomia agamalu. Le talafeagai mo le teuteuina o le umukuka faamalama. E taugata, pupula ma suia i le malamalama, lemu ma le le mautonu, e manaʻomia le puipuiga mai le la. O le laki ua faʻaaogaina e suʻisuʻi ai ma pameti. E sili atu ona masani ona faʻaaoga le sili o le taʻaloga - o se taugofie ma le le lelei mea.

O le Taftuti o se mea ma le sili atu o le silika o loʻo faʻatumuina, i le faʻavasegaina o le silika filo, e ui lava e masani ona faʻaaogaina le polyester. O se paleni, ae o mea mama, a e itiiti ifo, ona o lofituina i le malamalama. E foliga mai ua foliga mai o se ata lolomiina. Aoga.

Satin - faia o le ie puipui, o mea sili ona taugata mai uma cotton. E le aoga le aoga tele. Ma o se mea lautele mo puipuiga i so o se potu. I totonu tutusa tutusa ma le silika, pei ona tutusa lelei foliga matagofie. Se lemu lava, ae o taimi masani e faamama ai, mai lea e le leiloa ai lona tulaga.

ATLAs - o se ie mo se paoa, o le a le aiga o Sana, ae laititi manifinifi. E faʻasino i mea taugata tele. E mafai ona faia mai i se seevae, vaseta ma polyester. E foliga aulelei, e faʻapipiʻiina, atoatoa tuʻufaʻatasia ma manifinifi manifinifi mai tulle, okeni ma chifton. Fetaui lelei mo potu manaia o le fale, potumoe ma tuuina atu ia i latou sili atu sipi.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le tele o faitotoʻa faitotoʻa: O le fuafuaina o le Loot mo le fale maeʻa

Cord Fabric: Fuaitau ma uiga

Jacquard ie

Jacquard o se tasi o le sili ona tumau i totonu o totonu. Latou te pupuni, napkins, ie laulau, teuteuga aluga i luga o se ie e talafeagai lelei o se mea i meaafale. Tele taimi e masani ai i totonu o loʻo faʻaaoga le le faʻaaloalo o le ubquard crdrion ma se mamanu. Jacquard e matagofie, Maliu, e le leiloa le pupula ma le faamatalaina o le ata ma e masani ona umi, pei ona tetee atu i le vevela vevela ma le suamalie maualuga. Pupuni mai ia teʻi mafai ona teuteuina i potu malolo, potumoe, umukuka, ofisa ma isi potu. E i ai-vaega-vaega ma le tele-vaega jacquard ma se lapoa ma sina ata. E mafai ona ogaoga, tutusa ma le taufaasese ma faigofie. Jacquard o se lalagaina o vavae ma filo asoa eseese, o le tele o ituaiga eseese, o lea e tele naua ituaiga. O le Jacquard Fabrics e aofia ai se tomū mo ai o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o le vaniti. Silk, Woolen ma filo filo atonu o loʻo iai.

E i ai le tele o mea manaia - o le uliuli-i fafo, o le mafuaʻaga lea ua faʻaiʻu i le atoatoa o le potu mai le malamalama. Faaaogaina mo fale fale fale, potu fono ma isi faalapotopotoga. Faia se amio mama. E faʻaaogaina tele lapoa e faʻaaogaina e le pupuni, e mafai ona latou tauva ma le mafiafia, microenyl, o le faiā, velvet. Latou mea lilo i le tino faʻapitoa o le laualuga, lemu ma agamalu.

Cord Fabric: Fuaitau ma uiga

Faʻapefea ma le mea e tuʻufaʻatasia ai ie mo pupuni?

O le ie puipui e mafai ona faʻaaogaina i se isi lomiga o se tutoʻatasi o le faʻamalama ma faʻatasi ma isi tisu. Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia mea i totonu o latou lava?

