Suʻi i luga o le au pupuni o Roma ma au lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faatonuga

Anonim

O ie puipui a Roma o se tali lelei a Roma mo le faʻaopopoina o totonu o loʻo faia i soʻo se sitaili. Ma lona faigofie ma le matagofie, latou te fetaui lelei i totonu o nofoaga o soʻo se nofoaga. Umukuka, potu moe i le potu, tino poʻo potu o loʻo vaʻai i ai nei potu o le a vaʻai i aso nei ma fetaui lelei ma. A o le umukuka - I le taimi o le filifiliga o pupuni o Roma e sili atu le lelei, talu ai e saʻo i totonu o lenei potu e tatau ona sao ma talafeagai. Suʻi ma o latou lima, pupuni o pupuni o le a le gata mai le faʻanoanoa o le faʻamafanafanaga na faia i totonu o lou fale ma le malosi o le nofoaga.

Suʻi i luga o le au pupuni o Roma ma au lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faatonuga

E lelei le ie puipui a le Roma mo le umukuka, pei o le aoga e pei o le aoga, e talafeagai ma faigofie ona faaaoga.

Tuʻuina atu sitepu-i-meli faʻatonuga, e mafai ona feagai ma le fetuu o auvaʻa o le Roma, e ui lava o le mea moni latou foliga faigofie nai lo le mea moni. O le mea taua i le suisui o le amanaia lea auiliiliga auiliiliga.

O le a le ie e aoga ai le sioa atu i le coudy i Roma sitaili

Suʻi i luga o le au pupuni o Roma ma au lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faatonuga

Ina ia o le pupuni e foliga matagofie i le gase ma le masani ai o le tino. E aoga le filifilia o se mafiafia ma le fia iloa lelei mo le suisui.

Mo le tatalaina o le tefu i le au pupuni o le a fetaui lelei ma le ie o loʻo iai soʻo se mea. O le faia o lenei mea, e mafai ona e filifilia uma le mamafa o le porter mea ma malamalama manino o ie (tuli). Ae e aoga le logo o le mea moni o le ie na e filifilia o Murkeder ma Denser, o le sili atu o le foliga o le kolosi e faia. I le aoina o le tulaga, o le a faʻamamafaina le ie puipui e le lauola matagofie pe a fai e te faʻaititia ai le paʻu, aumai se mea e le mafai ona nana. A o e malamalama, o pepa uma o loʻo lisiʻau uma e manaʻomia se faalauiloa faapitoa i le faila o ie, e faamamafa ai le lelei o lau fanau. Ia amanaia ia lava tamai foliga laʻititi o pupuni Roma, lea e oʻo atu ai i le faʻaititia o mea, e mafai ona e faʻatau, faʻaalu isi tupe, o mea totino. I se isi mea, o le filifiliga i le vaaia o le au pupuni i luma o le Roma ma o latou lava lima, ua leva ona uma ona e faasaoina se aofaiga maoae.

O le mauaina o ie e fiafia i ai mo le le amanaiaina o pupuni o 74 ie, e alagatatau ona mafaufau i se tasi mea taua. Ina ia mafai ona susulu i totonu o le la i totonu o le potu, e sili atu mo oe le filifilia o le tele o mea. Afai e te fuafua e poloka i totonu ma le ie puipui, taofi lau filifiliga i luga o le moli-fufusi ie mai i le uliuli fafo. O le itu pito i luma o lea mea e teu i se vaega faapitoa, lea ua puipuia mai le Burnout. I se faʻaopopoga, i lenei auala, o le ae tuʻuina atu puipuiga i totonu o lou potu ma, ioe, o pepa puipui.

Mau i luga o le autu: Na ou talepeina le loka faitotoʻa: O le a le mea e fai i lenei mataupu ma pe faʻafefea ona feagai ma le faʻafitauli?

O uiga autu o le malo Roma na faia mai ie.

Suʻi i luga o le au pupuni o Roma ma au lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faatonuga

O le tiʻetiʻe ie mo pupuni i totonu o le umukuka e tatau ona tofo ma susuga-selesele meatotino.

A o filifilia se tissue mo le le vaʻaia o le fafine Roma, o le a e masani ai i lau umukuka, e tatau ona e mafaufau i le mea moni, e tusa lava pe o le umukuka ma manogi o le a nofoia i luga o le umukuka. O pupuni na fuafuaina mo Umukulo Windows e tatau ona i ai meatotino e toe fai le palapala. O le mea e sili atu le tagofia o latou suʻisuʻi e filifili ai le leai o ni manogi, lea e sili atu ona matagofie uiga ese, tetee i taimi uma fufulu ma lelei. Latalata i nei uiga uma o ni mea lelei. Afai o loʻo e lagolago lava o ie masani, e tatau ona e vaʻavaʻai i aso taʻitasi ma mea pueata, lea, faʻaopopo atu i sina tamaʻi mea o fatuga, o loʻo iai i totonu Talu ai a o le maualalo, ae o le anotusi o sythetics, faʻafefiloi tisu e le manaʻomia le tausiga faʻapitoa. Latou te taofia o latou vali ma le umi umi, a o ia mauaina le matagofie o mea masani.

