Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

Anonim

Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

O le faʻafitauli o le aveeseina o le manogi faʻapitoa o le feline uppine i totonu o le fale mautotogi e tele tagata alolofa i nei manu. Faatasi ai ma le tausiga talafeagai ma le malamalamaaga o le aveeseina o Onvaning Oddes Ondated Odd Tagata, Peresecs, o le anotusi o nei fagafao e le faigata. Malamalamaaga o le faʻataʻitaʻiga o pusi ma metotia o le tuʻufaʻatasia o taunuʻuga leaga o le latou fesoasoani i se manaʻomia o fagafao manaʻoga i le mea sese o le a faʻatagaina tasi ma e faʻavavau i le lumanaʻi o le lumanaʻi.

Auala e aveese ai le Odor mai pusi i le fale mautotogi

Faatasi ai ma le uluaʻi foliga o se fagafao fluffy i totonu o le fale, e manaʻomia le faʻaitiitia faʻapitoa i le faʻavaeina o ona amioga tatau e fesoʻotaʻi ma le leaga i le nofoaga o faʻasaina. O le mea autu e uiga i lenei mataupu o le ausiaina o le faʻatuatuaina o le aveeseina o le sua o le sua o le meaola o le manu i se nofoaga le faʻatagaina mo lona faleuila.

Gauai atu! Afai e le mafai ona faʻaumatia nei tofo, ona faigata lea ona faʻasaʻoina le sese amio o le pusi, ma o le a le mafai ona faʻafoʻiina se manulele.

O le mafuaʻaga autu o le maualuga o le maualuga o le manogi o laʻau vai o nei meaalofa o la latou malaga vave. O mesa Alaga a le au faamasino e matua faigata lava e aveese ma le tele o mea ma vailaʻau faʻapitoa ma vailaʻau faʻapitoa, ona o latou e le mafai ona i ai i le vai.

E faʻamuta le Odaor, e mafai ona e faʻaaogaina tapenaga faʻapitoa, ozonizer poʻo ni fale faigaluega e le o le sili atu le aoga nai lo o tomai faʻapitoa.

Aoga homemade o lona uiga o le faaumatia le manogi o le cat ur o:

  • chlorine-aofia ai vailaʻau (laupepa paʻu, poʻo le chlorine);
  • O le fofo a Amoni femaliga;
  • CARRUS taua o suauu (gomon, moli);
  • Fou le sua suamalie;
  • sesquous fofo o le meaai acetic acid;
  • sodium bicarbonate (meaai meaai);
  • Manganese-oxidant Pasassium (Manangart);
  • hydrogen peroxide;
  • peitai;
  • Ethyl ava malosi fofo po o vodka.

Ina ua filifilia Fofo i le fale, e manaʻomia le tatau ona amanaia faʻamatalaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma le nofoaga o foliga o le pisia mai le ulaga o le manu.

Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

Faʻafefea ona faʻaaoga le chlorine

O se tasi o le feline ma le feline ma le feline amber o le masani chlorine pae (chlorine). O le malosi o le Casttic Carinetic e mafai ona faʻaititia ai le malosi ma le malemo i le malaia o le manogi mo sina taimi, ae o le chlorine-o loʻo i ai le fofo o le faʻamasinoga. I le maeʻa ai o le oona o le chlorine-o loʻo i ai vaega, o le manogi o le manu.

O le Chlorine-o loʻo iai ("Paʻepaʻe", Gung mo le faleuila "Santita", "Do Docakass") Pe a aveese Fools poʻo solo i le Sound Sourse. Ina ia taofia le pipili i ulugalii ulugalii, e tatau ona faia le faʻamamaina i le taimi o le toesea i le fale.

Gauai atu! E tatau ona foaʻiina i le chlorine o le malosi sili ona malosi oxiding, o le oona ma le faʻatamala e mafai ona afaina ai se pusi maua ai se tamaʻi manogi. I le faʻaopopoina o le fusi poʻo ni meainu, o le aufaike fofo e mafai ona tuʻua paʻepaʻe faʻailoga, o le a oʻo ai i lo latou faʻaleagaina o uiga lelei.