E amata i, e mafai ona e taʻitaʻia e le tele o fautuaga nei o tagata mamanu:

  • O le potu malolo o ni sui faapena pei o tafpeeta, o se kulupu, ma lea, natin, satin, sili, flox, flox;
  • Silik, Allas, Captime, Taftata Pe a talafeagai i totonu o le potumoe;
  • O le umukuka e sili atu ona o le satin ma flax;
  • I totonu o le potu o tamaiti, e manaʻo e faʻaaoga le malamalama o le aoga poʻo le mea faʻaletagata (satin, fuʻa, tupua ie ai).

O le potu mama, o le telē e tatau ona i ai se pupuni mo pupuni. O le a puipuia le potu mai le sili atu o le la susulu. E sili le aoga lea e tusa ai ma le jacquard ma le masani ai e le atoatoa. Mo potu, e seasea lava le pa'ū i le susulu o le la, e mafai ona e filifilia pupuni mai le siliki ma satin ie, o le "fefe" o le "fefe" o Ultraviole. I totonu o potu, o le lanu ma foliga o le ie o le a loloto ma mamalu.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia o tautau moli moli i le taualuga o sima

O le ata tusi o loʻo faʻaogaina i totonu o nofoaga ina ia mafai ai ona faʻamalosia i latou ma lanu ma le tino pe fatuina le tuʻuga o se tuʻuga o meaafale ma isi tusitusiga. E le talafeagai le au tusitala ma se mamanu tusitusia e le talafeagai i potu ma le tutusa pepa puipui. Se mea e tatau ona fuafua. O le manifinifi o le ie puipui, o fatu faʻapipiʻi o foliga, ma le tele, o mea faigata ma mafiafia, o le tele o moli toso.

E i ai ni metotia mo le faʻapipiʻiina o le filifiliga:

  • Afai o le potu e i ai se paʻu poʻo se paʻepaʻe paʻepaʻe meaafale, o le mea lelei o le a avea ma tagata faʻafeiloaʻi i luga ma se velovesty luga;
  • faatasi ai po nei mea ua tuʻufaʻatasia mea tuʻutuʻuga ma mea faʻapipiʻi ma mamanuina o mamanu ma geoma.
  • I totonu o le potu ma tapulima maualalo, ie puipui faʻapipiʻi e tatau ona tautau i luga, o le mea matagofie lea i luga o le fola, o le Taftita e le talafeagai iinei;
  • I totonu o le umukuka, e tatau ona tuʻufaʻatasia pupuni ma ie pupuni, i le potumoe - ma se moega potu - ma le liliuina o meaafale poʻo ni ie lelei i luga o aluga.

E ui i le mea moni o pupuni i totonu o tagata oona o loʻo suia e masani ona suia i ie puipui poʻo ni fusi, o le a tumau pea le lauiloa, i totonu o le "nofoaga i totonu o le faʻamalama o le faʻamalama. O le ie puipui o loʻo tamaoaiga ma foliga mai e mafai ona e filifilia i latou i totonu, faʻamamafa lona foliga, leo, e faʻalautele le tuaoi o le silafia. I se faʻaopopoga, o le ie mo le tagata ua puipuia mai le la, vaʻai mai le auala, ma taofia le vevela ma IOolates mai le auala.

O le ie puipui o le ie o le ie o se vaega taua o le pala o le potu atoa. O le lagona o le potu, o le aotelega o manatu uma o le tulaga ma le lagona o ona tagata o loʻo faʻalagolago i lana filifiliga. E tatau ona matagofie au ie puipui, faʻamamafa le ituaiga o totonu, faʻatinoina le galuega faʻatino ia latou, ae muamua - faʻamolemole o tatou tagata e umiaina. Ina ia mafai ona filifilia le ie talafeagai, o ni nai fesoasoani, e taua le lagonaina o le mea, ia faʻaalia le aʻafiaga o le lanu ma le faʻafefe. Ia latou uma mea uma e feita ma le fiafia le tasi i le isi.

Faitau atili