Faʻafefea ona i vai lelei mo le vevela faʻavave?

Anonim

Faʻafefea ona i vai lelei mo le vevela faʻavave?

I le Eva o le taumalulu malulu o le tau, o le fesili pe faʻapefea ona tapena le suavai mo le laveaʻiina o faiga. O sauniuniga talafeagai o vai e matua taua lava mo tagata faigaluega o atunuʻu tumaoti nofoaga, ae le fesoʻotaʻi i le vevela vevela ma maua le vai mai vaieli poʻo vaieli. Afai o le vai e malosi, o loʻo aofia ai mea leaga i le tolu, mo se faʻataʻitaʻiga, uʻamea poʻo le manganese, o loʻo faʻataua o le tau o le eletise o le 'eleʻele.

Faʻafefea ona i vai lelei mo le vevela faʻavave?

Fale o le atunuʻu o loʻo avea ma system.

Le muamua ma sili ona taua tulaga o galuega

O le mea autu o le a ave i luma o le fuafuaina o ni vai togafitiga mo le vevela vevela, e fai ai se vailaʻau auiliiliga o le tuʻufaʻatasia o le vai.

Faʻafefea ona i vai lelei mo le vevela faʻavave?

Lauiloa (a) ma fautuaina (b) o polokalame sauniuni mo suavai mo le mafanafana: 1 - o le vevela lava o le vai; 2 - a sē stedam steters; 3 - Seleteorator; 4 - Tagavai o le tane; 5 - Ua maualuga le Agumagu; 6 - AOAO LE FAUTUA LE AOFAIGA; paga; faamaloloina.

E mafai ona e faia suʻega i le fale i le faʻaaogaina o le suʻega o suʻega mo fale fagafao (o loʻo faʻatau atu i totonu o se faleoloa fagafao). Peitaʻi, ina ia tele saʻo le taua o le vai ma le sili ona lelei tapena vai mo le faʻamalieina, e tatau ona faʻaaogaina auaunaga a se falemeli faafomai.

O le vai mo auiliiliga o loʻo faʻafaigaluegaina i totonu o se vaitusi palasitika o le le mautonu vai inu ma le tele o 1.5 lita. E le taliaina le faʻaaogaina o fagu mai lalo o le suamalie o vai ma isi meainu. O le plug ma le fagu ua fufulu lelei i le vai o loʻo aveina e auiliiliina, ma e le mafai ona faʻaaoga. Ole vai o le vai o loʻo i ai le 10-15 minute e aofia ai i le faʻataʻitaʻiga o vai ofoofogia, e ono aʻafia ai faʻaiuga o suʻega.

Ina ia puipuia le faʻamamaina o le suavai ua soloia i le ea ma le okesene, e maua i se manifinifi, ina ia tafe atu i le puipui o le fagu. Vai na sasaa i lalo o le ua. O se fagu ua tumu i se plage ina ia aua le asi i le ea. Okesene o le okesene o le tino o vailaʻau vailaʻau, ma o lenei e mafai foi ona aʻafia ai faʻaiuga o suʻega. Afai e leai se avanoa e ave vave faʻataʻitaʻiga i le fale suesue, ona mafai lea ona teuina le vai i totonu o le pusaaisa (e le o le aisa!), Ae le sili atu ma le lua aso.

Faʻafefea ona i vai lelei mo le vevela faʻavave?

Heating system.

O le tele o suʻesuʻega vai e aofia ai siaki i faʻailoga nei:

  • le malosi;
  • uʻamea;
  • manganese;
  • pH (tikeri o le acidaty);
  • OxIDagecutive Permangate (faʻaalia le auai o vailaʻau i totonu o le vai);
  • mionegezation;
  • moni;
  • okesene okesene;
  • le malosi, chomomaticaty, manogi.