O se tulafono, o le matamata i pupuni o tagata savavali Roma e mafai ona faatinoina i ni auala se lua: nofofua pe faaluaina. Afai na e filifilia se moli moli ma soʻo se lolomi poʻo le manifinifi, o le muamua filifiliga e sili atu ona talafeagai. I le tulaga o lanu mataga mea, e sili atu ona suā uila uila, ma o le a e faʻaolaina i latou mai le vave osofaʻiga o le la.

E uiga i le filifiliga o ie mo le le amanaiaina o pupuni a le Peraimeri, e tatau ona faʻaopopo mai le ata, foliga mai, o le lanu e tatau ona tausisia le aotelega o oʻu totonu. E tasi Photon mea e manatu o le sili ona tele, o le a sili ona lelei vaʻai i totonu o le potu na faia i soʻo se sitaili.

Faʻafefea ona e fuafua le faʻailoga o le lumanaʻi i le lumanaʻi?

Suʻi i luga o le au pupuni o Roma ma au lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faatonuga

Fausiaina o pupuni o tagata Roma.

Afai e te filifili e seʻi pupuni i ou lava lima, ia manatua o loʻo tumau pea i lou faʻamalama, saʻo ma saʻo fua e manaʻomia. E le gata i lea, e taua tele le iloiloina o le taumafaina o le taumafaina, lea o le tele lava e faʻalagolago i le faʻatumuina o pupuni.

Tusitusiga i luga o le autu: na mafua ai ona faia e oe lava

O a metotia e mafai ona faʻaaogaina pe a faʻapipiʻi pupuni o pupuni Roma:

  1. O loʻo momoli le faʻamau i le faʻamalama matala, pe a o le ie puipui na toetoe lava latalata i le tioata. O lenei metotia e sili ona talafeagai i le va o se faamalama tele, ona o le maualalo o le uausia o le a le tapunia i ai. I lenei tulaga, a o e malamalama, o ituaiga o le pupuni e tatau lava ona fetaui ma le tele o le faamalama matala.
  2. O le metotia o le faʻamauina o le ie puipui o lenei ituaiga i luga aʻe o le faʻamalama o le a fetaui lelei pe a fai o lou faʻamalama e i ai le wachetha poʻo le faʻaupuga amata. Ia manatua i le taimi lava e tasi e tatau ona i ai le au pupuni ma sili atu nai lo le 5-10 cm nai lo le faamalama lava ia.

O le faʻauiga o pupuni Roma e faia oe lava: o se faʻamatalaga auiliili o le faʻagasologa

E talafeagai le ie pupuni a Roma pe e aofia ai ni vaega o aano o mata. I le tulaga o le tele o kasa, taʻitasi salatisi e tatau ona faʻapipiʻiina atu i le vavaeʻese ese o isi. Afai na e togi muamua i au pupuni o fafine Roma ma ou lima, e aoga le taofia o lau filifiliga i se pa malosi, talu ai e faigofie atu ona avefi i se auala.

Mea ma mea faigaluega e manaʻomia mo le faʻavasegaina o pupuni o Roma ua tele:

  • Suʻi i luga o le au pupuni o Roma ma au lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faatonuga

    Mamanuina o pupuni o tagata Roma.

    Lelei le lelei ie (o le luga luga o ie, pe a manaʻomia);

  • Faapitoa Talaaga ma Volcro;
  • O loʻo ia te ia le faʻailoga e tatau ona sili atu nai lo le 5 mm, o le umi e puʻupuʻu i lo le 3 cm nai lo le lautele o le lumanaʻi pupuni;
  • Mama mama, o le sili atu o le 10 mm;
  • O le maea a Nylon;
  • mamafa fuafuaga;
  • Ata o fafie;
  • O matau e tipiina vae, fao, fao;
  • filo;
  • masini suisui;
  • seleulu.

Laasaga-ala-laasaga faatonuga.

