O le vevela o le fale o le uamea palasitika paipa

Anonim

O le vevela o le fale o le uamea palasitika paipa

Alamanuia ae le o taimi ua leva ona maua ai le uamea. O paipa mai lenei mea na lauiloa i le lalolagi o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana o tagata tumaʻoti ma fale fale. Faapitoa o se fefaʻatauaʻiga faiga e faigofie ma mafai ona faia e oʻo lava i se tagata le-tomai.

O le vevela o le fale o le uamea palasitika paipa

O le masini o le vevela o le sheeting mai uʻamea-palasitika paipa e le faigofie, ae iloa ai le peleni uma ma lenei e mafai ona avea e aunoa ma le tosina mai o tagata faʻapitoa.

Filifiliga o le mamafa o le kamuta

E tatau lava ona maitauina o le faʻamafanafana o le polokalame lea e faʻaaogaina e faʻavae i itu eseese, pei o le nofoaga o le tina uila, o le nofoaga o potu ma isi foliga o potu ma isi.

O se tasi auala po o le isi auala, e mafai ona e tufatufaina atu lautele aʻoaʻoga mo le faʻatinoina o mea na te mafai ona faʻavasegaina atu:

  • Aufaigaluega Polokalame;
  • tasi-paipa pe lua-paipa polokalama;
  • Polokalame ma luga ma le pito i lalo o paipa.

E i ai isi ituaiga o polokalame.

E aoga le matauina o le tele o auala o loʻo onosaia e le malae fomaʻi le pamu o le kesi, pe a fai e sau i se fale tumaʻoti e iai le vevela o loʻo iai.

O le mea e mafai ona faʻapipiʻi le kesi i luga o aiaiga, o lona uiga, o loʻo usitaia uma manaʻoga ma uuina o nei mea mamao atu i nisi mea e tusa ai ma le boair faʻatekinolosi faʻamaumauga.

I se faʻaopopoga, i le tele o itu, o le ituaiga vaʻai o le susunuina o polokalame e filifilia ai le suavai o suavai vai i le fale. E i ai isi mea.

O le vevela o le fale o le uamea palasitika paipa

Fuafua o se tasi-tibe kapeting system: 1 - O le fafaga laina, 2 - puloutalele masini, 3 - tolu-auala craneke, 5 - faʻatulagaina aucet, 2 - faʻatulagaina le telecet.

O lea, e tusa lava poʻo se ituaiga faʻapitoa o faiga, e mafai e soʻo se tasi e mafai ona faʻamatalaina uma taimi lelei ma mea le lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻaogaina o le vaʻa e tasi-ulu-ulu o uʻamea, ae peitaʻi, mo se tamai fale e faʻaaoga e fai ma meaalofa, e le sili atu ile numera o laʻau.

Lenei e mafua mai i le mea moni o se tasi-ur-ur--stabe stammome, o le a maua ai le lautele o le vevela nai lo le taimi muamua. Ma ni aofaiga laiti, o le vevela o le a tusa lava pe tutusa lava, ma se tele - o le radiance mulimuli e le mafai ona mafanafana.

Tusimatau i luga o le autu: Fuafuaina o le kapeneta cuupe faia o oe lava - lagolago ma faitotoa

Osetau lelei o lenei polokalame, o le aofaʻi lea o mea e faʻaalu e itiiti ifo nai lo ni polokalame.

A o le au aoina e moliga, e manaʻomia le tele o mea mai i ai nei lava fuafuaga. Peitai, o le fetuunai o le avega tauaveina o le sta harden o uma lava ia mea uma e faigofie tele o le a faigofie ona tauia mo tau uma. E le gata i lea, o le faʻasoasoaina o le vevela i le va o elemene uma e toetoe lava atoatoa.

Se mea e sili atu i le va o le lua polokalame o loʻo faʻamatala i luga o se lua paipa o le paipa o le paipa e lua o le paipa. E manaʻomia le maualuga o tau na faʻatusatusa i le tasi-faagaau, ae laʻititi - faʻatusatusa i le aoina.

Heatting e tusa ai ma sea polokalame mafai ona ma le maualalo faaputuga o paipa ma le pito i luga.

