Faʻafefea ona fai se laʻau i fafo e faia oe lava

Anonim

O le fauina aao - na faia e le gata i faiga masani, ae na fuafuaina e faʻaopopo se faʻapitoa uiga faʻapitoa i le mamanu, ma le nofo mafanafana - o se siosiomaga mafanafana. Ina ia faia se lamepa ma ou lava lima, e mafai ai ona piki i luga mea ma mea le aoga i aso uma o le olaga, ua uma ona latou mauaina le fata pito i lalo, avatu ia i latou le olaga lona lua. Mafaufau pe faʻafefea mai mea faapena ona faia ai se molipola i fafo.

Faʻafefea ona fai se laʻau i fafo e faia oe lava

O le foloa moli e mafai ona faia i o latou lima mai i ni mea ma mea le aoga.

Vaega gaosi

Pe a faʻatusatusa i le vaega o totoe o le Porona Decor of Optor, o lamepa, ma o latou lava lima, filifiliga, muamua o le tatau ona aoga. O la latou tofiga o le saunia lea o teuteuga, lea mo lona itu o le a fausia ai se lagona ma faamafanafanaga mo lea tulaga. O le malamalama e afaina ai e folau mai ia foliga malamalama o se moli uila: o se moli malamalama, mymplest hyvers, susulu pupula. O le mea tonu e le tatau ona tupu, o le mea lea o le faʻaputuga o le malamalama ona o le faʻaaogaina o le opaque ma le mafiafia mea.

Faʻamolemole matau: O le saogalemu o le faaaogaina o le tapenaga na saunia e manaʻomia ona totogi i le matua maualuga. O lamepa, o le tele o lamepa, o le a le aofia ai se tulaga o le afi-lamatiaga tulaga ua faʻavaeina e tulafono eletise - o le matagaluega puʻupuʻu.

Talosaga o le eletise eletise

Faʻafefea ona fai se laʻau i fafo e faia oe lava

Vaega o le latch fale gaosi (1 vaega).

E le aoga le a le aoga se moli i fafo e le aoga e aunoa ma le faʻaaogaina o tagata eletise.

Lamepa laupapa. Fautuaina e filifili le E27 atigipusa e talafeagai mo Bastor Bases.

Lamepa. E le o le sili filifiliga mo se tagata lava ia-faia oloa - masani anufe moli. I le taimi o le faʻagaioiga, o moli mata e faʻamafanafana ma mafai ona faʻatupu le afi. E sili atu ona aoga i le tulaga lea e sili ai le lamepa ma le tamaoaiga teuga.

Taliaina - sili atu le lelei o le au lamepa. I le aluga o le faigofie - i le faʻaaogaina ae le o le faʻailoga o le tulaga o le na aumaia lamepa i le fale o le olaga e le mafai ona ola.

Eletise eletise. Lumeinares, ma o latou lava lima, ma o le tasi lamepa e fesoʻotaʻi ma le auai o PVS Cable 2x1.5. Afai o loʻo i ai le 3-uaea uaea i le mamanu o uʻamea vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: ata mai le putty faia oe lava - fausia oe lava totonu

Vaega o galuega o le poloketi ma le faatinoga

Faʻafefea ona fai se laʻau i fafo e faia oe lava

Vaega o igoa gaosi (2 vaega)

Fia faia se lamepa ma ou lava lima, e taua le mafaufau i le nofoaga e faʻapipiʻi ai ma taua le fesoʻotaʻiga i le uaea o le fale, tuutuuga mo le taotoga. O le manaʻoga autu mo le moli o lona saogalemu i le galuega. Ina ia le aofia ai se siaki puʻupuʻu, o loʻo i totonu o nofoaga uma o loʻo i totonu o nofoaga uma o fesoʻotaʻiga ma laʻei i tua o aitema o le oloa.

O le faasologa o le gaosiga o le lamepa:

  1. Faʻafesoʻotaʻi le eletise eletise ma le pulufana ma le tui. O fesoʻotaʻiga o loʻo i ai i soʻo se mea, o le uaea o loʻo faʻamauina i tua atu o mea o loʻo tusia poʻo le mamanuina mamanu.
  2. O le puleaina o le faʻavaʻa i lalo o lamepa poʻo ni aupega (e tusa ma le poloketi).
  3. Fausia ma teuteuina lamepa.
  4. Aoina mamanu.

