Faʻafefea ona tautau Cornice: Fautuaga

Anonim

Pe a fai e tagata toe faaleleia pe na o le pau le fuafuaga e faia, tele e masani ona liliu i le tautua o le fausiaina o kamupani o fausiaina ma le fausiaina o bardides. I luga o le faʻasilasila, e ala i le masani, o loʻo sailia i luga o le Initaneti ma nusipepa. Tusa lava pe faatonuina e le tautua tama, e masani lava. Ae o isi taimi e oʻo lava i le sili ona tutusa galuega, e pei lava o taimi muamua, e faʻaalu ese ai e le faigofie.

Faʻafefea ona tautau Cornice: Fautuaga

E mogavini mo le Ulugalii i le faʻataʻitaʻiga taua o se matafaioi taua, aua e tonu mai ia vaega o se tino atoa, tasi foliga o nofoaga.

E faʻapefea ona faʻamutaina le faʻaleleia o soʻo se potu? Tuʻu i meaafale ma taufulotoga pupuni. O lea, o le fesili e tatau ona saʻo ai Carnice ma e masani ona fesiligia. Afai e te fuafuaina, e mafai ona e faʻapipiʻiina o le o loʻo faigofie.

Afai na e faʻatau ni Esau e taugata, e le tatau ona faʻaaogaina le televave o lena e sau i totonu o le pusa. E sili le faʻaaogaina o oe lava.

O le a se mea e mafai ona manaʻomia?

Faʻafefea ona tautau Cornice: Fautuaga

Polokalame o le faapipiiina o le taualuga o le vavaeina o le tumutumu o le taualuga.

Faʻafefea ona fai ni faʻamalosi?

Faigofie. Naʻo le manaʻomia le matauina naʻo naʻo tulafono nei:

  1. E tatau ona umi se mea i le faamalama nai lo le amataga o se mea i le 35-55 cm.
  2. E pei ona taʻua muamua, e tatau ona tatala ese fua atu pupuni ma le tatau ona taofia le EAVES. I lenei faamoemoe, ua tuua i le 5 cm i le va o le faamalama matala ma o isi, atoa foi
  3. Lalo o le Windows e masani ona maua ni maa. Tuu le mamao mai le maa i le pupuni maualalo ifo i lalo ifo o le 6-7 cm.

O fesoʻotaʻiga e faia mai i isi mea eseʻese, ae naʻo le lua ituaiga o loʻo valavala e ala i le auala o nonoa ai: o le fa o le faʻataoto i le pa. E leai ni eseesega taua i totonu o le faapipiiina o tekinolosi. O le eseesega ua naʻo le mea o loʻo faʻapipiʻiina. Ina ia mafai ona tautau saito, mulimuli i nei sitepu:

  1. Faʻafefea ona tautau Cornice: Fautuaga

    Polokalame o le fauina o le puipui puipui.

    Faatasi ai ma le fesoasoani a se peni faigofie, faʻailoga nofoaga o le a faʻapipiʻi ai le ato. O puipui uma e faʻapipiʻi ina ia tutusa le mamao mai le ogatotonu o le faʻamalama ia latou. Afai o le cornice e umi (sili atu nai lo 240 cm), o se isi mea e sili atu le puipui i le ogatotonu o le faamalama.

  2. Na e faatauina se Corlul Cornice? Ma ia mautinoa e siaki le mamao tutusa i le puipui mai le puipui i soo se mea. Faʻapipiʻi puipui mo lenei ituaiga o carnis e manaʻomia tele faʻamilomily.
  3. Saili po oa mea o fausia ai ou pa. Afai o loʻo fausia piliki, aua le faʻaaogaina ni solo palasitika maʻoti. Ave sili atu pea o le pik e fao mai le pine lapoa 4 * 50 mm. A o le i faʻalili i lalo ni fao, e tatau ona e faia pu.
  4. Afai e na o oe na o le na o pupuni malamalama o ni ie pupuni, o le a sili ona popole i faʻatau se manoa o le eoaves. O le mamanu o lenei saito e aofia ai manoa o manoa i le va o puipui. Ae o nei saieni e i ai sina maʻimau ai: a maeʻa le taimi ua maeʻa le liʻo, e i ai a latou meatotino.
  5. Afai o lau ie puipui o mea mamafa, o lenei la, o loʻo i ai le nana o manoa e le talafeagai, e i ai se palasitika palaka, e faʻapipiʻi i le taualuga. Peitai, ua ou mafaufau lelei i le mea. Afai e malu le palasitika, aua o le a le gata o le a le mafai e le avega. Ma, ina ia mafai ona faʻateleina a iaves, o le a talafeagai ai ona tuʻu papatusi uila i lalo o pu i totonu o le pa puipui o le pito i tua o le ufiufi o pu o loʻo iai. I lea tulaga, Steelbs papatusi e tatau ona 40 * 18 mm.

Mo isi mataupu, o faʻaseʻe masani ma tagata o le a manaʻomia. E mafai ona latou o atu atoa ma se cornice, ma e mafai ona e faatauina oe lava. O puipui o loʻo muamua faʻapipiʻiina, ona faʻapipiʻiina lea o le sainiti i latou. Le isi, o loʻo tatau ona fesoʻotaʻi le meaola i luga o le faʻamalama i le faʻamalama.

Fautuaga aoga

Manatua, afai o lou taualuga e le atoatoa le lamolemole, e le tatau ona e omoina le cornice latalata. E manaʻomia le amanaia o le mea moni pe a latalata le cornice i le taualuga, o le le mautonu o le faʻatasia o le a maitauina. O nisi taimi ina ia mafai ai ona ausia le tusa lava, o puipui e tatau ona faʻatonutonuina i eseʻese mamao mai le puipui. Seti kesi i le va o puipui ma le puipui, pe a fai o le paipa e fetaui lelei i le eAves.

O le isi mea e tatau ona e tuʻuina se nofoaga i lalo o puipui ma faʻaaoga se laina sao. Ina ia malie tele le laina pe a mafai, faʻaaoga le tulaga o le fausiaina.

Ona galulue ai lea o pu, ma ogalaau o loo i totonu. A uma lena mea, o puipui e faatulagaina ma tausi tusi.

Siaki le 'olo faʻapipiʻi e ala i le faapipiiina o se tamaʻi malosi i ai.

Ina ua mavae lena, ua ave le tootoo ma mama meaai ma fesoasoani ua faamautu ai ma mausali i lenei tulaga. Ae ui i lea, e aoga le tuua o le tasi mama i le va o fesoasoani ma puipui. E fautua e faaeeina atu matau i le taimi nei i le ie, ona uu faatasi lea i le maea.

Afai o loʻo e faʻasaʻoina le faʻasao i le taualuga, muamua fuaina le mamao mai le puipui ma le puipui. Mai le puipui i puipui uma, e tatau ona tutusa i soo se mea. Ae aua nei galo e uiga i pupuni: E le tatau ona latou taoto i luga o le faamalama.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika ma faʻamalama papa i le fale

Faitau atili