Faʻateʻaina o le laʻei, kesi poʻo isi elemene o le faʻamafanafanaga

Lautele o le shetping staction, e faʻaaogaina ai le uaeasonola, e amata i le faʻapipiʻiina o le boler, ma isi vaega o le pulou.

E aoga le matauina o le faapipiiina o kesi masini e tatau ona faʻatino na o tagata faigaluega agavaʻa mai le tautua talafeagai. Tutoʻatasi o le faʻapipiʻi o le kesi o le kesi e ono mafua ai le ogaoga o le tiute.

O le vevela o le fale o le uamea palasitika paipa

Uamea-palasitika moli o tagata mumusu e tumau ma tumau. E iloga ona latou iloga i le tele o le vevela ma siosiomaga faauo.

A o le faʻamafanafanaina o tagata maualuluga mai le palasitika palasitika, e mafai ona faʻapipiʻi tutoʻatasi. I le taimi muamua, o nofoaga o moli o moli ua filifilia. O lo o faʻapipiʻi i puipui e faʻaaoga ai puipui faʻapitoa. Puipui, i le isi itu, o loʻo faʻapipiʻi saʻo i puipui e faʻaaoga ai le taula bolts. O pu i totonu o puipui ua auai i lalo o latou, ona o le sami lava, o loʻo feʻei i fafo atu o le itu i fafo, faʻasaʻoina ma le faʻaeteeteina le puipui.

Afai o loo matou talanoa e uiga i Soud-throuwotorshoom, aua uma o ata uma 3 o le aleo atu, ae lalo ifo o le lua puipui i le lakapiina atoa e le tatau.

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi uma ituaiga o mea faigaluega, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamalosiʻau ata, pe a fai o se kesi ponesi e le o faia e faʻatautaia saʻo ma paipa.

Galue ma le uamea

Uamea palasitika o se mea malosi. O le mea lea, e mafai ona ave galuega e aunoa ma le faʻapitoa. Ae ui i lea, o nisi tulafono o loʻo maua lava:
  • O le faapipiiina o paipa e tatau ona faia na o le vevela lelei i luga atu o le 10 tikeri;
  • A na o le uamea le uamea mo sina taimi mo sina taimi i lalo o le vevela, ae le i amataina galuega, e tatau ona ia tuʻuina atu ia te ia ni fetuʻutuʻunaʻi i le vevela;
  • O nei galuega uma e tatau ona faia i le maea ai o le faaniga o pa o le fale;
  • Coutting Welsoplays ma le fesoasoani a se meafaigaluega faapitoa - seleulu;
  • I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina, e le mafai ona suia le punou o uamea palasitika i le gau, e tatau ona faʻaogaina faʻapitoa;
  • O paipa uma e tumau i le faʻatonutonuina i puipui o loʻo faʻaaoga ai le faʻamalamalamaga poʻo le puʻeina.

Tusitusiga i luga o le autu: totonu o le alatele i se fale tumaoti: Faʻafefea ona fai se lole mai le corridor (39 ata)

E aoga ni nai upu e fai mai e uiga i le tipiina o ia paipa. O le tipiina o uʻamea-palasitika, pei ona taʻua, sili ona lelei ma faʻapitoa scissors poʻo paipa tipi. O le mea moni e te mafaia, faʻaaoga, faʻaoga ma hacksaw mo uamea. Na o le pau le tipiina o le pito o le fasi paipa e tatau ona kilia i le oneone e ogatasi. E mafai ona e faʻaogaina se naifi teisi faigofie mo lenei faʻamoemoe.

Fesootaiga auala

E tele auala e faʻafesoʻotaʻi ai le paipa mo le vevela o le faiga o le lua:

  • ma le fesoasoani mai le faʻamalositino o mea totino;
  • Ma le fesoasoani o le fetaomi Tottings.

O le auala muamua e lelei i totonu o le faʻaaogaina o le faʻamalosi o le faʻamalosiʻau e faʻafaigofie ona faʻafaigofieina galuega uma. O uiga talafeagai e le manaʻomia ai ni mea faʻapitoa, faʻatasi ai ma le pito i luga o loʻo iai.

E le gata i latou, atonu e te manaʻomia:

  • seti o ki nifo poʻo ni auala faʻaleleia o le ki;
  • FM RTI;
  • Calibrator.

Fum retron mafai ona suia e le palaulu masani ma se uta faapitoa.

