Grey ma Brown Tillet i totonu: Decrets talafeagai mamanu

Anonim

I totonu o lenei tusitusiga o le a matou talanoa e uiga i le faʻaaogaina o lanu efuefu ma enaena o ata i totonu. O le a e mauaina ma o le a le paolo e sili atu le tuʻufaʻatasia o pupuni ma o a nofoaga e sili ona aoga ai. O le a matou iloiloina manatu faʻapitoa ma tuʻufaʻatasiga, faʻataga matou e liliu i matou masani pupuni i le mea moni e teuteu ai lau fale.

Grey ma Brown Tillet i totonu: Decrets talafeagai mamanu

Totonu

Faʻaaoga lanu efuefu ma enaena lanu i totonu

O le mea taua e aʻafia ai le faʻaiuga mulimuli o le potu o le potu o le tuʻufaʻatasiga o elemene faʻaaogaina i lana mamanu.

Grey ma Brown Tillet i totonu: Decrets talafeagai mamanu

O tagata mamanuina o loʻo tufatufaina ni manatu se lua - o se faʻavae masani ma faʻaumaina. O le faavae e i ai le lanu o le lanu o loʻo vali ai paolo - o puipui, puipui, fola. Ia felagolagomai - o le lanu o elemene puaa e pupuni ai pupuni, vavaeeseina, meaafale ma mea e lelei ai.

Efuefu ma Brown - toʻafilemu ata, mafai ona tusia ma le faʻaeteete o loʻo tusia i totonu o soʻo se potu, ia umukuka, potumoe poʻo potu malolo.

O nei lanu e lautele - pe a faʻaaoga e pei o le faʻavae, latou maua ai se ata le mautonu e mafai ona faʻaopoopoina i mea eseese e lua o elemene mo nisi o leo e pogisa pe malamalama.

Grey ma Brown Tillet i totonu: Decrets talafeagai mamanu

O le faʻaogaina o le efuefu ma le enaena e pei ona faʻatagaina e le sitaili o le sitaili e te faʻamalieina ai le ata tifaga, tuʻufaʻatasia uma lanu lanu i le tasi. Latou te le tosina tele mai i latou lava ma e le fesuiaʻiina leo mai le mea autu manatu, o le tagata e le faia le lagona le talafeagai o le faʻaaogaina o nei lanu mumu, lanumoana pe lanumeamata ua faaaogaina.

Grey ma Brown - Tele fesuiaʻiga lanu ma se alavai o ituaiga eseese e ese mai le tasi ma le isi: lanu efuefu e mafai ona pupula uliuli ma le pogisa. O loʻo iai foʻi le lanu o le lanu - o se tuʻufaʻatasiga o le efuefu ma le enaena, o loʻo sili ona lauiloa ma tagata mamanuina o tagata.

Tusitusiga i luga o le autu: O le faʻagasologa o suiga o le nofoa o loʻo ia te oe lava

I totonu, o le le mautonu paolo o lanu efuefu e masani ona masani ona faaaogaina. Pupuni ma decor elemene na faia i lenei tuugamau faʻatagaina oe e te lamolemole i fafo atu o se toilalo lanu - latou faʻaititia le aʻafiaga o le alatele ma le tele o puipui. O le sili ona manumalo lanu efuefu i totonu o le potumoe foliga siʻomia e ala mafanafana i le pito i luga o le papala - piniki, lanumoana, salati.

Grey ma Brown Tillet i totonu: Decrets talafeagai mamanu

Le mautonu o paolo o efuefu

O le enaena enaena i tagata e fesoʻotaʻi ma bogoe ma taugata. E oʻo i se tamai pupuni enaena o le a foliga mai e sili atu le manaia nai lo le tutusa o loʻo i ai ma lanu pupula.

Fautuaga mo lanu efuefu efuefu

Efuefu lanu moana i totonu o le potu e fetaui lelei ma le faʻaaogaina i mataupu nei:

  • I lalo ifo o le tele o potu, pogisa potu, o fea e mafai ai e ie sulu ona tipi le lanu efuefu patu e mafai ona faʻaopopoina avanoa vaʻai ma malamalamaʻaga;
  • I potu auʻavale ma le susulu o loʻo i totonu o le efuefu lanu efuefu o le a faʻaopopo paleni taga ma le fealofani;
  • I potu malolo ma ofisa o le paolo, o le paʻepaʻe efuefu o loʻo i ai sona aafiaga o se tagata, lea e tutusa lava le aoga i le malaga atu ma, pe a talafeagai ai, sikoa i mataupu taua.

