Nai lo le aumaia o le manogi o pusi urtine mai le fola i totonu o le fale mautotogi

Anonim

Nai lo le aumaia o le manogi o pusi urtine mai le fola i totonu o le fale mautotogi

Afai e i ai se pusi i totonu o le fale, o le a le o tagata o le a le mafai ona feagai ma le faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le aveesea o le manogi o le pusi o le pusi. Ma mo ituaiga uma mafuaaga, o se pusi e mafai foi ona faailoga le Teritori.

Afai e le mafai ona e aumaia le le mautonu ma le malosi o timuga, ona toe foʻi ai lea o le fagafao i le nofoaga ma faʻatulaga ai le faleuila mai ai, ina ia mafai ona taofia le toe faia o le manuaga.

Aisea e le alu ai le pusi i le fata

Nai lo le aumaia o le manogi o pusi urtine mai le fola i totonu o le fale mautotogi

O pusi caprics, e ono i ai le tele o mafuaaga latou te le o ai i le fata

A le aʻoaʻoina sina tamaʻi maile e alu i le fata, e mafai ona ia faʻatulaga se faleuila i soʻo se nofoaga.

Ma faasolosolo malie lava, e tupu ma masani ona feagai ma le manaʻomia o lona nofoaga i se nofoaga faʻapitoa, lea e faʻapipiʻi ai e tagata le fata, ae mafai ona tupu se tagata matua i le nofoaga nei:

  1. E le pei le pusi i lana fata. A o le filifilia o se fata mo lana fagafao, e tatau ona i ai le au leoleo, o le a tupu le tamai pusi ma o lea la o lona faleuila e pikiina i luga o le fanua. O le fata e tatau ona i lalo ifo o le 1.5 taimi e itiiti ifo nai lo le pusi matua. A o iai le faleʻaiga o ni pusi, o le faleuila mo tagata uma e tatau ona eseese, ona o le toʻafilemu ma tuʻumau ai, e le fiafia le tasi i le isi. 'Ia faʻapea foʻi le mafuaʻaga ua le alu ai le tagata i lana fata, atonu o ana faʻamamaina ma fufulu lelei. O pusi na i ai se malamalamaaga tele o lagona o manogi, ma na latou lagona maxuma pe a le aveʻesea le faleuila. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻamamaina o le feʻi o le feʻi i lapisi ma feces i aso uma ma le faʻaaogaina o vai.

    Nai lo le aumaia o le manogi o pusi urtine mai le fola i totonu o le fale mautotogi

    Ma le faʻamaʻi o le Uiga o le URINCS, e ono le maua le taimi le pusi e oʻo atu i le fata

  2. Ma le faʻaalia o manogi fou, o le pusi e mafai ona tali atu i se auala e maleaʻi ai se manogi fou, alu i le faleuila i le nofoaga o malo ma maua i le nofoaga o se asiasiga i le fale fagafao.
  3. O pusi o se mea e sili ona faʻaletonu natura ma manaʻomia se fesoʻotaʻiga talafeagai. Latou te le taliaina le le faʻaaloalo ma o ni tagata faifai pea, o le le mautonu lea pusa e mafai ona faʻailoa ai lona le fiafia, alu i le faleuila i le nofoaga sese.
  4. I ni oʻu faʻamaʻi ma le matua o le matua, e mafai ona faʻasaʻolotoina pusi i ou uunaiga, ma o isi taimi o le le fiafia.
  5. O se pusi ma se laʻititi uʻumi o le faʻamasinoga e mafai ona faʻailogaina ai le teritori i lenei auala. Ma o le manogi o igoa e sili atu le tele o le mamafa nai lo le manogi o mine.

Nai lo le aumaia o le manogi o pusi urtine mai le fola i totonu o le fale mautotogi

Afai na alu le pusi i le fata, aveese le suavai

Afai e tupu le tulaga ina ua le o se mea i luga o le pusi, i luga o le foloa, e manaʻomia i le vave amata ona fufulu.

O le pusi uma o le pusi e masani ai i le faʻafitauli o le aveʻesea o le pusi. E mafai ona aveʻese, ae e le faigofie, ma o nei faigata e aumaia i le olaga o pusi pusi. Ina ua maua ni puddles, e tatau ona vave lafoa, aua le faia se mea. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina ni solo solo. Talofa vave ona tagi ma pe a uma ona le mafai ona vaaia.

E manaʻomia le fesoasoani faʻa-fou, aua pe a uma ona mate, o le a le mafai ona faia.

A uma le susuga, o le manogi vave na aliali mai i luga o le isumu mago, o le malosi o le mea e le itiiti muamua. E faapitoa le mau vaʻai i seevae, ae leʻi uma le totini, o le manogi ua foliga le gafatia.

FOLAFOLAGA ODOR

Nai lo le aumaia o le manogi o pusi urtine mai le fola i totonu o le fale mautotogi

E tele tupe nai lo le mea e mafai ona e aveese le manogi o le pusi savali mai le fola. O la latou faʻaaogaina e faʻalagolago i le ituaiga o taʻotoga, o loʻo i ai se mafuaʻaga o le leaga manogi ma le taimi mai le taimi o uʻurination gaioiga aʻo leʻi amataina iʻuga o nei mea na tutupu.

  1. O le sili ona masani ai ma gafatia meafaigaluega o loʻo kilia o fea e faʻamamaina ai le a fasiotia uma ai ni microbes uma - o le vodka, lea e mafai ai le manuia-tumau nofoaga mai fagafao, o lenei oloa e sili atu aoga. Pau lava le mea e sili ona leaga o lenei sooupu o se ava malosi, o le a le faigofie ona faigofie i le taimi o le susu susu.
  2. O le fofo a le Carman o loʻo faʻaaogaina foi o se auala mo le aveeseina o le mamafa mamafa orma. O lenei vailaʻau e sili ona aoga pe a faʻamamaina le ofutino i fafo ma linoleum. O le tali e tatau ona faoa faamalosi ina ua maeʻa ona faʻaaoga luga o luga sa leʻi i ai ni tulaga ma ni pisia.