Afai e talafeagai, o faʻataʻitaʻiga ua ave mo le iai o le geolocornisms. O ni nai latou, mo se faʻataʻitaʻiga, alianenels ma Aminad, e le gata ile mafai ona mafua ai le soifua maloloina, ae e mafai foi ona nonofo i luga o paipa, fausia se ata mucrane. Lenei saofaga i le 'olo ma matautia le lelei o le fofoa.

Mataupu i luga o le autu: Matou te faia pupuni mai palasitika fagu: Master vasega

Malosi tele ma le vai malu

Faʻafefea ona i vai lelei mo le vevela faʻavave?

O se faʻataʻitaʻiga o se potu e fai ai le potu e fai ai se faaputuga tulaga ia maua ai vave ma tumau le ogafilemu o vai vevela, fale ma fale tumaoti.

O le tulaga masani o le tulaga o le tino - 7-10 mg-eq / l. Afai o lenei taua ua sili atu, o lona uiga o le vai o loʻo i ai le tele o le kalisiu ma magnesium masima. Ina ua ia sasaa le masima pa'ū, ua lauiloa o fua. A faʻaputuputu i totonu o paipa ma maʻa, na puipuia ai le fua i le vevela o le vevela ma fesoasoani i le ofuina o le afi o le vevela.

O le auala sili ona mafai ona gafataulimaina vai o le vaivai. I le fale vevela, ua aveʻesea ai carbon monoxide, ma o lea ma o lea o Calisiu le mageso e matua faaitiitia tele. E ui i lea, o loʻo iai se aofaiga o kalisiu i le vai, e matua faʻaitiitia atoa le le mautonu o le a le manuia.

O le isi auala faʻamamaina o le faʻaaogaina o faamama ma taofia (neuratrizers) fua, pei o: lio, casetic sheatic, fuafuaina o le soda. O le vai sili ona tumu i luga o le pepa e ave i le eli e sui ai le resin retin, a o le possis ma magiom ma magnesium ua suia i le malosi

O le faʻaaogaina o maneta faʻamalositino e aofia ai i le faʻatagaina auala e le faatagaina o le suavai. I lalo o le faʻatosinaina o le maneta, o meatotino o le vai suia i se auala o le pata ma magnesium ma magnesium ma magnesium sa leiloa le malosi o le faʻamalosi. Ae peitai, o le masima o totoe i le vai ma e tatau ona agavaa. E le gata i lea, o lenei metotia e le o lelei tele i le vevela vevela i luga o le 70-75 tikeri (i.e., le vevela, masani mo ponaivi.

Faʻafefea ona i vai lelei mo le vevela faʻavave?

Vevesi faʻamamaina ma faʻamamaina uma vai uma, vai faʻamalieina mo le faʻamafanafana ma le vevela vai fetuutuunai (DHW).

O le faʻamamaina i le metotia o le toe suia o osmss o le auai i le vai e ala i se faʻaaliga faʻapitoa, tuai mai mea leaga. Lea e mafai ai ona e aveese atoa le kalisiu ma magnesium masima, lea e mafua ai. Ae o lenei metotia ua iai le agavaʻa: maualuga tau o le faʻamamaina meafaigaluega ma le taumafaina o se tele o vai i taimi o faʻamamaina (luga o le 1 lita e faʻaeeina i le pusa mama).

O se vai malulu malosi, mo se faʻataʻitaʻiga, timuga poʻo tā, o mea leaga i le faʻamafanafanaga o loʻo i lalo ifo o le malosi, talu ai le vaipuna o loʻo i ai i le vai o Acidic. O le mea lea, aʻo le i faʻaaogaina le timu poʻo le faʻaofuina o le vai mo le mamafa o leisi aso, e manaʻomia le faʻamautinoaina o le tele o nai aso ma sasaa, ae leʻo le pH i lalo ole 1005-8, ae leʻo lalo. E taua tele le nofoaga 'alo i luga o paipa na saisaitia, e le mafai ona malaia.

Tusitusiga i luga o le autu: Socket i le faletaele: foliga o filifiliga ma faapipiiina

Vai o le alofa

Faʻafefea ona i vai lelei mo le vevela faʻavave?

