Fale i le faatufugaga nouveaur style ma elemene o le feololo e te faia oe lava

Anonim

Anotusi:

  1. Fale mai le sese o kupela ma ma le tele tioata o le tioata tele nai lo puipui i le ituaiga o aso nei.
  2. O le tagata Missor rigor ma sefe mea i le sitaili o le taua.
  3. Faigofie ma le aoga o le scandinavia i le tusiata.
  4. Fale i le faiga o le atunuʻu ma faʻamaoni ma o latou lava lima.
  5. Fealofani ma le natura ma le la puipuiga i le malamalama o Iapani fale.
  6. O le mea taugata o le Italia Baroque i le maota o le Rusia Insulty o le 17th - 18th Segriation.

I le tele o atunuʻu, faʻavae fale na fausia mai i mea sa iai i ni lapoʻa se au. O lenei, faʻafetai i le uʻamea ma tioata, o lenei metotia o fausiaina e sili ona pupula i fale faʻaonapo nei. O fale nei o aso nei e eseese ma le le mautonu i la latou fuafuaga. I totonu ia, e mafai ona e mauaina Pavarian faʻamalosi i lana gagana gagana ma malamalama le mafaufau i le nuu o le nuu. I iloa o vaega o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, e mafai ona e fausiaina se tulaga iloga o le fausaga o le fale ma ou lava lima.

Fale i le faatufugaga nouveaur style ma elemene o le feololo e te faia oe lava

O fale faaonapo nei

Fale mai le sese cubes ma ma le tele o le tioata atoa nai lo puipui i le sitaili o aso nei

Fale i le faatufugaga nouveaur style ma elemene o le feololo e te faia oe lava

Aso nei

O aso nei o se tuʻufaʻatasiga o seneturi - tuai masani i le faʻasologa faʻavave o le fausaga, ma mafai ai nei mea faʻapoona it phone. Faigofie sapalai ma laina e faʻatagaina ai ni tagata atiaʻe e fausia se ata o fale ma vaega e fausia ma o latou lava lima. Afai e te vaʻai totoʻa, o loʻo i le fale i le sitaili o le sitepu ma le tumau uamea uʻamea ma pipiʻi puipui. Nai lo le omea ma tioata maa. Le agavaʻa e fausia ai fausaga o soʻo se ata i ai se fausaga faʻatasi i luga o laufanua, pei o se fale Iapani-masani.

Ua fuafuaina e le po o le tuufaasolo i totonu o le itu vai vai faatatau i totonu ma le galuega o nofoaga taitasi. O le umukuka, o le potu 'ua' ai ai ma potu ola e tuʻufaʻatasia i luga o le faʻavae o le potu. E aliali mai se avanoa tele mo faʻafiafiaga, faʻatasi ai ma le malamalama masani e ala i se ipu tioata. O le lona lua vaitafe o le la susulu e masani ona sasaa i totonu o le fale puipui po o totonu o le taualuga po o totonu, fuafuaina posa. O le mamanu ma le tusiata o loʻo faʻaaogaina ituaiga o fale. O le tele o latou e mafai ona faia i le taimi o fausiaina ma o latou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi lelei le faʻata le faʻata i le puipui i le faletaele

O foliga iloga o le tusiata po nei ona o mea e mafai ona tusia i mea.

  1. Vaega tele o glazing. Afai o le a faʻatagaina le tausiga, ona faʻapipiʻi ai lea o le tioata atoa. Muamua o mea uma, o le sone o le fale oloa - potu malolo tatala.
  2. Le lava o vaega i totonu ma alalaupapa. O loʻo faia le mamanu i luga o le faʻavae o le fale mautotogi. O le alatele e alu i le potu malolo, potu 'ai. E i ai le nofoaga ma se kesi galuega. O le umukuka ua vavaeeseina e se motu po o meaafale. Zoning e ala i le fola ma le taualuga.
  3. O foliga o le stored elemene toe fai le geometric papes ma laina sao ma tulimanu tulimanu. O le mamanu i le masani i le gagana o loʻo faia i le tagata taʻitoʻatasi e faʻamauaʻaina o 'auʻaunaga taʻitasi i le eria.