    Nai lo le aumaia o le manogi o pusi urtine mai le fola i totonu o le fale mautotogi

    E oo lava i le sima o le suavai e mafai ona fesoasoani e feagai ma le manogi.

  3. O le faʻamamaina o le sua o le kulimi fou o le a fesoasoani o le a mafai ona faʻamamaina le luga o le fola ma aveese le manogi le lelei, ae o le a faia le manaʻo i le faleuila acid.
  4. Ina ia faʻateʻaina tulaga o le palu o le faleuila mai le fola ma le aveesea o le manogi o le manogi, o se vinega ua faasolitulafono i le vai faʻatatau i le tasi vaega o le vai o loʻo faʻaaogaina.
  5. A faʻaaoga le maʻi, ua le maua ai. O tulagavae e maua ma le mauaina e le vave, e mafai ona e alu mo ni nai itula mo le tele o itula mo le sili atu folasaga ia i latou le tali ma fufulu ma fufulu ma fufulu ma fufulu ma fufulu ma fufulu ma fufulu.

Nai lo le aumaia o le manogi o pusi urtine mai le fola i totonu o le fale mautotogi

Ava malosi poʻo le vodka faʻateʻa le manogi o mea o loʻo i ai i le feʻi i luga o le suavai

A maeʻa ona faia ni nofoaga o feces, faʻateleina ai le manogi le fiafia ma mea, o le fola luga e tatau ona fufulu ma le faʻaaogaina o le vailaʻau mama.

Fuafua i luga o le ituaiga o fola e aofia ai, o le mafai ona faʻaaogaina le tele o meafaigaluega mafai ona faʻamatalaina i luga o le laulau:

Vaʻai i le FaʻapainaO lona uiga fautuaina mo le faʻaaogaina
tasiKapeta, kapetaGlycerin, fasilele o le tamaoaiga, o se paluga o soda ma vineka (3: 1), o le paluga o le sparm ma peroxide (2 sipuni tele
2.Linoleum, laminate, parquet, ma isi meaVinega, suavai glycerin, manganese

Ina ia taofia le pusi taumafai e alu i le faleuila i le nofoaga sese, e manaʻomia i le tele o taimi e faʻamamaina ma fufulu le pusi fata ma le faʻaaogaina o auala faʻapitoa.

O mea faigaluega faapitoa o le ODOR

Nai lo le aumaia o le manogi o pusi urtine mai le fola i totonu o le fale mautotogi

Le faʻaaogaina o se oloa faʻapolofesa, Tulafono e tusa ma faʻatonuga

E tele naua tupe mo pusi manatu, o loʻo i ai i ai i ai faʻapitoa na atiaʻe e tagata faʻapitoa e faʻamuta le manogi. E mafai ona avea ma sui o le ituaiga o granules, spray ma ituaiga uma o pasta.

O loʻo manaʻomia e le tagata tomai faʻapitoa le faʻaaogaina o faʻatonuga e tusa ai ma faʻatonuga ia latou, e ono manaʻomia le faia o se taimi talafeagai mo le faʻaaogaina o le vailaʻau.

Faatasi ai ma le fesoasoani a nei faʻamatalaga e fasiotia ai se agaga le lelei, e mafai ona e faʻamamaina le feline toso ma aveese le manogi le fiafia mai le lalagaina o le fola kapeta. Mo auiliiliga i le auala e aveese ai le manogi o le urine, vaai lenei vitio:

Mo le sailia o nofoaga pipili mai le feline tosoina, o se lanu uliuli o le a faaaogaina. I Rays a ona moli o ia nofoaga e samasama.

Puipuiga

Nai lo le aumaia o le manogi o pusi urtine mai le fola i totonu o le fale mautotogi

Ina ia mafai ona tau le mafai ona tau ma manogi o feline urline, e manaʻomia e faʻatino ni faiga puipuia, lapataʻiga le faʻatagaina o se fagafao.

Filifilia i le tele ma e masani ona faʻamamaina pusi pusi o le a fesoasoani e aʻoaʻo ai le pusi feʻaveaʻi i ai.

Nai lo le aumaia o le manogi o pusi urtine mai le fola i totonu o le fale mautotogi

O le manogi o lemon o le a fefe le fagafao

Afai o le faʻafitauli ua uma ona tupu, ona toe fufulu lea o le nofoaga na alu ai le pusi pe o le mea na faʻailogaina ai le kulimi, o le a mafai ai ona tuʻu se fagafao mai lenei nofoaga.

E faʻapitoa ni oloa o tupu o meaola o meaola i totonu o le fale mautotogi i le toʻilalo o le pusi mai le vavaeeseina i nofoaga sese, pei ona latou le fiafia i manogi leaga. Mo faʻamatalaga i le auala e aʻoaʻo ai se manu faʻapipiʻi i le fata, vaʻai i lenei vitio:

Uma lisi o lona uiga ma vailaʻau e mafai ona aveese ai pisia ma aveese le manogi o le car mis. Peitai, o le mea e le tatau ai ona tau mai lenei mea, e alagatatau le mafaitauina pe aisea ua suia faapitoa ai e se fagafao tulafono palu e fuafuaina mo lenei.

Mataupu i luga o le autu: o le mamanu o le taualuga i le alatele: mamanu mai Mrwall

Faitau atili