A o fetaui lelei, e mafai ona latou o eseese foliga:

  • tulimanu;
  • Tees;
  • Fetuunaiga ma isi mea.

O mea lelei uma e iai le talafeagai i lona iʻuga, o loʻo iai se tasi pe sili atu faʻamaufaʻailogaina mama. I se faʻaopopoga, o loʻo iai se mamago mama ma le lavalava nati, lea na ia aumaia le paipa ma fetaui lelei ma le tasi ma le isi.

A o le i faʻafesoʻotaʻi le paipa ma fetaui lelei i luga o le paipa, o le mama ma le nati mai lenei fetaui lelei o loʻo ofuina. O lenei ua e manaʻomia se kapeteni. E faia ina ia mafai ai ona fausia se ata tuai tele i le pito o le paipa. Afai e le o lenei fomu, ona o le faʻagasologa o le faʻasaʻoina o le fetaui ma paepae mama mama i luga o le lelei mafai ona faʻaleagaina, lea o le a agaʻi atu i ai.

I le maeʻa ai o le tuuaia, o le paipa o loʻo i luga o le talafeagai. Faʻamalosi atili ina ia tuu atili ai le mama ma se povi ua leiloa, o le fea o loʻo viliina i luga o le filo i le taofi. O le vaega poʻo le futu-lipine e matua lavea lava i luga o le mama.

Ua tuai le taimi e le o le tele taumafaiga. Afai e te faʻapipiʻi tele i le malosi, o le nati na o le pa pe puʻeina le filo. Faʻamalosia e tatau ona faʻaauau pea seia oʻo mai le faʻailoga uiga.

Mataupu i luga o le autu: Nizhny NovGorod, Taulai mai o le fale fausaga

A o le faʻaaogaina o le fetaomi STDTTES, o le faʻapipiʻiina e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua, e ui lava o le vaega e tatau ona iloiloina tulaga:

  • ma le faʻaaogaina o faʻailoga o le consing;
  • faʻaaogaina o le fetaomi Faʻatau.

O lenei metotia manaʻomia se mea faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, oomi faʻailoga. O lenei mea faigaluega e mafai ona i ai le masini poʻo le sonerale. E aoga le matauina o ituaiga taʻitasi o fetaomi e manaʻomia le faʻaaogaina o lana ituaiga o mea faigaluega, lea e eseʻese mai le fuafuaina ma le mataupu o gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taʻutaʻua o le faʻaaogaina o tomai manaʻomia e manaʻomia ai se sili atu faʻateleina.

I le faʻaopopoga i lenei mea faigaluega, o le tasi lea na faʻamatalaina i luga o le a manaʻomia.

O le metotia o le punou o uʻamea-palasitika paipa

I le faapipiiina o le faʻagasologa, e masani ona manaʻomia le suia o le itu o le paipa, ae le o le uʻamea puipui, ma o nisi taimi e oʻo i le 90 tausaga pe latalata i lenei tau. I lea ma le tulaga, e manaʻomia le faʻaaogaina, e pei ona taua i luga, faʻapitoa rims.

Manderls o ni vaipuna. E mafai ona avea ma ni ituaiga e lua:

  • totonu;
  • fafo.

E masani lava, punou le paipa uʻamea-palasitika e le manaʻomia i le itu taumatau i itu taumatau - o le a le mafai ona avea ma ma malepelepe, - ma o le arc.

Faatasi ai ma lenei metotia, e i ai le tasi tulafono e taʻu mai ai o le BEDNUUS o le 7 pe sili atu o le lapoa o le puni paipa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le paipa e i ai le lapoa o le 20 mm, ona tatau lea ona le itiiti ifo i le 140 mm.

Afai e tatau ona e punou le paipa i le itu taumatau, ona e tatau lea ona e faʻaaogaina le malosi o le mafaufau.

Faapipiiina paipa i puipui

Paipa ua nonoa i fasilaau i puipui. O le pipili o latou ua faʻatumauina i luga o puipui e ala i faʻamatalaga o ia lava. Ona o le paipa e na ona faʻaofi i le kilipa i le uiga kiliki.

O kilipa e tatau ona faapipiiina uma le 40-50 cm pe sili atu masani, o loʻo faʻalagolago i le lautele o le paipa.

Faitau atili