Toʻi le faʻauiga, o le le fiafia i le vaipuna ma le faʻamaoni o le tele o vai, aveesea o le tele o chlogune ma le atuatuvale vai, vai faʻamalieina mo le toese faiga ma le dhw.

O le maualuga o le uʻamea ua i ai i le vai mo manaoga faʻapitoa, aemaise lava, mo le vevela vevela, e le tatau ona sili atu nai lo le 1 mg / l. O le faʻailoga atoatoa o le 0.3 mg / l. O le faʻalumaina o le faʻalumaina e tau atu i le faʻaeteeteina o paipa i totonu o paipa ma toe gaosia i totonu o le glandular i totonu o siama, lea e tupu tele i le 30-40 tikeri o le vevela. E oʻo ai i le saoasaoa o ofu o le vai vevela vevela ma vevela.

O le faigofie sili ona faigofie o le le atoatoa o le a nofoia. I lalo o le faʻamalosi a le okesene, uʻamea o loʻo i ai i totonu o le vai lava ia o loʻo faʻamatuʻuina, fausia se elefane palapala. Ina ia faia se le paleni o le a tutoʻatasi, o le a e manaʻomia se tane tele ma se malosi o le 200-300 l ma o le okesene injecent orction mo le mafai ona ofi i se malosi e talafeagai).

Mo le auala taʻitaʻi, e fetaui lava i le tutusa auala pei o le faʻamamaina, o le faʻaaogaina o le metotia o le fesuiaiga o osmssis. Faapipiiina foi faʻamama ma le ulufale i le exp free. Ina ia puipuia le toe gaosia o le fusuʻaga, chrloninetion (50 mg / l) o loʻo faʻaaogaina, ae e tatau ona iloa e le tele o fale o vai e puipuia mai i le tele o vai.

Afai o le Aron mea e i le vai i luga o le 5 mg / l (o le a le masani ai mo le vai mai vaieli), fafie ma le gluenane Ina ua pasi atu i totonu o le faʻamama vaega e avea o se katoatoa, ua faʻateʻa le vai o le uʻamea, manganese ma hydrogeen ua pa'ū i le tumutumu. A maeʻa ona faʻamama le Scotter, e manaʻomia le fufuluina i fofo e toe faʻaleleia le OxIDATICALCECECE (Parksam Permalite Fofo). O le tatau ona manatuaina o loʻo iai ma se auala faʻamamaina, o vailaʻau e afaina ai i totonu o le sowoge scraged, o lea e faʻatagaina ai ona faʻaaogaina pe a fai o le ogatotonu o le soli.

Aveeseina o le masini filogia, manganese, microorogasms, okesene

Faʻafefea ona i vai lelei mo le vevela faʻavave?

O le vai o le vai e faʻamamaina ai, le faʻatagaina o le faʻaitiitia o le faʻateʻa, o le faʻanoanoa, faanoanoaga faʻamamaina, faamaualuga ma le le atoatoa o le vai.

Ina ia aveesea le tolu-itu le malosi (oneone, Peat Fibers, Phyto ma Zooprank, Paʻepaʻe Paʻepaʻe, Portcres Sreples. Ma le malosi malosi, uunaiga faʻamama i totonu o le fatu ufiufi (kuata oneone, claymzite, faʻaaogaina kalama, ua faʻaaogaina le kalama).

O le sili ona manino foliga o le i ai o le manganese o le uliuli o se mea. O lona manatu e seasea lava ona sili atu 2 mg / l, ae i le mafaufau loloto o le 0.05 mg / l, o le tagata faʻatauga e mafai ona tuʻu i luga o puipui o paipa, na faasolosolo ona polokaina latou. E masani lava, o le Manega ua lē faʻafoʻiina i le vai ma le masini e tupu ai i le pa puipui i le taimi e tasi. O faamama ma le Eon Spreat Replins o loʻo faʻaaogaina e aveese ai le manganese.