Fale i le sitaili o Fakhvevek e mafai ona vaʻaia i le faigata o le fausiaina o le tele o atunuʻu ma se mafanafana ma le faʻamalosi tino. O le avanoa i le va o fata ma pa puipui o crossbars sa masani ona tumu:

  • omea;
  • o se papa;
  • ofe;
  • vao.

O le mamanu faʻalagolago i tu ma aga a le atunuʻu ma mea o loʻo avanoa latalata ane.

Siamani Rigor ma sefe mea i le faiga o fax

Fale i le faatufugaga nouveaur style ma elemene o le feololo e te faia oe lava

Fale faiga fakhverk

O fale i totonu o le taʻamilosaga masani a Bavariaria na avea ma faavae o le fausaga mamanu ma tutuli ese mai fafo laupapa laupapa. Fale i le sitaili o Fakhvek tuu i luga o le sailiga mo lo latou "auivi", liliu i totonu o le teuteuga. O le leai o se fafie lelei ma le maualuga o le tau o mea na faʻamalosia ai tagata i le 15th seneturi e fatu ai faʻavaʻa ma o latou lava lima ma lala-foliga. O le va o latou i le va o latou na tumu i le Kolisi muamua. Ona amata loa lea ona faaaogā o mutia mutia ma mago,.

Fuafuaga mai fafo ua suia tele pe a amata pa puipui ona gagau, vali fafie. Maota i le sitaili o le taua amata ona foliga matagofie ma le malamalama. Faia i totonu o le faigata faigata o le fausaga o le fausaga na amata ona aliali mai i taulaga. O le ata tusiata mamanu o loʻo tuʻufaʻatasia le muamua fogafale i le masani mamanu o masonry mai le le togafitia maa. O le lona lua ma le lalagaina i le taimi o le a faia i le faʻavae i fafo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le vali faitotoʻa ma o latou lava lima

I lenei faiga, o le fale i le Siamani sitaili sa i ai seia oo i le ogatotonu o le 20th seneturi. O ia o se tafola ma le masani ai ma le sili ona teuteuina. O le fale mamanu na fesoasoani i ai ma tagata atamamai, vai inu na amata ona teuteu i fugalaau. Faigofie ma taugofie fale i le sitaili o Fakhverk na vave ona manumalo i le alofa o tagatanuu o nofoaga eseese. I Euroisi atoa, ua mafai nei ona e vaai ni fale i luga o utupoto ma kolosi e iloa manino atili. O lea ua faia i latou i le pona ma le tele o pa puipui ua tumu i tioata.

Faigofie ma aoga o le Scandinavias

Fale i le faatufugaga nouveaur style ma elemene o le feololo e te faia oe lava

Fale Faaonamuli

O le fale i Scandinavian style ei ai le tutusa tekonolosi o le fausaga o puipui. Na o le paʻu ua faia i laupapa ma e matua ese lava i le gagana Norn-System o loʻo fausia mai fale i se Rusttic Bavarian:

  • O le a iai fale faatafafa;
  • Taualuga duples;
  • Faigofie leaga e aunoa ma ni elemene;
  • O leto e maitauina lelei le pa i luga o le fogaloa;
  • Maualalo faʻavae poʻo faʻavae faʻavae;
  • Fuafuaina fuafuaina.

O sea fale i luga o le tekonolosi tekonolosi e talafeagai mo le malulu malulu ma e faigofie ona fausia ma ou lava lima. O fale tetele o le na oʻo mai ia i matou mai seneturi ua mavae e faigofie lava ona faigofie ma fausia e alolofa i le tamaoaiga.