Tuuina atu o meatotino malosi o le chlorine ma lona le lelei i luga o le tino ma manu, e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele. E faʻatagaina le faʻaaogaina o se chlorine fofo o le vaivai o le mafaufau mo le taimi o le laʻasaga i luga, pe a tatau ona siaki ma le faʻaeteete le potu ma faʻaauau le faʻagaioiga o soʻotaga mai i isi auala.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o papupuni na o le au pupuni: Fomai Faapitoa fautuaga

Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

Talosaga o Nambymyer

Tele o tagata e ana le faʻaaogaina i le tau e faasaga i le au o le uunaiga o fagafao i nofoaga le faʻatagaina o Amonaea ava. Afai o le luʻitau o ato i nofoaga tuʻufaʻatasi mo lo latou pogisa Dilivies, ona tatau lea ona e mauaina nei nofoaga ma tapuni la latou nofoaga. E sili mo le polo moa samasama 2-3 cm i le lautele, ma e tatau ona faʻaleagaina i tulimanu uma o le fale ma ona "pusi". O lenei auala galue lelei - O polo e faʻafefe ai le pusi ma laveai le "puipuia" fale.

O mea ma manogi o fagafao o fagafao o le taumafai e le mautonu ma le togafitia o le laualuga o le lalagaina i luga o Amonia. Mo lenei mea, o le fofo Soman Fomas e faʻaaoga i filogia ma faʻamautu mo le 1-15 minute.

Peitaʻi, o le faʻaaogaina o Amona i Hydroxide e faʻaitiitia ai le faʻafitauli na maeʻa - manogi mai i taunuʻuga o le CRA e matua masalomia. O lenei ona o le i ai o Ammonia i le tuʻufaʻatasiga o le Amio Amiotonu (pei o le Femina i le Soung Wrine), o le a faʻaosoina ai le manu, solitulafono ".

Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

Aveese le manogi ma citrus

Maua le feline manogi e mafai ona aveeseina le faʻaaogaina o fualaʻau 'eseʻese. Ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻaogaina o le paluga o le lemon poʻo le moli. E mafai ona saunia e pei ona taua i ai: Maua le sua o le tasi lemon poʻo le moli ma tuʻi i le 150 ml vai. Faatasi ai ma faʻafitauli tau feololo, ua lava e faʻamama ai le osofaʻiga o se spangoge ua fufui i totonu o le kuka kuka, susulu le laualuga. I le tulaga o sili ona umi-umi povi, o le fofo e tatau ona apalai mo 10-15 minute. E le manaʻomia le fofo, talu mai le manogi faapitoa o lemon ma isi fua o le citrus o le tau o le pusi.

O le aʻii le meaola mai nofoaga pogisa, mautu mo le faleuile, fua o le ie mauepae, na tatalaina i nofoaga eseese o le fale mautotogi. O le le fiafia i pusi i le manogi o citrus o loʻo faʻamatalaina e le i ai o suauʻu taua i latou. O lenei manogi o le tipiina e oo lava mo se tagata, ma se maalealii feline dud na o le le taliaina o ia.

Gauai atu! Afai o le lemoni ma moli moli ua olopalaina ma palu i latou ma le kofe, ona liliu lea o se auala o le salu suamalie. O lenei mea moni e tatau ona amanaia i le faʻagasologa o le latou faʻamalosia e fetuunai amioga ma feosofi mai nofoaga asiasi e le o tuʻuina atu i le faleuila.

O le faʻaaogaina o le citrus o se tasi o metotia lelei mo le foʻia o lenei faʻafitauli.

Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

Faʻaaogaina le sua o le tipolo

E mafai ona e aumaia le manaʻo mo se fagafao e faʻatulaga ai le faleuila i tulimanu ma o le faʻatuina o le fale mautotogi e ala i le tuʻu i totonu o le sua o le susu o le kulimi o le tipolo o le lemon o le lemon o lo o susu i totonu o le sua o le susu o le lemon susu. O pusi o loʻo i ai ni manu tetele ma se manogi manogi, ma o le Sharus Chortus Schary o le a faʻafefeina i latou, puipuia ai le faʻatosinaga i le nofoaga sese.

I lenei faʻaiuga, e mafai lava ona faʻaaogaina se tali vai e le gata ile tamoʻe, peitaʻi o moli, moli foi le sua taua, poʻo se masima taua. E le fiafia le manogi ma le mama o fagafao, pei o le meaafale na maua mai le sprayer e faia mai le shrayer (nofoa, sofa) o le a solia ai le fale. O le a faʻamalosia i latou e faʻatonutonu i latou lava i totonu o le Calmer ma e le o le faʻanoanoa, igoa - i lou faleuila.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se slope o le faitotoʻa o le faitotoʻa mai le MDF

Tautinoga e tatau ona maitauina i le faʻaaogaina o lenei metotia, talu mai le manogi malosi o lemon o lemon e mafai ona mafua ai le le fiafia ma le afaina o le tagata.

Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

Vinega o se fofo mo manogi leaga

O le Vili o le Vili o se tulaga lautele o lona uiga o le aveeseina o manogi.

Ia saunia se tali, e manaʻomia le faʻaaogaina o le fofo saʻo o le vineta. O loʻo sauniuni: O le vineta e fefiloi ma le vai i le vaega o ¼. A uma lena, e aoga le fofo i le pisia. O le isi laasaga o se alavai lelei o le faʻamamaina o loʻo togafitia ma le sili atu le mafai ona togafitia ma le solo o pepa, o pepa solo i se faʻaputuga atoa o le paluga. O le nonogatupe pisia o le a sau ma le meaai soda powder mo le faaituau. O le paluloa e tatau ona fufuluina i luga o le filogia, fufulu ma le vai, aveese le toega ma le mama. A iai sau ulmine toega, o le faiga e tatau ona toe faia.

O le lelei o lenei metotia o le vave e maua ai le vinega ma se maualuga maualuga o le faaituau o le manogi le fiafia.

Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

Faʻafefea ona aveese le "manogi" o pusi i totonu o le fale ma le soda

Sodium bicarbonate o se sili sili ona lelei meafaigaluega e fetaui lelei fofo le faafitauli. O meaʻai o loʻo avea ma tagata, o lona uiga o lona uiga, e le faʻatagaina ona faʻaaogaina e faʻamamaina ai le susulu o le susulu.

I luga o le fola e tatau ai e faʻaoʻo ai le le mautonu i luga ma chlorine-aofia ai o lona uiga poʻo le hydrogen peroxide.

Peitaʻi, afai o le "puddle" o loʻo totoe i luga o le kapeta, aemaise le lanu, soda o le a fesoasoani i le faʻamamaina o le faaputuga o oloa ma e le fufuluina ai le vali.

E faʻaleagaina se mea le fiafia, o le tele o mea faigofie o le a manaʻomia:

  • 3-9% fofo o Ethanne (acetic) acid;
  • sodium bicarbonate (meaai meaai);
  • Suavai Smap;
  • Hydrogen peroxide.

I le vaega o le sauniuni, o se masini aveesea o le urine mai le kapeta o loʻo faia e faʻaaoga ai se pepa poʻo se solosolo o tipkin. O le tele o mea o le a aveʻese ai, o le sili atu le alualu i luma o le a faʻamamaina. Oomi uma le vai mai le kapeta o le a fesoasoani i le tuʻuga o le kapoti o se fetaomi i le nofoaga o le fua, muamua e ufiufi i se solo solo. E mafai na ona e tu i luga o le pisia ma se solosolo ma tu i luga. I lalo o le mamafa o le mamafa mamafa o le a sili atu ona aveese mai le kapeta faaputuga. Afai o le auvae ata, e tatau ona muamua i le vai ma le vai ma mago i le auala tutusa. Ma le vineta, sauaina ma le vai i le 1: 3 fua faatatau, e tatau ona e le toe i ai le pisia ma alu ese mo se taimi umi, e oo i le 3 itula.

Gauai atu! A faʻaaoga le faʻailoga, e tatau ona avea tausiga. Aʻo leʻi amataina le faʻamalosia taualumaga, e manaʻomia ai le faʻamautinoaina lelei o le potu, o loʻo mafai ona tatalaina uma faʻamalama i le fale mautotogi.

Ina ua uma ona mago le kapeta pe a uma le faʻagasologa o le faʻalauteleina, e manaʻomia le faʻagaoioiga o le vaisu mai le urina meaai o le soda. O le Syda tali ua saunia e tusa ai ma le fua: 1 sipuni ti o le suavai o le suavai po o le ipu o fufulu, o le vaetolu o le ipu fofo o hydrogen peroxines O le iʻuga o le faʻafefiloi o loʻo faʻaaoga i le soda faʻaaoga se sprayer.

Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

Faaopoopo isi auala

Faatoa faʻatuina o ia i le mea e faʻaalu ai le manogi o le manogi o le pargatt-acid stassium (margartle), o le Hydropyritis

  1. Manganese. Manaia le shredder manogi o le faavauvau o manu felelei. Ina ia aveesea latou le le fiafia o le a le aoga, e te manaʻomia se vaifofo o le potassium inmancate e fufulu ai le vaega o le pipisi. O lenei metotia e talafeagai mo na o le fola, ae le talafeagai mo ie lavalava (meaafale ma kapeta). A maeʻa le maeʻa o faʻagasologa faʻagaioiga, e tatau ona faʻamaufaʻailoga i se ie malu mumu i le vai.
  2. Hydrogen peroxide. E faʻaaogaina e aveese ai manogi ma faʻamamaina nofoaga fou mai le taua o fagafao. 3% fofo o loʻo faʻaogaina e saunia ai se sooupu faʻamamaina. E le fautuaina le faʻaaogaina i luga o le lacquer luga.
  3. Iodine. Malosi Pamum mai le fagafao e mafai ona aveeseina le faʻaaogaina o le okadine fofo e iai meatotino oona. O le vailaau ua soloia i le vai i le fua faatatau: 15 drops i le 500 ml vai. O le laualuga o meafale poʻo le kapeta o loʻo togafitia ma le iʻuga o le fefiloi.
  4. Vodka pe ethyl ava malosi. Aoga e faʻafefe le pusi, o le autu autu lea o nei tupe. O vailaʻau o loʻo avea ma vaega o le vodka e pei o se feline, ma ina ua maeʻa faʻagaioia le laualuga i lenei auala, e le mafai ona e popole i le toe foʻi i le Disc of Creat.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le taʻele ma aveese le afi mai le tioata

Foia le aveeseina o le 'ave fua o Odgent mai i totonu o le atunuʻu o le a fesoasoani i le lauiloa ma faʻaogaina vailaʻau i aso uma o le olaga.

Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

Feline faleoloa "manogi"

Faapolofesa Taui mo Saʻo le faʻaolaina o nei faʻafitauli ua matua faʻamoemoeina. O a latou tuʻufaʻatasiga e aofia ai ni Enzymes enzymes (enzymes), o le le mautonu o le leaga o le faʻaupuga o le uric acid ma neurang le manogi le fiafia.

I totonu o le tagata e umia o pusi o loʻo manaʻomia tupe mai fafo mai tagata gaosi oloa ("faʻafoliga", "mo le SATES SITAN & ODOR DURDER ARDE: ma oloa 'oloa "Dezosan", Bio-F ma Zoosan.

O le fetline pudddles ma le le fiafia i le sine sine susuga mafai ona aveese le lelei o le aiga Foronfor. E mafai lava ona aveesea taunuuga e pei ona taua i lalo: Ufiufi le nofoaga e maua ai se ata palasitika ma i lalo o le mea e ave ai le masini mo le 1-3 itula. O lenei metotia faʻatagaina mo le faʻavavau e aveese le tau o le palu o le stench ma le mea ua tupu.

Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

O le mea e tatau ona e faia ina ia le toe lelei le pusi i luga o le fola

  • Fautuaga 1. Tuʻu atu ni tulaga masani mo lona faleuila (malolo potu mo le faʻamamaina o manaʻoga, mama ma mafanafana fata), leai se faigata faigata.
  • Fautuaga 2. Atiina ae se uiga le lelei-uiga agai i nofoaga e le faatagaina mo feces. Ina ia faia lenei mea, togafitia lamatiaga lamatiaga sone ma vailaʻau le fiafia i le pusi (vodka, citrus, vineta, vineta.
  • Fautuaga 3. Uunaiga lelei. Vivii le meaola mo amioga saʻo pe a alu i lau fata, ma fafaga.
  • Fautuaga 4. I nofoaga e le faatagaina e luluina ai le pusi le pusi, ua fautuaina e tuu le ipu ma lana fafaga. E ala i le Innate Instate, o le fagafao o le a avea o se mafuaʻaga lelei lea o loʻo iai ana meaʻai.
  • Fautuaga 5. Saili le mafuaʻaga mo le amio sese o le fagafao. O suiga mai le masani ai o le URINCINE i totonu o le fata e mafai ona mafua mai i faʻamaʻi o le sitaili. E aveese ai latou, e tatau ona e faasino i le fomai manu.

Faʻafefea ona aveese le feline manogi o le urine i le fale mautotogi i le fale

Faʻafefea ona aveʻeseina le feline manogi o Urine i le fale mautotogi, faʻamatala lenei vitio:

Faitau atili