Mataupu i luga o le autu: decopupuge mo le umukuka - 100 ata o faʻataʻitaʻiga na faia e ou lava lima

I le vai o le mea e le fiafia, o lona uiga, o le aveeseina o siama, siama, o meaola faalafuamalo, manogi, couzy, chlorning ma le waltraviolet rays ma le walloweng ma le walloweng ma le waltweng

Faʻafefea ona i vai lelei mo le vevela faʻavave?

O le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina, o le faʻatigatia o le vai, aveesea le sili atu o le malulu ma le faʻanoanoa vai, ua maeʻa faamama.

O le ultraviolet crandadiga auala o le auala e sili ona saogalemu i le mea leaga i luga atu, talu ai e le afaina ai o le laufanua o le eleele, o loo lavea ai le tele o meaola leaga. Vai o le suavai e faʻaaogaina UV faʻapipiʻi e tupu i ni nai sekone.

O le 'olo o le vai o le vai e sili ona faalagolago i ai i le i ai o le okesene na faataapeina i totonu. O le fua faatatau o le faʻateʻaina o le okesene mo se tapunia ma tatala le vevela o faiga e tutusa ma aofaʻi e le sili atu nai lo 0.05 mg / cubic mita. Ina ia faʻaititia le aano o le okesene i totonu o le vai, tuʻutuʻuga faʻatulagaina ma o loʻo faʻaaogaina ni koluma.

Ia o le okesene e le ulufale i le tausiga o le tausiga i isi auala (ma le ea), e tatau ona e mulimuli i le aotelega o le faʻamaoni ma le malosi o le tino ma le faʻavaeina o le ea. Afai o ubues mai le kesi-le mafaitaulia mea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le polythylene poʻo le polythylene o loʻo faʻaaogaina, e tatau ona puipuia e le anti-inteter vaega o le alumini.

Fufuluina o le vevela o faiga mai le fua

Faʻafefea ona i vai lelei mo le vevela faʻavave?

Fufulu le faʻamamaina ma le faʻamamaina o vai uma, vai e faʻamamaina ai, o le aveeseina o le tele o chlorine ma faʻanoanoa togafitiga, ultraviolet disnictiopele.

O sauniuniga talafeagai o vai mo kamuta e aofia ai le faʻamamaina o masini faʻasaga i le faʻaleagaina o le faʻaleagaina, faʻateugaʻu, aveeseina o Manganese ma le le fiafia. Ina ia faʻatumu le vevela o le system, e le mafai ai le vai le mafai ona talafeagai, aola pe o le timu poʻo timuga. O le vai mo le faʻamafanafana ma le fua o le tino o loʻo faʻatau atu i faleoloa faʻapitoa. E lelei aua e le manaʻomia le saunia aʻo leʻi faʻatumuina le vevela.

O le alualu i luma lelei le tapenaga o le vai e le faatoilaloina le manaʻoga e mulimuli i le maota vevela, aemaise lava i se fale tumaoti. Faatasi ai ma le le mautonu o le leaga i le lelei o le faʻagaioiga o le vevela o maʻa, o le fufuluina o faiga o loʻo faia. E tusa ai ma lenei vai mo lenei, ona le mautonu lea o le susulu. O le pito i lalo o le taele e ufiufi i ieie, o le swel ho pu e ufitia i le mesh o le a le maua ai le pa puipui. Ma, o se tagata lapotopoto ma aveese le pugs ua aumai i totonu o le faletaele.

O le flushing o loʻo faia e se mea faʻapipiʻi, aveese le taʻele vai mafai. O le sapoitor i le taimi o le fufuluina e tatau ona suia faafuasei. Uamea pa o loʻo faʻaaogaina e aveese ai ni fua tetele o le fua. O le mea e faʻapipiʻi ai pe a le o le fasi o le fua ma le vai e fufulu ai le laʻei ma le vai e manino.

Faitau atili