Fale i le faiga o le atunuʻu ma faʻamaonia e te faia oe lava

Fale i le faatufugaga nouveaur style ma elemene o le feololo e te faia oe lava

Atunuu fale

Faigofie mamanu i le fale o le fale. Latou te tuʻufaʻatasia le faigofie i le malamalama ma le poto na faia e o latou lima. O le atunuʻu ituaiga fale o loʻo faia i le gagana masani i le ituaiga o le ranch:

  • Koli laupapa laupapa;
  • Tele paleni, o le faalagolago i luga o pou;
  • Vepave verandas;
  • Lua-taapapa faitotoʻa ma le faʻatulagaina o vaega;
  • O le faapaologa e fai ma leoleo i luga o le faitotoa;
  • Taaalo taualuga.

O fale muamua o le malae o Amerika sa fausia i le taimi o le atinaʻeina o laufanua fou ma auro. E iloga i latou i mea fou. Vaevaega faavaitaimi ma le vaega autu. Ua suia mea. Nai lo le tioata fulufulu, tumutumu o uʻamea utupoto.

Mataupu i luga o le autu: Suia le kesi kesi: Poloaiga ma Tulafono

O le ata o le fale o le nuʻu i le sitaili o faʻamaonia e le mafai e aunoa ma:

  • Farani poto;
  • Tau maualuga;
  • sao i saute;
  • cozomion.

I le faʻatinoina o mea faʻaleaganuʻu, o le ulu foʻi lea i le itu i saute ma vali uila i lalo o le lanu o puipui. Tele le aofai o faamalama e au ese, atofalaina pou ma laau. Balcones ma vao puipui puipuia mai le la. Ona sosoo ai lea o le itu tauagavale i tua o potu tumaoti o potu tumaoti. I potu malolo, na pisi, e tele lava taimi e alu ai i tioata tioata. O tagata lautele i luma o latou. Ua teuteuina Sheds ma Cardings.

Fealofani ma le natura ma le la o le la o le la i le malamalama Iapani fale

Fale i le faatufugaga nouveaur style ma elemene o le feololo e te faia oe lava

Tuʻufaʻatasiga o Iapani style ma aso nei sitaili

I le taimi o le afua mai, o le aiga Iapani e le suia i le tele o seneturi. O loʻo i ai le fafie laupapa ma faʻatumuina o kego poʻo pamu oona. O taualuga o loo ufiufi i le kanesa, vao ma leisi. O le itu faaonapo nei ua ave i luga o le Iapani fale se nofoaga lelei i le eleele ma le tuʻufaʻatasia ma le natura.

O le soʻotaga o ituaiga ma le mama o puipui, i totonu o le Rustnic ma le taulaga Iapani e mafua ona o mafuʻe masani. O laupapa laupapa e masani ona fai ma isi Ocsillations. Tulaga ma faʻatumu puipui e faigofie ona toe faʻaleleia

Taugata o le Italia Baroque i le maota o le Rusia Squad 17 - 18th Senituri

Fale i le faatufugaga nouveaur style ma elemene o le feololo e te faia oe lava

Italia Baroque fale

Fale o manu o le tumumu o mea taugata ma tofo i le Renaissance:

  • avanoa;
  • simeti;
  • Mass o stucco;
  • i vasega ma vasega laiti;
  • Faafuasei faaaunuua o ituaiga o fusi;
  • Balconlies ma papupuni;
  • plattabs;
  • puipui;
  • PIIDESTS;
  • Ulaga.

Faasaga i le pito i tua o le paepae plaster o le stucup elemene tele o le tele o le pupula. E faia mea uma i le fuafuaina, o loʻo faʻaalia ai mea taugata ma tamaoaiga.

O pa o fale na faataatia mai mai le piliki. Ae afai e te aveese le vaega o le stucco, o laina ua tusia e iloa manino ai. O le tuaoi o fola o le tino e mafaufau loloto i ai. Lagolago fata o loʻo faʻaesea le afa-comwos ma nisches. O le mea e sili ona faigofie o le tusiata o lo o tuua i ona po nei. O le faʻamalama faʻatagata o se mea e tupu ai le faʻailoga, e masani lava ona leai. E mafai ona e liliu lou fale i le maota o le Baroque taimi ma ou lava lima. Stores ofoina malamalama malamalama mai Bam, Molds, ma isi teuteuga. E tumau lava i le fasi pa, ma faapupu ai le faioloa.

Faitau atili