Grey ma Brown Tillet i totonu: Decrets talafeagai mamanu

O lanu efuefu efuefu i totonu o le potu malolo tuʻuina atu se avanoa tele mo le nofoaga e nofo ai. Matou te tuʻuina atu i lou manatu i le sili ona manumalo o tuʻufaʻatasiga:

  1. Tuu le vaega meaae latalata i faamalama. O moli faalenatura moli e ala i le consig tavas o le a avatu i luga o le laufanua o meaafale mau ma fatuina se lagona vaaia o le chroam corome;
  2. E toe faaola mai le tulaga, tuufaatapi lanu efuefu ma pupuni pupula taimi e lanu ai-o lenei fofo o le a fetaui lelei i totonu o se lanu lautele;
  3. Porosele o papalagi matagofie o ie, o le a maua ai le manino, ae o le a e maua manino, ae i le taimi e tasi so''ā valavaiga;
  4. Afai o le lanu autu o le potu e latalata i le lanumeamata - faʻaaoga se palealii paolo o efuefu, o loʻo lelei foʻi mo le lupe i totonu.

Grey ma Brown Tillet i totonu: Decrets talafeagai mamanu

E le fautuaina le faʻataʻitaʻi ma le mamanu ma le ata o le ie - lamolemole sattin monononous pcutiness foliga sili atu le manaia. O le Fono Aoao e Tatau Ona Matua - Penic Picilils po o Clister Forlds ma le le lelei o le 2-2.5. E mafai ona faʻaopopoina lau ie puipui o le faʻaalia o mea e faʻaaoga ai le au-faigata o le devors o le devor, eseese tamaʻi payriquin, lipine poʻo manoa.

Mataupu i luga o le autu: vaomatua mo le ola ai i le atunuu: filifiliga ma totoina o laau (30 ata)

Fautuaga mo Brown Burtins

Enaena enaena o se vaega masani o le potu malolo ma potumoe. O i la, ia, o se tulafono, faia i toega mea - jacquar, brocade poʻo simeuka, ma ua faʻaputuputu mai i le fale faʻatau.

Grey ma Brown Tillet i totonu: Decrets talafeagai mamanu

Enaena enaena i totonu o le potumoe

O le mea taua o ie puipui lanu enaena e matua tele lava, latou te mafai ona ogatasi ma soʻo se tali tali - mai i totonu o ata i nofoaga na faia i sikamaga ma le tekono-tekono ituaiga.

O loʻo tuʻufaʻatasia o lenei lanu o lenei lanu o le faʻaputuputu ma ni palu manifinifi ma lanu enaena, ma ma lanu pupula - min, samasama, moli. Peitaʻi, faʻaaogaina pupuni lanu enaena i totonu e taua le puipuia o le tulaga pe a fai o le ie puipui e naʻo le paolo uliuli: vag, ufiufi, kapeta.

O ie puipui enaena i totonu o le potu moe ua fautuaina e faʻaaoga i potu sili ona faigata, aua o potu laiti ona o le pogisa o le a foliga mai laiti. I ia tulaga, o lanu enaena e foliga lelei i le tuʻufaʻatasiga ma pupuni o ie puipui o fulufulu fulufulu o le kulimi.

Grey ma Brown Tillet i totonu: Decrets talafeagai mamanu

O mamanu o loʻo vaʻavaʻai lelei i soʻo se lanu enaena, aemaise o mamanu laiti geortac, latou te le naʻo le puipuia o ie puipui, ae e vaʻaia foʻi le maualuga o le potu.

A faʻapea e te manaʻo i le taʻaloga o ni ituaiga - tuʻufaʻatasia ia ie pupuni ma mea moni faʻavae: paʻepaʻe, kulimi kulimi ma puipui. O tagata fiafia e faʻafetaui ata lanu enaena enaena o le a paʻu foʻi i luga o le ie puipui, ua maeʻa faʻatasia ma soʻo se fafie meaʻai.

Vaʻai vitio ata

E le talafeagai le faʻaogaina o lenei lanu i le faʻatulagaina o potu o tamaiti, ia sili atu le manaʻomia o tusitusiga mo moli susulu ma malamalama.

Faitau atili