Uluai mamanuina atinae

Faʻafefea ona fai se laʻau i fafo e faia oe lava

Vaega o le gaosiga o se moli fafo.

O le mea sili ona mafaufau i le taimi e manatu ai moli moli e avea ma mea na faia ai le moli. O loʻo i ai i le tupe faʻaalu o le mea e iloa ai e ausia le mea e foliga mai o le faʻailoaina o le lima-teine. O le faʻaogaina o mea eseese e mafai ona avea ma se moli. Soo se mea e mafai ona fausia le faavae o le tagata-faia mamanu. Weived ma pepa oloa oloa o auala sili ona taatele, ae le na o le pau.

O le mea e le mafaufauina, e iloa atu e fausia ai mea muamua. E talafeagai le faʻaogaina o le palasitika poʻo ni fagu, lala, fale o le palu poʻo le tuai. O le filifiliga e faʻatapulaʻaina faʻapitoa i le lima o ata o amioga ma ana lava manatunatuga.

Fola moli. Polymer Clay (Plastic) o se ituaiga o mea leaga mo le faatinoina. E tatagi vave, faigofie ile faiga ma teuteuga. E mafai ona fausia se matagofie ma tulaga ese mea mai ai. Mo le gaosiga ou te manaʻomia se faʻavae mo le faʻaaogaina. O ia fua faatatau e mafai ona faia se pusa laupapa (mai lalo o sua, mo se faʻataʻitaʻiga) poʻo se lisi o pepa. O le faʻavae faʻavae o le a iai se aʻafiaga i le lamepa faʻatulagaina.

Faʻafefea ona fai se laʻau i fafo e faia oe lava

Fale gaosi ata.

O le Polymer Clay e sili atu ona le mautonu i le cardboapi gaogao ma aumai atoa mago. Ina ua uma ona aveese le mea faavae, o le moli ua uma ona saunia mo le faia. Ae o le a sili atu ona sili ona sili ona manaia ia vaʻavaʻai ai i lamepa, teuteuina ma se tasi o metotia taʻutaʻua, mo se faʻataʻitaʻiga, decopupp. Afai e leai ni polymer clay, ona mafai ai lea ona suia i le teuteu teuteu, manogi, fale puipui, suavai fao ma isi auala.

Tusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau ie puipui mo pupuni i luga o le puipui ma luga o le taualuga

Big Vase o se moli. O sina faigata e fai ai se moli fafo mai le lapoʻa tele, talu ai o le a manaʻomia e vili pu i totonu o se mea e taʻe ai. O le uamea e faʻapipiʻi i le ua, o le mea o loʻo tuʻuina mai ai le PIN, o le a suia le tripod. Ina ia tuʻuina faʻaulu le onosai o le oloa, ua malupuipuia le ufiufi i itulagi o loʻo faʻatatau atu i le lautele o le nofoaga.

Faʻafefea ona fai se laʻau i fafo e faia oe lava

E mafai ona avea Abashur i luga o pepa fugalaau mai solosolo.

E ala i le PRALLLLON PIN ma le pu i luga o le tapuni pasiina le maea ma tatala i fafo i se isi pu e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le vase. Carteridge ma faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le uaea. Ina ia faʻaavanoa atili le faʻavaeina o mamanu, o le oneone ua liligiina i totonu o le matau. O le lamepa o loʻo faia i luga o le faʻavae o se uaea faʻatafuna, ufiufi i se mea tatala poʻo se ie faigofie.

Laau moli mo le itiiti. Mo sitaili i le agaga o le sisina, ma ua maalofia ai falesa ma fafie e fetaui mo le fausiaina o le lamepa. Mai i vaitafe e fausia ai vaega talafeagai e ufiufi i se veneer ma fusi i totonu o se meaafale mauga.

Mai le tagata sailiili e suʻe lamepai lamepsheade i le umi tele o le faʻateleina o le faʻateleina ma leoleo. O le tapoleni e faʻasaʻo le faʻaaogaina o se stapyon mai lalo ma luga o le saoasaoa pito. I luga o ivi a le lamepa, o le ie na o le lautele o tulimanu o le laʻau, o puipui o loʻo paʻu ma manifinifi auala.