O fea e amata ai? Muamua lava, e manaʻomia le fuaina o le tele o le faʻamalama matala. E tatau ona faʻaopoopoina e uiga i le 5-7 cm (mo le Uilima Fusi) ma le 10-15 cm (mo mataʻitusi pito i luga). Ina ia mafai e lau ie ona "nofo i lalo" a o le i alu i lona tipiina, soia lea mo sina taimi i le vai o le vevela vevela. Tuu ma faʻamago, e felelei lelei ai. O le tele ma le numera o le aoina o fale puipui o loʻo faʻalagolago i ie puipui i le faʻamalama matala. Ina ia mafai ona sese ma le sili ona lelei le sili atu mai le tasi faʻo i le isi, faʻaaoga le siata o loʻo i lalo: O le numera o le vao ma o latou tetele na pupuni (Ata 3).

Mai le totonu i totonu, fai se laina e fai ai le lumanaʻi o le a tatau ai. Le isi, tuu ni faʻailoga mo mama, lea e sosoʻo ai ma faʻauma ai le maea.

Ina ia maeʻa le faaeeina o fagu ia foliga foliga, o mamao o mea i le va o fosama e tatau ona tutusa.

Suʻi i luga o le au pupuni o Roma ma au lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faatonuga

Tusi Taiala mo pupuni.

Faamama pito togi lua tausaga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se meaafale stapler i se laupapa laupapa mai le pito i lalo, aumai le vaega sili o le lipine. Togafiti le pito i luga o pupuni i luma o le lumanaʻi, ona ulufale atu lea i le laupepa pito i luga o elemene i ai. O le pa, o le a suia ai au saienisi, e fautuaina le vali, piki le paolo o vali. E pei ona e malamalama, e manaʻomia le faia ae e te leʻi suluiina le pupuni o au puipui i le Roma.

O le pito i lalo o pupuni i le lumanaʻi e tatau ona lafoina i le faia o se lautele o le lautele o le faʻalauteleina o le mamafa o le pa. Mai totonu o le ie puipui e te manaʻomia e seti ai le faʻamaeaina, ma i le mea na maua ai ni togafiti faʻaaoga pa. O pu e tatau ona teu. O le pito o vaaiga e tumau pea i le lima tasi. I lea, ao le i fufuluina ma fufulu lelei le maina o au loa. Faʻamolemole matau o pito o papa e le pipii i ie.

Faʻamatalaga taua o pupuni Roma

Suʻi i luga o le au pupuni o Roma ma au lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faatonuga

O le tekonolosi o le faʻamauina o mama ma faʻapipiʻi i totonu o le tagata folau Roma.

O le lelei i le faʻaputu o mama, e tatau ona e suʻeina latou, taumafai e galue ia moni, o se tulafono, ua latou suʻilaʻaina ma le lima. Mo lo latou maina i le pa laupapa, e te manaʻomia fao. O mama o loʻo faʻaofi le maea, e tatau ona e agavaʻa ina ia mafai ai ona tutusa i le ogatotonu o pupuni o tagata Roma. Mama i luga o pito e tatau ona tuu le 10 cm mai le pito o mea.

Faʻaaogaina Velcro, ma le STat le Slot i luga o le paʻu pa. O le Lace Steptener tatau ona faʻasaʻo i luga o le faʻamalama faʻataʻoto. Faʻatulaga i lenei auala le saoasaoa, afifi le laʻau faataamilo i ai.

Corrd amata ona fai mai le mama pito i lalo. I le nofoaga lava e tasi, fusi se node e tuuina atu lou malosi i ou pupuni. Mo le faʻatuatuaina, e mafai ona e faʻamama ma le kulimi. Ave le taʻele i meaola taʻitasi i mama uma i laina uma i laina taʻitasi, siaki lena mea i le pito i luga o pupuni na latou faʻamatuʻu atu ai i le tasi itu. E tele foʻi anatiʻe uma lava ia, ona tuʻuina atu lea o mea uma e faliu ma faʻasalalauga latou i le lautele o pupuni o le Roma. Faatulaga le Greens e mafai ona e faʻaogaina le lipine.

Ma le mea mulimuli, malupuipuia le laupapa laupapa i le faiga o le a fetaui ma lou faamalama i lou faamalama. Aveese le lipine o lo o ufiufi palani. Ua ufitia le saoasaoa, ogatasi maea uma. Aoina faatasi, nonoa i se tasi nonoa i tua o le mama mulimuli. Le isi, o le filo o faipule e ala i le au e ala i le 'au ina ia mafai ona siitia le saoasaoa, ma fai le node lona lua i se mamao o le 50 cm. Na pau lava lena mea, ua tapena pupuni o le past o loo lata mai nei.

Tusitusiga i luga o le autu: Fetaomiina o le vevela ma le suavai sapalai faiga

Faitau atili