Faʻafefea ona fai se laʻau i fafo e faia oe lava

O le lamepa lamepa mo se moli matala i fafo e mafai ona teuteuina i ie fou.

Malosi malosi faaola. O le faia o se moli talitutumau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le uamea faʻamalosia, na faia ai le moli saito. Faia le moli i le tele o auala:

  1. Ave se uaea manifinifi ma se tele o le tioata o lote. Uaea ma le muamua-laʻei pipiina o matagi lelei. I lea tulaga, o le faʻatulagaina o le matagi na filifilia apeʻau o lapiti.
  2. Ave se manifinifi pvc (manino poʻo le susu-matte) ma tipiina pata mai i totonu o le faʻapipiʻi. Manifinifi pvc ua tipiina e seleulu. I luga o pepe uma, o le ava ua faia, lea na latou nonoa ai le laina fagota. O le pito lona lua o le fagota e nonoa i le pito i luga o le laualuga i luga o le alatoto.
  3. E mafai ona faʻaaoga le faʻalavelave. Mo se faʻataʻitaʻiga, lilla lanu ma alofilima. Tisue tipi tele: 2 m i le lautele ma 4 ma se tamai mita le umi. E mafai ona filifilia mea e faʻamalieina, ae e tatau ona faʻaalia ai le faʻamalosi ma valivali. Moli i le isi saunia ni atigipusa laupapa, lea e tatau ona fitu. O le lapoa o le liʻo - amata mai le 40 cm ma faʻaiʻu 160 cm. I le ogatotonu o vaega i luga o elemene taʻitasi, o le pu o le 20 cm). Ina ua mavae lena, o le latou auivi. O le taotoga e amata ona faʻatautaia mai le tele, ma le faʻatagaina o lumens i le ogatotonu ua ausia. Lio e fesoʻotaʻi ma taimi paganoa. O pito o le mea e mafai ona le togafitia. O le ogatotonu e faamamaina e filo. Ina ua maeʻa le ua o le maea ma faʻamalosia le filo ua mautu. Ona matou sailoina uma ata pei o se aufana tele.
  4. Mai le aʻea o laʻau olaola fualaʻau (mo se faʻataʻitaʻiga, Ivy) faʻafesoʻotaʻi e ola pea. E tatau ona ola le laʻau i totonu o se moli palasitika palasitika. Mo le lesitala, pots o loʻo faʻaaogaina le sisialu. O moli o loʻo taofia i luga o le alatoto ma le faʻaputuga uaea faʻataʻoto. O loʻo faʻaofi muamua le ulo, aua e leai ni nofoaga. Ina ua maeʻa le fausiaina o le faʻavaʻa o tatou o sporuis. Ivy le le talafeagai i le suavai.

Mataupu i luga o le autu: teuteuina i luga o le taualuga o le maea

O moli o le fale. Ina ia faʻatinoina se lamepa, o le a manaʻomia le simela, okeni ma lopa, ma le cd ma se uaea lelei uaea. O le umi o le okeni ua filifilia e faʻatatau i le umi o le lumanaʻi oloa. Beads maua tioata i le maualuga o le ono mafai.

Afai o loʻo faʻaaogaina o le opaque nei, ona foliga mai lea o lenei faʻataʻitaʻiga ma na o le pau le mea e tape ai.

I le tulaga o loʻo aofia ai le oloa, o ia o le a avea ma nofoaga o le a avea ai se foliga o le tele o nofoaga pogisa.

O le faʻatinoga o moli moli mai le leai o se tulaga o se tulaga faatapulaaina o le fanua mo fatufatuga o lenei siʻitia. Faʻaaogaina faʻamatalaga fuafuaina, e le mafai ona e mafaufau e uiga i le manatu o le oloa. I le i ai o le Fantasy ma Hernively mafaufau, e mafai ona faia ni vaega taʻitasi o le pa nifo i ituaiga o fausiaina, faʻaavanoa pe faʻapefea ona avea le vaega faʻapitoa.

Faitau atili